Activarea celei de-a unsprezecea porti din 11:11

22 noiembrie 2012
Cilindrul Principal din Valea Sacra a incasilor, Peru


 
Tradus de Andra Stan
 

Ideea principala a Activarii celei de-a 11 a Porti -
Giuvaerele Coroanei
Revelarea Diamantului celor Nevazute

Cea de-a Unsprezecea Poarta reprezinta monumentala activare finala 11:11. Ea marcheaza incheierea extraordinarei noastre calatorii, de aproape douazeci si unu de ani, prin Portalul lui 11:11. Pe parcursul acestei perioade, am transferat spiralele evolutive din Modelul Dualitatii in Modelul Unimii.

Dupa ceaA Unsprezecea Poarta va fi activata, Portalul 11:11 nu se va inchide. Va ramane deschis astfel incat sa poata trece mai multi oameni. Acesta este rezultatul direct a Ceremoniei noastre a Privitorului Tacut din 11/11/11.

RELOCAREA PUNCTULUI ALPHA

In luna iulie, am mers in Insula de Sud a Noii Zeelande, presupunand ca a Unsprezecea Poarta ar fi localizata in locul in care se afla Punctul Alpha original al Portalului 11:11. Cu toate acestea, dintr-un anumit motiv, Noua Zeelanda nu a parut sa fie locul potrivit pentru Activarea celei de-a Unsprezecea Porti. In schimb, am mers la Punctul Central al Punctului Alpha care se afla intre Queenstown,Te Anau si Milford Sound, intr-un loc numit Malvora Lakes. In momentul in care am coborat din masina, am multumit zonei respective pentru ca ancorat Punctul Alpha timp de douazeci de ani. Apoi, brusc si pe neasteptate, Punctul Alpha s-a eliberat si s-a indreptat pe o spirala catre inima Solarei. Ea il porta acum cu ea, astfel incat sa poata fi ancorat in Inima lui AN, pe parcursul Activarii celei de-a Unsprezecea Porti.

INIMA LUI AN

Inima lui AN este nucleul central al lui AN care reprezinta uniunea sacra a Soarelui si Lunii ca Unica Fiinta. AN reprezinta o stare unica a constiintei in care ne aflam in cadrul realitatii extinse a Diamantului celor Nevazute. Este ceva atat de sublim si de real incat trebuie trait pentru a putea fi deplin inteles.

AN este conectata cu steaua centrala din Centura lui Orion, cunoscuta sub numele de Al Nilam. Calatoria noastra 11:11 ne conduce prin steaua centrala a lui AN ca UNUL. Inima lui AN se naste din Portalul lui 11:11.

Exista Turnuri de Lumina ale lui AN, imprastiate pe intreaga planeta; multe dintre ele fiind in Muntii Anzi, din America de Sud. Din acest motiv Peru a fost ales ca locatie a monumentalei Activari finale 11:11. Egiptenii antici au scris despre aceste Turnuri de Lumina a lui AN in „ Cartea Egipteana a mortilor” sau „ Papirulsul lui Ani”. Odata ce inima lui AN este stabilita fizic, va incepe activarea acestor Turnuri de Lumina.

AN este reamintirea Unimii din care venim cu totii. Ea joaca rolul principal in inceputul Noului MUA (noul ciclu major evolutiv) care a inceput oficial pe 11/11/11. Acum se naste o Lume Noua.

La inceputul acestui Ciclu Nou, Lumile din cadrul Lumilor sunt reasezate pe Noua Fundatie Adevarata. AN este o manifestare a acestui Adevar. AN este inflorirea eternei noastre Povesti Fara Sfarsit, pornind de la care putem fi CINE SUNTEM CU ADEVARAT, intrupand Adevarul si materializandu-l pe toate nivelele, din toate Lumile. AN contopeste elementele care inainte erau privite ca fiind separate. AN este legatura dintre Ce Este si Ce Va Fi.

Inima lui AN este Nucleul Materializarii intru Unime. Este un model care se va raspandi de aici in intreaga Lume, re-creind Adevarul la toate nivelele.

GIUVAERELE COROANEI

Cand vom aparea pe deplin ca si Cei Adevarati, vom deveni un Giuvaer multi-fatetat. Pe parcursul Activarii celei de-a Unsprezecea Porti, vom descoperi ca in fata noastra se afla o Corona cu spatii goale pentru pietre pretioase, asteptandu-ne sa ne ocupam adevaratele noastre pozitii. Asezarea Giuvaerelor noastre pe Coroana este necesara pentru activarea celei de-a Unsprezecea Porti. Aceasta Coroana afecteaza si imbratiseaza intregul Univers. Ea contine toate lumile cunoscute si necunoscute. Pe masura ce giuvaerele isi ocupa locul pe Coroana, pasim in realitatea infinit mai vasta a Diamantului celor Nevazute.

DIAMANTUL CELOR NEVAZUTE

In aceasta periaoda, are loc o imensa rasturnare. Nu este o simpla intoarcere pe dos, cum ai intoarce o moneda. Este mai degraba ca si cum ai vedea un un fluture cu aripile stranse deschizandu-si brusc aripile in intreaga lor anvergura. Cand se intampla asta, Diamantul Celor Nevazute este revelat in toata vastitatea sa. Diamantul celor Nevazute cuprinde toate lumile stiute si nestiute.

Activarea celei de-a Unsprezecea Porti va revela multora dintre noi taramul mult extins al Diamantului celor Nevazute. Urmatorul nostru pas va fi sa locuim pe Diamantul celor Nevazute. Aceasta ne va permite sa acoram Inima lui AN in fizic. Este locul Adevaratelor noastre Vieti. Atunci cand vom locui pe deplin Diamantul celor Nevazute, se va naste o Lume Noua.

Pentru mai multe informatii in legatura cu Diamantul celor Nevazute, va rugam sa cititi Rapoartele de Navigare ale Solarei pe lunile septembrie si august 2012.

Ceremonia de Activare a celei de-a Unsprezecea Porti de la Cilindrul Principal din Valea Sacra dureaza 26 de ore astfel incat sa ne putem alinia cu toate zonele orare ale planetei. Momentul cheie al acestei Activari va fi 11:11 am, GMT, cand Cilindrul Principal si toate Grupurile Ancora din intreaga lume se vor alinia ca O singura Fiinta si vor face mudrele 11:11 foarte lent. Atunci Diamantul celor Nevazute va deveni complet vizibil.

A Unsprezecea Poarta va extinde si intari profund Iubirea si Adevarul nostru. In acelasi timp, va demasca tot ceea ce este fals. Nu mai putem doar pretinde ca suntem Cei Adevarati. Trebuie sa traim in Adevarul nostru in fiecare clipa a vietii noastre.

 
 
 

CILINDRUL PRINCIPAL AL CELEI DE-A UNSPREZECEA PORTI

Locatia deosebita a pregatirilor Cilindrului Principal al celei de-a Unsprezecea Porti: Aranwa Hotel and Resort.

Dupa ce am cautat in mute tari din lume, am inteles intr-un final ca a Unsprezecea Poarta a fost menita sa fie amplasata intr-un loc care era atat de evident si de perfect incat nu ne-am gandit la el – Valea Sacra a incasilor din Peru. Aceasta este zona Inimii lui AN. Saptamana de pregatiri pentru Cilindrul Principal se va desfasura la frumosul Hotel and Resort Aranwa, de cinci stele, din Huayllabamba, Cuzco, Peru.

Cilindrul Principal reprezinta intotdeauna punctul cheie al unei Activari 11:11. El reprezinta punctul prin care noile energii 11:11 patrund pentru prima data pe planeta. Este de importanta vitala sa existe un grup puternic si dedicat de Adevarati ai Cilindrului Principal, al celei de-a Unsprezecea Porti, deoarece vom pasi in realitatea extinsa a Dimanatului celor Nevazute. Numai cei care sunt chemati cu adevarat sa participe la Cilindrul Principal ar trebui sa o faca, pentru ca nu putem ancora si construi Noul cu mai putin decat Fiintele noastre Intregi care sunt ferm ancorate in Realitatea Mai Mare.

Experienta Cilindrului Principal al celei de-a Unsprezecea Porti va fi cu totul neobisnuita, ultra reala si extraordinar de puternica, aducand mai multa IUBIRE decat ne putem imagina. Participarea la un Cilindru Principal 11:11 reprezinta o experienta puternic transformatoare care ne schimba in mod absolut viata. Nu se poate asemana cu nimic altceva.

Oaza de prospetime a Aranwa Hotel and Resort din Huayllabamba, Peru.

Detalii - Cilindrului Principal al celei de-a Unsprezecea-Porti
Cilindrul Principal al celei de-a Unsprezecea Porti -Informatii privind inregistrarea
Cilindrul Principal al celei de-a Unsprezecea - PortiFormular pentru inregistrare
Cilindrul Principal al celei de-a Unsprezecea Porti - Intrebari
ANvizibilul: Website-ul Inimii lui AN

 
 
 
GRUPURILE DE ANCORARE A CELEI DE-A UNSPREZECEA PORTI

Daca nu ati putut participa la Cilindrul Principal, puteti juca in continuare un rol de o importanta vitala in mareata Activare a Celei de-a Unsprezecea Porti prin serviciul intr-un Grup de Ancorare a celei de-a Unsprezecea Porti.

Grupurile de Ancorare 11:11 sunt absolut vitale pentru activarea cu succes a Portii Portalului 11:11. Ele creaza o Fiinta Unica, extinsa prin Cilindrul principal si ajuta la ancorarea deplina si distributia globala a enoilor energii pure, concentrate 11:11 care se revarsa din Invizibil pe parcursul Activarii Portii 11:11.

Cand vine vorba despre lucrul cu noile energii si modele pe aceasta planeta, participarea la un Grup de Ancorare 11:11 sau la Cilindrul Principal este cea mai mareata actiune de pionierat posibila!

Datorita importantei si noutatii totale a fiecarei Port 11:11, incepem de fiecare data cu o lista complet noua de Grupuri Ancora. Daca doriti sa creati un Grup de Ancorare a celei de-a Unsprezecea Porti sau sa transformati un grup deja existent intr-un Grup al celei de-a Unsprezecea Porti, va rugam sa compeltati noul Eleventh Gate Anchor Group Form. Daca aveti orice fel de intrebari legate de Grupurile Ancora, ii puteti trimite un e-mail Elenei, noul nostru coordonator international pentru ancorarea 11:11, la anchors@nvisible.com

Grupul de ancorare a celei de-a unsprezecea porti - Registrul de Adrese

Inclusiv

Cum sa creezi un grup de ancorare 11:11
Inregistrarea unui grup de ancorare a celei de-a Unsprezecea Porti
Coordonatori de tara pentru cea de-a Unsprezecea poarta 11:11
Lista Grupurilor de Ancorare a celei de-a Unsprezecea Porti din intreaga lume
Pregatirea Grupului de Ancorare si instrumente utile

 
 
 

LINK-URI - A UNSPREZCEA POARTA

Raportul de Surf al Solarei 2012: Nasterea Autenticitatii

 

Toate materialele au drepturi de autor 1989 - 2012 de catre Solara. Toate drepturile rezervate.