http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NVisbleBanner2005.jpg

A 11:11 Kilencedik Kapu Aktiválás

EGY LÉNY AKCIÓBAN:
Az Igaz Egyek Kiemelkedése

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/GunungAgung2.jpg
2010. október 25.
Főtengely Balin, Indonéziában

Fordította: Gabor Beke

TALÁLJÁTOK MEG A 9. KAPU AKTIVÁLÁSI HELYSZÍNETEKET

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Nagyon fontos, hogy Horgonyzó Csoportotok tudatosan válasszon megfelelő helyszínt az Aktiválási Szertartásotokhoz, ahelyett, hogy pusztán csak a kényelem mellett döntsön. Próbáljatok találni egy szép helyet a közeletekben aminek világos, tiszta energiái vannak. Mindig erőteljesebb az Aktiválási Szertartásotokat a szabadban, nyitott természeti környezetben megtartani, mint például parkban, egy tó mellett vagy egy szent helyen. Csak ne felejtsetek el minden időjárási eshetőségre felkészülni. A Főtengelyeknél, amiket mindig a szabadban rendezünk, vízhatlan ponyvákat tartunk készenlétben, hogy lefedjük a hangosító berendezésünket, még akkor is, ha napos idő ígérkezik. És mindig elszántak vagyunk, hogy teljesítjük az Aktiválási Szertartásunkat, függetlenül az időjárástól.

Ha a csoportotok úgy dönt, hogy az Aktiválási Szertartást egy épületben vagy magánlakásban tartja, az is rendben van; ekkor azonban fordítsatok több figyelmet a tér tisztítására és újrakalibrálására.

Gyakran a tökéletes helyszín nemcsak hív benneteket, hanem elérhetővé is válik. Ha fáradtságot nem kímélve próbáljátok megtalálni ezt a tökéletes helyszínt, akkor ez a Horgonyzó Csoportotokat sokkal hatékonyabbá teszi.

 

SZAKRÁLIS TÉR KIALAKÍTÁSA AZ AKTIVÁLÁSI HELYSZÍNETEKEN

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Bárhol is tartjátok Horgonyzó Csoportotok Kilencedik Kapu Aktiválási Szertartását, szükségetek lesz egy szakrális tér kialakítására. Ezt megtehetitek takarítással, tisztítással és újrakalibrálással.

Ha a szabadban lesztek, akkor kezdhetitek azzal, hogy tudatosan és szeretetteljesen megtisztítjátok a területet minden éles kőtől és hulladéktól. Talán szeretnétek a földön elhelyezett virágokkal, gyertyákkal vagy bambusz fáklyákkal elhatárolni a területet, és ezen belül tartani a szertartásotokat. Néhány Horgonyzó Csoport egy kört készített szalmából a hóba. Tegyétek azt, amit helyesnek éreztek, hogy megteremtsétek a Szakrális Tereteket. A föld már tudni fogja, mi fog történni, azonban ne feledjétek valóban Szeretni és megköszönni a helynek, hogy részt vesz velünk ebben a hatalmas eseményben.

Ha egy épület belsejében tartjátok a szertartást, akkor először is tisztítsátok meg a teret bármilyen felesleges zsúfoltságtól. Tegyétek olyan tisztává, leegyszerűsítetté és semlegessé, amennyire csak lehetséges. Hozzatok be néhány friss virágot, és gyújtsatok meg pár gyertyát, de kerüljétek az erőteljes füstölőket, mivel ezek energiája túl súlyos és vonzza az asztrális energiákat. Egyszerűség, szépség és frissesség a kulcsai a tiszta szakrális tér kialakításának.

Ki kell hangsúlyoznunk, hogy a sok kristállyal, mágikus szimbólumokkal stb. gondosan kialakított oltárok NEM HELYÉNVALÓK. A 11:11 Kapu Aktiválásokban a tiszta, kiterjesztett Ultra Felsőbb Valóság új energiáival vagyunk összehangolva, és ezek a dolgok csak megzavarják és felhigítják a tiszta energiákat.

A tér valódi rezonanciája és szakralitása a csoportotok Egy Lényként való összehangoltságából keletkezik, és azáltal, hogy a TISZTA SZÍV SZERETET hatalmas Hullámai hatják át!

 

MIT VISELJÜNK AZ AKTIVÁLÁSI SZERTARTÁS ALATT

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Mindenki találjon alkalmi, fehér öltözéket, amit az Aktiváláson visel. A Főtengelyeknél mi mindig szép, egyszerű fehér ruhát viselünk, mivel a fehér a tisztaságot és az Egy Lényünkkel való összhangot szimbolizálja. Ez felemeli a rezonanciánkat az Egység fokozott érzetébe, és sokkal egyszerűbbé teszi a fókuszált és tiszta állapot fenntartását. Ehhez élénk kiegészítőket, például olyan gyönyörű színekben, mint a bíborvörös vagy a türkiz pompázó sálakat is hozzátehettek.

A csoportotoknak továbbá szüksége lesz az Elemek Táncához még néhány szarongra, pareóra (kézzel festett színes kendő – a ford.) vagy hosszú sálakra piros, narancs, citromsárga, kék, zöld, bíbor, barna és fehér színekben.

 

A KILENCEDIK KAPU AKTIVÁLÁSI SZERTARTÁS IDŐPONTJA

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Határtalanul erősebb lesz, ha a szertartásotokat ugyanabban az időben tartjátok, amikor a Főtengely végzi az Aktiválást Tanah Lot-nál, Balin. A Kilencedik Kapu Aktiválását október 25-én délután 12:30 körül kezdjük, és este 6:00 óra körül fejezzük be. Ezeket az időpontokat átválthatjátok a helyi időtökre a Világóra honlap segítségével.

Habár a világ néhány helyén kényelmetlenek lesznek ezek az időpontok az éjszaka kellős közepén, kérjük, emlékezzetek, hogy ez egy egyszeri vissza nem térő alkalom az életben, és mindannyian áldottak vagyunk, hogy részt vehetünk benne. Ez egy kicsit könnyebbé teheti a mindennapi rutinunkból való kilépést. Számos Horgonyzó Csoport ugyanabban az időszakban volt összehangolódva a 8. Kapu Aktiválásokkal 2007-ben és 2009-ben, és a különbség hatalmas volt. A Kilencedik Kapu a legkiválóbb alkalom az egyesülésre az Igaz Egyek számára, és leírhatatlanul erősebb Igaz Egyként összehangolódni ezzel minden szinten, többek között a fizikai időben is.

 

MIT VIGYÜNK MAGUNKKAL AZ AKTIVÁLÁSI SZERTARTÁSRA

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFÉtel és ital, amit megosztotok
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFFehér ruha és színes pareók, szarongok vagy sálak
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFMeleg, több rétegű ruházat
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFEszközök az energiák újrakalibrálásához és friss virágok az Aktiválási Helyszín díszítésére
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFA VILÁGSZERTE JELENLÉVŐ HORGONYZÓ CSOPORTOK ÖSSZESÍTETT LISTÁJÁNAK legfrissebb kinyomtatott példányát
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFSzakrális Tánc zene és világzene
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFCD lejátszó, iPod (kihangosítással) vagy laptop a zene lejátszásához
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFVilágtérkép címkékkel jelölve a Főtengely és a többi Horgonyzó Csoportok helyszínét világszerte
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFTakarók, matracok vagy párnák a leüléshez
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFVízhatlan ponyvák a hangosító berendezésekhez (eső vagy erős nap esetén)
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFNyomtassatok ki minden Kilencedik Kapu információt, különösen a Kilencedik Kapu Alapeszméjét, a 11:11 Szakrális Táncait, a „GO”-t és az Őrző információkat.

 

A KILENCEDIK KAPU ALAPESZMÉJE

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A Kilencedik Kapu Alapeszméje az EGY LÉNY AKCIÓBAN: Az Igaz Egyek Kiemelkedése. Sokáig vártunk rá, és keményen dolgoztunk érte. Felégettük hídjainkat a múlt számára, és most magunk mögött hagyhatjuk a dolgok elvégzésének régi módjait. Felhagyunk idejétmúlt eszmékkel és hitrendszerekkel, ahogy kijövünk régi életünkből és elkezdünk egy újat. Amint Igaz Egyekként kiemelkedtünk, akkor ez példátlan mértékben ajtókat nyit ki egy Új Kezdethez. Újra tudunk kezdeni tiszta lappal, megteremtve életünket úgy, ahogy igazán szeretnénk. Őszinték és valódiak lehetünk mindenben, amit teszünk, gondolunk és érzünk.

Ekkor, mint az EGY LÉNY AKCIÓBAN tudunk összegyűlni, világra hozva az együttműködés és szinergia új szintjét, melyben nagyszerű feladatokat teljesítünk könnyedén és hatékonyan.

 

ŐRÖK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Nem számít, mi történik a 11:11 Aktiválás alatt az Őrzők mindig Nagyobbak maradnak, mint a középpont történései.

Minden 11:11 aktiválásnál látni fogtok néhány hatalmas létezőt a szakrális terület perifériáin állni. Ezek az Őrzők azért vannak itt, hogy stabilizációs fogaskerekekként szolgáljanak az Egység Mintájához. Azért vannak itt, hogy lehorgonyozzák az Ultra Tágabb Valóságot és védelmezzék az összejövetelünk szakralitását. Az Őrzők fontosságát nem lehet eltúlozni. Az Őrzők egy stabil, mérhetetlenül emelkedett energiamezőt tartanak fenn.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gifKilencedik Kapu Őrző Útmutató

 

ÖSSZEHANGOLÓDÁS A FŐTENGELLYEL ÉS A HORGONYZÓ CSOPORTOKKAL VILÁGSZERTE

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A Kilencedik Kapu Aktiválása alatt Horgonyzó Csoportotok fókusza a Főtengellyel és a világszerte jelenlévő Horgonyzó Csoportokkal Egy Lényként való összehangolódásra irányul, így tudunk Igaz Egyekként kiemelkedni.

A Kilencedik Kapu Aktiválási Szertartása alatt életbevágóan fontos, hogy összehangoltak maradjatok a Főtengellyel Tanah Lot-nál Balin, Indonéziában. Mindvégig tudatosan érezzétek a jelenlétünket a Lótusz Szívben. A Főtengelyünk folyamatosan küldeni fogja nektek a 9. Kapu TISZTA SZÍV SZERETET és Valódiság energiáinak erőteljes, koncentrált hullámait. Minél erősebb az összehangolódásotok a Főtengellyel, annál erősebben érzitek ezt. Ekkor a ti feladatotok lehorgonyozni a 9. Kapu energiáit a Földbe, és terjesszétek ki azokat a világ legtávolabbi sarkaiba.

A 9. Kapu Aktiválás a Valódiságnak egy teljesen új szintjére fog emelni minket. A Főtengely erőteljesen érezni fogja az összes Horgonyzó Csoport óriási energiáját, és összpontosított szándékotok és Szeretetetek fog tökéletesen támogatni minket, és segít lehorgonyozva maradni. Mélyen hálásak vagyunk ezért, mert ez lehetővé teszi számunkra, hogy megleljük a szükséges erőt ennek a hatalmas 9. Kapunak az aktiválásához.

Szintén fontos, hogy állandóan tudatában maradjunk a többi Horgonyzó Csoportnak a világon. Együtt, mindannyian egy Hatalmas Egy Lényt formálunk, és minél tudatosabb a Horgonyzó Csoportotok ebben, annál hatékonyabb lesz Egy Lényünk.

A 11:11 Főtengelynél, az Aktiválási Szertartásunk kezdetekor mindig hangosan felolvassuk a bolygón jelenlévő minden egyes Horgonyzó Csoport helyszínét. Ahogy ezt tesszük, érezzük mindnyájatokat csatlakozni velünk Egyként. Erőteljes kezdése az Aktiválásotoknak, amint mindenki belép a neki szánt pozícióba. És készen állunk a kezdésre...

Nagyon fontos, hogy ti is hangosan felolvassátok a legújabb 9. Kapu minden Horgonyzó Csoportjának Összesített Listáját a szertartásotoknak szintén a kezdetén, így mindannyian tudatosan kapcsolódhatunk egymáshoz.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif9. Kapu Világszerte jelenlévő Horgonyzó Csoportjainak Összesített Listája
(A lista naponta frissítve lesz az Aktiválás reggeléig.)

 

KILENCEDIK KAPU FŐTENGELY AKTIVÁLÁSI SZERTARTÁS

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A 11:11 Főtengelyeinknél soha nincs egy meghatározott menetrendje a tevékenységeknek. Egy intenzív hetet töltünk előkészületekkel, a Szakrális Táncok begyakorlásával és számos más folyamattal, melyek egy erős, tiszta Egy Lény szintjére emelnek minket. Az Aktiválási Szertartás napján szélesre kitárulkozva vagyunk, hogy kövessük az áramlatot és az energia folyását.

Általában két emberből álló átjárók kialakításával kezdünk, akik egymással szemben állnak, majd a többiek egyenként belépnek a 11:11 Kapuk összes eddigi mudráinak bemutatásával. Mikor áthaladnak az átjárón, maguk is egy másik átjáróvá válnak. És ez addig folytatódik, míg az egész Főtengely csoport egy átjáróvá válik.

Egy hatalmas kört alkotva megnyitjuk a Lótusz Szívet a TISZTA SZÍV SZERETETBE, és Omashar dalát hallgatjuk. Ezután a világszerte jelenlévő összes Horgonyzó Csoport listája hangosan felolvasásra kerül, így érezzük a jelenlétüket és erősebben tudunk összehangolódni velük Egy Lényként.

Általában az első tánc, amivel kezdünk, a Csillagmenet, mert ezt a táncot minden 11:11 Aktiváláskor eltáncoltuk. Ezután bármi történhet...

Néha az egész Ceremónia finoman áramlik, majd egyszer csak vége szakad. Máskor kihívások merülnek fel vagy az energiák esnek le hirtelen. Ilyenkor fontos az elmúlt heti tréningünk, ekkor kell hirtelen az Egy Lényünket összekapcsolni, és egy másik szintre emelni. És ilyenkor nagy segítség, ha egész lényed teljesen jelen van és szélesre tárt.

Majdnem minden 11: 11 Kapu Aktiválás alatt legalább egyszer (de sokszor jóval többször) az energiák hirtelen letérnek az Ismeretlenbe, és mi belemerülünk a nagyon erőteljes és tiszta Ultra Felsőbb Valóságba. Legtöbbször ez akkor történik, mikor nem lehetséges bejelenteni, mi történik, és hogyan legyen tovább. Ez az, amikor Egy Lényünknek kell előrelépnie. Ha Egy Lényünk nem működik túl jól, akkor ez katasztrofális lehet. De ha erős és tiszta, akkor csodálatos, szavakkal leírhatatlan, amint új ösvényeket teremtünk a mélyebb Láthatatlan korábban feltérképezetlen birodalmaiba. Ezek a pillanatok, mikor egészen a Láthatatlanban tartózkodunk, és mégis a fizikai formánkban létezünk, teljességgel bámulatosak.

Az aktuális Kapu Aktiválása bármikor megtörténhet, szinte mindig akkor mikor a legkevésbé várjuk (lásd a Második Kapu Őrző történetét). Amikor az új Kapu energiái a Főtengelyen keresztül belépnek a bolygóra, minden jelenlévő kétségtelenül érzi azt.

Ugyanez igaz a Horgonyzó Csoportokra. Ha nyitott és összehangolt maradsz a Főtengellyel és az összes többi Horgonyzó Csoporttal, melyek az Egy Lényt formálják, vitathatatlanul érezni fogod, ha a 9. Kapu energiái elérnek téged. Ez az egyik oka annak, miért érdemes a csoportodnak a Főtengely pontos idejével összehangolódni. És amikor a 9. Kapu energiái elérnek hozzátok, a ti feladatotok lehorgonyozni a Földbe és elküldeni a bolygó minden részébe.

Nincsen előre meghatározott idő, hogy mikor ér véget az Aktiválási Szertartás. Egyszer csak hirtelen világossá válik, hogy befejeződött. Mindannyian érezhetjük. Gyakran vannak még táncok vagy gyakorlatok, melyeket szeretnénk még elvégezni, de a Szertartás már befejeződött.

 

KILENCEDIK KAPU HORGONYZÓ CSOPORT AKTIVÁLÁSI SZERTARTÁS MENETRENDJE

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Jobb, ha nincs meghatározott menetrendje a Horgonyzó Csoportotoknak, de inkább készítsetek egy listát a lehetséges gyakorlatokkal. Ez tartalmazhatja a 11: 11 Szakrális Táncait, a ti saját egyedi Elemek Táncát és egyéb más gyakorlatokat, melyeket megfelelőnek ítéltek; ekkor készen álltok, hogy a saját módotokon szörföljetek át Aktiváláson.

A TISZTA SZÍV SZERETET AZ ALAPJA A KILENCEDIK KAPUNAK. Tehát ne feledjétek megteremteni a TISZTA SZÍV SZERETET erős rezonanciáját mielőtt a Szertartásotok elkezdődik. Vigyétek be a SZERETETET minden módon, ahogyan csak tudjátok. Az egész csoport merüljön el a Szeretet Tengerében és árassza szét azt mindenfelé.

Számos horgonyzó csoport nem követi ezeket az ajánlásokat, inkább a ”saját dolgukat teszik.” Ez teljesen rendben van, hiszen nagy a változatosság az Egy Lényünkön belül. Azonban szintén fontos emlékezetünkben tartani, hogy hihetetlen erő lakozik az összpontosított szándékunkban. Ha mindannyian tudatosan összehangolódunk Egyként, és mindannyian táncoljuk a Csillagmenetet például, akkor minden, amit teszünk, még erősebb lesz. A választás rajtatok áll!

Itt van néhány alapvető elem, melyet beilleszthettek a 9. Kapu Szertartásba, ha egyáltalán lehetséges.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFMindenki viseljen fehéret (színes kiegészítőkkel, ha kívánatos).

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFÁllítsátok Őrzőiteket pozícióba.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFMindenki, beleértve az Őrzőket, szimultán végezze a GO-t, és egy Lényként hangolódjon össze.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFFolyamatosan maradjatok összehangoltan a Főtengellyel.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFHangosan olvassátok fel a legújabb Horgonyzó Csoportok Összesített Listáját, és hangolódjatok össze a többi 9. Kapu Horgonyzó Csoporttal Egy Lényként.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFVégezzétek el a GO gyakorlatot, amikor földelésre és újraösszpontosításra van szükség.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFVégezzétek el a 11:11 Mudrákat. Itt találtok Videókat a Lótusz Szív Megnyitásáról, a XUA!!-ról és a 11:11 Mudrákról.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFTáncoljátok a Csillagmenetet, mivel ez behozza az összes korábbi 11:11 Kapu Aktiválások energiáit, és összefonja őket a jelen pillanattal. Ez a tánc sokkal erőteljesebb, ha a megfelelő zenére táncoljátok

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFTáncoljátok a ti egyedi Elemek Táncát.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFTáncoljátok a Lótusz Táncot, mivel ez összehangol a leheletfinom, szubtilis energiájú Lótusz Világgal.

Amint megkezdődik a 9. Kapu Aktiválási Szertartás, maradjatok meg a SZERETETBEN, és folyamatosan tartsátok meg az energiát és az összpontosítást még a szünetek alatt is.

 

KÉSZÜLJETEK A VÁRATLANRA!

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A 9. Kapu Aktiválás NAGYON VALÓSÁGOS lesz. Ha befogadók vagytok, akkor feltétlenül érezni fogjátok. A Kilencedik Kapu Aktiválása alatt az egyik legintenzívebb, leghatalmasabb Szeretet fogjuk megtapasztalni, melyet valaha éreztünk, és az a legjobb, ha erre felkészülünk.

A legtöbben, akik részt vettek egy 11:11 Főtengelyben, és sokan a 11:11 Horgonyzó Csoportokból életük legerőteljesebb és legmélyebb élményként írják le ezt.

Bármi megtörténhet! Abszolút bármi. Ez teszi abszolút prioritássá, hogy továbbra is összpontosítottak maradjunk a tevékenységünkben (aktiváljuk a Kilencedik Kaput és kiemelkedünk Igaz Egyekként) az egész Aktiválási Szertartásunk alatt. Mindannyiunknak ébernek kell lennünk, hogy az összpontosításunk zavartalan maradjon. Akár földrengés jön, vagy eső esik, vagy ha a fények kialszanak, folytatnunk kell a 9. Kapu Aktiválási Szertartást, míg teljesen be nem fejezzük.

A Kilencedik Kapu Aktiválása alatt minden bizonnyal le fogunk térni az ismert térképről az Ismeretlenbe. Ez gyakran megtörténik a Főtengelynél. Ha ez történik a Horgonyzó Csoportotokban, igyekezzetek erősen lehorgonyozódni az Egységben, és megtartani a Tiszta Szív Szeretetet, bármi történjék is.

Egy 11:11 Aktiválás alatt teljesen „normális” a Váratlan megjelenése. Kvantum Új Energiákat hozunk be. Az Új azt jelenti, hogy valami, amit nem tapasztaltunk eddig.

Érhetnek meglepetések. Erőteljes SZERETET hullámok áradhatnak. Megtapasztalhatjuk a szívünk repeső megnyílását és a TISZTA, IGAZ SZERETET beáramlását, ahogyan még sohasem éreztük korábban ezen a bolygón. Történjék bármi, fontos hogy összpontosítva és erősen az Egy Lényünkben lehorgonyozva maradjunk. Továbbra is nyitottnak kell maradnunk a váratlanra, és teret kell engednünk spontaneitásunknak a koncentrált összpontosítás közepén.

 

 

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFA Világszerte jelenlévő Horgonyzó Csoportok ÖSSZESÍTETT LISTÁJA
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFA Kilencedik Kapu Horgonyzó Csoport Könyvtár

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFKilencedik Kapu Horgonyzó Csoport Előkészületek
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFKilencedik Kapu Őrző Útmutató

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif