Informatiile de Inscriere la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a

 


Frumoasa insula Mallorca din Spania va fi locul pentru prima Activare a Portii a 8-a. Grupul Cilindrului Maestru va sta la minunatul hotel Mon Port asezat pe dealurile de deasupra Portului d'Andratx din sudul Mallorcai. Hotelul nostru a decis cu eleganta sa deschida cu o saptamana mai devreme special pentru noi, asa incat vom avea intregul hotel doar pentru noi.

Hotelul Mon Port are saptezeci de camere si piscine acoperite si neacoperite, jacuzzi, precum si gradini si sala de conferinte. Are deasemenea un restaurant incantator si curte interioara unde vom manca. Are si un computer pentru oaspeti si domeniu de internet wireless la receptie, unde iti poti conecta prorpiul laptop. Personalul este foarte ospitalier si atmosfera este delicata si iubitoare. Toate camerele sunt duble, desi pot fi ocupate si de o singura persoana. Si fiecare camera are balconul ei personal!

Deoarece luna Februarie nu este luna de sezon in Mallorca, majoritatea hotelurilor, restaurantelor si magazinelor vor fi inchise. Datorita naturii intime a Portii a 8-a si a energiilor intense de Iubire ale Lumii desavarsite a Lotusului, este foarte benefic ca vom sta cu totii la acelasi hotel (fara oaspeti din afara) si ca vom manca impreuna.

 


DETALII de INREGISTRARE

Deoarece Poarta a 8-a este atat de importanta, vom avea sapte zile intregi de pregatiri in loc de sase zile cum obisnuiam sa avem inainte de Ceremonia de Activare.

Atat camerele simple (single) cat si cele duble sunt disponibile. Daca doresti sa stai intr-o camera dubla, poti sa-ti alegi un coleg de camera sau ne poti ruga sa-ti gasim noi un coleg. Colegii de camera nu sunt garantati, dar vom face tot posibilul.

PACHETUL DUBLU pentru Poarta a 8-a: 1350 Euro
Include: 10 nopti intr-o camera dubla, 10 mic-dejunuri, 9 pranzuri, 10 cine (incepand din noaptea de 3 Februarie 2007), transportul catre si de la locul de Activare, si toate sesiunile si activitatile Cilindrului Maestru al Portii a 8-a desfasurate de Solara, Omashar, Sebastian, Ankasha si mareata noastra Fiinta Unica.

PACHETUL SIMPLU pentru Poarta a 8-a: 1590 Euro
Include: 10 nopti intr-o camera simpla (single), 10 mic-dejunuri, 9 pranzuri, 10 cine (incepand din noaptea de 3 Februarie 2007), transportul catre si de la locul de Activare, si toate sesiunile si activitatile Cilindrului Maestru al Portii a 8-a desfasurate de Solara, Omashar, Sebastian, Ankasha si mareata noastra Fiinta Unica.

Nu sunt incluse:
Cheltuielile de transport de la casele noastre pana la hotelul Mon Port din Portul d'Andratx din Mallorca, bauturile si orice alte cheltuieli personale.

MESELE:
Toate mesele sunt tip bufet cu multe optiuni delicioase pentru vegetarieni si non-vegetarieni.

PRETURILE:
Toate preturile sunt in Euro deoarece majoritatea costurilor sunt in Euro si dolarul american fluctueaza. Daca doresti sa platesti in dolari americani, te rog intreaba-ne despre preturile curente.

ECHILIBRAREA Cilindrului Maestru al Portii a 8-a:
Deoarece Poarta a 8-a este de o importanta vitala pentru intreaga planeta, este esential ca cat mai mult tari sa fie reprezentate pe cat posibil. Datorita acestui lucru, pentru prima oara, va trebui poate sa limitam numarul de participanti din fiecare tara pentru a face loc cat mai multor tari.

Te invitam sa completezi formularul de inregistrare cat de curand posibil pentru a-ti rezerva un loc.

