A 3-a poarta 11:11  
Expansiunea in Fiinta Unica

Datorita scopului urias pe care il detine a 3-a poarta,
au avut loc trei activari in anul 1997
in trei locuri diferite ale globului.

 

 

 

Prima activare a celei de-a 3-a porti: 17 Mai 1997
Nasterea Fiintei noastre Unice

Cilindrul Maestru: Slovenia, langa Bled

Raportul Solarei despre Activarea celei de-a 3-a porti din Slovenia

 

 

 

A doua activare a celei de-a 3-a porti: 17 August 1997
Punctul de insertie a Realitatii Superioare in momentul prezent

Cilindrul Maestru: USA, Montana, langa Eureka.

 

 

 

A treia activare a celei de-a 3-a porti: 12 Octombrie 1997
Ancorarea Iubirii Superioare

Cilindrul Maestru: Australia, Queensland, in Muntii Glasshouse.

Raportul Solarei despre activarea din Australia:
Sparturile in spatiile dintre:

 

 

 

Cuvintele cheie ale celei de-a 3-a porti
EXPANSIUNEA NOASTRA in FIINTA UNICA

Fiinta Unica este un organism viu, unificat. In realitate noi toti suntem parte parte a Fiintei Unice. Acest concept este diferit de conceptul vechi de unitate ca si constiinte individuale. Cand realizam aceasta, cand ne bazam toate actiunile si raspunsurile emotionale pe cunoastrerea faptului ca suntem interconectati in Unic, atunci Fiinta noastra Unica se trezeste la viata. Nounascuta Fiinta Unica intrupeaza Iubirea Superioara care este gata sa paseasca in Vietile nostre Noi, ancorate in Realitatea Superioara.

Pentru mai multe informatii despre Fiinta Unica apasa aici:
Vizitati Index-ul celei de-a 3-a porti:


Noile TIPARE de RELATIONARE

A 3-a poarta aduce cu sine noi tipare de relationare. Acestea vor fi forme extinse de parteneriat, foarte diferite de tot ceea ce am experimentat pana acum. Noile parteneriate se vor stabili intre Sinele noastre Superioare, si nu intre Sinele noastre Personalitate, cum s-a intamplat in cazul tiparelor vechi. Vom uni iubirea personala si iubirea spirituala in Iubirea Superioara.

Primul pas catre crearea noilor tipare de relationare va fi spargerea vechilor tipare. Aceasta poate dura ani intregi in care ne vom clarifica vechile tipare si ne vom recalibra fiinta. Poate fi deasemenea necesar sa implinim unele relatii neimplinite inca.

Aceste noi relatii eliberate de karma vor deveni in curand posibile. Ele sunt cele care vor crea vortexuri de energie necesare pentru insertia mai adanca a Realitatii Superioare in planul fizic. Pe masura ce trecem dincolo de dualitate catre frecventele superioare ale Unicitatii, aceste noi relatii vor deveni din ce in ce mai importante, servind drept generatoare de rezonanta ale Iubirii Superioare, pastratorii Noii Matrite.

Dupa ce unificarea sacra intre Sinele Superioare se va stabiliza, atunci cand cei doi vor deveni Unul cu adevarat, atunci exprimarea Iubirii Unice nu se va mai limita la doar cativa dintre noi, ci se va extinde in toata Fiinta noastra Unica.

Calatoriti catre a 4-a poarta 11:11:

Copyrigh-ul tuturor materialelor din perioada 1989 - 2006 apartine Solarei. Toate drepturile rezervate.