8. kapu- 2 aktiválás 11:11

Horgonyzó csoport előkészületek: 1. rész

Fordította Eszter

Előkészületek a 8. kapu- 2 Horgonyzó csoportok részére

A 8. kapu olyan monumentális hogy gyorsan eljuttat minket egy teljesen új szintre ahol végre megtapasztalhatjuk Legmerészebb Àlmaink Beteljesülését az Ùj Èleteinkben. A 8. kapu aktiválása után semmi sem lesz ugyanaz.

Bár részt veszünk a 8.kapu hatalmas erejű aktiválásában akár a főtengelyben a Titicaca-tónál, akár egy Horgonyzó Csoportban, nagyon fontos hogy továbblépjünk mint Igaz Egyek és a Tiszta Szív Szeretet megtestesülései legyünk.

Ezek a 8. kapu-2 Horgonyzó Csoport előkészületek azért jöttek létre hogy segítsék a Horgonyzó Csoportotok készülődését a 8. kapu- 2 aktiválásának részvételében. Ezek az előkészületek segítenek megerősíteni a horgonyzó csoportotokat hogy lehorgonyozzák a Tiszta Szív Szeretet rezonanciáját mikor a 8. kapu új energiái beáramlanak a bolygóra június 5.-én .

Nyugodtan hozzáadhatjátok az egyéni kreativitásotokat ameddig ez igaz, tiszta és teljesen összehangolt a 8. kapu energiáival és a Tiszta Szív Szeretettel.

Mielőtt elkezdenétek, kérlek küldjétek el email-ben a horgonyzó csoportotok kontakt adatait Indigo, hogy felkerülhessetek a 8. kapu-2 Horgonyzó Csoport listákra a honlapon. Ez NAGYON FONTOS! mivel így a Főtengely és az összes Horgonyzó Csoport világszerte képesek lesznek összehangolódni a csoportotokkal június 5.-én.

Más hálózati csoportokkal és weboldalakkal is felvehetitek a kapcsolatot az országotokban hogy tudassátok velük a 8. Kapu- 2 Aktiválását. Röpcédulákkal is felhívhatjátok a figyelmet a környéketeken a Horgonyzó Csoportotokra.

2. rész 8. kapu Horgonyzó Csoport Aktiválási Instrukciók
8. kapu Őrző InstrukciókHorgonyzó csoport előkészületi találkozókHozzátok be a Szeretetet!

Nagy segítség előkészületi találkozókat tartani a 8. kapu aktiválása előtt június 5.-én, így csoportotok Egy Lényként lesz képes összehangolódni és megteremteni a szuper erős, tiszta, szeretetteljes Egy Tiszta Szív dinamikáját. Számos hasznos előkészületi gyakorlat van melyeket a csoportotok megtanulhat a 8. Kapu Aktiválási előkészületeiben. Ilyenek többek között a mély transzformáló hatású 11:11 Szakrális Táncok, a Lótusz Szív megnyitása, a 11:11 Mudrái és a Xuá.

A 8. kapu-2 aktiválásakor életre keltjük és lehorgonyozzuk a legtisztább, legigazabb, legcsodálatosabb Szeretetet amit valaha ismertünk. A Tiszta Szív Szeretet megteremtése a Horgonyzó Csoportotok találkozói alatt a legjobb felkészülés lesz erre a csodálatos Aktiválásra. Öleljétek át horgonyzó csoportotok minden tagját a Szeretet Hullámaival. A 8. kapu-2 előkészületei erős elkötelezettséget kívánnak, de a Szeretet Kvantum Hullámai mindezt könnyűvé és élvezetessé teszik. Hintsétek el mindenhol a Szeretetet, nemcsak a csoportotok találkozóin. Vigyétek magatokkal a Szeretetet a világba, bárhova is tartotok. Èljétek meg! Szeressétek! Legyetek az!

A Szeretet Tengerében való elmerülés az Új Mátrix felé visz minket és segít az autentikus igaz önvalónkkal való összehangolódásban. A Tiszta Szív Szeretet rezonanciái segítenek minket eloldozódni a dualitás mentális és lelki hatásai alól, így valóban jelen lehetünk teljes lényünkkel. SZERESSETEK ÉS ENGEDJÉTEK MEG MAGATOKNAK HOGY SZERESSENEK !

Letisztulás és igazabbá válás

A letisztulás szükséges követelmény a Lótusz Világba és az Egy Szív Szerelem Ùj Mátrixába való belépéshez. Ez olyasvalami amit mindannyiunknak magunknak kell megtennie, de talán az egyik kezdeti horgonyzó találkozót annak szentelhetitek hogy megbeszélitek a hogyan-t. A letisztulás azt jelenti hogy elengedünk mindent aminek lejárt az ideje mind belső világunkban mind a külső életünkben. Elengedünk minden régi érzelmi mintát és üledéket, korlátolt koncepciót, túlhaladott spirituális hiedelmet, kiüresedett tevékenységet, mindazt ami nem igaz és igazi többé.

Szintén nagyon fontos ebben az időben hogy fizikailag átrendezzük az élettereinket hogy tiszták és zavartalanok legyenek Szabaduljunk meg régi könyveinktől amiket nem olvasunk többé, a zenéktől melyeket nem szeretünk már hallgatni, a régi ruháktól melyeket nem viselünk többé, tisztítsuk meg az ösvényt hogy az Új bejöhessen. A külső környezetünk tökéletesen azt tükrözi milyenek vagyunk belül. Meg kell tisztítanunk és átkalibrálnunk az energiamezőinket hogy minden az Ultra Tágabb Valóság szintjén rezonáljon.

Szintén finomítanunk kell a megnyilvánulásainkon a világban és jobban oda kell figyelnünk a fizikai testünkre. Ki kell bontakoznunk a lényegi magunkig, összehangoltan az új, igaz önvalónkkal hogy a Tiszta Szív Szeretet megtestesülései lehessünk. Ez az ahol a leginkább akarunk lenni, és valóban lennünk kellene hogy megszülethessen az Ùj.

A 8. kapu- 2 megteremti az Egy Igaz Szerelem Ùj Mátrixát. Ez azt jelenti hogy egy teljesen új kapcsolati dimanikát teremtünk meg. A régi kapcsolati rendszerek mintái összeomlanak. Ez olyasvalami amit a Horgonyzó Csoportotokban is megvitathattok. Hogyan viszonyulunk még mindig egymáshoz a dualitás kapcsolati rendszerében? Mik az új kapcsolati alternatívák? A mostani kapcsolataink a dualitásban vagy az Ultra Tágabb Valóságban vannak lehorgonyozva? Táplálnak vagy kimerítenek? Hogyan léphetünk ki a régi mintákból?

A 8. kapu-2 az Igazak Kiemelkedését jelenti. Ezt úgy tesszük meg, hogy belépünk önmagunk Királyságába és Királynőiségébe. Ez önmagunk egy része mely bölcsességet, felelősséget és igaz autoritást hordoz. Ha ezt megtesszük, szent padogák leszünk melyek az egész lelki tájunkat meghatározzák.

További információkért ezekről az izgalmas időkről kérlek olvassátok el
Solara 2009-es szörf riportját
Az Egy Igazak Kiemelkedése.
Solara 2008-as szörf riportját Az Újba és az Igazba címmel.A horgonyzó csoport találkozók tevékenységei

 8. kapu és 11:11 információ

Nyomtassatok ki MINDEN 8. kapu -2 információt melyet a 8. kapu Ndex-en a honlapon találtok és osszátok meg a csoportotok tagjaival. Szintén kinyomtathatjátok és megoszthatjátok Solara 2009-es szörf riportját. Ez mélyíti a csoportotok megértését arra vonatkozóan mit is jelent a 8.kapu -2 aktiválás. Bizonyos különösen fontos témák megvitatása a csoporton belül mint a 8. kapu aktiválásának alapeszméje vagy Solara 2009-es es szörf riportja hihetetlenül nagy segítség lehet a 8. kapu- 2 energiáival való összehangolódásban.

Solara havi szörf riportjaira való előfizetés erősen ajánlott mivel letisztitják az új 8. kapu -2energiáit és segítenek navigálni a Tökéletes Viharainkon át, hogy Igaz Egyek lehessünk és a Tiszta Szív Szeretet nagyon új és ultra igaz szintjére vezetnek.

Solara új könyve a „Hogyan Èljünk Méltón Egy Kis Bolygón“ szintén számos hasznos tanáccsal szolgál, mint az Egy Szív, Örömtüzek és a Tiszta Szeretetetek Előhívása, melyek a horgonyzó csoportotok találkozóinak és az Aktiválási Ceremónia részei lehetnek.

Videó Hogyan nyissuk meg a Lótusz Szívet Hamarosan!
Videó a 11:11 Mudrákról Hamarosan!
Videó a Xuá-ról ! Hamarosan!

A világ térképe

Nagyon hatásos vizuálisan ráhangolódni a főtengelyre a Titicaca-tónál, Peruban és Bolíviában és az összes horgonyzó csoportra világszerte egy világtérkép segítségével. Használjátok a 8. kapu-2 összesített Horgonyzó Csoport listáját világszerte. Ez a lista minden nap aktualizálva lesz egészen az aktiválás előtti éjszakáig bezáróan. Jelöljétek színes címkékkel a 8. kapu -2 minden horgonyzó csoportjának helyzetét. Minden csoporttalálkozó alkalmával aktualizálhatjátok a Világ Térképeteket a Horgonyzó Csoportokkal. Kérlek vigyétek magatokkal a térképet és az aktualizált horgonyzó listát az Aktiválási Ceremóniára.

 A 11:11 szakrális táncai és zene

Azok a horgonyzó csoportok akik a 11:11 szakrális táncokat táncolják a 11:11 Aktiválási Ceremónia alatt, mindig sokkal egyszerűbbnek találják a koncentrált és nagyon intenzív új 11:11 energiák lehorgonyzását. A mély transzformáló hatású Szakrális Táncok pontosan erre a célra készültek és tényleg működnek. Nagyon ajánlott elkezdeni a Szakrális Táncok gyakorlását most rögtön, nemcsak a táncok ismerete miatt hanem mert segítenek lehorgonyozni az Ultra Tágabb Valóság energiáit a csoportotokban.

A horgonyzó csoportotok az előkészületi találkozások alkalmával gyakorolhatja a Szakrális Táncokat illetve megteremtheti a saját egyedi Elemek Táncát. A Csillagos Folyamati az egyetlen 11:11 Szakrális Tánc melyet minden 11:11 kapu aktiválásakor táncoltunk, ezért nagyon ajánlott. A hihetetlenül mély és finom Lótusz Tánc segít kapcsolódnunk a Lótusz Világhoz és az Igaz Szeretet Lótuszához. Az élénk és vad Föld- Csillag Tánc segít egybeolvasztani a belsőnk Föld-Csillag Lényét.

Az Elemek Tánca

Az Elemek Tánca fontos része volt minden 11:11-es Kapu Aktiválásnak a 4. Kapu óta. Minden aktiválásra frissen teremtődik az összes részvevő által akik együtt dolgoznak, így tehát behozza az Ùjat. Ez volt az alap táncunk a 8.kapu 1. részének Aktiválási Ceremóniájában. Kérlek látogassátok meg az Elemek Tánca honlapot több információért hogy hogyan lehet újabb szintekre emelni ezt a csodálatos táncot.

Szakrális táncok és instrukcióik

A 11:11 Szakrális Táncai
Az összes Szakrális Tánc leírása

A Csillagos Folyamati
A Föld-Csillag Tánc
A Lótusz Tánc
Az Elemek Tánc

Animáció a Csillagos Folyamatiról
Animáció a Szakrális Spirál Táncról
Animáció az Egy Szem Táncról
Animáció a Pulzáló Csillag Táncról
Animáció a Lótusz Táncról

Erősen ajánljuk 4 szakrális táncunk zenéjének a letöltését, mivel magukban hordozzák a táncok mély rezonanciáját és használhatók a 11:11 energiáival való hangolódás megtartására a gyakorlatok alatt és a fennmaradó szünetekben.

A Csillagos Folyamatihoz, a Nagyobb Központi Nap Táncához, a Szakrális Spirális Tánchoz és a Föld-Csillag Tánchoz van elérhető zene. A Csillagos Folyamati és a Föld- Csillag Tánc zenéjére lesz szükséged ha ezeket táncolod a horgonyzó csoportoddal.

Egy eklektikus világi zene mix-et is összeállíthatsz igaz szerelmes dalokkal kombinálva vagy élőzene is szólhat a 8. kapu-2 Aktiválási Ceremóniára.

 Alapozás a GO-val

A „Go“ egy egyszerű mégis lényeges gyakorlat hogy segítsen leföldelni a csoportotokat és újra összehangolni Egy Lényként. Használjátok ezt a Ceremóniátok kezdetekor ill. mielőtt elkezdenétek bármely gyakorlatot mint pl. a Szakrális Táncokat. Èletbevágóan fontos hogy az Őrzőitek elvégezzék a Go-t mielőtt elfoglalják a pozícióikat. A 8. kapu aktiválásának energiái hihetetlenül erősek lesznek és a Go megtartja a csoportotokat teljességgel a jelenben lehorgonyozva, ezenkívül nem fog a 8. kapu-2 hatalmas energiáinak intenzítása valósággal letaglózni.

A Go instrukciói

A Lótusz Szív megnyitása

A Lótusz Szív az Egy Szív feletti szint. Az Egy Szív a mi Egy Lényünk együttes szíve. Ha elindulunk a következő szintre, egybeolvasszuk az Egy Szívünket a legmélyebb személyes vágyainkkal, ez a Lótusz Szív. Itt szolgálhatjuk az Egyet, mialatt a legmerészebb álmaink válnak valóra.

Videó Hogyan nyissuk meg a lótusz szívet How to Open the Lotus Heart High Resolution (better quality)
Videó Hogyan nyissuk meg a lótusz szívet How to Open the Lotus Heart Low Resolution (faster to load)

A 11:11 Mudrái

Minden 11:11 kapunak van egy speciális mudrája az alapeszméjével összhangban. Itt van egy link a mudrák videó demonstrációjáról. Erősen ajánljuk a mudrák gyakorlását a csoportotokkal minél előbb elkezdeni hogy mindenki járatos legyen benne.

Videó a 11:11 mudrákról 11:11 Mudras High Resolution (better quality)
Videó a 11:11 mudrákról 11:11 Mudras Low Resolution (faster to load)

Xuá !

A Xuá egy hatalmas tengeri hullám hangja. Ìgy ejtjük ki „Zhwah“ vagy mint a franciák joie. A Xuá nagyon hasznos a személyes és bolygószintű mátrixaink, ill. minden dualitás alapú tisztításában. Szintén használható az ösvény megtisztítására előttünk.

Videó a Xuá-ról ! Xuá ! High Resolution (better quality)
Videó a Xuá-ról ! Xuá ! Low Resolution (faster to load)

 Az Őrzők felkészítése

Az Őrzők nagyon fontos szerepet játszanak minden 11:11 kapu aktiválásban. Ha a csoportotokban mindenki fel van készítve hogy Őrzőként vegyen részt az aktuális Aktiválási Ceremónia előtt, akkor sokkal egyszerűbb lesz. Kérlek olvassátok el és nyomtassátok ki az Őrző oldalt.

8. kapu Őrző Instrukciók

 

Mester listája az összes horgonyzó csoportnak világszerte

8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Ausztráliától Kanadáig
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Kolumbiától Malajziáig
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Mexikótól Szlovéniáig
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Spanyolországtól Zimbabwe
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Argentinában
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Brazíliában
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Chilében
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Németországban
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Oroszországban
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok az Egyesült Államokban


8. Kapu 2. Horgonyzó csoportjairól világszerte
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok szervezése
8. Kapu-2. Horgonyzó csoportok felkészülései
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok aktiválási instrukciói
Videó Hogyan nyissuk meg a lótusz szívet How to Open the Lotus Heart High Resolution (better quality)
Videó Hogyan nyissuk meg a lótusz szívet How to Open the Lotus Heart Low Resolution (faster to load)
Videó a 11:11 mudrákról 11:11 Mudras High Resolution (better quality)
Videó a 11:11 mudrákról 11:11 Mudras Low Resolution (faster to load)
Videó a Xuá-ról ! Xuá ! High Resolution (better quality)
Videó a Xuá-ról ! Xuá ! Low Resolution (faster to load)

8. kapu 2. Őrző instrukciók
Az elemek tánca


Ha alakítasz egy Horgonyzó Csoportot a 8. Kapu 2. részének Aktiválásakor, kérlek küldj egy e-mailt Indigo, az indigo1111@verizon.net címre, így fel tudjuk tenni a csoportodat a listára.
Emlékeztetünk rá hogy tartalmaznia kell a nevedet, várost, országot, e-mail címet és telefonszámot.