ELSŐ OLDAL

A 11:11-el kapcsolatos néhány gyakori kérdés olvasható az alábbiakban.
Ha bármilyen további kérdésed van, kérlek, email-en juttasd el hozzánk, és ezen az oldalon megkapod rá a választ.

Fordította: Gabor Beke

Kérdések, Második Oldal
Kérdések, Harmadik Oldal

         

KÉRDÉS: Milyen kapcsolat van a 11:11 és a felemelkedés között?

SOLARA: Ahogy az évek teltek, az én értelmezésem tisztult és kitágult. Most már értem, hogy a felemelkedés--- olyan értelemben, hogy „valamilyen más helyre megyünk”--- nem más, mint egy másik megfogalmazása a dualitásnak. A feladatunk most nem az, hogy arra összpontosítsunk, hogy a HAZATÉRÉS érdekében elhagyjuk a bolygót, hanem inkább az, hogy hozzuk az OTTHONUNKAT ide.

Korábban úgy gondoltuk, hogy „valahová máshová” kell mennünk, hogy megtaláljuk a tudatosságnak azt a szintjét, amit keresünk. Mivel a 11:11 Kapu 1992-ben megnyílt, és létrehozott egy Átfedési Zónát a dualitás és az Egység között, ez megváltoztatta az evolúciós menetrendünket. Most egy nagyon felgyorsult pályán, egy gyorsítósávban utazunk. Észrevehetően minden felgyorsult. És nem csak erről van szó, hanem még egy példa nélkül álló lehetőséget is kaptunk arra, hogy evolúciós spirálköröket ugorjunk, haladva a dualitásból az Egységbe.

Megtehetjük ezt az ugrást itt és most. Most tágra nyitott szemekkel tesszük ezt fizikai testünkben. Tesszük úgy, hogy sokkal valódibbá és igazabbá válunk. Tisztességes életünk által, és teljes szív szeretetünket kifejezve minden iránt.

Elértük azt a pontot a 11:11 Átjáróján keresztül, ahol a Felsőbb Valóság (a valóság, ami az Egységből árad ki) lehetséges, itt és most. Nem kifelé megyünk, hogy megtaláljuk azt, egyszerűen csak őszintén és nyitottan élünk, megengedve magunknak, hogy találkozzunk régi helyzetekkel, melyekre új, nem dualitás-alapú válaszokat adunk. Minden alkalommal, amikor így teszünk, beljebb lépünk a Felsőbb Valóságba.

Amint a Felsőbb Valóság jelenében tudunk tartózkodni, akkor láthatjuk, hogy nincs szükség felemelkedésre, mivel valójában OTTHON vagyunk. És ez az igazi eredménye a 11:11 Átjárójának.

         


KÉRDÉS: A 11:11 egy csillagkapu?

SOLARA: Nem abban az értelemben, ahogy ezt használni szoktuk, bár úgy gondolom, mondhatjuk, hogy a 11:11 az utolsó csillagkapu. A 11:11 Átjárója, híd a dualitás és az Egység között. Rendkívül ritkán, két eon időtartamból egyszer előforduló esemény, amely példanélküli lehetőséget nyújt számunkra, hogy evolúciós spirálköröket váltsunk.

         


KÉRDÉS: Hogy tudom eldöntetni, hogy egy 11:11 Aktiválás igazi-e?

SOLARA: A gyors válasz az, hogy akkor igazi, ha rajta van ezen a honlapon. :-) Ezt nem az ego mondatja velem, hanem mert életem jó részét annak szenteltem, hogy a 11:11-et tisztának, sértetlennek és igaznak megtartsam. 20 éve írok a 11:11-ről, és az embereknek létezik egy igazán elkötelezett csoportja szerte a világban, akik segítették, hogy ez megtörténhessen....

Mi az egész 11:11 Átjárón való átutazással foglalkozunk, ami 1992. január 11-én nyílt meg és 2011. November 11-én fog bezáródni. A 11:11 a híd a dualitás és Egység között. Ezen időszak alatt csak azok a 11:11 Aktiválások, amelyek a 11:11 Átjárójában lévő Tizenegy Kaput aktiválják. Ezek közül hét már aktiválva lett.

Viszont tudom, hogy vannak emberek, akik felugrottak a 11:11 szekerére anélkül, hogy teljesen ismernék, mi is ez valójában. Úgy érezhetik, hogy van valami valós és erős, és ezt valahogy szeretnék felhasználni ahhoz a munkához, amit végeznek. Sajnos ahelyett, hogy a Felsőbb Valóságban tartózkodva és Egységben élve integrálnák életükbe a 11:11 energiákat, könnyebbnek találják kiforgatni a 11:11-et, és a saját előmenetelük támogatására használni azt.

Ismerek embereket, akik más időpontokban és másra fókuszálva tartják meg az ő saját 11:11 Kapu Aktiválásaikat. Összevegyítik a 11:11 információkat a könyveimből és a honlapról az ő saját közvetítéseikkel/csatornázásaikkal, aminek egy zavaros elferdítés az eredménye bármilyen valós rezgés nélkül.

Hamis 11:11 Aktiválásra utaló jel, ha csakrákra, Felemelkedett Mesterekre, Krisztus Tudatosságra és felemelkedésre hivatkozik, amik mind a „dualitás spiritualitásának” részét képezik, és nem a Felsőbb Valóságét.

A 11:11-re vonatkozó eltorzított információknak az a veszélye, hogy Egy Lényünket az igazi 11:11-ben való részvételtől vonja el, ami pedig éppen most, a Beteljesülés Idejének ezen kritikus szakaszában életbevágóan fontos a bolygó túlélése szempontjából. Elhiteti az emberekkel, hogy csinálnak valamit, amikor valójában nem csinálnak semmit.

         


KÉRDÉS: Már húsz éve részt veszek ebben a munkában… és mindig éppen karnyújtásnyira van… a nagy váltás… és én még mindig csak várok, várok és várok… minden hónapban az a feladatunk, hogy elkezdjük a csodálatos, új, bámulatos életünket… ami aztán egyik hónapban sem történik meg… kezdek nagyon, nagyon frusztrált lenni, hogy a mézesmadzag már a végtelenbe vész!

SOLARA: Tudom, hogyan érted. Tényleg úgy tűnik, mintha hosszú időbe telne elérni az Új Életünket. De amikor azt nézem, hogy mennyit változtunk: elengedve a múltat és a régi viselkedésmódokat, megtanulva a dolgokat új módokon kezelni, akkor megértem és értékelem ennek a hosszú folyamatnak minden részét.

A VALÓDIVÁ válás folyamatában vagyunk. Ez nem valami felszínes dolog. Ez minden lehetséges szinten hatással van ránk, egészen le a legbensőbb lényegünkig. Ne a nehezen megfogható célállomásra összpontosítsuk figyelmünket, hanem magának az utazásnak a módját tiszteljük.

         


KÉRDÉS: Van-e 11:11 csoport a lakhelyem közelében?

SOLARA: Most van először, hogy világszerte mindenhol kialakulóban vannak a Jövőbeni Egy Lény Horgonyzó Csoportok. Korábban Horgonyzó Csoportok csak abból a célból jöttek létre, hogy felkészüljenek bizonyos 11:11 Kapu Aktiválásokra. A Horgonyzó Csoportokról van egy folyamatosan frissített lista a honlapon. Ha ott nem találsz a lakhelyedhez közeli csoportot, megfontolhatod, hogy esetleg szervezz egyet. A Horgonyzó Csoportoknak sorsdöntően fontos szerepük lesz az elkövetkező időkben. Ők az egyik alappillére Egy Lényünknek.

         


KÉRDÉS: Mit jelent a Csillag-Szülött?

SOLARA: Sok emberben él az a téves elképzelés, hogy a Csillag-Szülött az egy hatalmas szervezet. Valójában csak az én kicsike kiadó cégem neve. Jelenleg én vagyok egyedül a Csillag-Szülött-nél. A Csillag-Szülött-nek nincs tagsága, habár világszerte vannak emberek, akik támogatják a 11:11-et. Most éppen egy új névvel megjelenő új kiadó cég létrehozásán dolgozom, amelyik átveszi minden könyvem, illetve olyan további könyvek kiadását, amelyek a Felsőbb Valóságot támogatják.

         


KÉRDÉS: A 11:11 az egy vallás?


SOLARA: Nem, ez határozottan nem egy vallás. Inkább az életnek vagy a létezésnek egy módja. Ha egyetértesz a 11:11-gyel, az nem azt jelenti, hogy fel kell adnod a vallásodat. Azt viszont jelenti, hogy valódinak és igaznak kell lenned, és élned kell a szereteted. A 11:11 ugyanakkor kozmológia is, egy térkép a dualitásból az Egységbe tartó evolúciós utazásunkhoz.

         
         

Kérdések Második Oldal
Kérdések Harmadik Oldal

         
         
         
Minden anyag Solara által szerzői joggal védett 1989 - 2009. Minden jog fenntartva.

.