De 6de Poort Activering van de 11:11

Eén Aarde – Eén Wezen

Aangepast op 25 April 2004
Vertaald door Nora LooymansDe 6de Poort Activering zal plaatsvinden op 29 Mei 2004.

De Hoofdcilinder zal op het Schiereiland Dingle in Ierland worden gevestigd.

De Hoofdcilinder is altijd het belangrijkste punt van de 11:11 Activering.

Deze 6de Poort Hoofdcilinder is niet alleen het middelpunt van de 11:11 Poort Activering; het is ook het middelpunt van de hele Doorgang van de 11:11.

De Hoofdcilinder voor de 11:11 Zesde Poort Activering zal plaatsvinden op het schiereiland Dingle in County Kerry in Ierland. Dit is een wilde, magische plaats van grote schoonheid en is perfect als ingang voor de Zesde Poort energieën.

Deelnemen aan de Hoofdcilinder groep is een fantastische gelegenheid om in het middelpunt te zijn van de mandala van ons Eénwezen in de Zesde Poort Activering. Het is een innemende levenservaring en een diepe onderdompeling in de 11:11 energieën en de Grotere Realiteit. Het creëren van een uitvoerbare Hoofdcilinder neemt een week van intense voorbereiding en doelbewustheid in beslag.

De voorbereidingen van onze Zesde Poort zullen plaatsvinden in het Dingle Skellig Hotel in de stad Dingle in Ierland. Aankomst op 22 Mei in het hotel, de 6de Poort Activering op 29 Mei en het vertrek op 31 Mei. We hebben speciale 11:11 groepstarieven en maaltijden (ontbijt en avondmaal) in het hotel. Deze zijn alleen beschikbaar voor diegenen die zich inschrijven via ons als groep. Deze details en prijzen zullen spoedig beschikbaar zijn alsook het 6de Poort Inschrijvingsformulier.

Met uitzicht op de haven van Dingle heeft ons hotel ook een grote conferentie zaal en een nieuwe spa. Het is altijd aan te raden om met onze Hoofdcilinder groep in hetzelfde hotel te logeren want buiten de officiële sessies wordt er nog van alles anders gedaan. Hoewel, een speciaal ‘Land Package’ zal beschikbaar zijn voor diegene die in de buurt wonen of behoefte hebben aan een goedkopere accomodatie.

De Activering zelf zal plaatsvinden op een geheime lokatie op 29 Mei…

The keynote of the previous 11:11 Gate, the 5th Gate was Personal Freedom. The 6th Gate Activation calls us to demonstrate our mastery of Personal Freedom. It's about consciously choosing to do what we know that we are meant to do and consciously choosing to be who we know we really are. If you feel called to participate in the 6th Gate Master Cylinder, don't let anything stand in your way. We all have the ability to manifest what we want and need.

DETAILS VAN DE 6DE POORT HOOFDCILINDERS


6de Poort Hoofdcilinder Vragen

6de Poort Hoofdcilinder Inschrijvingsinformatie: :

6de Poort Hoofdcilinder Inschrijvingsformulier (in English)

Hoe naar Dingle, Ierland gaan (in English)

De 6de Poort Activering van de 11:11

De 6de Poort Ndex: