8  KAPU 2. RÉSZ, A 11:11 AKTIVÁLÁSA

HORGONYZÓ CSOPORT LÉTREHOZÁSA

Fordította Sirana

8. KAPU, HORGONYZÓ CSOPORTOK

A 11:11 Horgonyzó Csoportok alapvető fontosságúak a sikeres 11:11 Kapu Aktiválásához. Mint Egyetlen Egységes Lény szorosan együttműködnek, a Főtengelynél lévőkkel. Az elkötelezett részvételük nélkül a 11:11 Kapujának Ajtaja nem tudna megnyílni.

A 11:11 Kapu Aktiválása alatt a Főtengely kulcsfontosságú belépési ponttá válik az Ultra Nagyobb Valóságból érkező, új bejövő koncentrált energiák számára. Amint az új energiák elérik a Főtengelyt, lehorgonyzódnak a föld mélyébe. Ugyanebben a pillanatban, amikor az új energiák közvetlenül beömlenek, azonnal tovább küldik az összes Horgonyzó Csoportnak az egész világon. Ez azért történik, mert a Főtengely, és az összes Horgonyzó Csoport világszerte hatalmas módon kiterjedt Egy Lényt alkot.

A 11:11 Horgonyzó Csoportok, rendkívüli életbevágó fontosságú célt szolgálnak, mint horgonyzó cölöpök, az egész Főtengelyt földelik. Hatalmas erő forrásai ők a Főtengely számára, és a Horgonyzó Csoportok jelenléte erősen érezhető az Aktiválási Ceremónia alatt.

Hatalmas átalakító élmény lesz, a 8. Kapu 2. Horgonyzó Csoport tagjának lenni, átitatódni a TISZTA SZÍV SZERETET teljesen új szintű energiáival. A 8. Kapu, a legfontosabb 11:11 Aktiválás az 1992-ben történt, első kapu aktiválása óta. Az Egyetlen Tiszta Szeretet Új Mátrixát fogja létrehozni, a teljesen új MUA kezdetét jelenti, (kiejtése Moo-Ah, ősi tahiti szó, jelentése, a Korai Kezdetekkor, és Minden Más előtt- a ford. megj.) vagy egy új evolúciós ciklust az egész bolygó számára. Ez az, melynek érdekében mindannyian, oly hosszú ideje dolgozunk!

Ha őszinte hívást érzel ahhoz, hogy részt vegyél az Ismeretlen felé vezető út tisztításán, és tartós áttöréseket hozz létre az egész bolygó számára ez alatt a hihetetlen módon kritikus idők alatt, kérlek, vegyél részt teljes lényeddel, IGAZ EGYKÉNT ezen a monumentális eseményen.

8 KAPU 2. RÉSZ, HORGONYZÓ CSOPORT SZERVEZÉSE

A 8. Kapu 2. részében egy Horgonyzó Csoport létrehozásával hatalmas és hatékony módon tudod segíteni az Egyetlen Tiszta Szeretet Új Mátrixának létrejöttét az egész bolygó számára. Egy Horgonyzó Csoport, állhat több, vagy akár két emberből is. Íme néhány egyszerű lépés, mely segít abban, hogy hogyan tedd ezt:

FELKERÜLNI A HORGONYZÓ LISTÁRA

Ha egyszer úgy döntesz, hogy szervezel egy Horgonyzó Csoportot a 8 Kapu. Második részére, kérlek, küldj rögtön egy e-mailt Indigo az indigo1111@verizon.net címre, a részletes kapcsolattartó adatokkal: neved, a város, állam vagy tartomány, ország, e-mail cím, és telefonszám, így fel tudjuk rakni az információkat a 8. Kapu 2. Horgonyzó Csoport Listájára. Kérlek, szintén tudasd velünk, ha már vettél részt bármilyen 11:11 Műhelymunkán, vagy Főtengely Szertartáson, mivel ezt hasznos tudni azoknak az embereknek, akik csatlakoznak a csoportodhoz.

Nagyon fontos számunkra, hogy megkapjuk a kapcsolattartó információkat amint lehetséges, mert a teljes Horgonyzó Csoport Listát hangosan fogjuk felolvasni a 8. Kapu 2. Főtengelynél a Titicaca tónál Peruban és Bolíviában, valamint a Horgonyzó Csoportokban is világszerte. Ez az, ami segít abban, hogy tudatosan hangolódjunk Egy Lénnyé. Mivel a csoportod szerepel a Horgonyzó Listán, ez lehetővé teszi a közeledben lévő többiek számára, hogy kapcsolatba lépjenek veled.

A HORGONYZÓ CSOPORTOD NYILVÁNOSSÁ TÉTELE

Ha egyszer megkaptuk a kapcsolat részleteit, nyilvánosságra hozzuk a csoportodat, a 8. Kapu 2. Horgonyzó Csoport Listáján, az Nvisible weboldalon. Te is kitehetsz posztereket, szórólapokat, a 8. Kapu 2. Horgonyzó Csoportoddal kapcsolatban olyan helyekre, mint bio boltok és kávézók, gyógyító és visszavonuló/meditációs központok, könyvesboltok, közösségi helyek, és bárhol máshol, ahol ez elérhető lesz az ez iránt érdeklődő emberek, csoportok számára. Még létezik néhány weboldal mely ingyenes hirdetési lehetőséget kínál események számára – csak légy biztos abban, hogy ez megfelelő a 11:11-el való munkához, és a Horgonyzó Csoportoknak! Szintén kapcsolatba léphetsz bármely barátoddal vagy ismerősöddel, aki érdekelt lehet a részvételben.

Ha azt választod, hogy szétküldöd a 8. Kapu Aktiválásával kapcsolatos információkat a személyes adatbázisodban levő személyeknek, kérlek, ne felejtsd el, hogy tartalmazza az Nvisible weboldal címét, így több információért közvetlenül kapcsolatba léphetnek velünk: http://www.nvisible.com

NYILVÁNOS VAGY PRIVÁT CSOPORT?

Néhány 11:11 Horgonyzó Csoport privát csoportként működik, ami azt jelenti, hogy nem nyitott a nyilvánosság számára. Ez általában akkor történik így, amikor egy már létező csoport, akik együtt dolgoznak már egy ideje, finomra hangolt dinamizmust értek el. Megtartva csoportjuk privát jellegét, tudják tartani koncentrációjukat, és hatásosabban tudnak működni. Azonban, az újrakapcsolódás ideje, és az Igaz Emberek megtalálása alatti időszakban, felnyitva egy privát csoportot a többiek számára, hogy csatlakozzanak, a várva várt friss energiát hozhatja el számunkra, és segít rokonlelkű emberekkel találkozni. Szintén nagy szolgálat közösségünkkel megosztani a tudást, és a legújabb energiák megértését. Nyilvános csoportot szervezni azt jelenti, hogy bárki csatlakozhat, habár több előkészületet igényel.

EGYESÍTENI A HORGONYZÓ CSOPORTOKAT, VAGY LÉTREHOZNI EGY ÚJAT?

Időnként több mint egy Horgonyzó Csoport van ugyanabban a térségben. Amikor ez történik, a Horgonyzó Csoport választhat két megoldás közül, vagy egyesítik a csoportjukat egy nagyobb csoporttá, vagy megtartják a saját különálló koncentrációjukat. Mindannyian Egy Lény részei vagyunk, akár nagy, akár kis csoportokban hangolódunk össze.

ELŐKÉSZÜLETI TALÁLKOZÁSOK

A 8. Kapu második részének Aktiválása igen alapvető fontosságú, ajánlatos a Horgonyzó Csoportodnak előkészületi találkozásokat tartania, mielőtt a valódi 8. Kapu Aktiválása lesz 2009. június 5-én. Van már néhány létező Horgonyzó Csoport, akik rendszeresen találkoznak a 11:11 Kapu Aktiválások között. A rendszeres előkészületi találkozások nagyszerűen fogják segíteni a csoportod felemelkedését, erős, tiszta, IGAZ EGYKÉNT, egyesítve a célt és a dinamizmust, olyan jól, minthogy időt adsz a 11:11 Szent Táncainak megtanulására. A Horgonyzó Csoportok, melyek a 11:11 Szent Táncait végzik a 8. Kapu Aktiválása alatt, messze könnyebbnek találják a beáramló új energiák, és a TISZTA SZÍV SZERETET földelését. Ez az, amiért a Szent Táncokat megalkották, és valóban működnek.

A Horgonyzó Csoportod szintén meg tudja tervezni együtt az Aktiválási Ceremóniát. Ha van néhány ember, aki nem tud részt venni az előkészületi találkozókon, vagy épp csak az Aktiválás előtt csatlakozott a csoporthoz, fontos hogy tisztán megértesd velük, mi az, amit a csoport eltervezett, és Szeretettel vond be a csoportba olyan gyorsan amilyen gyorsan csak lehetséges. Ami a Főtengelyt, és a Horgonyzó Csoportokat olyan eredményessé teszi a 11:11 Aktiválása alatt, az az Egység dinamizmusa.

A HORGONYZÓ CSOPORTOD KÉPVISELŐJE A FŐTENGELYNÉL

Ha egyáltalán lehetséges, kérlek, küldj valaki igazán erős és tiszta személyt a Horgonyzó Csoportodból, hogy részt vegyen a 8. Kapu 2. Főtengely Szertartásán a Titicaca tónál Peruban és Bolíviában. Ez sokkal fontosabb, mint valaha, mivel ez fog létre hozni egy határozottabban erősebb kapcsolatot a Főtengely, és a Horgonyzó Csoportod között. Bármikor egy Horgonyzó Csoport képviselője jelen van a Főtengelynél, a kapcsolat sokkal erőteljesebb, ahogy a direkt kapcsolat is közöttünk. Ez fogja létrehozni a nagyon sikeres horgonyzást a 8. Kapu energiáival. Egy Horgonyzó Csoport minden egyes résztvevője hozzá tud járulni ahhoz a költséghez, hogy elküldjenek egy képviselőt a Főtengelyhez. A csoport képviselője képes lesz arra, hogy visszahozza és megossza velünk a legeslegújabb energiákat és eszközöket, melyek az Ultra Nagyobb Valóság mélyebb rétegeibe mozdítanak és a TISZTA SZÍV SZERETET legújabb szintjére emelnek minket.

 

Mester listája az összes horgonyzó csoportnak világszerte

8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Ausztráliától Kanadáig
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Kolumbiától Malajziáig
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Mexikótól Szlovéniáig
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Spanyolországtól Zimbabwe
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Argentinában
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Brazíliában
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Chilében
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Németországban
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Oroszországban
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok az Egyesült Államokban


8. Kapu 2. Horgonyzó csoportjairól világszerte
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok szervezése
8. Kapu-2. Horgonyzó csoportok felkészülései
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok aktiválási instrukciói

Videó Hogyan nyissuk meg a lótusz szívet How to Open the Lotus Heart High Resolution (better quality)
Videó Hogyan nyissuk meg a lótusz szívet How to Open the Lotus Heart Low Resolution (faster to load)
Videó a 11:11 mudrákról 11:11 Mudras High Resolution (better quality)
Videó a 11:11 mudrákról 11:11 Mudras Low Resolution (faster to load)
Videó a Xuá-ról ! Xuá ! High Resolution (better quality)
Videó a Xuá-ról ! Xuá ! Low Resolution (faster to load)

8. kapu 2. Őrző instrukciók
Az elemek tánca


Ha alak‰tasz egy HorgonyzÖ Csoportot a 8. Kapu 2. rňszňnek Aktiv¸l¸sakor, kňrlek k€ldj egy e-mailt Indigo, az indigo1111@verizon.net
c‰mre, ‰gy fel tudjuk tenni a csoportodat a list¸ra.
Emlňkeztet€nk r¸ hogy tartalmaznia kell a nevedet, v¸rost, orsz¸got, e-mail c‰met ňs telefonsz¸mot.