Formularul de inregistrare la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a Descarca documentul in format Word
Intrebari despre Cilindrul Maestru al Portii a 8-a

 

DATELE Cilindrului Maestru al Portii a 8-a

SOSIREA la Cilindrul Maestru: Sambata, 3 Februarie 2007
Hotel Mon Port, Portul d'Andratx, Mallorca

INCEPEREA PREGATIRILOR Cilindrului Maestru: Duminica, 4 Februarie 2007.

ACTIVAREA Portii a 8-a: Duminica, 11 Februarie 2007.

SESIUNILE si SARBATORILE POST-ACTIVARE: Luni, 12 Februarie 2007.

DATA de PLECARE a Cilindrului Maestru: Marti, 13 Februarie 2007.

 

DETALII de CALATORIE

Servicii de transport din Palma catre Hotelul Mon Port din Portul d'Andratx

Serviciile de transport sunt disponibile doar pe 3 Februarie de la Aeroportul din Palma catre Hotelul Mon Port din Portul d'Andratx. Pretul de transport este de 50 Euro / taxi, maxim 4 persoane. Camioane mici vor fi disponibile daca este nevoie.

Serviciile de transport catre Aeroportul din Palma din Portul d'Andratx vor fi disponibile doar pe 13 Februarie.

Sosirile inainte de vreme

Hotelul Mon Port se va deschide pentru noul sezon pe 3 Februarie 2007, in data sosirii noastre. Daca doresti sa ajungi in Mallorca mai devreme, va trebui sa-ti gasesti singur hotel. Am obtinut preturi speciale de grup la hotelul Mirador din Palma pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile in orasul minunat Palma. Hotelul Mirador este un hotel simpatic, micut cu un personal prietenos, localizat in partea opusa a peisajului portului si aproape de centrul orasului.

Informatii despre toate acestea vor fi cuprinse in Detaliile de Inregistrare pe care le veti primi la inregistrare.

 

 

DETALII privind PLATA

Inregistrarea ta este finala odata ce am primit toate informatiile despre tine si plata SI cand ai primit confirmarea din partea noastra. Recomandam cu tarie sa astepti pana cand ai primit confirmarea noastra inainte de a-ti rezerva biletul de avion!

MODALITATI de PLATA

PAYPAL:
Paypal este de departe cea mai simpla si mai rapida metoda pentru a face un transfer de bani intr-un mod sigur. Este deasemenea singura cale prin care putem accepta plati de pe cartile de credit.

Este usor sa-ti deschizi un cont la adresa https://www.paypal.com Apoi dai click pe "Send Money" (trimite banii) si trimite plata ta la adresa solara@nvisible.com

CEC:
Poti deasemenea plati prin CEC atata timp cat este tras la o banca din USA in dolari. Te rugam trimite CEC-ul tau la adresa:

Solara
PO Box 90
Kapaa, Hawaii, USA 96746

TRANSFER BANCAR:
Te rog trimite-ne mail la adresa solara@nvisible.com pentru mai multe detalii despre transfer.

ORAR de PLATA

Platile integrale  sunt foarte bine venite pentru a ne respecta termenii de plata stabiliti cu hotelul.

Poti plati integral la orice data inainte de 11 Ianuarie 2007.

Pentru a-ti rezerva locul, este necesara o plata de minim 400 $ odata cu completarea formularului de inregistrare.

Pana la 11 Decembrie 2006 trebuie achitat 50% din suma corespunzatoare Pachetului ales de tine pentru Poarta a 8-a.

Pana la 11 Ianuarie 2007: trebuie achitata integral (100%) suma corespunzatoare Pachetului ales de tine pentru Poarta a 8-a.

ANULAREA INREGISTRARII

INAINTE de 11 Decembrie:
Plata ta va fi inapoiata cu 400 $ mai putin – taxa de administrare. 

DUPA 11 Decembrie:
Nu iti vor fi inapoiate fondurile decat in cazul in care cineva iti va lua locul. Daca se intampla asa, plata ta iti va fi inapoiata cu 400 $ mai putin – taxa de administrare.