MÁSODIK OLDAL

A 11:11-el kapcsolatos néhány gyakori kérdés olvasható az alábbiakban.
Ha bármilyen további kérdésed van, kérlek, email-en juttasd el hozzánk, és ezen az oldalon megkapod rá a választ.

Fordította: Gabor Beke

         
Kérdések, Első Oldal
Kérdések, Harmadik Oldal
         


KÉRDÉS: Miért nincs kiadva sok könyved?

SOLARA: Jó kérdés. Három könyvem azért nincs kiadva, mert teljesen újra kell írni, muszáj frissíteni. Habár sok korábbi megrendelés van rájuk, és pénzre is szükségem van az élethez, egyszerűen nem akartam új kiadásokat az újrahangolásuk nélkül. Az első megírásuk óta az energiák nagyon megváltoztak, és nem tartanám tisztességesnek az újbóli kiadást, ha ezt a könyvek nem tükröznék vissza.

A JÓ HÍR az, hogy Május óta már dolgozom az újraírásukon. Az angolul „11:11 – Inside the Doorway” címen megjelent (magyar kiadás címe: 11:11 – A bennünk rejlő Csillagkapu) könyv új kiadása most angolul a „11:11 – Journey into Oneness” (11:11 – Utazás az Egységbe) címet kapja. Sok új fejezete lesz a legújabb 11:11 információkkal és illusztrációkkal. Még új borítót is kap. Ezt a könyvet azért volt fontos újraírni, mivel a 11:11 Új Látomása kezdett megmutatkozni, amikor 2004 májusában, a 6. Kapu Aktiválásakor áthaladtunk a 11:11 Kapu Felező Pontján. A „11:11” könyv 2006 végétől lesz kapható.

A „The Star-Borne” (magyar kiadás címe: Csillagszülöttek) szintén átírás alatt van. Számos fejezetet töröltem, illetve néhányat hozzáadtam a régi „11:11” könyvből. Ennek is új borítója lesz, és szintén 2006 végétől lesz kapható.

A „The Legend of Altazar” (Altazar legendája) kiadása tart legtovább, pedig ez az egyik kedvenc könyvem. Sok évvel ezelőtt írtam belőle egy forgatókönyvet, melybe a könyv több története bekerült, illetve új szereplők jelentek meg. Amikor leültem egységbe rendezni a régi történetet az új elemekkel, a történet több része is valósággá vált. Amilyen hamar csak tudom, kiadom a nyomdáknak a „11:11”-et és a „The Star-Borne”-t (Csillagszülöttek), hogy a figyelmemet az „Altazar” újraírására tudjam fordítani. Az új kiadás valószínűleg kétszer olyan hosszú lesz, mint a régi, és nagyon megéri várni rá. 2007-ben kellene megjelennie.

Szintén közel vagyok egy ragyogó jóskártya befejezéséhez, ami egy 140 oldalas könyvvel együtt lesz teljes. Ez a legjobb jóskártya csomag, amivel valaha találkoztam, és ami rendkívül hasznos lesz ahhoz, hogy minél jobban beépüljön a Felsőbb Valóság a mindennapi életünkbe. Ez év végén, vagy jövő év elején lesz kapható.

FRISSÍTÉS, 2006. június 25.:
Azért nem jelentek még meg az új kiadások, mert keresek valakit, aki átvenné a kiadó cégemet, és gondoskodna a könyvek terjesztéséről. Ezeket tovább már nem tudom csinálni. Amint meg lesz a megfelelő ember, az új könyvek elérhetők lesznek.

         


KÉRDÉS: Mi történik velem? Azt látom, hogy minden változik körülöttem. Egyszerűen képtelen vagyok a régi világomról mesélni. Attól tartok, hogy elveszítem minden barátomat, mivel cseverészni sem tudok velük többé.

SOLARA: Gratulálok! Nyilvánvalóan haladsz mélyebbre a Láthatatlanba. Amikor ez történik, az olyan, mintha a régi világodban minden értelmét vesztené, és mindent új szemmel látsz. Ez nagyon jó! Most NAGYOBB ÁTTEKINTÉSRE vagy képes, és látod, hogy hol vagy valójában. Ami a felületes csevegéseket illeti… sokan közülünk már szinte lehetetlennek találják a felszínes trécseléseket ezekben az időkben. Csak zűrzavart teremt abban, ami valós. Ha a barátaid nem tudnak veled mélyebb szinten kommunikálni, akkor keress olyan új barátokat, akik tudnak.

         


KÉRDÉS: El tudnád magyarázni a dualitás fogalmát?

SOLARA: A dualitás az a hitrendszer, amiben eddig éltünk. Ezen a földön minden a dualitás törvényén alapult eddig. A dualitás pedig az ellentéten és a polaritáson alapszik; úgy, hogy mindig két fél van, ami egy egészet alkot, és hogy mindennek megvan az ellentétes polaritása. A polaritásban mindig ott van az elkülönülés fogalma. Néhány példa: éjszaka-nappal, hím-nőstény, jó-rossz, boldog-szomorú, szeretet-gyűlölet, akció-reakció, szellemi-fizikai és egy nagyobb léptékben Föld-Csillag. Már nagyon hosszú ideje a dualitás a meghatározó alapelvünk.

Ezzel a hatalmas váltással az Egységbe most azt látjuk, hogy van egy Nagyobb Igazság, egy nagyobb egész. Mindannyian része vagyunk az Egynek. Semmi nincs elkülönülve az Egytől. Az éjszaka és a nappal egy nagyobb egységet alkot, ami az örökkévaló Időtlenségébe van lehorgonyozva. Mi mind hordozzuk magunkban a férfi és a női polaritást. Létezik egy nagyobb, mindent átható Szeretet, ami minden érzelmet magába foglal, és az Egy Szívben van lehorgonyozva. A szellemi és a fizikai sík egybeforr, és most ráébredünk, hogy minden szentséges. És Föld-Csillag Lényekké válunk azáltal, hogy a Láthatatlant horgonyozzuk le fizikai testünkbe. Tehát valóság rendszerünk meghatározó alapelve mélységes átalakulásban van.

         


KÉRDÉS: Honnan szerzed az információkat? Közvetítő/csatornázó vagy?

SOLARA: Határozottan NEM vagyok közvetítő/csatornázó. Egyszerűen csak emlékezem… Kislány korom óta mindent tudni akartam, különösen azt az igazságot, ami a valóságként tálalt dolgok mögött volt. Egy nagyon jó igazságszűrő készlettel születtem, ami azt jelenti, hogy bármi, ami nem igaz, elfogadhatatlan a számomra. Olyan valami ez, amit a sejtjeimben érzek, és mindig bízhatok benne.

Nagyon régóta vagyok a Földön, már az idők kezdetét megelőzően itt voltam. Biztos vagyok benne, hogy a Földi tapasztalatok hosszadalmas ciklusa hasznos a tudásom fejlesztésében, és hozzáférést jelent az Egyhez. Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy teljesen hozzáférjen az Egyhez; de talán ezt én jobban felderítettem a legtöbbünknél.

         

KÉRDÉS: Hallottam olyan emberekről, akik már áthaladtak a 11:11 Nyolcadik és Kilencedik Kapuján. Mi a véleményed erről?

SOLARA: Az évek során nagyon sok olyan ember felvette velem a kapcsolatot, akik azt állították, hogy áthaladtak olyan 11:11 Kapukon, melyek még nem lettek aktiválva. Éppen a Kapukkal kapcsolatos értelmezésük teszi nyilvánvalóvá, hogy igazából nem szereztek tapasztalatokat ezekről a Kapukról. Az minden amit elmondhatok, hogy a Kapuk energiái elképzelhetetlenül különböznek mindattól, amit korábban megtapasztaltunk. Egy 11:11 Kaput csak egy nagy, Egy Lényként összejövő csoport által lehet aktiválni. És amíg egy Kapu nincs aktiválva, az energiák nem készek arra, hogy maradéktalanul megnyilvánuljanak ezen a bolygón, egyszerűen azért, mert mi nem vagyunk készek rá. Nem ismerek senkit, magamat is beleértve, aki a már aktivált Kapuk energiáinak teljesen ura lenne.

Ha emberek megpróbálnak átrohanni a Kapukon, vagy becsapják magukat azzal, hogy azt gondolják, ők áthaladtak meg nem nyitott Kapukon, az minden, amit csinálnak, hogy megvonják maguktól a teljes beavatás és átalakulás lehetőségét abban az adott Kapuban, amin éppen áthaladunk. Mire föl ez a rohanás? Ne feledd, az erő magában az utazásban van, nem a rohanásban, hogy elérd a feltételezett célállomást.

         

KÉRDÉS: Miről szól a 11:11?

SOLARA: A 11:11-ről sok információt feltettem erre a honlapra, és sok található a könyveimben is, különösen a következőkben: "How to Live Large on a Small Planet" (magyarul megjelent: Belépési Pont), „11:11 – Inside the Doorway” (magyarul megjelent: 11:11 – A bennünk rejlő Csillagkapu) és „EL*AN*RA: The Healing of Orion” (Orion gyógyítása). Ennek megválaszolására írtam ezeket a könyveket, és hoztam létre ezt a honlapot. Jelenleg teljesen újraírom a „11:11” könyvemet, aminek az új alcíme: „Journey into Oneness” (Utazás az Egységbe). 2006 elejétől lesz kapható, és rengeteg új információt fog tartalmazni a 11:11-ről.
 

         


KÉRDÉS: Egy különleges napon születtem, mint például november 11., január 11., vagy a születésnapom számainak összege 11-et ad ki, vagy a születésem 11 óra 11 perckor volt. Mit jelent ez?

SOLARA: Rengeteg email-t kapok ezzel a kérdéssel. Egyértelműen jelzi, hogy csatlakozol a 11:11 frekvenciákhoz. Ez azt jelenti, hogy számodra itt az ébredés ideje, rázd le magadról a régi dualitás-alapú valóság rendszert, és igazodj hozzá az Egységhez. Itt az ideje, hogy Valódi és Igaz légy, valamint annak, hogy éljed a Szereteted. És annak is, hogy segíts másoknak abban, hogy ők is ezt tegyék.

         
         
Kérdések Első Oldal
Kérdések Harmadik Oldal
         
         

Minden anyag Solara által szerzői joggal védett 1989 - 2009. Minden jog fenntartva.