De 6de Poort Activering van de 11:11

Eén Aarde – Eén Wezen

Aangepast op 16 April 2004
Vertaald door Nora LooymansDe 6de Poort Activering zal plaatsvinden op 29 Mei 2004.

De Hoofdcilinder zal op het schiereiland Dingle in Ierland gevestigd worden.

De Hoofdcilinder is altijd het belangrijkste punt van de 11:11 Activering.

Hier zijn enkele veel gestelde vragen over de deelname aan een 11:11 Hoofdcilinder.

VRAAG:Is het noodzakelijk om deel te hebben genomen aan een vorige11:11 Poort Activering om naar een Hoofdcilinder te komen?

Het maakt niet uit of je al hebt deelgenomen aan een andere 11:11 Activering of aan een workshop van Solara. Het is zelfs niet nodig om één van haar boeken te hebben gelezen. Wat belangrijk is, is dat je jezelf geroepen voelt om deel te nemen aan de huidige Poort Activering. Elke 11:11 Poort bevindt zich op een ander niveau en met een specifiek belangrijk punt, resonantie en doel. Sommige mensen hebben een verbintenis aangegaan om aan elke Hoofdcilinder deel te nemen; anderen voelen zich maar tot één of twee aangetrokken.

VRAAG: Wat voorsoort mensen nemen deel?

Hoofdcilinder trekken een interessante verscheidenheid van mensen aan. Ongeveer de helft van de mensen hebben aan één of meerdere van de vorige Poort Activeringen deelgenomen. Voor de anderen is dit hun eerste 11:11 Hoofdcilinder ervaring. Meestal zijn ongeveer 20 of meer landen vertegenwoordigd. De leeftijd varieert tussen de 13 en 85. Beroepshalve is er zowat van alles: artiesten, muzikanten, advocaten, dokters, vrachtwagen chauffeurs, diplomaten, strippers, healers, soldaten, barmannen, zakenmensen, boeren, bouwvakkers, studenten en schrijvers. Steeds roept de Hoofdcilinder enkele speciale wezens naar voren, inclusief hoog ontwikkelde kluizenaars die nooit naar een workshop of spirituele leraar gaan, zij leren het hunne. En meestal worden er enkele volkomen unieke wezens in de mix gegooid. Het is altijd een zeer liefdevolle en interessante groep mensen.

De meeste beginnen de week als volkomen vreemdelingen maar tegen de tijd dat we vertrekken is iedereen totaal vertederd en een integraal deel van ons Eénwezen.

VRAAG: Waarom duren de voorbereidingen een week?

Eigenlijk, we hebben maar zes dagen voorbereiding alvorens de 6de Poort Activering in Ierland plaatsvindt. Dat is niet lang om een groep vreemden in een sterk, levendig Eénwezen te veranderen. Tijdens de 6de Poort Activering of ervoor zullen er momenten zijn dat we van het gekende plan afwijken. Wanneer dit gebeurd is het tijd voor ons Eénwezen om in actie te treden. Dit is waarom het onze belangrijkste taak is om ons Eénwezen te versnellen. De dag na de Poort Activering is ook belangrijk omdat het een tijd is waarin we onze ervaringen met elkaar delen en ze integreren, koesterend in de Liefde van ons Ene Hart en dit vreugdevol vieren.

VRAAG: Ik kan niet de hele week aanwezig zijn; kan ik enkele dagen later komen?

Het is essentieel om aan de ganse periode deel te nemen, zijnde van 22 Mei tot 30 Mei. Elke keer dat we hiervoor een uitzondering hebben gemaakt heeft het de groep dynamiek niet gediend. De eerste dagen zijn de belangrijkste, vooral als dit de eerste Hoofdcilinder is. Vele fundamenten zijn hier van toepassing wanneer we elkaar leren kennen en de fundamenten bouwen voor onze Hoofdcilinder

VRAAG: Wat doen jullie tijdens de voorbereiding? Hebben jullie een activiteiten schema?

Meestal hebben we drie sessies per dag maar we hebben nooit een vaststaand schema gehad. Het gaat allemaal over het 'surfen' van energieën en 'going with the flow' met wat nodig en passend is. Momenteel hebben we tien Heilige 11:11 Dansen en vele van hen zullen tijdens die week inoefenen. Er is ook een nieuwe 6de Poort Dans die geboren zal worden. In combinatie met Solara's 'surfing' bekwaamheden en Omashar's muziek zijn de sessies nooit saai. Het meeste van wat we doen zal experimenteel zijn, wat wil zeggen dat we een directe infusie van de Grotere Realiteit in onze cellen van ons wezen zullen krijgen. Soms kunnen de energieën zeer intens of diepgaand zijn en subtiel of hysterisch grappig. Een krachtige Liefdes energie is sterk voelbaar. Uitdagingen komen te voorschijn en we worden verschillende gelegenheden gegeven om onze grootsheid naar voren te brengen. Doorbraken in overvloed....

Nogmaals, de focus ligt op het vormen van een sterk Eénwezen dat klaar is voor zowat alles. We weten nooit precies wat we zullen doen tijdens de Poort Activering dus proberen we zoveel mogelijk te leren tijdens onze voorbereiding zodat we wat nodig is er kunnen uithalen.

VRAAG: Waarom kost het geld om te kunnen deelnemen?

Elke 11:11 Poort Activering vraagt maanden voorbereiding. De locatie moet enkele maanden op voorhand bezocht worden en de eigenlijke plaats voor Activering moet gevonden worden. Hotels en conferentie kamers moeten geboekt worden. Geluidsinstallaties en generatoren worden gehuurd; transport wordt gecharterd. Pagina's met informatie geschreven, doorgestuurd en op de website gezet. Muzikanten worden ingehuurd en alle onkosten worden aan het personeel betaald. De 11:11 Hoofdcilinders werken met een zeer kleine winstmarge; het vereist 50 betalende mensen alvorens we nog maar beginnen met de basis onkosten en veel meer dan dat alvorens er enige financiële compensatie is voor het reeds gedane werk. Er is enorm veel werk gemoeid met het organiseren van een 11:11 Poort Activering en in de voorbereiding van de Hoofdcilinder en op grotere schaal, de voorbereiding voor de energieën van de nieuwe Poort.

VRAAG: Zijn er kortingen of studiebeurzen beschikbaar??

We zullen een goedkoper 'Land Package' beschikbaar hebben voor diegene die in de buurt wonen hetgeen geen hotelkamer inhoudt. Het zal waarschijnlijk iets te koud zijn om te kamperen maar als je echt een goedkopere accommodatie wilt hebben dan kan je wellicht ergens anders in Dingle iets vinden. Alhoewel, onze groepstarieven in het Dingle Skellig zijn zeer voordelig en inclusief ontbijt. Het is altijd aangewezen om in hetzelfde hotel als de rest van de Hoofdcilinder Groep te logeren omdat veel 'bonding' en het delen van ervaringen tijdens de late uurtjes gebeuren.

VRAAG: Wat kunnen we verwachten tijdens een Poort Activering?

Verwacht het onverwachte! Elke 11:11 Poort Activering Hoofdcilinder is al totaal anders geweest. Meestal verloopt de eigenlijke Activering vrij gemakkelijk alhoewel er momenten van grote uitdagingen zijn. Vaak wijken we helemaal van het plan af naar onbekend terrein. Nogmaals, er is geen vastgesteld schema. Wat we ook doen, alles valt precies op zijn plaats. Verwacht volledig aanwezig te zijn, alert en werkelijk. Wanneer je je in een Hoofdcilinder bevindt zal je de sterkste energieën ervaren die op die dag de planeet binnenkomen. Het is zeer grondend maar uitermate krachtig. En je zal de aanwezigheid voelen van alle andere 11:11 Groepen rondom de Aarde die op één lijn staan met ons als Eén Wezen. Er is ook een sterke infusie van de Grotere Realiteit. Sommige mensen zullen visioenen en openbaringen ervaren; alles zal diep beroerd worden. Er is niets dat hiermee vergeleken kan worden.

VRAAG: Waarom dragen wij witte kleding voor de Activering?

Wit symboliseert de puurheid van ons Eénwezen. Wanneer we allemaal wit dragen is er geen afleiding van onze Eenheid.

VRAAG: Wat zijn Beschermers??

Beschermers behouden de energie rondom de Poort Activeringen. Tijdens de week zullen we Beschermingstrainingen hebben. Gedurende de activering zullen we tenminste elf Beschermers ter plaatse hebben. Beschermers treden op als Eén Wezen en zij helpen de Heiligheid van onze ceremonie te bewaren omdat het een diepgaande, verbazingwekkende ervaring is. Wat er ook gebeurt in het centrum van de Hoofdcilinder, de Beschermers zijn altijd groter. En het maakt niet uit hoe enorm en krachtig de binnenkomende 11:11 energieën zijn, de Beschermers helpen ze binnenkomen door hun fysieke lichamen en gronden de energieën de Aarde in.

VRAAG: Mag ik ambachtelijke spullen verkopen tijdens de week?

We hebben altijd een plaats waar dingen verkocht kunnen worden en het is enkele malen per dag open. Dit is een uitstekende gelegenheid om je te helpen voor de reis te betalen.

VRAAG: Kan ik privé healing sessies geven in het hotel?

Privé sessies worden op individuele basis goedgekeurd. Men kan op voorhand toelating vragen. Meestal zijn ze beperkt tot diegene met wiens werk we al bekend zijn.

VRAAG: Wat moet ik meebrengen?

Witte kledingstukken, gekleurde pareos/sarongs in verschillend kleuren voor de Dans van de Zes Elementen (sommige om met anderen te delen), jas, witte sjaals, enz (het zal waarschijnlijk winderig of killig zijn op de plaats van Activering), camera (fotograferen is toegestaan tijdens het grootste deel van de Activering als het niet storend is. Wanneer het niet gepast is zoals tijdens de Aarde-Ster Dans dan zal dit worden medegedeeld.), badpak, muzikale instrumenten (als je er één wil bespelen), waarschijnlijk een 'sun block' voor tijdens de Activering, zonnehoed en comfortabele wandelschoenen.

VRAAG: Wat brengen we niet mee?

De nadruk van onze 11:11 Hoofdcilinder ligt op het vormen van een onoverwinnelijk Eénwezen, niet om onze eigen agenda's te bevorderen, dus breng alstublieft jullie ego niet mee. Omdat we één verbonden intentie hebben is het echt niet passend om afzonderlijke agenda's mee te brengen. Druggebruik is nooit passend of toegestaan en men kan hierdoor verwijderd worden van de Hoofdcilinder.

VRAAG: Wanneer moet ik me inschrijven??

De Hoofdcilinder inschrijvingsformulier staat momenteel op de website.
Je kan het uitprinten, invullen en dan per email of per post naar ons toesturen.

Solara
PO Box 90
Kapaa, HI 96746 USA

BELANGRIJKE BERICHT: Ons Hoofdcilinder Inschrijvingsformulier is niet ingesteld om online in te vullen en door te sturen. Je kan het copiëren en in een e-mail plakken of het doorsturen als een Microsoft Word of Apple Word document.

Alstublieft, schrijf u zo snel mogelijk in zodat uw hotelkamer kan vastgelegd worden aan de speciale Groepsprijs aangezien er maar een beperkt aantal kamers aan deze prijs beschikbaar is. Bij inschrijving wordt een voorschot van $ 500 gevraagd.

VRAAG: Kan ik gewoon in Ierland komen opdagen zonder op voorhand in te schrijven?

Daag alstublieft niet zomaar op in het hotel zonder je op voorhand bij ons in te schrijven. Er gaat veel planning vooraf aan de organisatie van een 11:11 Hoofdcilinder, zoals het bekomen van speciale kamertarieven, kamerlijsten en maaltijd plannen en het organiseren van transport naar de plaats van Activering. Ook al is het vaak goed om spontaan te zijn, het is ook oneerbiedig tegenover al het werk dat gedaan werd voor deze gebeurtenis om zomaar opdagen.

VRAAG: Hoe kan ik betalen? Kan ik met een creditcard betalen?How can I pay? Can I pay by credit card?

Ons creditcard toestel aanvaardt geen creditcard betaling voor conferenties of reizen. Hoewel, je zou kunnen proberen om een creditcard betaling via Paypal te doen (www.paypal.com). Wanneer je daar een rekening geopend hebt, klik dan op "Send Money" en stuur het gepaste bedrag naar solar@nvisible.com

Je kan ook een persoonlijk check van een USA Bank of een international Money Order of Bank cheque in US Dollars sturen. Of je kan jouw bank vragen om het bedrag rechtstreeks op onze rekening over te maken.

VRAAG: Kan ik vroeger dan 22 Mei in het hotel aankomen en later dan 31 Mei vertrekken?

Vooral als je een grote afstand dient af te leggen en wat wil bekomen van de jet lag, is het wellicht een goed idee om iets vroeger te arriveren. Laat ons aub tijdig iets weten als u van plan bent om vroeger te arriveren of langer wil blijven zodat we kunnen proberen om het speciale groepstarief voor u kunnen bekomen. Echter, als je geen kamergenoot hebt is het mogelijk dat je een supplement voor een 'single' moet betalen omdat de prijzen berekend zijn op een dubbele bezetting

VRAAG: Ik beheers de Engelse taal niet zo goed. Hebben jullie tolken?

We hebben geen tolken alhoewel er op de Hoofdcilinder meestal wel mensen zijn die verschillende talen spreken. En zelfs dan is het niet eerlijk als er steeds iemand alles voor je moet vertalen. Soms brengt een groep mensen die vanuit hetzelfde land komen zelf iemand mee die voor hen alles vertaalt.

VRAAG: Kan ik mijn kinderen meebrengen?

Vanuit onze eerdere ervaringen hebben we gemerkt dat kinderen onder de 13 jaar zich vaak vervelen bij sommige sessies. Dit veroorzaakt verwarring en afleiding voor alle anderen en daarom zijn kinderen onder de 13 jaar niet toegelaten tot de Activering sessies. Indien je kleinere kinderen moet meebrengen is het belangrijk dat je op voorhand in Dingle een kinderoppas regelt. Dit kan verkrijgbaar zijn via het Dingle Skellig Hotel.

VRAAG: Kan ik een partner of een vriend meebrengen die niet zal deelnemen?

Wij geven er zeker de voorkeur aan dat iedereen die komt ook deelneemt aan de Hoofdcilinder maar soms is het noodzakelijk om iemand mee te brengen die niet zal deelnemen. Indien het uw partner is, is het zeker aan te raden dat zij ook deelnemen. Anders zal u enkele ongelooflijke ervaring hebben welke zij niet met u kunnen delen en soms creëert dit wat onbegrip.

VRAAG: Zal er een maaltijd planning zijn?

Het ontbijt is inbegrepen met de kamer. Er is een avondmaaltijd voorzien welke een simpele vegetarische maaltijd zal zijn. De Lunch is niet inbegrepen. De Dingle Skellig heeft een restaurant maar het is ongeveer 10 minuten wandelen van het stadje Dingle. Op de avond van 30 Mei hebben we een groot banket gepland in het hotel welke inbegrepen is bij de inschrijvingprijs.

VRAAG: Wat is het verschil tussen in een 11:11 Verankering Groep zijn & deelnemen aan de Hoofdcilinder?

11:11 Verankering Groepen zijn een zeer belangrijk onderdeel van de Activering van een 11:11 Poort. Zij vormen de buitenpost van ons Eénwezen. Je kan hen beschouwen als tentpinnen die de binnenkomende 11:11 energieën helpen verankeren in de verre uithoeken van onze planeet. Echter, de energieën die zij verankeren zijn de energieën die naar hen toegezonden worden via de 11:11 Hoofdcilinder en het centrum van de Activering.

Ook variëren de 11:11 Verankering Groepen veel in resonantie doordat verschillende mensen deze organiseren en waarvan velen nog nooit hebben deelgenomen aan een Hoofdcilinder. Dit is waarom we altijd Verankering Groepen aanmoedigen hun middelen samen te brengen en een vertegenwoordiger naar de Hoofdcilinder sturen.

Op de Hoofdcilinder ben je op ground zero van de 11:11 Activering. Dit is het belangrijkste punt waar de nieuwe 11:11 energieën het eerst de Aarde binnenkomen. Je bent samen met een toegewijde groep mensen die vanuit vele landen samen zijn gekomen om het Eénwezen te vormen. Je werd hiervoor voorbereid en de dansen werden je aangeleerd door Solara zelf. Deelnemen aan een Hoofdcilinder is de meest krachtige onderdompeling in de 11:11 energieën en de ervaring mag werkelijk niet gemist worden!

VRAAG: Hoe kan ik mezelf voorbereiden om naar de Hoofdcilinder te komen?

Hoe zuiverder we zijn wanneer we aankomen, hoe minder opruimwerk we nodig hebben tijdens onze Hoofdcilinder voorbereiding. Zoek, heel en transformeer elk emotioneel restje, angst, twijfel, eigenwaarde, oude zaken en alles wat je maar kan vinden.

Het kan handig zijn om de ervaringen van de Hoofdcilinders van de vorige 11:11 Poorten te lezen. Je kan deze lijst vinden in de 6de Poort Ndex waar ook de rapporten van de Activering Groepen staan over de vorige Activeringen.

Zeer aan te raden zijn de Solara's Maandelijkse Surf Rapporten welke beschikbaar zijn via abonnement. Zij gaan allemaal over 'aligning' onszelf met de gangbare 11:11 energieën en ze zijn verbazingwekkend nauwkeurig en zeer handig. Plus, abonneren steunt Solara's werk.

Je kan ook Solara's boek Hoe Groot te Leven op een Kleine Planeet (How To Live Large on a Small Planet) lezen om bekend te geraken met de concepten en terminologie.

6DE POORT HOOFDCILINDER DETAILS


De 6de Poort Hoofdcilinder


6de Poort Hoofdcilinder Vragen


De 6de Poort Ndex: