De Activering van de Vijfde Poort van de 11:11

De Poort van Persoonlijke Vrijheid


19 oktober 2002: Big Island, Hawai'i

Na een lange intensieve reis door de vuren van initiatie,
(Misschien voelde het aan als helemaal verbranden of gestript worden...)
hebben we eindelijk veel van het verleden achter ons gelaten en zijn de
dubbele poorten binnen getreden.

Voor ons is een lange gang...

We lopen gestaag door de gang,
niet exact wetend waar de reis ons naartoe zal brengen,
maar wetend dat het de reis is die we willen maken.
Niet de specifieke details wetend van hoe dingen zichzelf zullen uitspelen,
maar continu een stijgend geluk en comfortabele juistheid voelend.

Voor ons, aan het verre eind van de gang, kunnen we een andere set dubbele poorten zien.
Er is geen reden voor haast, want we weten dat we snel door deze deuren zullen gaan.
Als we door de gang bewegen,
vangen we glimpen op van de elementen van onze wezens die veranderd zijn.
We zien deze diepe innerlijke veranderingen nu beginnen te reflecteren in onze buitenwereld.

We voelen ons steeds nieuwer en altijd echter.

De Activering van de 5e Poort is het punt,
waarop velen van ons door deze tweede set poorten zullen gaan en zullen VERSCHIJNEN.

We zullen verschijnen op een nieuwe plaats en
we zullen afzonderlijk verschijnen om te ontdekken dat we niet alleen zijn,
want anderen zullen ook verschijnen, komend uit veel verschillende richtingen.

Als we door de poorten stappen, zullen we onze Persoonlijke Vrijheid herwinnen,
onze Persoonlijke Waarheid,
onze Persoonlijke Realiteit,
onze Persoonlijke Integriteit van Zijn.

De Activering van de Vijfde Poort van de 11:11 vond plaats op 19 oktober 2002. Dit is de Poort van Persoonlijke Vrijheid en Verschijning. De Hoofdcilinder was gevestigd in Wood Valley, K’au op het Big Island van Hawai’i. Dit gebied is het enige deel van dit eiland dat nooit bedekt is geweest met lava en nog steeds resoneert met de oude energieën van Lemurië.

De Activering van de voorgaande Poort, de 4e Poort, vond plaats in 1999 op het kleine atol van Tetiaroa in Tahiti. Het doel van de 4e Poort was het herijken van ons Evolutionaire Labyrint. Dit sloot veel oude wegen af, terwijl het nieuwe opende. Gedurende de drie jaren tussen de 11:11-Poortactiveringen hebben we dramatische veranderingen in richting doorgemaakt en talrijke oude patronen losgelaten. Het was nodig onze eigen Persoonlijke Vrijheid te herwinnen om klaar te zijn om de 5e Poort te activeren.

De 5e Poortactivering symboliseerde onze verschijning als nieuwe, echtere wezens. Het was een viering van onze succesvolle reis door de eerste serie van de vuren van initiatie en door de aardverschuivingen van zowel innerlijke als uitwendige verandering. Nog niet eerder was er zo’n korte aankondiging van een 11:11-Poortactivering of hebben we zoveel werk verzet om onszelf klaar te maken.

De Activering van de 5e Poort liet ons de vele gebieden in onze wezens zien, die ons vast hebben gehouden in dualiteit. Het belichtte de delen die ons klein houden en die reageren vanuit angst in plaats van liefde. De 5e Poort voorzag ons ook van de noodzakelijke stimulans om ons los te maken van alle nog resterende kaders en beperkingen.

De 5e Poort bracht de zaken naar voren die moesten worden opgehelderd en opgelost, voordat we verder kunnen reizen naar diepere niveaus van de Grotere Realiteit. Dit is een continu proces. Als we constant in de volle verwezenlijking van Persoonlijke Vrijheid stappen, komen we constant alle onopgeloste kernzaken, slepende emotionele resten, ingesleten patronen en gewoonten, achterhaalde manieren van doen en manieren van reageren op levenssituaties. Ze zullen worden uitvergroot en in onze gezichten gegooid worden, zodat het onmogelijk is ze te negeren. Elke keer dat we reageren vanuit angst in plaats van liefde of vanuit ego en afgescheidenheid in plaats van mededogen, zal het ons getoond worden op duidelijke manieren, zodat we ons bewust terug kunnen richten naar Eenheid.

Persoonlijke Vrijheid is enorm versterkend. Het betekent niet het vrij zijn om te doen wat je maar wilt. Het is de Vrijheid om volledig bewust en mededogend te zijn. De Vrijheid om verantwoordelijkheid te nemen. De Vrijheid om onze kracht en wijsheid wijs te gebruiken. De Vrijheid om lief te hebben met onze volledige wezens. De Vrijheid om openlijk echt en waar te zijn. Om onze integriteit te laten zien in alles wat we doen.

Onze Persoonlijke Vrijheid claimen, leid ons naar onze Grootsheid.


Reis naar de Zesde Poort: