UNIMEA ESTE CHEIA DIZOLVARII DUALITATII
SI A TRECERII NOASTRE IN REALITATEA ULTRA MAREATA.

Trairea Vietilor Adevarate ca fiind Cei Adevarati
ESTE O RESETARE COMPLETA A TOT CEEA CE AM CREZUT CA STIM.
Schimbarile sunt atat de profunde, incat este ca si cum am trai pe o planeta noua. Schimba tot ce vedem in jurul nostru; schimba ce simtim;
schimba ce gandim; schimba modul in care interactionam cu ceilalti;
schimba ceea ce facem si cum facem.


11:11

Activarea celei de-a Unsprezecea Porti
22 noiembrie, 2012

Giuvaerurile Coroanei
Diamantul revelarii celor Nevazute

11:11 Itinerarii foto
Uimitoare itinerarii foto ale Activarilor 11:11.

Itinerariul foto al activarii dcelei de-a Unsperezcea


Inima lui AN

AN•vizibilul

Noul nostru website al lui AN si al viitorului Centru al Inimii lui AN din Peru.

Rapoartele de navigatie ale Solarei

Raportul de naviga?ie al anului 2013: Extinderea intr-o Noua Realitate

Raportul de navigatie pentru luna februarie 2013: Primii nostri pasi intr-un Nou Peisaj
(Rapoarte Lunare doar pe baza de abonament.)


Abonati-va la Rapoartele Lunare de navigatie ale Solarei si la actualizari:
Disponibile in engleza, germana, maghiara, portugheza, rusa si spaniola.

PROFUNDE SI EXTREM DE EXACTE!

Noi eBooks de Solara

"Nascuti in stele: Amintirea The Star-Borne: aducere aminte pentru cei treziti"
Cea de-a 10 editie, complet revizuita, disponibila acum si sub forma de eBook!

"Legenda lui Altazar"
disponibila in editie eBook.


        

Nou & demn de vizitat


Pagina de Facebook a Portalului 11:11

11:11 INREGISTRARI VIDEO DISPONIBILE GRATIS

11:11 Cilindru Principal al Primei Porti
11:11 Cilindrul Principal al celei de-a Doua Porti
Deschiderea Inimii Lotus in IUBIREA PURA a INIMII
Mudrele 11:11 – incluzand Noua Mudra Sageata de Cristal!
Xuá!!!
Pa'a
Privitorii Secreti

 

ACTUALIZAREA RAPORTULUI DE NAVIGATIE AL SOLAREI: MARTIE 2013

~ PE LINIA DE PORNIRE ~

Am trecut cu succes printr-o faza super intensa a lui Mercur retrograd. Experientele prin care am trecut unii dintre noi: pierderea telefoanelor mobile, defectarea altor echipamente electrice/electronice, false cheltuieli aparute in extrasele bancare ale cardurilor noastre, raceli asemanatoare gripei, restabilirea planurilor si directiilor, re-evaluarea a ceea ce vrem cu adevarat, masive revizii interne, prabusirea vechilor vise nerealiste, eliberarea de vechile obiceiuri si comportamente, furtuni intense, accidente de masina si multe alte probleme aduse de Mercur retrograd, cum ar fi cele legate de intarzieri aparute in planurile de calatorie si caderi ale sistemelor de comunicatii.

Cu o saptamana in urma, am tras cartea Purificare, din pachetul meu de carti, inca nepublicat, Carti 11:11. „Ei, Purificarea este intotdeauna buna” m-am gandit eu. Ziua urmatoare, fara nicio avertizare prealabila, m-am captusit brusc cu o gripa puternica /bronsita. Era prima data in multi ani cand faceam gripa si asta m-a turtit de tot. De atunci, am auzit numerosi oameni pe care ii cunosc, din diferite colturi ale lumii, care au avut in ultimele cateva saptamani, acelasi gen de gripa.

Pe masura ce continuam sa ne deconectam de la vechile paradigme, ne curatam de multe conexiuni anterioare de care nu mai este nevoie. Aceasta gripa ajuta procesul de deconectare oprind totul, scotand multe lucruri din priza si scuturand multe covoare, in toate directiile, pentru a face curatenie peste tot. Unii dintre noi au probleme cu respiratia. Asta pentru ca nu mai putem respira vechea atmosfera si nu avem destula atmosfera noua pentru a putea respira cu usurinta.

In acest moment, au loc schimbari de pacurs majore. Ne putem programa cu grija o vacanta pentru a o anula apoi, in ultima clipa. Acest lucru se intampla pentru ca nu sunt inca intrunite toate conditiile necesare. S-ar putea sa gandim ca nu putem materializa un lucru pe care il consideram cu adevarat bun pentru noi , pentru ca imediat dupa asta sa apara o deschidere miraculoasa care sa faca lucrurile sa se intample.

S-ar putea sa fim propulsati intr-o directie cu totul noua sau s-ar putea sa ne dam seama brusc ca Directia noastra cea Adevarata se afla de fapt, de mult timp, in fata noastra. Am fost doar prea speriati sa o recunoastem pana acum. Intr-un mod oarecum surprinzator, aceasta stare extrem de schimbatoare nu ne deranjeaza asa cum eram obisnuiti pana acum. Ramanem pur si simplu larg deschisi, centrati in cunoasterea faptului ca tot ce poate fi bun pentru noi este foarte aproape.

Aceasta ultima saptamana a fost ultra –intensa pentru multi dintre noi. Cateodata, nivelul stresului nostru a depasit orice limite. A existat o infuzie constanta de oameni si activitati care ne-au umplut timpul, lasand doar foarte mici insule de liniste.

Parti ale vechii noastre lumi par extrem de indepartate si ireale, ca si cum nu s-ar fi intamplat niciodata. Nu mai pot fi masurate in timp liniar. Fraze de genul „Asta s-a intamplat acum 12 ani” nu prea mai au nici un inteles. Nu timpul liniar ne separa de amintirile noastre, ci o „masuratoare” a lumilor. „Asta s-a intamplat acum doua lumi” sau „Asta s-a intamplat in vechiul peisaj, atunci cand Lumile noastre Cunoscute pareau mari si erau tot ce stiam.”

Atunci cand ne intoarcem in timp prin masuratoarea lumilor, exista un intens sentiment de deconectare. Asta pentru ca de fiecare data cand iesim dintr-o Lume Stiuta si intram intr-una mai mare, vechea Lume Stiuta pare infinit mai mica si toate amintirile noastre legate de ea se micsoreaza si ele foarte mult.

Amintirile inglobate in timpul liniar al vechilor Lumi Cunoscute isi pierd in mod continuu din forta vitala si apar mai degraba ca fiind ceva ce am memorat si nu ceva ce ni s-a intamplat cu adevarat. Memorie = Amintire Memorata.

Amintirile care par cele mai reale sunt cele care sunt integrate in Atemporalitate. Acestea nu sunt cu adevarat amintiri, ele sunt momente eterne care se afla in afara timpului liniar, pe taramul Atemporalitatii. Ele sunt super reale si adevarate, ceea ce le permite sa se plaseze in afara timpului. Ele traiesc in camera de alaturi si pot fi accesate oricand.

Unii dintre noi inca ne mai detasam de o serie de vieti profunde, aliniate unui anumit scop, cum ar fi Calatoria noastra prin Portalul 11:11. Acest proces de deconectare a inceput la sfarsitul lui noiembrie 2012 si va mai dura inca cel putin cateva luni. Acest lucru are in mod natural un efect foarte puternic asupra multor Prime Valuri, care au fost foarte dedicate scopului lor, timp de multe vieti la rand. Dar, cu siguranta ca nu se limiteaza numai la Primele Valuri. Multe Poduri si Valuri Secundare si Tertiare trec si ele printr-un profund proces de renuntare la intreaga calatorie de pana acum. Asta pentru ca totul sa poata inecepe pe curat, de la zero.

Parte din renuntarea la calatorie necesita dezmembrarea tuturor structurilor interne pe care le-am construit in noi insine astfel incat sa putem persevera in angajamentul facut fata de scopul nostru. Ne-am intarit astfel incat sa putem sustine lumi. Acum, cand am mentinut timp indelungat o structura masiva si aflam intr-un final ca a venit timpul sa renuntam la ea, exista un sentiment de prabusire interioara. Acest lucru este aparent in mod special in plan fizic.

Nu este Fiinta noastra Adevarata cea care se prabuseste, acest sentiment de prabusire este determinat de atrofierea combinata a tuturor muschilor supra dezvoltati de care nu mai avem nevoie si pe care nu mai trebuie sa ii tinem atat de incordat.

Este asemenea unui balon care isi pierde brusc tot aerul care il tinea umflat. In acest timp, s-ar putea sa ne simtim profund vulnerabili, fragili si foarte sensibili. Asta se intampla pentru ca ne-am obisnuit atat de mult sa ne caram greutatea la care renuntam acum. Renuntarea ne tulbura vechiul echilibru interior si ne doboara. Poate fi o perioada ciudata si sensibila pana cand vom ajunge de partea cealalta si se va instala noul nostru echilibru. Multi dintre noi facem asta chiar acum.

IN CURAND: Sfaramarea a si mai multe iluzii. Iesirea din ultimele frici. A vedea nevazutul. A vedea intr-un final ceea ce era absolut evident. A face sau a desface situatii care ne cer fie sa le acordam intregul nostru angajament, fie sa ne indepartam de ele. Decizii majore. Descoperiri. Noua energie. Iubire mai profunda. Si SALTURI MASIVE IN ACTIUNE.

Raportul complet de navigatie al Solarei pentru MARTIE 2013 si Actualizarile Saptamanale sunt disponibile pe baza de abonament in limbile engleza, germana, maghiara, portugheza, rusa si spaniola.

Suntem mult mai liberi decat ne permitem sa fim!
All material copyrighted 1989 -2013 by Solara. All Rights Reserved.