11:11 OPKOMEND ÉÉN ZIJN

Vertaald door Monique

De Slapende Gigant van ons ÉÉN ZIJN ontwaakt. Het is, als nooit te voren, nu werkelijk de tijd voor ons om samen te komen als Eén. Samen kunnen we veel bereiken. Het is nog niet eerder zo belangrijk geweest, als het is tijdens deze Tijden van Voltooiing, nu we de transitie maken van dualiteit naar Eenheid.

In mei 2004 keerde de 6e Poortactivering de Toegangspoort van de 11:11 binnenstebuiten. De nieuwe 11:11 Visie maakt zich bekend. En het is een krachtige...

Tot aan de 6e Poortactivering was de 11:11-Toegangspoort in de resonantie van het getal 11. Elf is het meestergetal dat staat voor het VERANKEREN VAN HET NIEUWE. En inderdaad, dit is wat zo velen van ons gedurende een heel lange tijd gedaan hebben. We hebben het Nieuwe ingevoegd, de Eenheid, in de verkalkte densiteit van dualiteit.

Dit proces heeft ons beïnvloed op elk mogelijk niveau, alles aanrakend van de planetaire logo’s (het planetaire zijn) tot ons meest intieme, persoonlijke wezen. Het is vaak een zware taak geweest, vol buitengewone uitdagingen. Maar we hebben volhard, wetende dat de tijd waarin dualiteit heerst bijna voorbij is en dat Eenheid volledig verankerd moet worden. Wetende dat ons overleven hier vanaf hangt.

De Grotere Realiteit is waar Eenheid zetelt en in toenemende mate is de Grotere Realiteit ingevoegd in onze oude op dualiteit gebaseerde werkelijkheidssysteem. Totdat we eindelijk de Zone van Overlap hebben gecreëerd, waarin Eenheid en dualiteit naast elkaar bestaan als parallelle realiteiten. Deze Zone van Overlap is verder verdicht en uitgezet, totdat het nu het verleden en de toekomst bevat, verweven in het nu.

We zijn nu aangekomen op een kritisch knooppunt, een Belangrijk Kruispunt, waar me moeten kiezen welke weg we vanaf nu gaan nemen. Als we dieper in de Grotere Realiteit, in Eenheid, willen gaan, moeten we onze wezens bewegen naar een totaal nieuw niveau.

Dit nieuwe niveau is ons ÉÉN ZIJN. Simpel gezegd, ons ÉÉN ZIJN is Eén Levend Organisch Zijn – ONS ALS ÉÉN. Alles is onderdeel van de Ene die we kennen. En toch is er nog steeds veel misverstand over wat het precies betekent om onderdeel te zijn van ÉÉN ZIJN.

Juist nu gaat het er allemaal om, er bewust voor te kiezen in ons ÉÉN ZIJN te staan. Om elk van ons te zien als stralen van de Ster van Eén. Wij zijn allemaal van de Eén. Ik ben Solara van de Eén. Jij bent _____ van de Eén.

Zodra we onszelf werkelijk identificeren als Zijnde ‘van de Eén’, vindt er een diepe verandering binnenin ons plaats. We kunnen onze intrinsieke verbondenheid met alles voelen en zien. Ons mededogen krijgt de vrije loop en onze perceptie wordt groter. Sluiers verdwijnen...

We realizeeren ons dat we niet slechts op zich staande individuen zijn, strijdend om verder te komen. We dienen niet langer de planeet door slechts ‘ons ding te doen’. Ineens kunnen we het immens krachtige ondersteuningssysteem voelen van ons enorme ÉÉN ZIJN dat altijd bij ons is. Met elkaar verbonden, ondersteunen we elkaar; we geven om elkaar. Zoals het motto van de Drie Musketiers, ‘Allen voor Eén en Eén voor Allen’. We zijn niet langer alleen. We zijn niet meer krachteloos en hulpeloos. We zijn niet langer gescheiden.

Een toenemend aantal van ons ontwaakt in onze intrinsieke Eenheid, ons ÉÉN ZIJN versnelt en komt tot leven. De Slaapende Gigant ontwaakt… Ons ÉÉN ZIJN is de sleutel naar onze toekomstige evolutie. Het is de sleutel naar het overleven van de planeet. En het is sterk genoeg om de illusie van dualiteit voor eens en altijd op te lossen.

De Slapende Gigant schudt zijn sluimering weg en begint op te komen...

Hoe ver de Slapende Gigant van ons ÉÉN ZIJN gaat, hangt van elk van ons af. Zullen het er slechts een paar van ons zijn of velen? Zal de Slapende Gigant slechts een paar voorzichtige stappen zetten of zal het met grote passen, met vertrouwen en mededogen door het universum stappen – onbalansen corrigerend, gebroken harten helend, afgescheidenheid oplossend en het vervangen door Eenheid? Zul jij er een bewust deel van zijn?

Ik weet dat velen van ons over de hele planeet hun uiterste best doen en de al jaren met toewijding en moed gedaan hebben om te helpen deze verandering te maken. Jullie aanwezigheid wordt diep gevoeld en zeer gewaardeerd. En ook al hebben de meesten van ons elkaar niet fysiek ontmoet, we weten dat we samenwerken. Maar soms vraag ik me af of dit genoeg is. Misschien vraagt de grootsheid van deze tijd ons om nog een andere stap te zetten. Om samen te komen op een voorheen onvoorstelbaar geachte schaal! Om trots schouder aan schouder te staan als ÉÉN ZIJN. Om bewust een front te vormen als ÉÉN. Om de wereld een schitterend ÉÉN ZIJN IN ACTIE te tonen...

Laten we de Slapende Gigant van ons Eén Zijn volledig ontwaken! Samen als ÉÉN kunnen we het onmogelijke doen. Laten we onze aanwezigheid voelbaar maken in alle werelden in werelden! Laat ons onze grootsheid werkelijk uitdragen...

11:11 One Being Rising Anchor Group Homepage

Ninth Gate International Anchor Group Coordinators by Language & Country

Meer over ons OPKOMEND ÉÉN ZIJN.

Meer over ons ÉÉN ZIJN.

 
Opkomend Eén Zijn Lezingen, Workshops & MasterClasses, 11:11 Planetaire Activeringen:
11:11 Evenementen
11:11 Workshpleiders