A 11:11 Szakrális Táncok

Fordította: Gabor Beke

         

A 11:11 Szakrális Táncok leírása

         

CSILLAGMENET

(1991-ben alkotta Solara)

A Csillagmenet az első a 11:11 Szakrális Táncok közül. Az Egy Csillagba összerendezve bennünket egybeolvasztja Egy Lényünket, majd így spirálisan emelkedünk a Felsőbb Valóságba. Ezt a táncot világszerte több mint 144.000 ember táncolta a 11:11 Aktiváláskor 1992. január 11-én. És ez az egyetlen olyan Szakrális Tánc, amelyiket eddig minden egyes 11:11 Kapu Aktiváláskor eltáncoltunk a Főtengelyünknél.

Hogyan táncoljuk a Csillagmenet táncot
Zene a CSILLAGMENETHEZ:
Most letölthető.
Tekints meg egy animációt a Csillagmenetről
Pompás légi felvételek a Szakrális Táncokról a 11:11 Kapunyitás Kezdetekor Egyiptomban
Fényképek a Csillagmenetről a 7. Kapu Főtengelyénél

         

A FELSŐBB KÖZPONTI NAP TÁNC

(1992-ben alkotta Solani)

Kiterjeszti a Központi Nagy Napot egy még ennél is nagyobb Felsőbb Központi Napba, amely összehangolt a Felsőbb Valósággal. Ez az energikus tánc lendítő erőt vált ki, és csak akkor táncoljuk, amikor valamilyen különleges célból nagy energiára van szükség. Rendkívüli alkalmakkor egyedi táncokat járunk a Felsőbb Központi Nap Tánc középpontjában. Például egy olyan táncot, amelyik kitágítja az idő és a tér határait. A Beillesztési Pont Tánca e tánc középpontjában született a 3. Kapu Aktiválásakor.

Zene a GREATER CENTRAL SUN DANCE: Most letölthető.
Fényképek a Felsőbb Központi Nap Táncról a Második Kapu Főtengelyénél

         

A SZAKRÁLIS SPIRÁL TÁNC

(1992-ben alkotta Solara)

A Csillagokon Túli Szeretők eme tánca az Egy Szívbe történő utazásunk térképe. Ez a remek Szakrális Spirál Tánc volt a 11:11 Kapu Aktiválás gyújtópontja 1993. júniusában. A táncosokból álló két spirál jelképezi a Csillagokon Túli Szeretőket, akik a középpontba táncolnak és ott Egy Lénnyé válnak, majd a kettő Egyként emelkedik spirálisan kifelé a Felsőbb Szeretetbe.

Zene a SZAKRÁLIS SPIRÁL TÁNCHOZ: Most kapható CD-n vagy letölthető.
Tekints meg egy animációt a Szakrális Spirál Táncról
Fényképek a Szakrális Spirál Táncról a 7. Kapu Főtengelyénél

         

A LÓTUSZ TÁNC

(1992-ben alkotta Omashar és Solara)


Ez az egyik legfinomabb táncunk, a Lótusz Szív fejezi ki. Mint az Igaz Szeretet Lótuszának szirmai, két körben lassan táncolunk, szelíden kiterjesztve ezt a szeretetet a bolygó felé, és visszalélegezve a Szeretet színtiszta Legbelső Lényegébe. Csendben, majdnem teljesen csukott szemmel járjuk ezt a táncot, ami erőteljesen lehorgonyozza a Lótusz Szívet, bárhol is táncoljuk el. Ez a tánc fenséges szabad téren, éjjel, a csillagok alatt.

Hogyan táncoljuk a Lótusz Táncot
Tekints meg egy animációt a Lótusz Táncról
Fényképek a Lótusz Táncról a 7. Kapu Főtengelyénél
Fényképek a Lótusz Táncról a 8. Kapu-1 Főtengelyénél

         


A FÖLD-CSILLAG TÁNC

(1995-ben alkotta Solara)

Ez egy erőteljesen átalakító tánc, ami fizikai testünkben egyesít Földet és Csillagot. Először nyomatékosan, mint ősi Föld Lény, aztán mint éteri Csillag Lény táncolunk. Folyamatosan oda-vissza váltogatjuk ennek a két nagyon különböző energiának a megtestesítését. Majd egy partnerhez csatlakozunk, aki az ellenkezőjét testesíti meg annak, amik éppen vagyunk. Végül a Föld és a Csillag Lény egyesülve Eggyé válnak. Ez a tánc Finnországban született.

Hogyan táncoljuk a Föld-Csillag Táncot
Zene a FÖLD-CSILLAG TÁNCHOZ: Most letölthető.

         

A FELSŐBB SZERETET TAANUA TÁNCA

(1995 – 1996-ben alkotta Ramariel és Solara)


Ez egy vad tánc, ami a Felsőbb Szeretetet aktiválja. Mozdulatainkat és hangjainkat a Kalahári sivatag Busmanjai inspirálták, ahogy megtestesítjük a csillagokat, amint vadászatot indítanak az Igaz Szeretet után. Különös, örömteli tánc, ami gyakran igen ingataggá teszi a fizikai egyensúlyunkat, mígnem felismerjük, hogy milyen nagymértékben élvezzük saját Egy Lényünk támogatását. Mire a végére érünk, felfedezzük, hogy még az Igaz Szereteten is messze túl lévő valamit találtunk, ahogy elragadtatva betöltekezünk a Felsőbb Szeretettel.


(A tánc egyes részeit Ramariel 1995-ben Peruban a Machu Picchu-nál, míg a többi részét Solara hozta világra 1996-ban Montanában.)

         

AZ EGYETLEN SZEM TÁNCA

(1996-ban alkotta Solara)


Ez az Egy Lényünk egy másik finom tánca, amely folyamatosan újraszövi és újrahangolja magát. Ahogy táncoljuk, aktívvá váló Egy Szemünk mélyebbre visz minket az észlelés és az érzékelés újabb szintjeire.

Tekints meg egy animációt az Egy Szem Táncról

         A BEILLESZTÉSI PONT TÁNCA

(1997-ben alkotta Solara, Nova és Uriel)


Egy erőteljes, új tánc, amit három fős csoportokban táncolunk, melyekben illesztési pontokat hozunk létre ,hogy lehorgonyozzuk a Felsőbb Valóságot a fizikai létbe. A tánc az egyik 11:11 Harmadik Kapu Főtengelynél született.

A FELSŐBB KÖZPONTI NAP TÁNC zenéje ugyanaz, mint a Beillesztési Pont Táncáé.
Fényképek a Beillesztési Pont Táncról a 4. Kapu Főtengelyénél

         

AZ ELEMEK TÁNCA

Ezt a Táncot a 4. Kapu óta minden Főtengelynél eltáncoljuk, mégsem ugyanolyan soha. Az 5. Kapu óta sok Horgonyzó Csoport szerte a világban szintén táncolja az Elemek Táncát. A Föld, a Levegő, a Víz és a Tűz Elemek önálló táncokat hoztak létre.

Az Elemek Tánca egy rendkívül földelő hatású tánc, mely újra összekapcsol minket sejtszinten az élet mindenségével. Ez a tánc egy módja annak, hogy az egész bolygóval érintkezésbe lépjünk, ami a 11:11 Kapu Aktiválás során a bolygó terébe belépő kvantum új energiákon keresztül valósul meg. A tiszta legbelső energia szintjén hoz össze minket, az egész természetet és minden más létezőt az Egy Hatalmas Egyesült Lénybe forrva. Az Elemek Tánca újraalakítja és átmozgatja az élet minden formájának molekuláris struktúráját.

Az Elemek Tánca
Fényképek a Négy Elem Táncról a 4. Kapu Aktiváláskor
Fényképek az Öt Elem Táncról az 5. Kapu Aktiváláskor
Fényképek az Elemek Táncáról a 6. Kapu Főtengelyénél
Fényképek az Elemek Táncáról a 7. Kapu Főtengelyénél
Fényképek az Elemek Táncáról a 8. Kapu-1 Főtengely Előkészületeinél
Fényképek az Elemek Táncáról a 8. Kapu 1 Főtengely Szertartás: Első rész
Fényképek az Elemek Táncáról a 8. Kapu 1 Főtengely Szertartás: Második rész

         

A LÜKTETŐ CSILLAG TÁNC

(2004-ben hozta létre a 6. Kapu Főtengely Írországban)

A Lüktető Csillag Tánc a 6. Kapu Főtengelynél eltáncolt Egy Föld-Egy Lény Tánc középpontjából született. Ez egy kicsi, de erőteljes tánc, amit egymás kezét fogó 6 táncosból álló csoportokban járunk el, ahol hárman egy belső, hárman pedig egy külső háromszöget alkotnak. A két háromszög pulzál be és ki, valamint forog, váltogatva a pozíciót belső, illetve külső háromszögként. A tánc az Új legbelső magjának születését fejezi ki.

Tekints meg egy animációt a Pulzáló Csillag Táncról
Fényképek a Pulzáló Csillag Táncról a 8. Kapu 1 Főtengelynél

         

AZ ASLAN (ARANY OROSZLÁN) TÁNC

(1998-ban alkotta Solara Ataana Loa-val együtt)


A legerőteljesebb táncunk a Negyedik Kapu Aktiválás Főtengelyénél a szertartás legbelsőbb lényegi részének tánca volt. Ez a tánc jelentős ugrást jelent minden korábbi táncunkhoz képest. Az arany, szárnyas oroszlánok visszatérését a Földre hirdeti, és kaput nyit a beteljesülés eljövetelének ideje számára. Összetett mozdulatok sorozatán keresztül szövi magát számos felhatalmazott oroszlán pár a mindennel Egységben levés felfokozott érzésébe.

Fényképek az Aslan Táncról a 6. Kapu Főtengelyénél
Fényképek az Aslan Táncról a 7. Kapu Főtengelyénél: Első rész
Fényképek az Aslan Tánc 7. Kapu Főtengelyénél: Második rész
Fényképek a 8. Kapu-1 Főtengelyénél

         
         

1991-2009 Solara által szerzői joggal védett anyagok. Minden jog fenntartva.