Solara Mandalája: Kiterjedés egy Új Valóságba

 

SOLARA SZÖRFRIPORTJA 2013-RA

KITERJEDÉS
EGY ÚJ VALÓSÁGBA

Fordította: Elisabeth Mag

2012 ÁTTEKINTÉSE


2012 egy eddig nem látott hatalmas átalakulás éve volt. Alapos gyógyulást éltünk át, ahogy az idejétmúlt, hamis részeink rétegeit sorra egymás után levetettük, míg végre az év végén ragyogó Ékkövekként kiemelkedtünk.

Több nagy esemény volt az elmúlt évben, amelyek ebben sokat segítettek. Az első az 'A Mu'a Szertartás volt Rapa Nui szigetén (Húsvét Sziget) április 21-én. Az 'A Mu'a jelentése Rapa Nui nyelven: ELŐREMOZDULNI. És pontosan ez történt. Hirtelen sok leblokkolódott rész felszabadult. A saját egyéni és a bolygó szintű fejlődés kerekei, fogaskerekei és hajtóművei most már akadálytalanul gördülhettek, ami lehetővé tette a Sors hatalmas Kerekének gyorsabb forgását. Amint ez megtörtént, minden elkezdett a maga megfelelő helyzete felé mozogni.

A második nagy esemény a Tizenegyedik Kapu nagy erejű Aktiválása volt november 22-én. Ez volt az utolsó 11:11-es Aktiválás, és a 21 éve tartó utazásunk csúcspontját jelentette a 11:11-es Átjárón át. Ekkor vált láthatóvá a Láthatatlan Gyémántjának kiterjesztett birodalma, ami egy teljesen új, sokkal nagyobb léptékű tájképre vitt bennünket, hogy feltárjuk azt, és a lakóhelyünkké váljon. Határozottan érzem, hogy ez volt az év kulcsfontosságú eseménye.

A Tizenegyedik Kapu Aktiválása világra hozta AN Szívének energiáit a bolygón. Ez elhelyezte az első Ékköveket a Koronában. A Korona Ékkövei az Új Világunk alapkövei.

A Tizenegyedik Kapu Aktiválása után egy átható Szent Szünet következett. Sok integrálni és újraigazítani valónk volt. Sokaknak közülünk rengeteg alvásra volt szüksége, és szélsőségesen mozgalmasak voltak az álmaink. Egy mély csendbe merültünk bele, ami szinte lehetetlenné tette a kommunikációt. Sokan közülünk úgy éreztük, mintha a Nemlét egy felhőjén mentünk volna keresztül, ami csak az Új Évben kezdett feloszlani.

Habár 2012. 12. 12-ének nagy hírverése volt, nem bizonyult nagy horderejűnek. Aztán jött a maja naptár "vége", december 21-én. Bár sokak számára ennek a napnak látszólag nem voltak meg a Tizenegyedik Kapu Aktiválás magas energiái, ez az esemény mégis fontos része volt a Régi Világ felé vezető Ajtó bezárásának, hogy most már teljesen megnyithassuk az Új Világ felé vezető Ajtót.

2012. mindezen egyedi fontosságú eseményei eljuttattak bennünket a csodálatos 2013-as év bejáratához. Ahhoz az Évhez, Amelyben Minden Lehetséges.

A RÉGI TÖRTÉNETEINK BEEJEZÉSE
AZ ÚJ TÖRTÉNETEINK ELKEZDÉSE

MELYIK TÖRTÉNETET ÍROD MOST?

Sokan most vagyunk benne a régi történeteink befejezésének folyamatában. Ez azt jelenti, hogy sok idejétmúlt viselkedésminta, korlátozott értelmezés és régóta elfojtott érzelmi lerakódás emelkedik most a felszínre, hogy elengedjük őket. Ez addig fog tartani, amíg már tovább nem hurcoljuk őket magunkkal.

A régi történeteinket be kell fejeznünk, mielőtt elkezdhetnénk írni az új történeteinket. A legtöbben közülünk elkötelezettek arra, hogy befejezzék a régi történeteiket, hogy végre elkezdhessék élni Igaz Egyként az Igaz Életüket, és hozzáigazodhassanak az új, Igaz Céljukhoz. Szerencsére sokakban közülünk már nincs ellenállás a múltunk felé vezető hidak felégetésével szemben – oly módon, hogy a régi történeteinket elengedjük. De még mindig vannak néhányan, akik ragaszkodnak hozzájuk -- mert félnek, vagy mert nagyon megszokták őket. És ezeknek az ideje egyszerűen lejárt már...

Vannak közöttünk, akik már befejezték a régi történeteiket és félretették őket. Mi már arra várunk, hogy az új történeteink elkezdődjenek. A Tizenegyedik Kapu Aktiválása óta a Szent Szünet átható állapotában vagyunk, integrálunk és hozzáigazodunk a hatalmasra tágult Új Tájképünkhöz, a Láthatatlan Gyémántjának Tájképéhez.

Az, hogy most a régi történeteinket írjuk vagy az újakat, alapvetően meghatározza, hogy ebben az évben mit fogunk megtapasztalni. Teljesen más megtapasztalás-sorozaton megyünk keresztül, ha még mindig a régi történeteinket írjuk, mintha már elkezdtünk volna egy teljesen új történetet. Ezért most az a legfontosabb, hogy minél előbb befejezzük a régi történeteinket.

2013-ban rengeteg Zöld Jelzésünk lesz, és lédús Gyümölcsök és Ragyogó Alkalmak, hogy felismerjük a Legmerészebb Álmainkat, sőt arra is, hogy a Legmerészebb Álmainkon Túli Világ elemeit megvalósítsuk. Ezek az álmok túlságosan nagyok ahhoz, hogy a jelenlegi helyzetünkből meglássuk őket. Ezeket eddig nem mertük megálmodni -- csupán azért, mert ezek azok, amiket a legjobban szeretnénk, s amelyekre a legnagyobb szükségünk van.

Sokan feladták a Legmerészebb Álmaikat és elfogadták, hogy azok ebben az életben már nem valósulnak meg. Nagy szakértelemmel tudunk már minden kis részletet kezelni, amit kapunk, úgy, mintha valami finom torta morzsái lennének, amiktől az álmaink kisebbek és könnyebben elérhetőek lesznek. Azonban már a Legmerészebb Álmaink megvalósulásánál tartunk. Ebben az évben valóra fognak válni. Úgy jönnek, hogy azt ebben a pillanatban elképzelni sem tudjuk. Csak annyit kell tennünk, hogy befejezzük a régi történeteink írását, félretesszük őket, és felvesszük a tollunkat, hogy elkezdjünk egy teljesen üres új könyvbe írni.

Magasabb szintre kell emelnünk a játszmát 2013-ban. Ebben az évben mindent, amit gondolunk, mondunk, teszünk és érzünk, valódivá, eredetivé kell emelnünk. Most már tovább nem köthetünk alkut, és nem rejtegethetjük egyetlen aspektusát sem annak, AKIK VALÓBAN VAGYUNK. Minden pillanatban Igaz Egynek kell lennünk. Amint ezt elérjük, írhatjuk az új történeteinket, és a Legmerészebb Álmaink meglepő könnyedséggel valósulnak meg.

KÉT VALÓSÁG

A 11:11-es Átjáró 1992-ben történt megnyitása óta egyszerre két különböző felépítésű valóságban élünk. A régi valóságunk a dualitás, az új valóságunk az Egység. Évek óta próbálunk hol az egyik, hol a másik valóságunkban létezni, időnként oda-vissza ugrálva közöttük. De ahogy egyre élesebben elkülönült a kettő, választanunk kellett, melyik váljon otthonunkká.

Ahogy az Egység Alapmintázatának rezgése egyre erősebb lett a Sokkal Tágabb Valóságban, a Dualitás Alapmintázata gyengült, és elkezdődött hosszantartó összeomlása. Egy szörnyű, de pontos hasonlattal élve, olyan volt, mint amikor egy csirkének levágjuk a fejét. A csirke elkezdte hosszú haláltáncát, vért és erőszakot fröcskölve szerteszét. Ezt tapasztaljuk már néhány év óta. Ez alatt az idő alatt a dualitás küzdött a túléléséért. Úgy tűnhet, hogy a dolgok egyre rosszabbul állnak kint a világban, de a dualitás napjai meg vannak számlálva. Most már nem tud tovább fennmaradni. Nem tápláljuk tovább, mert már nem az uralkodó valóságunk.

2013-ban folytatódik a dualitás világának nagy robajjal történő csúnya összeomlása. Ugyanakkor a Sokkal Tágabb Valóság tovább erősödik. Ezen kívül egy visszavonhatatlan elkülönülés is végbemegy a kettő között. A dualitás világa nem szűnik meg létezni, de a két valóság egyre láthatatlanabbá fog válni egymás számára.

Ez alatt az idő alatt egy jól látható szétválás lesz a régi és az Új Világ között. El fognak különülni az emberek, akik Igazak, és azok, akiket még mindig az öncélú szétválasztottság irányít. A szegények és a gazdagok közötti különbség láthatóbbá fog válni. De ahogy sokan el fogják veszíteni az anyagi biztonságukat, az meg fogja változtatni az életről alkotott képüket.

Messzemenő kihatása lesz annak, hogy ebben az évben melyik valóságban horgonyozzuk le magunkat -- sokkal nagyobb, mint valaha. Most már nem fogjuk tudni keverni azokat az energiákat, amik nem tartoznak össze. Ha megpróbáljuk, az annyira kellemetlenné fog válni, hogy egyszerűen muszáj lesz azt választanunk és azt élnünk, amit Igaznak érzünk. Vagy a körülményeink fognak kényszeríteni vagy a saját magunkban kialakított belső nyomás, hogy az Igaz Szívünk Bölcsességével egybehangzó döntéseket hozzunk az életünkben.

A két világ közötti rezgésbeli különbség két különböző világot fog létrehozni, úgy, hogy miközben egy ideig ugyanazon a bolygón élünk, ez a két világ egyre kevésbé fog tudni hatni egymásra. Az Új Világ a körülöttünk mindenfelé haldokló régi világ kellős közepében fog megszületni.

KITERJEDÉS EGY Ú VALÓSÁGBA

A Tizenegyedik Kapu november 22-i Aktiválása során a Láthatatlan Gyémántjának kiterjesztett birodalma láthatóvá vált. Ez egy elképzelhetetlenül hatalmas multi-multi-dimenzionális világ, ami eddig sosem létezett ezen a bolygón. Azóta folyamatosan igazítjuk a lényünket ehhez a nagyon kiterjedt birodalomhoz. Ez egy mindenre kiterjedő áthangolódást kíván minden szinten. Ezért van az, hogy ezt az erőteljes Aktiválást a Szent Szünet átható csendje követte.

Mióta beléptünk ebbe a nagyon kiterjedt valóságba, gyakran az az érzésünk, mintha nyolchengeres motorral ellátott járműként csak két hengerrel működnénk. Ennek ellenére nem érezzük úgy, mintha lerobbant volna az autónk, vagy bármi baj lenne vele. Nem kell semmit sem megjavítanunk. Csupán nagyon más, mint eddig volt.

Azért érezzük úgy, mintha csak két hengerrel működnénk a megszokott nyolc helyett, mert annyira teljesen Új Tájképbe kerültünk bele. A járműveink még mindig a nyolc henger teljes erejével működnek a régi, Ismert Világunkban. De az Ismert Világunk most már sokkal kisebbnek látszik, mint eddig. Tehát ami az Ismert Világunkban nyolc henger, az két hengernek érződik az Új Tájképünkön.

Ugyanígy a Teljes Felpörgés Állapota a régi, Ismert Világunkban nem érződik Teljes Felpörgésnek az Új Tájképünkön. Gyakran úgy érezzük, szinte alig mozdulunk, miközben a Teljes felpörgés még mindig érvényben van a régi, Ismert Világunkban.

Vannak új alkotóelemek a levegőben is, amit belélegzünk. Már nem csupán a dualitás-alapú földi levegőt lélegezzük be. Van a TISZTA IGAZ SZERETETNEK egy új, nagyon finom állagú esszenciája a levegőben, amit belélegzünk. Ez egy megújult életerőt ad. Új lelkesedés frissít fel és tölt meg bennünket, amint a TISZTA IGAZ SZERETET megtölti a sejtjeinket.

Ez a nagy, ugrásszerű váltás egy nagyon kiterjesztett Új Tájképre alapos igazodást követel meg tőlünk. Ez nem annyira abban nyilvánul meg, amit teszünk, hanem abban, ahogy észleljük azt, hogy mi történik, és mi nem történik meg. Lehet, hogy azért látjuk egy bizonyos módon a dolgokat, mert a világ azt sugallja nekünk, hogy ez történik, aztán hirtelen képessé válunk tisztábban látni a dolgokat, ahogy azok valóban vannak. Ekkor mondjuk azt, hogy "Várj csak, nem is ez történik valójában, és nekem nem kell a torz valóságképemre alapoznom a tetteimet."

Ahogy feltárjuk az Új Tájképünket, az Új Irányainkat követjük minden elvárás nélkül. Ez az Új Tájkép olyan tiszta és érintetlen. Nincsenek ismerős jelzések és útmutatók, amik segítségével eligazodhatnánk. Tele van lehetőségekkel, mindegyikük egy kincs, ami túl van minden eddig ismert dolgon. Maradj nyitott, figyelj és nézz körül jól, mielőtt cselekszel! Ha automatikusan cselekszünk vagy a megszokott módon, akkor újra és újra ismételni fogjuk a régi mintákat, amik a fizikai testünkben vannak, és amik lassan kicserélődnek. Az év első hónapjában jobb nyugodtnak lenni, csendben maradni, és jól odafigyelni egész lényünkkel. Ne mozduljatok addig, amíg meg nem halljátok a Szívetek Bölcsességének határozott hívását, mert különben bármi, amit teszünk, a régi történetünk lesz. A szükségtelen mozgások megzavarják az Új Világhoz való finom igazodási folyamatot, és értelmetlen köröket járatnak be velünk a nagyon világos és pontos Tesszük, Amit Kell, Amikor Kell az ITT és MOST-ban helyett.

Ahogy folytatjuk a lényünk kiterjesztését a felerősödött belső és külső Új Tájképünkbe, észrevesszük, hogy fokozatosan felfejlődünk a négyhengeres, majd a nyolchengeres működésbe, majd tizenegybe, aztán huszonkettőbe! Ez fog történni egész évben, ahogy igazodunk hozzá ahhoz, AKIKKÉ MOST VÁLTUNK és AHOL MOST TARTUNK. Eközben kezdjük érezni és megtapasztalni a TELJES FELPÖRGÉST, ami hajt bennünket előre, hogy megvalósíthassuk a Legmerészebb Álmainkat és Igaz Életet Élhessünk az Igaz Társainkkal az Igaz Otthonunkban, miközben az Igaz Szándékunkat teljesítjük.

TÉNYLEG VÉGE A 11:11-NEK?

Huszonegy éve utazunk a 11:11-es Átjáróban. A hatalmas erejű utolsó 11:11-es Aktiválás 2012. november 22-én volt. Szokatlan módon a 11:11-es Átjáró nem zárult be a Tizenegyedik Kapu Aktiválása után. Még mindig teljesen nyitva van, hogy mindenki átjuthasson rajta.

Mi most a teendőnk? Nem kell semmi új tennivaló után kutatnunk, és nem kell semmilyen "következő nagy spirituális esemény" megalkotásával próbálkoznunk. Minden megvan már, amire szükségünk van. Kezünkben vannak az Új Életünk eszközei. Olyan segítséget kapunk a Szeretetünk és az Igaz Mivoltunk megtestesítéséhez, amilyet eddig még sosem kaptunk.

Bár nem lesz több 11:11-es Aktiválás, az igazi 11:11-es élményünk még csak most kezdődik. A 11:11-es Átjáróban megtett utunk sikeresen eljuttatott bennünket az új végállomásunkhoz -- AN fizikai megtestesítéséhez a Földön.

AN az az alapmintázat, amit elterjesztünk szerte a világban, hogy minden szinten újrateremtsük az Igazlétet. AN az Egység emlékezete, ahonnan jöttünk. AN a kivirágzása annak az örök Soha-Véget-Nem-Érő-Történetének, AKIK VALÓBAN VAGYUNK. AN a Korona, amiben a lényünk Ékkövei vannak elhelyezve. A Korona Ékkövei az Új Világunk alapját képezik.

