http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NvisibleBanner2006.jpg

Kilencedik Kapu Főtengelyének Regisztrációs Információi

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/GunungAgung2.jpg

2010. Október 17 - 27.
Főtengely Bali - Indonézia

Fordította: Andrea Harangi

KILENCEDIK KAPU FŐTENGELYÉNEK REGISZTRÁCIÓS INFORMÁCIÓI

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/TanahLot-Temple-Palms.jpg

Szállodánkból látható a páratlan szépségű Tanah Lot Templom.

A Kilencedik Kapu Főtengelyének középpontja a nagyszerű Pan Pacific Nirwana Resort-ban lesz, Tanah Lot, Bali szigetén, mely rendkívüli módon, egy sziklán helyezkedik el, kilátással az Indiai-óceánra. Éjjel szobáink erkélyéről hallhatjuk, ahogy az óceán hullámai megtörnek a sziklákon. A szállodának jókora kertje, és három medencéje van! Szintén itt található egy nagyon nagy konferencia terem, mely tökéletes a Főtengely eseményeihez, és a 11:11 Szakrális Táncokhoz is.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/Nirwana1.jpg

A Pan Pacific Nirwana Resort Tanah Lot-n, Balin.

Szállodánknak számos pazar étterme, és terasza van, ahol étkezéseink az egészséges nemzetközi konyhaművészet jegyében telnek majd. Szobáinkban speciális csökkentett áron kapjuk majd a vezeték nélküli internetet, mely elérhető lesz azok számára, akik hozzák laptopjukat. A szállodának szintén van egy Üzleti/Szakmai Központja is, ahol számítógépet lehet bérbe venni. A személyzet rendkívül barátságos, kedves, és nyíltszívű. Szállodánkból láthatjuk a mélyen misztikus Tanah Lot Templomot, mely szent Pagodaként szolgál az egész tájegység számára. A légkör melengető és kiterjedt.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/Nirwana2.jpg

Kilátás a leglényegesebb ebédlőre, ahol a rendkívül finom, büfé stílusú reggeliket fogjuk majd fogyasztani.

Csak egy rövid séta kell tennünk Balin Tanah Lot-ig, melynek nagy kézműves piaca van, a híres Tanah Lot Templom közelében. Itt fogjátok megtalálni az elkápráztató dolgok sokaságát, beleértve maláj szoknyákat, faragványokat, batikolt dolgokat, kosarakat, szélcsengőket - mindez Balin készül, és alkalmi vétel.

 

REGISZTRÁCIÓS RÉSZLETEK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

Hét teljes napunk lesz az előkészületekre, a Kilencedik Kapu Aktiválási Ceremóniája előtt. Ez tartalmaz egy különleges kirándulást Ubud elkápráztató városába. Ubud híres a művészekről, a rendkívüli vásárlási lehetőségekről, és a bűvös majom erdőről.

Ha kétágyas szobát választasz, kiválaszthatod a szobatársadat, vagy ha kéred, próbálunk neked találni egyet. A szobatársat nem tudjuk garantálni, de a legjobbat fogjuk kihozni magunkból.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gifKÉTÁGYAS SZOBA 9. KAPU CSOMAG ÁR: 1644 amerikai dollár/fő
Tartalmaz: 10 éjszakát egy kétágyas szobában, 10 reggelit, 8 ebédet, 10 vacsorát (október 17. estjétől kezdve), transzfert a 9. Kapu Aktiválási Helyszínére és vissza, a helyszín részére adományokat ahol az Aktiválási Ceremóniát tartjuk, egy egész napos kirándulást Ubud városába, az összes 9. Kapu Főtengely-gyűlést, és tevékenységet Solarával, Omasharral, és a 11:11 Workshop Facilitátorokkal, és nagyszerű Egy Lényünkkel.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gifEGYÁGYAS SZOBA 9. KAPU CSOMAG ÁR: 2222 amerikai dollár/fő.
Tartalmaz: 10 éjszakát egy egyágyas szobában, 10 reggelit, 8 ebédet, 10 vacsorát (október 17. estjétől kezdve), transzfert a 9. Kapu Aktiválási Helyszínére és vissza, a helyszín részére adományokat ahol az Aktiválási Ceremóniát tartjuk, egy egész napos kirándulást Ubud városába, az összes 9. Kapu Főtengely-gyűlést, és tevékenységet Solarával, Omasharral, és a 11:11 Workshop Facilitátorokkal, és nagyszerű Egy Lényünkkel.

AMIT NEM TARTALMAZ AZ EGYÁGYAS VAGY KÉTÁGYAS CSOMAG ÁRA:
Utazási költségeket otthonodtól a Pan Pacific Nirwana Resort-ig Tanah Lot-ba és vissza, belépési és kilépési vízum illetéket Indonéziába, az italokat, mosodai költségeket, internet díjakat, és bármilyen személyes kiadást.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gifkérésre SPECIÁLIS ÁRAK ÉRHETŐEK EL BALI ÁLLAMPOLGÁRAI RÉSZÉRE.
Kérünk, lépj kapcsolatba velünk, az ár részleteivel kapcsolatban.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gifÉTKEZÉSEK:
Minden étkezés büfé stílusú, sokféle rendkívül finom nemzetközi ételválasztékkal vegetáriánusok, és nem vegetáriánusok számára is.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gifA 9. KAPU FŐTENGELYÉNEK KIEGYENSÚLYOZÁSA:
Mivel a 9. Kapu alapvető fontosságú az egész bolygó számára, lényeges, hogy a lehető legtöbb ország képviseltesse magát. Emiatt korlátoznunk kell az egyes országokból érkező résztvevők számát, annak érdekében, hogy minél több ország számára tudjunk helyet biztosítani. Ez esetben várólistára fogunk tenni, és minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy bejuttassunk téged. A 9. Kapu Főtengelyének részvételi helyei biztosan be fognak telni.

Arra ösztönzünk, hogy olyan hamar töltsd ki a regisztrációs formanyomtatványt, amilyen hamar csak lehetséges.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF9. Kapu http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/newjp.gif
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF9. Kapu Főtengely: http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/newjp.gif
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFA 9. Kapu Regisztrációs Formanyomtatvány http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/newjp.gif

HAMAROSAN JÖN!
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF9. Kapu Főtengely Kérdések
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF9. Kapu Tartalomjegyzék: A 9. Kapu oldalainak teljes listája

 

NINTH GATE MASTER CYLINDER DATES

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

ÉRKEZÉS BALIRA, TANAH LOTBA A FŐTENGELYHEZ, BALI: 2010. Október 17. Vasárnap

A FŐTENGELY ELŐKÉSZÜLETEK MEGKEZDŐDNEK: Október 18. Hétfő

LÁTOGATÁS UBUDBAN, BALIN: Október 21. Csütörtök

KILENCEDIK KAPU AKTIVÁLÁSA: Október 25. Hétfő

AKTIVÁLÁS UTÁNI GYŰLÉSEK ÉS ÜNNEPLÉS: Október 26. Kedd

A FŐTENGELYEN RÉSZTVEVŐK ELUTAZÁSA TANAH LOTBÓL, BALIRÓL: Október 27. Szerda

 

UTAZÁSI RÉSZLETEK

A legegyszerűbb mód Tanah Lot-ba érkezni Balira, hogy a Ngrurah Rai Nemzetközi Repülőtérre utaztok, (a repülőtér kódja DPS) Denpasar, Bali, Indonézia. Sok országból tudtok Denpasarba járatot foglalni - gyakran esetleg rövid tartózkodással Szingapúrban.

Abban az esetben, ha problémát jelentene olcsó járatot találni, próbáljatok meg Szingapúrba repülni, és onnan járatot keresni az AirAsia légitársaságon keresztül. Ha idejében foglalod, Szingapúrból Denpasarba tudsz retúrjegyet foglalni 60USD árban. De tájékozódj arról, hogy milyen csomagra vonatkozó korlátozások vannak érvényben. (súly, db). Olcsóbb, ha már az internetes jegy foglaláskor vásárolsz plusz extra súlyt a bőröndöd számára, mintha ezt utas felvételkor tennéd.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gifVÍZUMOK INDONÉZIÁBA BELÉPÉSHEZ http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif

62 ország állampolgárai tudnak olyan VÍZUMOT kapni - mely TÚRISTÁKNAK RÖVID TARTÓZKODÁSRA SZÓL, melyet a Denpasar-i repülőtérre való megérkezéskor tudnak megszerezni. Ennek költsége 25 amerikai dollár. Ezek a típusú vízumok 30 napi tartózkodásra érvényesek, és nem meghosszabbíthatóak. Peru és Chile állampolgárainak nincs szükségük vízumra. Íme egy link még több vízum információval kapcsolatban, tartalmazza azokat az országokat, akiknek vízum kötelezettségük van az Indonéziába való belépéshez. Van még egy 16 amerikai dolláros távozási illeték is, amikor elhagyod Balit.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gifTRANSZFER A DENPASAR-I REPÜLŐTÉRRŐL A PAN PACIFIC NIRWANA RESORT SZÁLLODÁBA TANAH LOT-BA http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif

Boldogok leszünk, ha megszervezhetjük a transzfert számodra a Denpasar-i repülőtérről a Hotel Pan Pacific Nirwana-be Tanah Lot-ba. Az út körülbelül egy órát vesz igénybe. Az árat az együtt utazó emberek száma határozza meg. (Minél több ember utazik veled, annál olcsóbb lesz a viteldíj.) Kérlek, tudasd velünk a repülőgép járatszámát, és érkezési idejét, amennyiben igényt tartasz repülőtéri transzferre.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gifAKIK KORÁBBAN ÉRKEZNEK ÉS TOVÁBB MARADNAK http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif

A Hotel Pan Pacific Nirwana egyedi csoport árat ajánl fel azoknak, akik két nappal korábban szeretnének érkezni, hogy akklimatizálódjanak a forró trópusi klímához, és kipihenjék az út fáradalmait. Ez nagyban ajánlott. Ez a különleges ár érvényben van a Főtengely eseményei után még két napig.

Több Információ a Regisztrációs Részletekben lesz majd található, melyet a Regisztrációd megerősítését követően fogsz majd megkapni.

 

FIZETÉSI RÉSZLETEK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

A regisztrációd akkor végleges, amikor megkaptunk minden információt tőled, valamint az összeg megérkezett, ÉS amikor megkaptad a mi megerősítésünket. Kérlek, ne küldj addig pénzt, amíg a regisztrációd nincs megerősítve. Igencsak ajánljuk, hogy várj a repülőjegy megvásárlásával addig, amíg meg nem kapod megerősítésünket!

FIZETÉSI MÓDOK

PAYPAL:
A Paypal messze a legkönnyebb és leggyorsabb fizetési mód, hogy biztonságosan tudjunk pénzt küldeni. És szintén az egyetlen módja hogy hitelkártyát tudjunk elfogadni a 9. Kapuval kapcsolatban.

Ingyenes, és könnyű a számlát megnyitni https://www.paypal.com Majd kattints a "Send Money" (Pénzküldésre), és küld az összeget solara@nvisible.com-ra.

CSEKK:
Tudsz pénzt küldeni csekkel is, amennyiben ezt egy amerikai bank állította ki, és amerikai dollárban van kiállítva. (Magyarországon ez nem megoldható fizetési mód) Kérlek, küld a csekket az alábbi címre:

Solara
PO Box 90
Kapaa, Hawaii, USA 96746

BANKI ÁTUTALÁS:
Kérlek, küldj e-mailt solara@nvisible.com címre, hogy gyorsan eljuttassuk a banki átutaláshoz szükséges adatokat.

FIZETÉSI ÜTEMTERV

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gifHogy lefoglald a helyed, a regisztrációd megerősítését követően egy nem visszatérítendő 500 USD foglaló szükséges.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gifAz összegek érkezésében NAGYON méltányoljuk, ha ez addig az időpontig megérkezik, amikor a fizetési kötelezettségeinknek eleget kell tenni a szálloda felé.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif2010. AUGUSZTUS 15: A 80% kell kifizetni a 9. Kapu Csomag Árának.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/ltpurbal.gif2010. SZEPTEMBER 15: A teljes hátralevő összeg esedékes.

REGISZTRÁCIÓD TÖRLÉSE

2010. AUGUSZTUS 15 ELŐTT:
A befizetett összeget visszaküldjük, levonva az 500 USD összeg adminisztrációs költséget.

2010. AUGUSZTUS 15 UTÁN:
Nincs visszatérítés, hacsak nem találunk valakit a helyedre. Amennyiben igen, a befizetett összeget visszaküldjük, levonva az 500 USD adminisztrációs költséget.

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif