http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NVisbleBanner2005.jpg

A 11:11 Kilencedik Kapu Aktiválása
EGY LÉNY AKCIÓBAN:
Az Igaz Egyek Kiemelkedése

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/9/GunungAgung2.jpg
2010. Október 25.
Főtengely Balin, Indonéziában

Fordította: Andrea Harangi

HORGONYZO CSOPORTOK ELŐKÉSZÜLETE

Az izgalmas Kilencedik Kapu jelmondata EGY LÉNY AKCIÓBAN: Az Igaz Egyek Kiemelkedése. Amint az Igaz Egyek kiemelkednek, jelenlétünket végül érezhetővé tudjuk tenni, mint EGYETLEN LÉNY AKCIÓBAN. A Kilencedik Kapu egyedülálló változást hoz létre a dinamizmusban azzal, hogy az Első, és Második Hullámosok, valamint a Hidak összegyűlnek, hogy együtt hozzák létre az Új Paradigmát. Ez drámai változást fog okozni életünk minden területén.

Amikor résztvevője leszünk az igen erőteljes Kilencedik Kapu Aktiválásának, akár tesszük ezt a Főtengelynél Balin, vagy egy Horgonyzó Csoportban, elengedhetetlen hogy Igaz Egyekként lépjünk előre, és a TISZTA SZÍV SZERETETET testesítsük meg.

A Kilencedik Kapu Horgonyzó Csoportjainak Előkészületei oldalai azért lettek létrehozva, hogy támogassák csoportod előkészületi találkozóit, és magát a Kilencedik Kapu Aktiválási Ceremóniát. Ez az útmutató segíteni fog Horgonyzó Csoportod megerősítésében, az EGYETLEN LÉNY AKCIÓBAN új dinamizmusának lehorgonyzásában, amint a Kilencedik Kapu energiái elkezdenek majd beáramlani.

Kérlek, szabadon add hozzá saját kreativitásodat, feltéve hogy az igaz, tiszta, és teljes egészében igazodik a Kilencedik Kapuhoz, és a TISZTA SZÍV SZERETETHEZ.

Mielőtt belekezdesz, kérünk, regisztráld Horgonyzó Csoportodat így csoportod ezen a weboldalon fel tud kerülni a Kilencedik Kapu Horgonyzó Csoportjainak listájára. Ez ÉLETBEVÁGÓAN FONTOS, mivel a Főtengely, és a világ összes Horgonyzó Csoportja október 25-én össze tud majd hangolódni a csoportoddal.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFMÁSODIK RÉSZ: Útmutató a Kilencedik Kapu Aktiválási Ceremóniához HAMAROSAN JÖN!
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFKilencedik Kapu, Útmutató az Őrök számára

Ha van bármilyen kérdésed a Horgonyzó Csoporttal kapcsolatban, kérünk, írj email-t Laya-nak, a mi 11:11 Nemzetközi Horgonyzó Csoport Koordinátorunknak, az anchors@nvisible.com email címre.

 

 

 


HORGONYZÓ CSOPORTOK ELŐKÉSZÜLETI TALÁLKOZÓI

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

HONOSÍTSD MEG A SZERETETET CSOPORTODBAN!

Nagyon hasznos előkészületi találkozókat tartani, mivel Horgonyzó Csoportod Egy Lényként képes összehangolódni, és létrehozni a TISZTA SZÍV SZERETET szuper erős, tiszta, szerető rezonanciáját. Rendkívül hasznos gyakorlatokat találsz lejjebb, melyeket csoportod az előkészületek folyamán meg tud tanulni a Kilencedik Kapu Aktiválására. Ez tartalmaz néhányat mélységesen átalakító 11:11 Szakrális Táncaink közül éppúgy, mint a 11:11 Mudrákat is.

A leglényegesebb rezgés, melynek megalapozása alapvető lesz csoportod számára, a TISZTA SZÍV SZERETET. A Kilencedik Kapu Aktiválása az Igaz Egyek Kiemelkedéséről szól. A TISZTA SZÍV SZERETET megtestesítése segíteni fog bennünket, hogy Igaz Egyekként lépjünk előre. Amint lehetséges minden résztvevőt vonj be Horgonyzó Csoportod Egyetlen Lényébe. A Kilencedik Kapu Aktiválásának előkészületei odaadást, és összpontosítást követelnek, de ott lesznek majd a SZERETET Kvantum HULLÁMAI, amik erőfeszítés nélkülivé, és mulatságossá fogják tenni. Áraszd a szeretetet mindenhol, nem csak csoportod találkozóin. Élj benne! Szeress benne! Létezz benne! A TISZTA SZÍV SZERETET rezonanciája segít nekünk az Ultra Felsőbb Valóságban élni, így teljes egészében Igaz Egyekként tudunk jelen lenni.

A Kilencedik Kapu másik fontos alkotóeleme, az EGY LÉNY AKCIÓBAN. Ahogy ezt végezzük, a dinamizmus új energiáját hozzuk létre. Ez azt jelenti, hogy Horgonyzó Csoportodnak összmunkában kell létrehoznia a gyakorlatokat, ahelyett hogy egy felelős személy osztogatná az instrukciókat. Sokféle mód van ennek elvégzésére, kezdve az Elemek Táncának létrehozásától, amit együtt hoztok létre, teljesen új módon végezve ezt. Legyetek kreatívak, és érezzétek jól magatokat!

 

 

 

GYAKORLATOK A HORGONYZÓ CSOPORT TALÁLKOZÓKRA

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

 KILENCEDIK KAPU ÉS 11:11 INFORMÁCIÓK

Nyomtasd ki az ÖSSZES információt a Kilencedik Kapuval kapcsolatban, amit a Kilencedik Kapu Tartalomjegyzékénél találsz meg ezen a weboldalon, és oszd meg ezeket az információkat a csoportoddal. Ez rendkívül elmélyíti majd csoportod megértését, hogy miről is szól a Kilencedik Kapu. A csoporttalálkozókon átbeszélve a Kilencedik Kapu Jelmondatát, Solara 2010. Évi Szörf Riportját, és mit is jelent Igaz Egynek lenni, melyek megbeszélése rendkívül hasznos lesz a 9. Kapu energiáihoz való ráhangolódásban.

Az előfizetés Solara Havi Szörf Riportjaira szintén nagyon ajánlott, mivel tisztázzák a jelenleg tapasztalható energiákat, és nagyon sok hasznos információt tartalmaznak arról, hogyan emelkedjünk ki teljes egészében, mint Igaz Egyek. Kinyomtathatod, és megoszthatod Solara 2010. Éves Szörf Riportját A SZERETET ÖSVÉNYÉN-T még több információért, mit is tartogat még ez a kulcsfontosságú év.

VILÁGTÉRKÉP

Nagyon célravezető, ha használva egy világtérképet vizuálisan is összehangolódunk a Főtengellyel Balin, Indonéziában, és az összes Horgonyzó Csoporttal is. Használd a 9. Kapu Horgonyzó Csoportjainak Összesített Listáját, melyen a világ összes Csoportja megtalálható (ami naponta frissítve lesz az Aktiválás reggeléig) és rakj élénk színű kis matricákat minden egyes 9. Kapu Horgonyzó Csoport helyére a térképen. Minden egyes alkalommal frissítheted Horgonyzó Világtérképedet, amikor Horgonyzó Csoportodnak találkozója van, és kérlek, vidd magaddal ezt az Aktiválási Ceremóniára is.

Van egy szintén nagyon teljes Kilencedik Kapu Horgonyzó Csoport Térképünk a Google-on. Ez megmutatja a 9. Kapu összes, a világon jelenlévő Horgonyzó Csoport helyét, mint ahogy az összes eddigi Főtengelyt is.

 A 11:11 MUDRÁK

A 11:11 Átjárójának minden egyes Kapujához van egy speciális mudra. A 11:11 Mudrák igen erőteljesek, és segítenek a 11:11 energiáit mélyen Lehorgonyozni fizikai testünkbe. Gyakorold a 11:11 Mudrákat Horgonyzó Csoportoddal, és magyarázd el nekik a jelentésüket, amíg nem lesz mindenki gyakorlott bennük. Itt találsz egy videó filmet, melyben Solara bemutatja a 11:11 Mudrákat.

XUA!!

XUA!! a hullámzás hangja. Ez egy rendkívül hasznos eszköz az energiák megtisztítására. Három fajta XUA!! létezik. Az elsőt személyes mátrixunk tisztítására használjuk. A XUA!! második típusa a bolygó mátrixának tisztítására szolgál. A harmadik XUA!! az Új és Igaz felé vezető utat tisztítja. Gyakorold a XUA!!-t Horgonyzó Csoportoddal, minden egyes alkalommal, amikor találkoztok. Itt találsz egy videó filmet, melyben Solara bemutatja a XUA!!-t

 A 11:11 SZAKRÁLIS TÁNCOK

Azok a Horgonyzó Csoportok, akik előadják a 11:11 Szakrális Táncokat a 11:11 Aktiválások folyamán, mindig sokkal könnyebbnek találják a beáramló igen koncentrált energiák, és a szuper intenzív új 11:11 energiák leföldelését. A mélyen átalakító Szakrális Táncok ezért a valós célért jöttek létre, és valóban működnek.

Horgonyzó Csoportodnak gyakorolnia kellene a Szakrális Táncokat az előkészületi találkozók alkalmával, valamint létrehoznia egyedi Elemek Táncát is. A Csillagmenet az egyetlen 11:11 Szakrális Tánc, melyet eddig az összes 11:11 Kapu Aktiválás során előadtunk, így ez nagyon ajánlott. A rendkívül mély, és kifinomult Lótusz Tánc segít kapcsolódnunk a Lótusz Világhoz, és az Igaz Szeretet Lótuszához. A Szakrális Spirál Tánc, a Csillagokon Túli Szerelmünk tánca, melyben a kettő EGGYÉ válik. És az erőteljes, és vad Föld - Csillag Tánc segít egybeolvadnunk belső Föld - Csillag lényünkkel.

AZ ELEMEK TÁNCA

Az Elemek Tánca a 4. Kapu óta alapvető fontosságú részét képezi minden egyes 11:11 Kapu Aktiválásnak. Ezt a táncosok minden egyes Aktiválásnál újonnan hozzák létre, így ez képes elhozni az Újat. Ez kulcsfontosságú táncunk volt mindkét 8. Kapu Aktiválásnál. Kérlek, még több információért tekintsd meg az Az Elemek Táncának oldalát, eme varázslatos tánc új szintjeinek megalkotásakor.

SZAKRÁLIS TÁNCOK ÉS INSTRUKCIÓK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gifA 11:11 Szakrális Táncok
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
Az összes Szakrális Tánc leírása

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
A Csillagmenet
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
Animációs nézet a Csillagmenetről

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
A Föld - Csillag Tánc

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
A Lótusz Tánc
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
Animációs nézet a Lótusz Táncról

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
Az Elemek Tánca

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gifA Szakrális Spirál Tánc
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gifAnimációs nézet a Szakrális Spirál Táncról

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
Animáció az Egyetlen Szem Táncáról
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
Animáció a Pulzáló Csillag Táncról

 A 11:11 SZAKRÁLIS TÁNCOK ZENÉJE

Nagyon ajánljuk Szakrális Táncaink  négy zenéjének letöltését, mivel ezek megtartják magának a táncnak a mély rezgését, és szintén használhatóak arra, hogy összehangoltak maradjunk a 11:11 energiáival az aktív időszakban, és a pihenő szünetekben is.

A zenék a Csillagmenethez, a Felsőbb Központi Nap Táncához, a Szent Spirál Tánchoz, és a Föld - Csillag táncához állnak rendelkezésre. Minden bizonnyal szükséged lesz a Csillagmenet, és a Föld - Csillag tánc zenéjére, ha elő akarod adni ezeket a táncokat Horgonyzó Csoportoddal.

Szintén hozhatsz zenét csodálatos világzenei válogatásokból, kombinálva igazi szeretetről szóló énekekkel a Kilencedik Kapu Aktiválási Ceremóniára, vagy ha van lehetőséged élő zenére.

 LEFÖLDELÉS A RAJT GYAKORLATTAL!

A RAJT GYAKORLAT egy egyszerű, de mégis alapvető gyakorlat, ami segít csoportodnak földeltnek maradni, és újrahangolódni, mint Egyetlen Lény. Használd ezt a gyakorlatot a ceremónia kezdete előtt, és bármilyen tevékenység kezdete előtt is, mint például a Szakrális Táncok. Szintén életbevágóan fontos, hogy az Őrök is végezzék el a RAJT GYAKORLATOT, mielőtt őr pozícióba állnak. A 9. Kapu Aktiválása folyamán az energiák mérhetetlenül erősek lesznek, és a RAJT GYAKORLAT elvégzése csoportodat teljes egészében a jelenben fogja tartani, plusz nem fognak kiütni a rendkívüli erősségű energiák.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gifÚtmutató a RAJT GYAKORLATHOZ!

AZ ŐRÖK FELKÉSZÍTÉSE

Az Őrök fontos részét képezik minden 11:11 Kapu Aktiválásnak. Csoportodban mindenkinek meg kellene tanítani, hogyan szolgálhat Őrként, még az aktuális Aktiválási Ceremónia előtt. Kérlek, olvasd el, és nyomtasd ki az Őrökről szóló oldalt.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gifKilencedik Kapu az Őrök Instrukciói

 

 

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFA Világszerte Jelenlévő Összes Horgonyzó Csoport ÖSSZESÍTETT LISTÁJA
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFKilencedik Kapu Horgonyzó Csoport Tartalomjegyzék

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif