De Activering van de 8e Poort van de 11:11
11 februari 2007

Het Ontwaken van het Lotus Hart - Het Binnentreden van de Lotus Wereld
Hoofdcilinder op Mallorca, Spanje

vertaald door Monique


HOOFDCILINDER UPDATE: 13 december 2006

Er is zo’n golf van interesse geweest voor de 8e Poortactivering, dat we dag en nacht gewerkt hebben, met weinig slaap, om alle vragen om informatie te beantwoorden.

De Hoofdcilinder in Mallorca is bijna helemaal vol. Tot nu toe komen er meer dan negentig mensen uit 26 landen. Sommige landen hebben hun quota al overschreden en om een balans te creëren en zoveel mogelijk landen vertegenwoordigd te hebben, houden we de resterende plaatsen open voor landen die nog niet vertegenwoordigd zijn en voor speciale Wild Card mensen die er echt bij horen te zijn. Dit zijn de mensen die zijn geboren voor het specifieke doel van deze 8e Poortactivering, dienend op een kernniveau om leven te geven aan de nieuwe matrix van Ware Liefde en Partnerschap.

Als jij voelt dat je één van deze mensen bent, stap dan alsjeblieft naar voren en neem meteen contact met ons op. Stuur ons je 8e Poort inschrijfformulier, maar stuur alsjeblieft geen geld, totdat je aanmelding is bevestigd.

Als er een 11:11-Poortactivering is, opent het voor sommigen van ons de doos van Pandora met oude issues, gebaseerd op angst, beperking en verwarring. Hoewel we ons, op een kernniveau, diep geroepen kunnen voelen deel te zijn van de Hoofdcilinder van de 8e Poort, kunnen we onszelf ervan overtuigen dat we onwaardig zijn, er niet klaar voor zijn, teveel eerdere toezeggingen hebben, geen vrij kunnen krijgen op het werk of niet genoeg geld hebben om erbij te zijn.

De subtiele en verraderlijke manieren, waarop we onszelf terughouden, worden sterk uitvergroot als het gaat om deelnemen in een 11:11-Hoofdcilinder. En dit geldt eens te meer voor de aanstaande 8e Poortactivering, omdat het van ons vereist dat we alle elementen van onze wezens en uiterlijke levens - die lang als afgescheiden zijn aangemerkt - in balans te brengen en samen te voegen tot Eén.

We staan aan de vooravond van de Doorbraak van alle Doorbraken, die ons eindelijk op een geheel nieuwe Fundering zal plaatsen en niets zal ooit meer hetzelfde zijn.

De laatste momenten van door de oude paradigma’s breken, kunnen het meest uitdagend zijn en dat is waarom we echt in ons volledige meesterschap moeten stappen om de membranen op te lossen, die ons terughouden van onze complete verschijning in het Nieuwe. Dit is deel van de initiatie van het binnentreden in de diep krachtige en transformerende 8e Poortenergieën.

Om onszelf voor te bereiden voor de 8e Poort, moeten we al onze bruggen naar het verleden verbranden. Onze oude patronen loslaten, onze geschiedenis loslaten, onze angsten en teleurstellingen loslaten. Dit omvat de angst voor het Onbekende, faalangst en het gevoel van onwaardig zijn. Laat alle overtuigingen los dat we niet kunnen hebben of het niet waard zijn om te hebben wat we ECHT willen. Onze nieuwe levens en ware bestemmingen wachten op ons, maar om erin te kunnen stappen, moeten we ontlast zijn van al onze vervallen verantwoordelijkheden, rollen, beloftes, contracten en overtuigingen.

Bij het loslaten, moeten we ervoor waken dat we niet de verkeerde dingen loslaten. Laat niet je dromen los of de visies die je in je hart der harten hebt meegedragen sinds het begin van de tijd. Als je je echt geroepen voelt deel te nemen aan de 8e Poort Hoofdcilinder, laat dan je passiviteit los in plaats van je creatieve controle. Ontplooi je wezen, zodat je groter wordt, spring in de Rivier van Liefde en geef jezelf toestemming om de vervulling van je wildste dromen te ervaren. We hoeven niet perfect te zijn, we hoeven alleen bereid te zijn onze wezens tot op de kern te strippen en te belichamen wat absoluut Echt en Waar is.

Voor wie het moeilijk vindt het geld te manifesteren om te komen, is de eerste stap van dit proces om een rotsvaste, onwrikbare toezegging te doen dat JE ER ZULT ZIJN, ongeacht wat. De kracht van toewijding en gefocuste aandacht opent totaal nieuwe niveaus van creativiteit en actie buiten de grenzen van wat we normaal voor ‘mogelijk’ houden. Direct voelen we ons vrijer. Onze prioriteiten herschikken zich, zodat alles waarvan we dachten dat het ons tegenhield, verdwijnt.

Als jij weet dat je er hoort te zijn, doorbreek dan de grenzen en maak het mogelijk.

 

8e Poort Hoofdcilinder Registratiedetails
Het 8e Poort Inschrijfformulier Download een Worddocument
8e Poort Hoofdcilinder Vragen