http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NvisibleBanner2006.jpg

A 11:11 Kilencedik Kapu Aktiválása
EGY LÉNY AKCIÓBAN:
Az Igaz Egyek Kiemelkedése

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/GunungAgung2.jpg
2010. Október 25.
Főtengely - Bali, Indonézia

Fordította: Andrea Harangi

A KILENCEDIK KAPU FŐTENGELYE BALIN

Bali rendkívül szép szent szigete lesz a következő helyszíne a Kilencedik Kapu Főtengelyének. A Bali szigeti emberek tudatosan szolgálnak hídként a Föld, és a Láthatatlan Világok között. Nagyra becsülik az életet, a napi gyakorlatban imádságokon, felajánlásokon, ceremóniákon, és szakrális táncokon át tartják tiszteletben hagyományaikat. Ez teszi Balit tökéletes helyszínévé az Igaz Egyek fontos összejövetelének.

A Főtengely mindig kulcsfontosságú pontja egy 11:11 Aktiválásnak. Ez az a hely, ahol a legújabb 11:11 energiák először érik el a bolygót. A Kilencedik Kapu Főtengely Igaz Egyekből álló csoportjának erős és elkötelezett léte alapvető fontosságú, mivel az EGY LÉNY AKCIÓBAN új szintjére lépünk.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/TanahLot3.jpg

A Rendkívül szép Tanah Lot Templom csak apálykor közelíthető meg.

A Kilencedik Kapu Aktiválása egyedülálló időszakban következik be. Épp most váltottunk koordinátákat, és lemegyünk az Ismert világ térképéről. Ez tőlünk megköveteli, hogy teljesen újrakalibráljunk mindent. Balin a Kilencedik Kapu Főtengelyénél, az Igaz Egyek tudatos, teljesen új szintjén gyűlünk majd össze.

A 9. Kapu, mint olyan, fontos összejöveteli pontja az Igaz Egyeknek, és csak azoknak kellene ezt a lépést megtenniük, akik valóban hívást éreznek a Főtengelynél történő részvételben. Rendkívüli módon valóságos lesz, extrém módon átitatva TISZTA SZÍV SZERETETTEL. Időnként intenzív, és kihívást jelentő lehet. De szintén lesz vidámság, kreativitás, és mélyen inspiráló is!

Egy 11:11 Főtengelyénél való Részvétel, egy életre szóló tapasztalatot jelent. Abszolút semmi sincs, ami egy 11:11 Főtengelyen való részvétellel összehasonlítható lenne. Egyedülálló lehetőséget ad számunkra, hogy nagyságunkba lépjünk, és EGYKÉNT csatlakozzunk létrehozni az Újat, és Igazat. Ők az új energiák előterében vannak, és mélyen átalakító tapasztalatokat kapnak, melyek abszolút átalakítják életüket.

Főtengelyünk az Igaz Egyek nagyon erős és elkötelezett csoportjából áll majd, akik majd az egész világból érkeznek. Az Igaz Lényünkben tartózkodás, és a többi Igaz Lényekkel való kölcsönös egymásra hatás, legbelül mély elégedettséggel tölt majd el. Ez a Főtengely különbözni fog az összes többitől, mivel a Híd Emberek, és a Második Hullám készen áll arra, hogy az Első Hullámosokhoz csatlakozzon, a TISZTA SZÍV SZERETETBEN lehorgonyzott egyesített cél, új közreműködést hozva létre ezzel.

A Kilencedik Kapu tapasztalata sokkal mélyebben váltja be hozzáfűzött reményeinket, mint amit jelenleg elképzelhetőnek tartunk. Semmi nem lesz többé ugyanaz!

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/SolaraGA2.jpg

Solara szavak nélkül TISZTA SZÍV SZERETETBEN osztja meg érzéseit a Sárkánnyal, a Besakih Templomnál Gunung Agungban, Balin.

A Kilencedik Kapu Főtengely ritka lehetőség arra, hogy a legmélyebb szinteken, az Újat létrehozva dolgozzunk együtt Solarával, a 11:11 látnokával. Együtt, mint EGY, mindannyian a következő szintre fogunk lépni. Az összes jelenlegi 11:11 Facilitátorunkal együtt -- Chris Brazíliából, Isabel Mexikóból, és Sebastian Németországból, közvetlenül fogunk bele olvadni abba, amit egy erőteljes belemerülés jelent a TISZTA SZÍV SZERETETBE, és az EGY LÉNY AKCIÓJÁBA. Szintén sugárzó jelenlétével jelen lesz Omashar, aki új zenéjét osztja meg velünk, mint ahogy néhányat hallhatunk régi kedvenceinkből is.

Hét teljes napunk lesz a Kilencedik Kapu Aktiválásának előkészületeire, mivel ez egy igen fontos Kapu. Gyakorlati hetünk október 18-án délelőtt kezdődik. Ezalatt az idő alatt arra összpontosítunk, hogy együtt egy legyőzhetetlen Egyetlen lénnyé olvadjunk össze, megtestesítve a TISZTA SZÍV SZERETETET, teljes egészében kiemelkedve, mint Igaz Egy. Október 21-én, Ubud elbűvölő művészvárosát látogatjuk meg. Ezen kívül, nincs előírt ütemterv, még a Kilencedik Kapura önmagára nézve sem, minden az energiákon való spontán szörfölésen múlik, az ITT és MOSTBAN.

Ezalatt az időszak alatt, meg fogjuk tanulni a 11:11 Szakrális Táncokat, így elő tudjuk adni őket az Aktiválási Ceremóniakor, abban a megemelt kontextusban, amelyért a táncok létrejöttek. Ez végtelenül különbözik attól, mint amikor egy workshop alkalmával tesszük ezt. A Szakrális Táncok mély sejtszinten alapvetően átalakítanak, és egyszerűen leírhatatlan élményt jelentenek. Néhány a Szakrális Táncok közül új szintre fog emelkedni, míg újak is létrejöhetnek.

A 9. Kapu Főtengely alapvető fontosságú az Új Mátrix létrehozásában. Hatása igencsak messzemenő lesz. Valóban varázslatos emberek lesznek ott. És úgy, mint a 2007. és 2009. évi 8. Kapu Aktiválásokkor, ezen a Főtengelyen való részvételi lehetőség is hamar be fog telni.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/RiceTerraces.jpg

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF9. Kapu Főtengely Regisztrációs Információk
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF9. Kapu Főtengely Regisztrációs Formanyomtatvány

HAMAROSAN JÖN
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF9. Kapu Főtengely Kérdések
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF9. Kapu Tartalomjegyzék: A 9.Kapu oldalainak teljes listája.

 

 

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

KINEK KELLENE JÖNNI

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A 11:11 Főtengely megtapasztalása nem mindenkinek szól. Minden nagyon felfokozott szinten van, alkalmakként extrém intenzitású időszakokkal teli. Időnként óriási kihívást jelenthet. Megköveteli, hogy folyamatosan rendkívül VALÓDIAK és IGAZAK legyünk. Minden, ami ennél kevesebb, felnagyítódik, míg le nem bomlik rólunk. Szintén mérhetetlenül mélyen elmerülünk a TISZTA SZÍV SZERETET mély szintjeibe. Emiatt a Főtengely megtapasztalása nem mindenkinek megfelelő. Kérlek légy őszinte önmagaddal, és ha úgy érzed, hogy ez túl sok, még mindig fontos szerepet tölthetsz be a 9. Kapunál, egy Horgonyzó Csoport résztvevőjeként.

AKIK TÉNYLEG JÖJJENEK…

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFKiknek szíve szélesre tárt.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFKik teljes egészében elkötelezettek.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa képes vagy integritásban teljesíteni.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa készen állsz egy mély, életet megváltoztató élményre.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa teljes lényed kvantum áttörésért kiált fel.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa készen állsz teljességedbe lépni.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa teljes lényeddel vagy hajlandó szolgálni az Egyet.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa teljes mértékben ki akarsz emelkedni, mint Igaz Egy.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa készen állsz egy teljesen új szintre lépni.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa bele akarsz merülni a Szeretetbe, mely Legvadabb Álmaidon is túlmutat.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa hívást érzel, hogy az előterében légy a bolygóra érkező, a legújabb, legtisztább, legvalódibb, legigazabb energiáknak.

AKIK NE JÖJJENEK…

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa nem tudod kezelni a szeretet bőségét.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa mentális, fizikai vagy érzelmi állapotod olyan, mely nem tudja kezelni ezt az intenzitást.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa nem tudod elviselni a forró trópusi klímát.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa azt gondolod, hogy egy partira vagy nyaralásra mész.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa csak azt akarod megfigyelni, mi folyik ott, ahelyett hogy teljes egészében részt vennél benne.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa azért jössz, hogy befolyásold vagy manipuláld az energiákat a 9. Kapu Főtengelyénél, és az Aktiválási Ceremónia alatt.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa drogot fogyasztasz. Indonéziában bárki, akit droggal elkapnak, bíróság elé állítják!
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa problémáid vannak Egy Lényként együtt dolgozni.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHa még mindig azt hiszed, hogy a dualitás az uralkodó valóság.

 

 

 

A JELEN ÉS MÚLT 11:11 WORKSHOP FACILITÁTORAI

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Ha szeretnél 11:11 Workshop Facilitátorrá, és a Szakrális Táncok tanárává válni, részt kell venned a 9. Kapu Főtengelyénél. Ez szintén igaz minden már meglévő Workshop Facilitátorra is, azon célból, hogy megőrizzék státuszukat, mint Facilitátor. Ez azért van, mivel a 11:11 Főtengelyek az új energiák előterében vannak. Minden egy teljesen új szintre lesz újra kalibrálva.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy az összes 11:11 Facilitátor Tréning Tanári Kurzusra, csak meghívással lehet menni. A következő Tanári Kurzus 2010. év végén, vagy 2011. elején lesz megtartva. A Főtengelynél való részvétel nem jelent garanciát arra, hogy meghívást kapsz a Facilitátor Tanári Kurzusra, de előfeltétele azoknak, akik ennek végzésére hívást éreznek.

A következő 11:11 Workshop Facilitátor Tanári Kurzusra a résztvevők, a Kilencedik Kapu Főtengelyénél lesznek kiválasztva. Ha Facilitátorrá szeretnél válni, kérlek, jelezd ezt a regisztrációs formanyomtatványon, és a Főtengely Előkészületek folyamán is.

A speciális találkozók a jelenlegi és a potenciális Workshop Facilitátorok részére, a Főtengely ideje alatt lesznek megtartva.

 

9TH GATE MASTER CYLINDER DATES

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

A FŐTENGELYNÉL RÉSZTVEVŐK MEGÉRKEZÉSE TANAH LOTBA, BALIRA: 2010. Október 17.

FŐTENGELY ELŐKÉSZÜLETEI MEGKEZDŐDNEK: Október 18. Hétfő

UBUD VÁROSLÁTOGATÁS, BALIN: Október 21. Csütörtök

KILENCEDIK KAPU AKTIVÁLÁSA: Október 25. Hétfő

AKTIVÁLÁS UTÁNI GYŰLÉSEK ÉS ÜNNEPLÉS: Október 26. Kedd

A FŐTENGELY RÉSZTVEVŐI ELHAGYJÁK TANAH LOT-T, BALIT: Október 27. Szerda

 

KILENCEDIK KAPU FŐTENGELY ÖSZTÖNDÍJ ALAP

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Van néhány igen kiváló ember, akik mély hívást éreznek a Főtengelynél való részvételben, de nincs meg az anyagi bázisuk ahhoz, hogy csatlakozzanak. Így létesítünk egy Kilencedik Kapu Ösztöndíj Alapot, hogy segítséget adjunk nekik az odajutáshoz. És bármilyen adományt hálásan fogadunk, és jó célra fogjuk használni.

 

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif