http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NvisibleBanner2006.jpg

A 11:11 Kilencedik Kapu Aktiválása
AZ EGY LÉNY AKCIÓBAN:
Az Igaz Egyek Kiemelkedése

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/GunungAgung2.jpg
2010. október 25.
Főtengely – Indonesia, Bali

 Fordította: Gabor Beke

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

KILENCEDIK KAPU FŐTENGELY KÉRDÉSEK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Az alábbiakban néhány gyakori kérdés olvasható arról, hogyan lehet részt venni egy 11:11 Főtengelyben:

KI CSATLAKOZZON A FŐTENGELYHEZ?

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/lines_blue_012.gif

KÉRDÉS:
Szükség van a Kilencedik Kapu Főtengely csatlakozáshoz egy korábbi 11:11 Kapu Aktiválásban való részvételre?

Nem számít, hogy jelen voltál-e bármelyik korábbi 11:11 Főtengelynél, hogy részt vettél-e bármilyen 11:11 tanfolyamon, de még az sem, hogy olvastad-e Solara könyveit. Ami számít az az, hogy mélyen érzed-e a hívást arra, hogy csatlakozz a Kilencedik Kapu Aktiváláshoz. Mindegyik 11:11 Kapu teljesen más szinten zajlik, meghatározott alapeszmével, rezonanciával és céllal. Néhány ember elkötelezte magát arra, hogy minden Főtengelyhez csatlakozik; mások csak egyhez vagy kettőhöz vonzódnak.

KÉRDÉS: Milyen típusú emberek vesznek részt?

A Főtengely az embereknek egy érdekes egyvelegét vonzza. Körülbelül a csoport fele már csatlakozott egy vagy több korábbi 11:11 Kapu Aktiváláshoz. Másoknak ez az első 11:11 Főtengely élményük. Általában 35 – 40 ország képviselteti magát. Az életkor 13-tól 80-ig terjedhet. A foglalkozások közül szinte minden előfordulhat: művészek, zenészek, orvosok, teherautó sofőrök, diplomaták, ügyvédek, gyógyítók, katonák, tanárok, bárpultosok, cégvezetők, farmerek, építőmunkások, diákok, bírók és írók. Mindig egy nagyon kedves és válogatott csoportja az embereknek. Sokan közülünk egymás számára idegenként kezdik el a hetet, de mire elválunk, életre szóló barátok leszünk. Mindenki Egy Lényünk integrált része.

A Kilencedik Kapu Főtengelye az Igaz Egyeket hívja. Ezt megkönnyítendő, egy mélységesen támogató környezetbe fogunk belemerülni, hogy Igaz Egyként megerősítsük belső kapcsolódásunkat.

KÉRDÉS: Nem túl jó az angoltudásom. Lesznek tolmácsok?

Ha kellő számú embernek van szüksége tolmácsra, általában vannak olyanok a Főtengely Csoportban, akik hajlandók fordítani. A legutóbbi Aktiválásnál minden fordításra került spanyol, német, portugál, magyar és orosz nyelven. Ha nem beszélsz jól angolul, nagy hasznodra válhat, ha a Kilencedik Kapu előtt annyit tanulsz, amennyi csak lehetséges. Sok Balinéz ember jól beszél angolul, ez sokkal könnyebbé teszi a velük való kommunikációt, hacsak nem beszélsz indonézül.

KÉRDÉS: Magammal vihetem a gyerekeimet?

A 11:11 Aktiválás egy erősen összpontosított Főtengely Csoportot igényel. Ezért úgy érezzük, hogy csak azok a gyermekek legyenek ott, akik már elég idősek ahhoz, hogy teljes mértékben részt vegyenek.

KÉRDÉS: Vihetek magammal társat, barátot, aki nem lesz résztvevő?

Nem. Hotelünkben korlátozott számban állnak rendelkezésre szobák, és azokat a résztvevők számára kell fenntartanunk. Mindig kívánatosabb, ha társad is részt vesz, különben lesz néhány hihetetlenül mély tapasztalatod, amiben nem osztozik veled; néha ez egy űrt hoz létre.

KÉRDÉS: Mikor kell regisztrálnom?

A Kilencedik Kapu Főtengely gyorsan feltelik. Mivel a helyek száma korlátozott, olyan ország képviselői közül, ahonnan nagyon sok regisztráció érkezett, néhányan egy ideiglenes várólistára kerülhetnek, így tudunk megteremteni egy egyensúlyt az országok és a nemek között.

Itt a link a Főtengely Regisztrációs Űrlaphoz. Kérjük, hogy e-mailen küldjél egy közelmúltban készült fotót is magadról a következő címre: events@nvisible.com

KÉRJÜK, HOGY MINDADDIG NE KÜLDJÉL ELŐLEGET, AMÍG NEM KAPTAD MEG TŐLÜNK A VISSZAIGAZOLÁST!

KÉRDÉS: Mi a különbség egy 11:11 Horgonyzó Csoporthoz tartozás és a Főtengelyben való részvétel között?

A 11:11 Horgonyzó Csoportok nagyon fontos részét képezik egy 11:11 Kapu Aktiválásnak. Ők alkotják Egy Lényünk előőrseit. Ők segítik lehorgonyozni a bejövő 11:11 energiákat a bolygó távoli sarkaiba. Mindamellett azok az energiák, amiket ők horgonyoznak le, az Aktiválás középpontjában lévő 11:11 Főtengelyből továbbküldött energiák.

Ugyanakkor nagyon változó a 11:11 Horgonyzó Csoportok rezonanciája annak következtében, hogy azokat különböző emberek szervezik, akiknek legtöbbje soha nem vett részt Főtengelyben. Ezért ösztönözzük mindig a Horgonyzó Csoportokat arra, hogy létesítsenek közös pénzalapot, és küldjenek egy képviselőt a Főtengelyhez. Ez sokkal pontosabbá teszi az ő Horgonyzási tevékenységüket.

A Főtengelynél a 11:11 Aktiválás középpontjában vagy. Ez a legfontosabb pont, ahol az új 11:11 energiák először hatolnak a bolygóba. Emberek felszentelt csoportjával vagy, akik sok országból jöttek össze, hogy Egy Lényt alkossanak. Az Aktiválási Szertartás érdekében egy teljes heti felkészülési tapasztalattal leszel gazdagabb azon emberek, többek között Solara által, akik a legjobban értenek a 11:11 energiákhoz. Részese lenni egy Főtengelynek a lehető legerőteljesebb alámerülést jelenti a 11:11 energiákba, és az élmény szinte semmihez sem fogható!

FŐTENGELY ELŐKÉSZÜLETEK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/lines_blue_012.gif

KÉRDÉS: A Főtengelyhez való csatlakozásra hogyan tudom felkészíteni magam?

Minél tisztábban érkezünk, annál kevesebb tisztítási munkát kell elvégeznünk a Főtengely előkészületek alatt. Fedj fel, gyógyíts meg és engedj el minden érzelmi vagy mentális maradványt, félelmeket, kétségeket, önértékelési kérdéseket, régi ügyeket, ellenállási területeket, összetört szíveket és minden egyebet, amit csak találsz. Különösen légy tudatában mindannak magadban, aminek már elmúlt a lejárati dátuma. Ez magába foglal régi fogadalmakat, lejárt szerződéseket lélekcsoportokkal és személyekkel, régi szerepeket, idejétmúlt spirituális praktikákat és dualitás-alapú hitrendszereket. Engedj el, amennyit csak tudsz, így frissen tudsz kezdeni a Főtengelynél.

Szintén különösen ajánljuk Solara Havi Szörf Riportjait, melyek előfizethetők angol, német, magyar, portugál, orosz és spanyol nyelven. Számos hasznos információt tartalmaznak azzal kapcsolatban, hogy hogyan hangold össze magad az éppen aktuális 11:11 energiákkal, valamint elképesztően pontosak és hasznosak. A 2010. évi Szörf Riportot és a múlt év Szörf Riportját ugyancsak elolvashatod, ha honlapunkon a SZÖRF RIPORTOK (SURF REPORTS) fülre kattintasz.

Kérünk, hogy olvasd el Solara How to LIVE LARGE on a Small Planet (Magyarul megjelent: Belépési Pont) című könyvét, hogy megismerkedj néhány fogalommal és kifejezéssel. És különösen ajánljuk erre az alkalomra Solarának az EL•AN•RA: The Healing of Orion (Orion gyógyítása) című könyvét. Egy nagyszerű szerelmes történet, ami teljesen kifordítja a dualitást!

KÉRDÉS: Miért tart egy hétig a Főtengely előkészület és maga a tevékenység?

Egy hét nem túl sok idő arra, hogy egy látszólag idegenekből álló, sok különböző országot és tudatossági szintet képviselő csoport egy erős, élettel teli Egy Lénnyé váljon. A Kilencedik Kapu Aktiválásának Felkészülése alatt, vagy magán a Szertartáson számos alkalommal előfordulhat, hogy lemegyünk az Ismert világ térképéről. Amikor ez bekövetkezik, akkor jön el az ideje annak, hogy Egy Lényként akcióba lendüljünk. Ezért irányul a figyelmünk Egy Lényünk megelevenítésére és az Igaz Egyként való kiemelkedésre. Az Aktiválási Szertartást követő nap szintén fontos, hogy megosszuk és integráljuk tapasztalatainkat, és a boldog ünneplés alatt sütkérezzünk a TISZTA SZÍV SZERETETBEN.

KÉRDÉS: Nem tudok ott lenni egész héten; érkezhetek néhány nappal később?

Lényeges, hogy a részvétel a teljes időtartamra szóljon, október 17-től 27-ig. Minden alkalommal, amikor a múltban ilyen kivételt tettünk, soha nem szolgálta a csoportdinamikát. Az első pár nap életbevágóan fontos, különösen, ha ez az első részvételed Főtengelyben. Sok alapvető dolog aközben történik, amikor egymással ismerkedünk, és lerakjuk Főtengelyünk alapjait. Azonkívül nem akarod majd egyetlen pillanatát sem elmulasztani ennek a csodálatos élménynek!

Mindig azt javasoljuk, hogy az október17-ei kezdés előtt pár nappal érkezzél, azért, hogy kipihend az utazást, és hogy ráhangolódj Bali energiáira. Ez mindenkinek segít abban, hogy erős, friss energiával kezdje a felkészülés első napját.

KÉRDÉS: Mit fogunk csinálni a felkészülés alatt? A tevékenységek órarend szerint zajlanak?

Általában három összejövetelünk van naponta, de soha nem órarendhez igazodva. Szörfölünk az energiákon, és a legszükségesebb áramlattal haladunk. Jelenleg tíz 11:11 Szakrális Táncunk van, és a legtöbbjét gyakorolni fogjuk a héten; lehet, hogy újakat fogunk megalkotni. Solara szörfölési képességének, Omashar zenéjének, a 11:11 Segítők (Facilitátorok) és a sok országból válogatott emberek keverékének kombinációjával az összejövetelek soha nem unalmasak.

Amit csinálunk, annak legtöbbje megélhető lesz, ami azt jelenti, hogy az Ultra Felsőbb Valóság és a TISZTA SZÍV SZERETET közvetlen beáramlását fogod érezni lényed sejtjeibe. Az energiák elég hevesek lehetnek, vagy mélységesen mélyek és finomak, vagy féktelenül mulatságosak. Erősen érezhető egy SZERETET energia. Néha felmerülnek kihívások, ahogy a régi rétegek feloldódnak, és számos lehetőségünk adódik arra, hogy előhozzuk valódi nagyságunkat. Az áttörések bősége…

Még egyszer, a fókusz azon van, hogy megalkossunk egy erős Egy Lényt, aki mindenre kész, és hogy Igaz Egyekként kiemelkedjünk. Soha nem fogjuk tudni pontosan, hogy mit fogunk csinálni magán a Kapu Aktiválás során, úgyhogy megpróbálunk a felkészülés időszakában annyit tanulni, amennyit csak lehet, így bármit elő tudunk húzni majd, amire szükség lesz.

Teszünk egy kirándulást is Bali hagyományos kulturális központjába, Ubudba.

KÉRDÉS: Árulhatok művészeti tárgyakat vagy egyéb termékeket a hét során?

Mindig van egy kis elárusító hely, ami naponta néhány alkalommal nyitva van. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy megkönnyítsd magad számára az utazás kifizetését. Kérjük, előre tudasd velünk, hogy mit szeretnél hozni. Minden eladáson 15% jutalék van, ami a költségeink fedezésére szolgál. Mi is abban reménykedünk, hogy meglesznek Solara teljesen újraírt, "The Star-Borne" című (előző kiadás magyar címe: Csillagszülöttek) könyvének első példányai, amik eladásra kerülhetnek.

KÉRDÉS: Tarthatok magán üléseket vagy végezhetek gyógyítást a szállodában?

A magán ülésekhez és gyógyításokhoz egyedi elbírálás alapján hozzájárulunk, amit előre igényelni kell. Általában azok kapnak engedélyt, akiknek tevékenysége számunkra már ismert. Máskülönben a gyógyítás és a magán ülések nem engedélyezettek, ezáltal tudunk megtartani egy egységes összpontosítást.

KÉRDÉS: Mit hozzak magammal?

Ruhát meleg időre, fehér ruhát az Aktiváláshoz, naptejet, szúnyogriasztót, fényképező gépet, fürdőruhát és strandkalapot. Esetleg saját országodból hozhatsz néhány kisebb ajándéktárgyat, amit átadhatsz szeretett új barátaidnak és kedvenc szálloda személyzetednek. Az Elemek Táncához színes sarong könnyen beszerezető Balin, hacsak nem már van egy kedvenc darabod.

Balin az időjárás forró és párás lesz, lehetséges, hogy esővel. Ezért kérjük, hogy hozz néhány váltás fehér ruhát a Kilencedik Kapu Aktiválás Szertartáshoz, egy ruhadarabot vagy sarongot, amin ülni tudsz az Aktiválási Szertartáskor, eső szerelést és szandált.

Ha van laptopod, nyugodtan hozd el, mivel hotelünk vezeték nélküli internet kapcsolatot szolgáltat a szobákban naponta 8 dollárért.

Jó ötlet néhány olyan különleges, kényelmes ruhát magaddal hozni a napi összejöveteleinkhez, amiben gyönyörűnek érzed magad. Az energiádat sokkal kalibráltabbnak érezni, mintha hétköznapi utcai ruhát viselsz, mint pl. farmer és póló. Főtengely csoportunk általában szerte a világból származó öltözékek színes kavalkádját viseli.

Bali pompás vásárlási helyként is híres a káprázatos sarongok óriási választékával, selyemkendőkkel, faragott Buddhákkal és szobrokkal, batikolt ruhákkal, finoman szőtt kosarakkal, ékszerekkel, szélharangokkal és számos más kézműves kinccsel, mindez nagyon méltányos áron. Szóval ne hozz túl sok holmit magaddal. Megveheted, ha már itt leszel. Ubudnak számtalan, elragadó üzlete van és egy nagy piactere. (Azon is gondolkodhatsz, hogy haza nem csak ajándékként, hanem eladásra is veszel dolgokat. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megkeresd az utazásod árát, és hogy támogasd a Balinéz kézműveseket!)

KÜLÖNLEGES EGÉSZSÉGÜGYI INFORMÁCIÓK:
Bali maláriás terület. Kérjük, egyeztess a Nemzeti Egészségügyi Minisztériummal, hogy ők mit javasolnak. Mivel egy 5 csillagos szállodában fogunk tartózkodni, ott nem lesz sok moszkitó, viszont lehetnek az Aktiválás helyszínén.

Az UVA / UVB sugárzás szintje nagyon magas Balin, tehát kérjük, hozzál naptejet. Ha érzékeny a szemed a fényre, ugyancsak jó ötlet napszemüveget hozni.

KÉRDÉS: Mit ne hozzak?

11:11 Főtengelyünk arra összpontosít, hogy egy erős Egy Lényt alkossunk, és hogy Igaz Egyként teljesen kiemelkedjünk. Hogy ezt megtegyük, egységes összpontosításra van szükség. Tehát kérjük, hogy ne hozzál önálló személyes rituálékat, egót és régi „poggyászokat”.

A kábítószer használat soha nem megengedett, és a Főtengelyből való kizárásoddal jár. A TISZTA SZÍV SZERETET határtalanul jobb, mint bármi, amit kábítószer által megtapasztalhatunk. Ráadásul Indonéziában KÖTELEZŐ ÉLETFOGYTIG TARTÓ BÜNTETÉS JÁR KÁBÍTÓSZER BIRTOKLÁSÁÉRT.

A 9. KAPU AKTIVÁLÁS SZERTARTÁS

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/lines_blue_012.gif

KÉRDÉS: Mire számíthatunk a Kilencedik Kapu Aktiválása során?

Számíts a Kiszámíthatatlanra! Mindegyik 11:11 Kapu Aktiválás Főtengely tapasztalata teljesen eltérő. Általában az Aktiválás maga könnyű, habár pillanatokra óriási kihívásokkal nézhetünk szembe. Gyakran az ismert világ térképéről egy teljesen új területre térünk át. A Kilencedik Kapu egy erős Kapu lesz, mivel Igaz Egyként leszünk ott.

Még egyszer, nincs meghatározott menetrend. Bármit is teszünk, most áramlik a helyére. Készülj arra, hogy egész lényedben teljesen legyél jelen, éber és valódi. Amikor egy Főtengelyben vagy, akkor a bolygóra érkező legerősebb energiákat fogod megtapasztalni. Ez nagyon földelő, viszont rendkívül erőteljes. És érezni fogod a világkörüli összes 11:11 Horgonyzó Csoport jelenlétét, Egy Lényként összehangolódva velünk. A legerősebb SZERETETNEK, amit valaha éreztél, ugyancsak lesz egy erőteljes beáradása. Az Aktiválási Szertartásnál sok ember tapasztal látomásokat és kinyilatkoztatásokat; minden mélyen megható. Semmi sem fogható egy 11:11 Főtengelyhez; egy életre szóló élmény.

KÉRDÉS: Miért viselünk fehér ruhát az Aktiváláshoz?

Valójában fehér ruhát viselünk élénk színű kiegészítőkkel, mint például kendők vagy sarongok. A fehér szimbolizálja Egy Lényünk tisztaságát. Amikor mindannyian fehéret viselünk, nincs figyelemelterelés az Egységünkről.

KÉRDÉS: Kik az Őrzők?

Az Őrzők tartják az energiát a 11:11 Kapu Aktiválások körül. Az egy hét során Őrző tréninget is tartunk. Az egész Aktiváláson legalább tizenegy Őrzőnk lesz a helyén. Az Őrzők Egy Lényként együtt szolgálnak, és segítik fenntartani a szertartás szentségét azzal, hogy körünk középpontja védve érzi magát. Javasoljuk, hogy mindenki szolgáljon Őrzőként a szertartásnak legalább egy részében, mivel ez egy mélységes, csodálatos élmény. Nem számít, mi történik a Főtengely középpontjában, az Őrzők mindig nagyobb kört alkotnak. És nem számít, hogy milyen hatalmasak és erőteljesek a bejövő 11:11 energiák, az Őrzők segítik behozni azokat, és fizikai testükön keresztül segítenek lehorgonyozni a fokozott energiákat a Földbe.

FŐTENGELY HOTEL KÉRDÉSEK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/lines_blue_012.gif

KÉRDÉS: Mindenkinek ugyanabban a hotelben kell megszállnia? Táborozhatok vagy megszállhatok máshol?

Alapvető fontosságú, hogy mindannyian együtt maradjunk, mivel a Főtengelyek nagyon mélyek és bensőségesek. Szerencsére gyönyörű a szállodánk, így jól érezhetjük magunkat, miközben megnyitjuk lényünket a legerőteljesebb TISZTA SZÍV SZERETETNEK, amit valaha is éreztünk.

KÉRDÉS: Lesz Étrend?

Étrendünk reggelit, ebédet és vacsorát tartalmaz.

KÉRDÉS: Megjelenhetek Balin csak úgy előzetes regisztráció nélkül is?

NEM. Kérünk, ne jelenj csak úgy meg a szállodában anélkül, hogy előzetesen regisztráltál volna nálunk. Sok előzetes tervezés kell egy 11:11 Főtengely megszervezéséhez, mint például az elérhető rendkívüli szobaárak, a szobabeosztás és az étrend elkészítése, a közlekedés összeszervezése az Aktiválás helyszínére. Minden költséget előre teljesen ki kell fizetni a szállodának, még a Balira érkezés előtt.

KÉRDÉS: Csinálhatok saját foglalást a szállodában?

Szállodánk nem fogad el foglalást a Főtengelyhez mástól, csak tőlünk.

KÉRDÉS: Érkezhetek a szállodába korábban, mint október 17, és maradhatok tovább, mint október 27. ?

Igen. A Pan Pacific Nirwana Resort kiterjesztette rendkívüli árait számunkra két nappal korábbra és két nappal későbbre. Különösen ajánlott 2-3 nappal az október 17-ei Főtengely előkészületek megkezdése előtt érkezni Balira. Ez mindenki számára elég időt biztosít az utazás kipihenésére és a klímára való átállásra.

Információ ezen opciókkal kapcsolatban a regisztráláskor lesz elérhető.

FŐTENGELY VÍZUM KÉRDÉSEK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/lines_blue_012.gif

KÉRDÉS: Szükség van vízumra az Indonéziába, Balira történő belépéshez?

A legtöbb embernek igen. 62 ország állampolgárai kaphatnak egy „VISA - FREE SHORT VISIT FOR TOURISTS” (VÍZUM – INGYENES RÖVID LÁTOGATÁS TURISTÁK RÉSZÉRE) vízumot, amint megérkeznek a Denpasar-i Reptérre. A vízum megnevezésének ellenére a Vízum nem ingyenes, hanem 25 amerikai dollárba kerül. Ezek a vízumok legfeljebb 30 napos tartózkodásra érvényesek, és NEM HOSSZABÍTHATÓK MEG. Peru és Chile állampolgárainak nem szükséges vízum. Kérjük, járj utána országod Indonéz Nagykövetségén, hogy milyen Vízum előírások vonatkoznak nemzetedre. Amikor elhagyod Balit, egy 16 dolláros Elutazási Adót (Departure Tax) is kell fizetni.

FŐTENGELY FIZETÉSI KÉRDÉSEK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/lines_blue_012.gif

KÉRDÉS: Miért kerül pénzbe a részvétel?

Minden 11:11 Kapu Aktiválás több hónapos előkészülettel jár. A területet meg kell látogatni több hónappal az időpont előtt, és meg kell találni a megfelelő Aktiválási Helyszínt. Szállodákat és konferencia termeket kell lefoglalni. A költségek nagy részét a szállodai szobák és étkezés teszi ki. Ezen kívül bérelni kell hanghordozó rendszereket és generátorokat, valamint különjáratokkal oldható meg a közlekedés. Információs oldalakat kell írni, amik továbbításra, majd erre a honlapra feltevésre kerülnek. Zenészeket kell felvenni, és költségeket fizetni a személyzetnek. A 11:11 Főtengely nagyon kicsi haszonkulccsal működik; több, mint 140 ember részvétele kell csak ahhoz is, hogy az alapvető kiadásokat fedezze, és még több kellene ahhoz, hogy a ráfordított időt és munkát honorálni lehetne belőle. Temérdek munkával jár egy 11:11 Kapu Aktiválás megszervezése és a Főtengely előkészítése, és egy nagyobb léptékben, a bolygó felkészítése az új 11:11 Kapu energiáira.

KÉRDÉS: Vannak kedvezmények vagy ösztöndíjak?

Hálásan fogadunk adományokat a Kilencedik Kapu Ösztöndíj Alapba. Minden beérkező pénzt arra használunk, hogy segítsük az arra érdemes emberek 9. Kapu költségeinek fizetését.

Igaz Egykénti személyes áttöréseink részét képezi, hogy mindannyian személyesen teremtsük elő a pénzt az odautazásra. Ha határozottan elkötelezzük magunkat, semmi nem számít, sokkal könnyebben manifesztálni fogjuk a szükséges pénzösszeget, mint ahogy azt el tudnánk képzelni. Mindegyikünk képes manifesztálni azt egy kreatív megoldás által. Talán kérd meg minden barátodat, hogy járuljon hozzá egy kicsit, vagy a Horgonyzó Csoportodat, vagy tarts egy kiárusítást a holmijaidból, vagy vállalj plusz munkát. És mindig ott van a lehetőség, hogy hitelkártyára terheld, vagy kölcsönt vegyél fel, hogy majd később fizesd ki.

KÉRDÉS: Hogyan tudok fizetni? Fizethetek hitelkártyával?

A hitelkártya feldolgozórendszerünk nem teszi lehetővé számunkra, hogy elfogadjunk hitelkártyás fizetést konferenciákra vagy utazásra. Viszont küldhetsz hitelkártyás fizetést a Paypal-on keresztül (https://www.paypal.com) Amikor megnyitottad ott a számlát, klikkelj a „Send Money” (Pénz Küldése) menüre, és küld el a megfelelő összeget a következő címre: solara@nvisible.com

Továbbá küldhetsz saját csekket amerikai bankból, vagy Nemzetközi Pénzutalványt, vagy Bank Csekket amerikai dollárban. Ezt az alábbi címre küldjed:

Solara
PO Box 90
Kapaa, HI 96746 USA

Vagy banki átutalással is küldheted az összeget közvetlenül a bankszámlánkra. Ha ezt választod, kéjük, küldjél nekünk e-mail üzenetet a banki átutalás részleteiért.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ar/Lotus8.jpg

1989 – 2010 Minden anyag Solara által szerzői joggal védett. Minden jog fenntartva.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/lines_blue_012.gif

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif