Mandala Solarei: Extinderea intr-o noua realitate

 

RAPORTUL DE NAVIGATIE AL SOLAREI PENTRU ANUL 2013

EXTINDEREA INTR-O NOUA REALITATE

Tradus de Andra Stan

PREZENTAREA GENERALA A ANULUI 2012


2012 a fost un an major al transformarii fara precedent. Am trait o vindecare profunda, pierzand strat dupa strat de elemente expirate si neadevarate pana cand am reusit intr-un final, sa ajungem, la sfarsitul anului ca Giuvareuri stralucitoare.

In anul care a trecut au existat cateva evenimente majore foarte utile. Primul a fost Ceremonia 'A Mu'a din Rapa Nui (Insula Pastelui), pe 21 aprilie. 'A Mu'a este un cuvant in limba Rapa Nui care inseamna A MERGE INAINTE. Si asta este exact ce s-a intamplat. Multe spatii blocate s-au pus brusc in miscare. Rotile, rotitele si angrenajele evolutiei noastre personale si planetare au putut acum sa se miste fara probleme, permitand masivei Roti a Destinului sa se miste mai repede. Odata cu asta, toate s-au pus in miscare catre pozitia lor corecta.

Cel de-al doilea eveniment major l-a constituit monumentala Activare a celei de-a Unsprezecea Porti, din 22 noiembrie. Aceasta a fost Activarea finala 11:11 si a marcat punctul culminant al calatoriei noastre de douazeci si unu de ani, prin Portalul 11:11. Ea a avut loc atunci cand taramul extins al Diamantului celor Nevazute a devenit vizibil, ducandu-ne intr-un Peisaj cu totul Nou, infinit mai vast, pentru a-l explora si in cele din urma a-l locui. Simt cu adevarat ca acesta a constituit evenimentul cheie al anului.

Pe planeta energiilor, Activarea celei de-a Unsprezecea Porti a dat in acelasi timp nastere Inimii lui AN. Ea a asezat primele Giuvaeruri in Coroana. Aceste Giuvaeruri ale Coroanei reprezinta pietrele de fundatie ale Noii noastre Lumi.

Dupa Activarea celei de-a Unsprezcea Porti, a urmat o profunda Pauza Sacra. Am avut multe de integrat si de realiniat. Multi dintre noi au avut nevoie de foarte mult somn, intr-o stare de vis extrem de activa. Am fost scufundati intr-o tacere profunda, care a facut comunicarea aproape imposibila. Multi dintre noi au simtit ca pasesc printr-un nor de Neantului, nor ce a inceput sa se ridice abia in Noul An.

Chiar daca data de 12/12/12 a fost atat de mult anticipata, ea s-a dovedit a fi lipsita de consecinte importante. A venit „sfarsitul” Calendarui Maias, pe 21 decembrie. In timp ce pentru multi, aceasta zi nu a avut in mod explicit energiile inaltate ale Activarii celei de-a Unsprezecea Porti, evenimentul a jucat un rol important in inchiderea Portii Vechiului, astfel incat sa putem deschide acum, larg, Poarta Noului.

Toate aceste evenimente speciale din 2012 ne-au condus la intrarea in acest an uimitor, 2013. Anul in care Totul este Posibil.

INCHEIEREA VECHILOR NOASTRE POVESTI
INCEPUTUL NOILOR NOASTRE POVESTI

CE POVESTE SCRIETI?

Multi dintre noi se afla in procesul incheierii vechilor noastre povesti. Asta inseamna ca multe comportamente expirate, perceptii limitate si reziduuri emotionale suprimate de mult timp ies la suprafata spre a fi eliberate. Aceasta va continua pana cand nu le vom mai putea purta in noi.

Vechile noastre povesti trebuie sa se incheie inainte de a putea incepe sa ne scriem noile povesti. Majoritatea dintre noi suntem angajati in finalizarea vechilor noastre povesti astfel incat sa putem incepe in sfarsit sa ne traim Adevarata Viata, fiind Cei Adevarati, aliniati la noul nostru Scop Adevarat. Din fericire, majoritatea dintre noi nu mai intampinam rezistenta la arderea podurilor catre trecutul nostru, prin eliberarea vechilor povesti. Dar, mai sunt inca unii dintre noi care se agata de ele din frica sau dintr-un sentiment uzat de familiaritate. Si timpul pentru asta pur si simplu a trecut....

Unii dintre noi ne-am incheiat deja vechile povesti si le-am dat deoparte. Am asteptat sa incepa noile povesti. De la Activarea celei de-a Unsprezecea Porti ne-am aflat intr-o stare profunda de Pauza Sacra, integrand si aliniindu-ne cu Noul nostru Peisaj foarte extins al Dimantului celor Nevazute.

Daca traim acum in vechea noastra poveste sau in cea noua, reprezinta un factor major in stabilirea a ceea ce vom trai in acest an. In cazul in care scriem inca la vechea poveste, vom avea un set de experiente cu totul diferit fata de experientele pe care le vom trai daca am inceput o poveste complet noua. De aceea, incheierea cat mai curand a vechilor povesti reprezinta o prioritate imensa.

Anul 2013 este plin de Lumini Verzi, Pepeni zemosi si Ocazii de Aur pentru a ne implini cele mai Nebunesti Visuri si chiar pentru a materializa elementele care se afla Dincolo de Visele noastre cele mai Nebunesti. Acestea sunt visele care sunt prea ample pentru ale putea vedea din perspectiva noastra prezenta. Ele sunt visurile pe care nu am indraznit sa le visam, pur si simplu pentru ca ele reprezinta ceea ce ne dorim si avem nevoie cel mai mult.

Multi dintre noi am renuntat la Visele noastre cele mai Nebunesti si am acceptat ca nu se pot implini in aceasta viata. Am devenit experti in a lua fiecare firimitura care ne era data ca pe un festin regal, micsorandu-ne visurile si facandu-le astfel mai usor de atins. Si cu toate acestea, iata-ne in pragul implinirii Viselor celor mai Nebunesti. Ele se vor implini in acest an. Ele vin catre noi, cu mult peste ce ne putem imagina. Tot ce avem de facut este sa terminam de scris vechile povesti, sa le punem deoparte si sa ne luam creionul pentru a scrie totul de la inceput, intr-o carte cu totul noua.

In 2013 avem nevoie sa ne actualizam serios jocul. Acesta este anul in care tot ceea ce spunem, gandim si facem trebuie sa fie adevarat si autentic. Nu mai putem face compromisuri si nu ne mai putem ascunde niciun aspect al CELUI CARE SUNTEM CU ADEVARAT. Trebuie sa fim Cei Adevarati in fiecare clipa. Odata ce vom face asta, noile noastre povesti pot fi scrise si Visele noastre cele mai Nebunesti se pot materializa cu o usurinta surprinzatoare.

DOUA REALITATI

De la prima deschidere a Portalului 11:11, in 1992, am trait in doua sisteme ale realitatii simultane. Exista vechea lume a dualitatii si noua lume a Unimii. Timp de multi ani, am incercat sa stapanim aceste realitati cu totul diferite, cateodata sarind inainte si inapoi, dintr-una in cealalta. Dar, pe masura ce separarea dintre ele a devenit din ce in ce mai clara, a trebuit sa alegem realitatea in care vom trai.

Pe masura ce rezonanta Realitati Ultra Marete a Tiparului Unimii a devenit mai puternica, Tiparul Dualitatii a slabit si si-a inceput lunga prabusire. Pentru a folosi o analogie teribila, dar foarte reala, a fost ca si taierea capului unei gaini. Gaina si-a inceput lungul dans al mortii, improscand cu sange si violenta peste tot in jur. Asta am trait in ultimii cativa ani. In tot acest timp, dualitatea s-a zbatut sa supravietuiasca. S-ar putea ca in lumea exterioara lucrurile sa para ca se inrautatesc din ce in ce mai mult, dar zilele dualitatii sunt numarate. Ea nu va mai putea supravietui prea mult. Noi nu o mai hranim, pentru ca ea nu mai reprezinta realitatea noastra predominanta.

In 2013, lumea dualitatii isi va continua implozia prin izbucniri de o uratenie teribila. In acelasi timp, Realitea Ultra Mareata va continua sa devina mai puternica. In plus, intre ele se produce o diviziune irevocabila. Lumea dualitatii nu va inceta sa existe, dar cele doua realitati vor deveni din ce in ce mai invizibile una pentru cealalta.

In acest timp, va exista o diviziune clara intre vechi si Nou. Va exista o diviziune intre oamenii care sunt Adevarati si cei care sunt inca motivati de separatia egoista. Diviziunea dintre bogati si saraci va fi din ce in ce mai vizibila. Dar, pe masura ce tot mai multi oameni isi pierd sprijinul financiar, viziunea lor asupra vietii se va schimba.

Realitatea in care alegem sa ne ancoram in acest an va avea multe efecte de perpectiva – mai mult decat oricand. Nu vom putea amesteca energiile care nu-si gasesc locul impreuna. Daca vom incerca sa facem asta, ne vom simti atat de rau incat va trebui pur si simplu sa alegem si sa traim ceea ce simtim ca este Adevarat. Vom fi fortati de circumstante sau de o presiune aparuta din interiorul nostru sa luam decizii pentru viata care sa rezoneze cu Cunoasterea Inimii Adevarate.

Diferenta in rezonanta dintre aceste doua realitati va crea doua lumi diferite care, chiar daca traiesc in acelasi timp, pe aceeasi planeta,vor avea un efect scazut una asupra celeilalte. Noua Lume se va naste chiar in mijlocul lumii vechi care moare in jurul nostru.

EXTINDEREA INTR-O NOUA REALITATE

Pe parcursul Activarii celei de-a Unsprezecea Porti, din 22 noiembrie 2012, taramul extins al Diamantului celor Nevazute a devenit vizibil. Acesta este o lume multi-multi-multi dimensionala, inimaginabil de vasta,care nu a mai existat niciodata pana acum pe planeta. De atunci incolo, ne-am ajustat încontinuu fiintele la acest taram extrem de extins. Aceasta necesita o recalibrare masiva pe fiecare nivel. De aceea a fost urmata aceasta puternica activare de o perioada de profunda Pauza Sacra.

De cand am intrat intr-o asemenea noua si vasta realitate extinsa, ne simtim deseori asemenea unor vehicule cu opt cilindrii care opreaza doar cu doi dintre ei. In ciuda acestui fapt, nu ne simtim ca si cum ni s-ar fi stricat masina sau ca si cum ar fi ceva rau. Nu avem nevoie sa reparam nimc. Este doar foarte diferit decat era inainte.

Motivul pentru care simtim ca am functiona in doi cilindrii in loc de toti opt este ca am trecut intr-un asemenea Peisaj cu totul Nou. Vehiculele noastre continua sa functioneze cu intreaga putere a celor opt cilindrii din vechile noastre Lumi Cunoscute, dar Lumile noastre Cunoscute par acum mult mai mici decat inainte. Asa ca, acei opt cilindrii din Lumile Cunoscute par acum sa fie numai doi in Noul nostru Peisaj.

Similar, un Mod Zoom Complet din vechile Lumi Cunoscute nu se simte in Noul Peisaj la fel ca un Zoom Complet si nici macar ca un Zoom normal. Se simte de cele mai multe ori ca si cum abia ne-am misca, chiar daca Zoomul Complet functioneaza inca in vechile noastre Lumi Cunoscute.

Exista componente noi si in aerul pe care il respiram. Nu mai respiram doar aerul bazat pe dualitate al Pamantului. Exista o noua esenta inalt rafinata, de ADEVARATA IUBIRE PURA, in aerul pe care il inhalam. Aceasta ne aduce o vitalitate renascuta. Suntem improspatati si umpluti cu un nou entuziasm atunci cand ADEVARATA IUBIRE PURA ne scalda celulele.

Aceasta trecere la scara marita a unui Nou Peisaj, extrem de extins, necesita din partea noastra o ajustare majora. Aceasta ajustare nu are de a face atat de mult cu ceea ce facem cat cu perceptia noastra despre ceea ce se intampla si ceea ce nu se intampla. S-ar putea sa vedem lucrurile intr-un anumit fel pentru ca asta ne spune lumea ca se intampla si apoi, dintr-o data, sa putem vedea lucrurile mai clar, asa cum sunt. Si atunci spunem: „Ia stai, nu asta se intampla cu adevarat, asa ca nu mai trebuia sa imi bazez actiunile pe perceptii distorsionate.”

Pe masura ce exploram Noul nostru Peisaj, ne urmam Adevarata Directie fara sa avem asteptari. Acest Nou Peisaj se simte atat de pur si de imaculat. Nu exista indicatoare cunoscute, sau ghiduri pentru a ajunge aici. Este plin de potentialuri, fiecare dintre acestea fiind o comoara care sta ascunsa in spatele tuturor lucrurilor cunoscute. Ramaneti deschisi, ascultati si priviti cu atentie inainte sa actionati. Daca actionam automat, sau in felul in care ne-am obisnuit, vom continua sa repetam vechile tipare caraflate in corpurile noastre fizice care sunt incet inlocuite. In prima luna a anului, este bine sa ramaneti linistiti, sa ascultati si sa priviti cu atentie, cu intreaga voastra fiinta. Nu va miscati pana cand nu auziti chemarea puternica si clara a Cunoasterii Inimii voastre. Altminteri, orice vom face va porni din vechea poveste. Miscarile care nu sunt necesare, deranjeaza alinierea fina la Nou si ne fac sa ne invartim in cercuri, fara rost, in loc sa facem foarte clar si precis ceea ce este nevoie, atunci cand este nevoie, in AICI si ACUM.

Pe masura ce continuam sa ne extindem fiintele in Noul Peisaj interior si exterior, vom descoperi ca evoluam treptat spre utilizarea a patru si apoi a opt , unsprezece si douazeci si doi de cilindrii! Asta se va intampla pe parcursul intregului an, pe masura ce ne vom alinia la CEI CE AM DEVENIT ACUM si la LOCUL IN CARE NE AFLAM ACUM. Facand asta, vom incepe sa simtim si sa traim ZOOM-ul COMPLET, care ne propulseaza inainte, astfel incat sa ne putem materializa cele mai SNebunestie Vise si sa traim Adevaratele Vieti, cu Oamenii nostrii Adevarati si Adevaratele noastre Camine, implinindu-ne Adevaratul Scop.

11:11 S-A INCHEIATCU ADEVARAT?

Am calatorit prin Portalul 11:11 in ultimii douazeci si unu de ani. Monumentala Activare finala 11:11 a celei de-a Unsprezecea Porti a avut loc in 22 noiembrie, 2012. Ce este ciudat este ca dupa Activarea celei de-a Unsprezecea Porti, Portalul 11:11 nu s-a inchis. Este inca larg deschis pentru trecerea tuturor.

Ce avem de facut acum? Nu este nevoie sa cautam ceva nou de facut sau sa incercam sa cream „urmatoul mare eveniment spiritual”. Tot ce avem nevoie este deja aici. Avem in maini uneltele necesare Noii Vieti. Suntem sprijiniti sa ne intrupam Iubirea si Adevarul, ca niciodata pana acum.

Chiar daca nu vor mai fi Activari 11:11, experienta noastra reala 11:11 de abia acum incepe. Calatoria noastra prin Portalul 11:11 ne-a condus cu succes la adevarata destinatie – intruparea fizica a lui AN pe planeta Pamant.

AN este modelul care se va raspandi in intreaga lume, recreand Adevarul la toate nivelurile. Cu totii am venit din amintirea Unimii. AN este inflorirea Eternei Povesti fara Sfarsit a CINE SUNTEM CU ADEVARAT. Este Coroana in care se aseaza Giuvaerul fiintei noastre. Giuvaerurile Coroanei reprezinta fundatia Noii noastre Lumi.

Calatoria noastra 11:11 este cea care ne-a transformat in Giuvaeruri, prin transformarea noastra in Cei Adevarati. Calatoria noastra 11:11 ne-a adus Coroana lui AN. Prin asezarea Giuvaerelor noastre in Coroana, noi cream fundamentul Noii noastre Lumi. Si acum a inceput adevarat inflorire a lui 11:11....

Timp de douazeci si unu de ani, noi am pregatit un imens festin delicios. Acum este gata de a fi mancat. Ne vom imediat aseza la masa si vom incepe sa mancam cu pofta, sau ne vom indeparta de masa si vom cauta sa mancam altceva?

A venit timpul sa incorporam 11:11 in fiinta noastra. Este timpul sa traim 11:11, fiind Cei Adevarati, Traind Vieti Adevarate. Pentru a intrupa PURA IUBIRE ADEVARATA in fiecare clipa. Spre a fi onesti si reali in tot ceea ce facem. Este timpul sa pasim in minunata noastra Realitate Noua.

Si a venit timpul sa materializam fizic inima lui AN....

Inima lui AN este localizata fizic in Valea Sacra din Peru, unde vom crea un centru al esentei pure si adevarate a lui AN, pe care sa il putem vizita. Vom materializa Inima lui An in acest an. Pentru a face asta, avem nevoie mai mult decat oricand pana acum de sprijinul Fiintei noastre Unice. Odata ce inima lui AN este complet ancorata, energiile AN se vor raspandi pe intreaga planeta, intarind rezonanta cu Adevarul si dand nastere unei Lumi Noi.

Aici este website-ul pentru Inima lui AN AN•vizibilul

Pentru mai multe informatii despre Giuvaerurile Coroanei va rog sa cititi Raportul de navigatie2012

PRIVIRE DE ANSAMBLU ASUPRA ANULUI 2013


Intram in 2013 foarte transformati, dincolo de orice limite am cunoscut pana acum. Multi oameni au trait o infuzie de IUBIRE de o amploare pe care nu au mai trait-o. Unii au trait schimbari profunde de paradigma, de la iluzia bazata pe dualitate conform careia „cineva” sau „ceva” va veni „sa ne salveze” la trezirea la realitatea ca NOI SUNTEM ACEIA! Aceasta calatorie, de la „asteptari exterioare” la „cunoastere interioara”, a durat doar o nano secunda, dar a intors toate lucrurile pe dos.

Acum, traim vazuti din afara, aceleasi vieti, dar totul s-a schimbat dramatic. Am fost impinsi intr-un Peisaj Nou, extrem de extins si mult din ceea ce ne atragea atentia inainte, pare acum minuscul. 2013 este anul schimbarii profunde care se produce atunci cand devenim noi insine, ca fiind Cei Adevarati, ducand vieti supra normale, ancorate in Realitatea Ultra Mareata, care ne-a fost menita dintodeauna.

2013 este Anul Chinezesc al sarpelui, dar poate fi descris mai precis ca fiind Anul in care sarpele isi leapada pielea. Aceasta pentru ca tot ce nu este adevarat si autentic va fi indepartat de noi, pe fiecare nivel posibil. Deseori, acest lucru se va intampla cu o usurinta surptinzatoare; se va dizolva pur si simplu. Dezgropam o cantitate enorma de lucruri bine ingropate si care ne solicita atentia. Daca incercam sa le indesam inapoi in colturile noastre ascunse si sa pretindem ca nu exista, pot aparea probleme de sanatate. Orice atasamente pe care le avem la dualitate vor fi amplificate in mod constant, pana cand se renunta la ele. Daca suntem inca prinsi in vechile povesti si continuam sa repetam vechi tipare bazate pe dualitate, acest an ar putrea reprezenta un drum plin de denivelari pana in momentul in care vom invata sa renuntam la ele.

Totul s-a schimbat atat de profund incepand cu evenimentele din ultimele luni ale anului 2012, incat avem nevoie sa redescoperim cine suntem si ce vrem cu adevarat. Odata ce ne lamurim ce vrem, fara sa ne limitam la vechile vise, totul se va aseza la locul sau. Lamuriti-va care va sunt dorintele inimii, pentru ca ele sunt asemenea faramelor de giuvaeruri stralucitoare, aruncate ca niste frimituri pentru a va reaminti calea. Ascultati-va Cunoasterea Inimii. Iar si iar, trebuie sa ne intrebam, „Ce vreau eu cu adevarat?”, „ Cine sunt pe cale sa devin?”, „Ce anume creez in viata mea?” si „ Ce ma bucura cel mai tare?”

Trebuie sa ne pregatim pentru Neasteptat. Asteptati-va la Neasteptat tot anul. Orice se poate intampla, din toata gama de experiente. Poate fi stralucitor, teribil, foarte frumos, de o profunda tristete, extraordinar de emotionant sau dincolo de cele mai Nebunesti Vise ale noastre. Este important sa nu limitam desfasurarea potentialelor, prin orice fel de credinte sau moduri de intelegere; ele sunt dincolo de orice ne putem imagina. Fiti deschisi, fara sa va atasati de orice pasi intermediari, rezultate si asteptari, pentru ca nimeni nu vede inca imaginea de ansamblu. 2013 va aduce multe intoarceri si rasuciri neasteptate, care vor face sa fie absolut necesar sa fiti tot timpul complet flexibili. Prospetimea este esentiala. Trebuie sa fim gata sa ne corectam cursul in orice clipa, la aparitia unor informatii noi. Daca ne Asteptam la Neasteptat, va fi placut sa navigam prin schimbari. Asta este valabil chiar si pentru cele mai provocatoare tsunamiuri, pentru ca acestea ne dau posibilitatea de a ne demonstra noua maiestrie.

Incepem acest an intr-o stare de completa dezmembrare, simtind ca majoritatea artificiilor personalitatii noastre superficiale au disparut. Descoperim ca nu ne lipsesc si ca nu mai avem nevoie de ele. Inca mai integram schimbarile profunde care s-au petrecut in lunile noimebrie si decembrie ale anului trecut. Totul trebuie recalibrat cu mare atentie. Totul trebuie extins atat de mult incat sa poata face trecerea in vastul taram al Diamantului celor Nevazute.

Daca ne-am incheiat vechile povesti, vom intra in 2013 avand in fata o panza complet alba. Am mai primit si altadata astfel de panze albe, dar de aceasta data, putem indrazni sa folosim cele mai indraznete miscari de penel, cele mai aprinse culori si cele mai profunde nazuinte ale Viselor noastre cele mai Nebunesti. Nu mai suntem limitati de catre vechile perceptii a „ceea ce este posibil” sau a „ceea ce credeam ca dorim”.

Vom simti linistea si tacerea profunda a Pauzei Sacre pana la sfarsitul lui ianuarie si poate chiar mai mult. In aceasta perioada, vom curata si mai multe straturi de neadevar. Ne vor iesi in cale multe noi deschideri, intuitii si ocazii si ne vom pregati de lunile ce vor urma. Chiar si asa, este important sa nu incercam sa grabim lucrurile, ci sa le lasam sa se desfasoare in ritmul lor.

In jurul inceputului lunii februarie, vor aparea din nou marile valuri ale Surfului Cuantic. Atata timp cat suntem cinstiti si curati si deschisi – ele nu ne vor afecta echilibrul. Daca ne mai agatam inca de vechea noastra poveste – ele vor smulge tot balastul.

Chestia nostima este ca vechile noastre povesti nu sunt numai povestile pe care le-am scris timp de vieti. Este vorba si despre ziua de ieri. Ce a fost adevarat ieri poate sa nu mai fie adevarat si daca este asa, va disparea, lasand loc unui Adevar mai maret. Este important sa nu ne atasam de uneltele pe care le-am folosit si de pasii pe care i-am urmat pentru a ajunge Giuvaeruri si care inainte au functionat foarte bine si ne-au ajutat foarte mult, lucrurile care ne-au adus in locul in care ne aflam acum. Acestea s-ar putea sa nu apartina Noii noastre Povesti.

Martie este luna in care incep sa apara tsunamiurile. Se manifesta Zoomul Complet si multe elemente incep sa se miste pentru a-si ocupa locul corect. Dupa aceasta, incepe pentru tot restul anului, pentru cei care si-au incheiat vechile povesti, teritoriul de Dicolo de Visele cele Mai Nebunesti.

In noul taram extins al Diamantului celor Nevazute, se poate ca multe lucruri sa isi pastreze forma obisnuita, noi vom vedea insa cum li se va revela adevarata esenta, care va deveni astfel vizibila incat sa le putem folosi in moduri cu totul noi. Asta va da vietii noastre mai multa culoare, mai multa stralucire si o dimensiune cu totul noua a posibilitatilor. Ea are de a face cu comorile ascunse ale Vederii celor Nevazute. Tot ce isi reveleaza adevarata esenta, este asemenea unei comori ascunse care se deschide pentru noi. Vom vedea si vom interactiona direct cu nucleul esentei tutror lucrurilor, ceea ce ne va da noi perceptii si posibilitatea de a crea noi moduri de viata, mai profunde si adevarate.

Multi oameni dragii au parasit planeta in anul care a trecut si si mai multi o vor parasi in acest an. Ce este surprinzator este ca sunt scosi si unii dintre oamenii celui de-al Doilea Val. Acesta reprezinta un mare apel de trezire pentru ca noi sa urmam tot timpul CALEA ADEVARULUI. Trebuie sa tratam fiecare zi ca si cum ar fi prima si ultima noastra zi. Sa onoram importanta relatiilor noastre. Spuneti-le celor care sunt speciali pentru voi ca ii iubiti. Exprimati-va recunostinta. Amintiti-va ca totul este sacru si ca fiecare clipa reprezinta o sansa unica in viata.

Unii prieteni si membri ai familiei pleaca si ei din viata noastra, nu prin moarte ci pur si simplu pentru ca relatia nu se bazeaza pe onestitate si transparenta. Nu mai putem ramane in relatii necinstite, pentru ca acum le simtim mult prea inconfortabile. Trebuie sa existe onestitate, deschidere si sprijin reciproc. Atunci cand aceste relatii se incheie brusc, poate fi surprinzator cat de eliberati ne simtim cand renuntam la ele.

Pe parcursul acestui an memorabil va exista o intoarcere dramatica spre Unime. Dualitatea isi spune ultimul cuvant si creaza multa drama pentru a atrage atentia oamenilor. Dar, Cei Adevarati stiu mai bine. Mama Pamant se curata si se pregateste si noi facem la fel. Este nevoie mai mult decat oricand de Cei Adevarati, pentru a-i indruma si a-i ajuta pe cei care inca se mai trezesc.

Tot anul, multe piese lipsa ale Mozaicului Cosmic se vor aseza la locul lor. In curand, Imaginea de Ansamblu va deveni mult mai clara pentru toata lumea, nu numai pentru cei care sunt deja experti in a face legatura intre puncte. Atunci cand suficient de mult din omenire va putea vedea Imaginea de Ansamblu, oamenii se vor activa in masa si vor sti ce sa faca, pentru ca vor sti, spontan, cine sunt cu adevarat.

Ni se dau toate experientele de care avem nevoie pentru a aparea pe deplin ca Giuvarerurile stralucitoare ce suntem, astfel incat sa putem trai o Viata Adevarata in Noua Realitate. Luminile Verzi se vor aprinde intr-un sfarsit pentru acele proiecte creative care ne-au ateptat sa devenim Giuvareruri ale Coroanei. Avem sentimentul ca putem fi orice si ca putem face orice fara sa stim cum, dar stiind ca o vom face.

Mare parte din acest an il vom petrece explorandu-ne Noul Peisaj extins. Pentru a face asta, va trebui sa ne extindem foarte mult fiinta. Vom fi asemenea bebelusilor, descoperindu-ne degetele de la maini si de la picioare, invatand sa mergem si gasindu-ne vocea, in acest loc nou, cu care nu suntem familairizati, dar care este atat de minunat. Descoperim noi moduri de a interactiona cu noi insine, noi moduri de a interactiona unii cu ceilalti si noi moduri de a interactiona cu Pamantul. Multi dintre noi vom simti ca avem in interior o energie suplimentara, pregatita pentru Noul An. In acest an vor aparea multe fenomene naturale, cum ar fi arce de curcubeu, pe cer, in jurul Soarelui si al Lunii, pentru aconfirma ca ne aflam intr-un Peisaj complet Nou.

Vor exista din belsug ocazii si activitati creatoare, pe parcursul intregului an. Acestea ne vor ajuta sa ne gasim locul in aceasta intoarcere transformatoare la viata non-duala. Materializarea instantanee se va intampla in mod curent, acum si in viitor. Energia noastra se revarsa cu o putere de necrezut. Putem transforma orice. Vor exista si mai multe fenomene de distrugere a lumii vechi, deoarece ea nu se mai potriveste. Puterea va fi exprimata in moduri mai blande, mai profunde si mai adevarate – din adancul Iubirii si Unimii Inimii Adevarate. Multe vor fi spalate/imprastiate/arse/maturate si pe durata acestor schimbari puternice, noi vom mentine in nucleul fiintei noastre rezonanta la Adevar, spre binele Tuturor.

Intelegem din ce in ce mai mult ca noul nostru Scop Adevarat este un scop colectiv si nu unul individual. Pentru a ne conecta la Scopul Adevarat, trebui sa ne unim mai intai cu Oamenii nostri Adevarati si in Adevaratele Locuri. Aceasta se va intampla pe parcursul intregului an. Asa facem saltul la O SINGURA FIINTA IN ACTIUNE si toate lucrurile devin posibile.

2013 ne aduce un INCEPUT absolut NOU. Suntem gata – mai reali, mai onesti, mai imputerniciti, mai transparenti si mai iubitori decat inainte. Ni se da tot sprijinul de care avem nevoie, nivel dupa nivel, pentru a ne duce vietile pe cea mai adevarata traiectorie posibila. Noul MUA a aterizat complet. Noile noastre Vieti Adevarate au inceput.


BINE ATI VENIT IN 2013!

Fie sa ne aliniem cu Oamenii nostri Adevarati, cu Casele noastre Adevarate si cu Scopul nostru Adevarat, Traind Vieti Adevarate, fiind Cei Adevarati.

Cu PURA IUBIRE ADEVARATA

Solara

Cu recunostiinta plina de Iubire acestor minunati colaboratori:
Akyuna, Alanah, An Xahel, Antares, Cora, Cris, Denise ,Elena, Emanáku, Henriette, Inger,
Kalasara, Keenuane, Magdolna, Maria, Minja, Nion, Radha, Theresa, Vikrom, Wendy, Zaa

INTRATI PE SITE-UL NVISIBLE

Drepturile de autor apartin Solarei (2013)
Toate drepturile rezervate
www.nvisible.com

 

Inscrieti-va ;a Rapoartele Lunare de Navigatie ale Solarei si la Actualizari aici...

 

VIZITATI NOILE NOASTRE SITE-URI CAPTIVANTE!

AN•vizibilul: Site-ul lui AN si al materializarii Inimii lui AN in Peru.

11:11 Photo Journeys: Uimitoarele Calatorii Fotografice ale Activarilor 11:11.
URMEAZA IN IANUARIE: Calatoria fototgrafica a celei de-a Unsprezecea Porti

 
 
Noi cream modelele viitorului nostru acum!
 
 
 
Bucurati-va de aceasta calatorie nebuneasca in Nou si Adevarat.
 
 
 
Sa IUBIM fara frica, cu intreaga noastra fiinta!
 
 
 
Sa fim deschisi permanent spre Neasteptat!
 
 
 
FITI ADEVARATI, cu orice pret!