A 11:11-es utunk alakított bennünket Ékkövekké azzal, hogy Igaz Egyként kiemelkedtünk. A 11:11-es utunk hívta elő AN Koronáját. Azzal, hogy elhelyezzük az Ékköveinket a Koronában, létrehozzuk az Új Világunk alapjait. És most elkezdődött a 11:11 igazi virágkora…

Eddig egy hatalmas, pompás lakomát készítettünk huszonegy éven át. Most már végre nekiláthatunk az evésnek is. Akkor most leülünk, és izgatottan belemerülünk, vagy elmegyünk az asztaltól és keresünk valami más ennivalót?

Itt az ideje, hogy teljesen beépítsük a 11:11-et a lényünkbe. Ideje, hogy éljük a 11:11-et Igaz Egyként Igaz Életet Élve. Hogy megtestesítsük a TISZTA IGAZ SZERETETET minden pillanatban. Hogy őszinték és valódiak legyünk minden tettünkkel. Ideje, hogy belépjünk a csodás Új Valóságunkba.

És ideje, hogy létrehozzuk AN Szívét fizikai szinten…

AN Szívének fizikai helye a perui Szent Völgy, ahol AN tiszta, igaz esszenciájának központját fogjuk létrehozni, amit mindenki látogathat. Ebben az évben megtestesítjük AN Szívét. Ehhez az Egy Lényünk olyan szintű támogatására van szükségünk, amilyen eddig még nem volt. Amint AN Szíve teljesen lehorgonyzódik, AN energiái elterjednek szerte a bolygón, erősítve ezzel az Igazlét rezgését és egy Új Világ megszületését.

AN Szívének weboldala: The AN•visible

A Korona Ékköveiről további információ itt olvasható: Year 2012 Surf Report

 

Az elmúlt évben sok szeretett társunk hagyta el a bolygót, és ebben az évben még több fogja. Az a meglepő, hogy most második hullámosok mennek el. Ez egy nagy ébresztő számunkra, hogy mindig az IGAZ ÖSVÉNYEN járjunk. Minden napot úgy kell tekintenünk, mintha az első és utolsó napunk lenne. Becsüld meg a kapcsolataid nagy értékét! Mondd meg azoknak, akik számodra kedvesek, hogy szereted őket! Fejezd ki a háládat! Ne feledd, hogy minden szent, és minden pillanat az élet nagy esélye.

Barátok és rokonok is el fogják hagyni az életünket, nem úgy hogy meghalnak, hanem mert az az adott kapcsolat nem a megingathatatlan őszinteségen és nyíltságon alapul. Már nem tudunk hazug kapcsolatban megmaradni, mert ezek most már nagyon kényelmetlenekké válnak. Jelen kell lennie az őszinteségnek, nyitottságnak és a kölcsönös segítségnek. Amikor ezek a kapcsolatok hirtelen összeomlanak, meglepően felszabadító érzés tud lenni ezek elengedése.

Ebben a nagy jelentőségű évben végig jelen lesz egy nagyon erős fordulat az Egység felé. A dualitás most játssza el az utolsó játszmáit, és rengeteg drámát kreál, hogy magára vonja az emberek figyelmét. De az Igaz Egyek ennél bölcsebbek. Földanya tisztul, felkészül, és mi magunk is. Szükség van az Igaz Egyekre jobban, mint eddig, hogy irányt mutassanak, segítséget nyújtsanak azoknak, akik még most ébrednek.

A Kozmikus Kirakós Játék sok darabja fog a helyére kattanni Egész éven át. És a nagyobb kép sokkal tisztább lesz mindenki számára, nem csak azok számára, akik már jól tudják, hogyan kell a pontokat összekötni. Amikor az emberiség elég nagy létszáma képes lesz látni a Nagyobb Képet, akkor az emberek egy tömegben megindulnak, és tudni fogják, mit tegyenek, mert spontán módon tudni fogják magukról, hogy kik ők valójában.

Megkapunk minden tapasztalási lehetőséget, ami kell, hogy teljesen kiemelkedjünk ragyogó Ékkövekként, hogy Igaz Életet élhessünk egy Új Valóságban. 2013-ban sok Kvantumugrás, áttörés és új felfedezés lesz. A Zöld Jelzés végre kigyullad a kreatív feladatok előtt, amelyek arra vártak, hogy mi a Korona Ékköveivé váljunk. Azt érezzük, hogy mindent meg tudunk tenni, és mindenné tudunk válni, anélkül, hogy tudnánk, hogyan, de tudjuk, hogy meglesz.

Az év nagy részét azzal töltjük, hogy feltárjuk a kiterjesztett Új Tájképünket. Ehhez nagyon ki kell terjesztenünk a lényünket. Olyanok leszünk, mint a csecsemő, amikor felfedezi az ujjait kezén, lábán, megtanul járni, és megtalálja a hangját ebben az ismeretlen, de csodás új helyen. Felfedezünk új kapcsolódási módokat önmagunkhoz, új kapcsolódási módokat egymáshoz, és új kapcsolódási módokat a Földhöz. Sokan érezni fogjuk, hogy van egy többlet energiánk belül, ami készen áll az Új Évre. Sok természeti jelenség lesz ebben az évben, mint pl. szivárványkör a Nap és a Hold körül, ami megerősíti, hogy egy teljesen Új Tájon vagyunk.

A kreatív lehetőségek és tevékenységek sokasága lesz jelen egész évben. Ezek megkönnyítik az utunkat a dualitás nélküli élethez való átalakító visszatéréshez. Az azonnali megvalósulás mindennapos jelenség már most, és az lesz a jövőben is. Az energiánk túláradó és hihetetlenül erőteljes. Bármit át tudunk alakítani. A régi világ jelenségei tovább oszlanak, mert már nem illenek be az újba. A hatalom finomabb, áthatóbb és igazabb módokon fog kifejeződni, amint beléptünk az Igaz Szív Szeretetbe és az Egységbe. Sok minden eltörlődik, elszáll, elég, leszakad, és ezekkel az erős elmozdulásokkal tartani fogjuk az Igazlét rezgését lényünk minden ízében, Minden és Mindenki javát szolgálva.

Egyre jobban érezzük, hogy az új Igaz Célunk egy közös cél, és nem egyéni. Ahhoz, hogy az Igaz Célunkkal összekapcsolódjunk, először össze kell találkoznunk az Igaz Társainkkal és meg kell találnunk az Igaz Helyeinket. Ez egész éven át fog történni. Ekkor szökkenünk CSELEKVŐ EGY LÉNNYÉ, és minden lehetségessé válik.

2013. egy teljesen ÚJ KEZDETET hoz. Készen állunk -- valódibbak, őszintébbek, felhatalmazottabbak, nyíltabbak és szeretetteljesebbek vagyunk, mint eddig bármikor. Megkapunk minden szükséges segítséget, minden egyes szinten sorra, hogy az életünket a lehető legigazabb pályára állítsuk. Az új MUA teljesen földet ért. Elkezdődött az Új Igaz Életünk.


ISTEN HOZOTT 2013-BAN!

Azt kívánom, igazodjunk egybe az Igaz Társainkkal, az Igaz Otthonunkkal és az Igaz Szándékunkkal. Igaz Egyként Igaz letet Élve.

 

TISZTA IGAZ SZERETETTEL

Solara

Szeretetteljes hálám az alábbi ragyogó közreműködőknek:
Akyuna, Alanah, An Xahel, Antares, Cora, Cris, Denise ,Elena, Emanáku, Henriette, Inger, Kalasara, Keenuane, Magdolna, Maria, Minja, Nion, Radha, Theresa, Vikrom, Wendy, Zaa

LÉPJ BE AZ INVISIBLE OLDALRA

Szerzői jog: Solara 2013
Minden jog fenntartva
www.nvisible.com

 

Solara szörfriportjai világosak és meghökkentően pontosak.

Solara szörfriportjaira és a heti frissítésekre itt lehet előfizetni.

 

LÁTOGASSÁTOK MEG ÚJ, IZGALMAS WEBOLDALAINKAT!

Az AN•visible: AN és a Peruban most létrejövő AN Szíve Központunk weboldala.

Fényképes utazások a 11:11-ben: Bámulatos fényképes utazások
minden 11:11-es Aktiválásról.
JANUÁRBAN JÖN: Tizenegyedik Kapu Fényképes Utazás

 

 

A jövőnk alapmintázatát most hozzuk létre!

 

 

 

Élvezd ezt a féktelen utazást az Új és Igaz Világba!

 

 

 

SZERESS félelem nélkül, teljes lényeddel!

 

 

 

Állandóan legyél nyitott a Kiszámíthatatlanra!

 

 

 

LÉGY VALÓDI minden körülmények között!