8e Poort Hoofdcilinder Registratie-informatie

vertaald door Monique


Het mooie eiland Mallorca, Spanje zal de lokatie zijn voor de eerste 8e Poortactivering. Onze Hoofdcilindergroep zal verblijven in het lieflijke Hotel Mon Port, genesteld in de heuvels boven Port d’Andratx in Zuidwest-Mallorca. Ons hotel heeft gracieus besloten een week eerder open te gaan, speciaal voor ons, dus zullen we het hele hotel voor onszelf hebben .

Hotel Mon Port heeft zeventig kamers, zowel een buiten- en binnenzwembad, jacuzzi’s, lieflijke tuinen en een conferentiezaal. Het heeft ook een charmant restaurant en een patio, waar we onze maaltijden zullen nuttigen. Er is een computer voor gebruik door gasten en draadloze internetverbinding in de receptie, waar je je eigen laptop kunt gebruiken. De staf is erg vriendelijk en de sfeer is warm en liefdevol. Alle kamers zijn tweepersoonskamers, maar kunnen ook gebruikt worden als eenpersoonskamers. En elke kamer heeft zijn eigen balkon !

Aangezien het in februari nog buiten het seizoen is op Mallorca, is het overgrote deel van de hotels, restaurants en winkels op het eiland gesloten. Vanwege de intieme aard van de 8e Poort en de intense Liefdesenergie van de verfijnde Lotus Wereld, is het een groot voordeel dat we allemaal (zonder andere gasten) in hetzelfde hotel zullen verblijven en onze maaltijden gezamenlijk gebruiken . 


REGISTRATIEDETAILS

Omdat de 8e Poort van zo’n vitaal belang is, zullen we voor de Activeringsceremonie zeven hele dagen van voorbereidingen hebben, in plaats van de gebruikelijke zes.

Zowel eenpersoons- als tweepersoonskamer 8e Poort pakketten zijn beschikbaar. Als je in een tweepersoonskamer wilt verblijven, kun je je eigen kamergenoot kiezen of ons vragen er een voor je te vinden. Kamergenoten kunnen niet gegarandeerd worden, maar we doen ons best.

TWEEPERSOONS 8e POORTPAKKET: 1350 Euro
Inclusief: 10 nachten in een tweepersoonskamer, 10 ontbijten, 9 lunches, 10 diners (beginnend op de avond van 3 februari), transport naar en van de Activeringslokatie en alle 8e Poort Hoofdcilindersessies met Solara, Omashar, Sebastian, Ankasha en ons prachtige EénZijn.

EENPERSOONS 8e POORTPAKKET: 1590 Euro
Inclusief: 10 nachten in een eenpersoonskamer, 10 ontbijten, 9 lunches, 10 diners (beginnend op de avond van 3 februari), transport naar en van de Activeringslokatie en alle 8e Poort Hoofdcilindersessies met Solara, Omashar, Sebastian, Ankasha en ons prachtige EénZijn.

Niet inbegrepen:
Reiskosten van je huis naar Hotel Mon Port in Port d’Andratx, Mallorca, alle drankjes en persoonlijke uitgaven.

MAALTIJDEN:
Alle maaltijden zijn in buffetstijl met vele heerlijke gerechten voor vegetariërs en niet-vegetariërs.

PRIJZEN:
Alle prijzen zijn gebaseerd op Euro’s, omdat de meeste kosten in Euro’s zijn en de wisselkoers van de Amerikaanse dollar fluctueert. Als je in US dollars wilt betalen, vraag ons dan alsjeblieft naar de huidige koers.

DE BALANS VAN ONZE 8e POORT HOOFDCILINDER:
Vanwege het vitale belang van de 8e Poort voor de gehele planeet, is het essentieel dat zoveel mogelijk landen gerepresenteerd worden. Daarom, voor de eerste keer ooit, kan het nodig zijn dat we het aantal deelnemende mensen van een land limiteren om ruimte te maken voor andere landen.

We nodigen je uit je inschrijfformulier zo snel mogelijk in te sturen om je plaats te reserveren.

De 8e Poort Hoofdcilinder Update: 13 december 2006
Het 8e Poort Inschrijfformulier
download een Word document
8e Poort Hoofdcilinder Vragen


 

8E POORT HOOFDCILINDERDATA

HOOFDCILINDER AANKOMSTDAG: zaterdag 3 februari 2007
Hotel Mon Port, Port d'Andratx, Mallorca

HOOFDCILINDER VOORBEREIDINGEN BEGINNEN: zondag 4 februari.

8E POORTACTIVERING: zondag 11 februari.

POST-ACTIVERINGSSESSIES EN VIERING: maandag 12 februari.

HOOFDCILINDER VERTREKDAG: dinsdag 13 februari.

 

REISDETAILS

SHUTTLE SERVICE VAN PALMA NAAR HOTEL MON PORT IN PORT d'ANDRATX

Shuttle service is alleen beschikbaar op 3 february van Palma Airport of stad naar Hotel Mon Port in Port d'Andratx. De prijs voor het transport is 50 Euro per taxi, maximaal vier personen. Minibussen zullen zonodig ook beschikbaar zijn .

Shuttle service naar Palma Airport en stad van Port d'Andratx zal alleen beschikbaar zijn op 13 februari.

EERDERE AANKOMST

Hotel Mon Port zal openen voor het seizoen op 3 februari, onze aankomstdag. Als je eerder naar Mallorca wilt reizen, zul je je eigen hotel moeten vinden. We hebben speciale groepsprijzen verkregen bij Hotel Mirador in Palma voor iedereen die een paar dagen in de lieflijke stad Palma wil doorbrengen. Hotel Mirador is een charmant, klein hotel met een vriendelijke staf, gelegen tegenover de pittoreske haven en dichtbij het stadscentrum.

Informatie over dit alles zal in de Registratiedetails staan, die je ontvangt na je aanmelding.


 

BETALINGSDETAILS

Je aanmelding is definitief nadat we de volledige informatie en je betaling hebben ontvangen EN je onze bevestiging ontvangen hebt. We raden je sterk aan te wachten met het boeken van je vluchten tot je onze bevestiging hebt ontvangen!

BETAALWIJZEN

PAYPAL:
Paypal is verreweg de eenvoudigste en snelste manier om een veilige overboeking te doen. Het is ook de enige manier waarop we een creditcardbetaling kunnen accepteren.

Het is eenvoudig een account te openen op https://www.paypal.com. Klik daarna op ‘Stuur geld’ en stuur je betaling aan solara@nvisible.com.

CHEQUE:
Je kunt ook betalen per cheque, als deze betaalbaar is gesteld in US Dollars en geïnd kan worden bij een US bank. Stuur de cheque aan:

Solara
PO Box 90
Kapaa, Hawaii, USA 96746

BANKOVERSCHRIJVING:
Stuur een email aan solara@nvisible.com voor de bankgegevens.

BETALINGSSCHEMA

Betalingen van het volledige bedrag ineens worden enorm gewaardeerd om de betalingsdeadlines met het hotel te halen.

Je kunt het hele bedrag ineens betalen op elk moment voor 11 januari 2007.

Om je plaats te reserveren is een minimum betaling van $400 vereist met het versturen van je inschrijfformulier.

Op 11 december dient 50% van je totale 8e Poortpakket betaald te zijn.

Op 11 januari dient 100% van je totale 8e Poortpakket betaald te zijn.

JE AANMELDING ANNULEREN

VOOR 11 DECEMBER:
Je betaling zal worden geretourneerd onder aftrek van $400 administratiekosten.

NA 11 DECEMBER:
Er worden geen restituties gedaan, tenzij we iemand anders vinden om je plaats in te nemen. Als dat lukt, wordt je betaling geretourneerd onder aftrek van $400 administratiekosten.