HARMADIK OLDAL

A 11:11-el kapcsolatos néhány gyakori kérdés olvasható az alábbiakban.
Ha bármilyen további kérdésed van, kérlek, email-en juttasd el hozzánk, és ezen az oldalon megkapod rá a választ.

Fordította: Gabor Beke

         
Kérdések, Első Oldal
Kérdések, Második Oldal
         


KÉRDÉS: Honnan tudod, hogy mikor lesz 11:11 Aktiválás, és hogy hol lesz a Főtengely? És honnan tudod az egyes Kapuk Kulcsmondatait?


SOLARA: Nagy részét intuíció határozza meg… csak az az érzés, hogy helyes és a helyére illeszkedik. Mindamellett a 11:11 Kapu Aktiválások mindig hétvégén történnek (legalábbis eddig így volt), és a dátumok mindig egy Mesterszámot adnak ki.

Általában előbb megérezhetők nagyjából a helyszínek, mint ahogy a dátum meglenne. Ez néha közös erőfeszítés eredménye, mint például a 6. Kapu esetében, amikor sok ember érezte, hogy Írországban kell legyen a Dingle Félszigeten. Közöttük voltak olyanok, akiket ismertem, illetve voltak néhányan, akikkel soha nem találkoztam, viszont e-mail-en üzentek nekem; egyszerűen csak egy közös érzés volt, hogy ott lesz. Egyszer, ez az eset az 5. Kapunál történt, úgy éreztük, hogy Thaiföld északi részén lesz, de amikor odautaztunk, sehogy sem találtuk az Aktiválásra megfelelő helyet, így az Aktiválás előtt néhány hónappal Hawaii-ra cserélődött a Főtengely helyszíne.

Amikor már nagyjából ismert a helyszín, akkor odautazom, hogy megtaláljam az Aktiválás konkrét helyszínét, és hogy megtegyem a szükséges előkészületeket. A helyes időpont és helyszín megtalálásában semmilyen szerepe sincs a személyes szempontjaimnak, csakis annak, hogy a 11:11 Kapu mikor és hol akar aktiválódni.

A 4. Kapu esetében Tahitira utaztam, mert azt éreztem, hogy az Aktiválás egy korallzátonyon fog megtörténni. Először Tuamotos-ra látogattam el, biztos lévén abban, hogy annak egyik korallzátonya lenne a megfelelő hely. Amikor kiderült, hogy mégsem, nagyon meghökkentem, és nem tudtam, merre keressek tovább. A Tahitin töltött utolsó napon elmentem a Tetiaroa privát korallzátonyhoz, és azonnal, minden kétséget kizáróan tudtam, hogy ez az. Egyszerűen a helyére kattant. A 7. Kapu esetében tudtuk, hogy a Főtengely Indiában lesz. Korábban soha nem jártam ott, de a megérzésem egyenesen Udaipur-ba vezetett, és ez volt a megfelelő helyszín. Ez egy érdekes folyamat, nyitottságra és hitre van szükség hozzá, míg csak meg nem lesz a megfelelő helyszín.

A legnagyobb kihívást jelentő Főtengely helyszín az Első Kapu esetében volt a Nagy Piramisnál Egyiptomban. Két hónappal az Aktiválást megelőzően utaztam oda, és Mycerinus harmadik piramisának alapzatánál találtam meg a megfelelő helyet. Ez teljesen kétségtelen volt, és a 11:11 szertartásra ez a hely rendeltetett. Az egyetlen probléma, hogy mindenki azt mondta nekem, hogy lehetetlen a használatához engedélyt kapni. Azt feleltem, hogy csak próbálják tovább, mert tudtam, hogy az volt a hely. Javasolták, hogy keressek egy alternatív helyszínt, de ezt nem tehettem, mert a helyszín a Mycerinus volt. Végül egy nappal a 11:11 Aktiválás előtt kaptuk meg a helyszínhasználati engedélyt, amihez 7.000 dollárt személyesen ki kellett fizetnem, és amit tétovázás nélkül meg is tettem, mert ez volt az a hely, ahol a szertartásnak meg kellett történnie.

Az egyes Kapuk Kulcsmondatai akkor jönnek, amikor megértek arra, hogy jöjjenek. Ez néha jóval az Aktiválás előtt van; máskor pedig csak néhány hónappal előtte. A 7. Kapu Kulcsmondatát egyvalaki kapta meg a 6. Kapu Főtengely előkészületeinél levő csoportunkból. Amikor ezt jelezte, mindannyian tudtuk, hogy ez az igazi. A 8. Kapu Kulcsmondata egy pár hónappal ezelőtt érkezett. Habár a Kulcsmondatok meglehetősen egyszerűek, viszont a tényleges üzenetük nagyon mély.

         

KÉRDÉS: Azt hogy érted, hogy „Sokan még most haladnak át az Egyes Kapun, míg másoknak még hátra van, hogy belépjenek a 11:11-be”?

SOLARA: A 11:11 a híd a dualitás és az Egység között. Nem mindenki pontosan ugyanazon menetrend szerint halad át a 11:11 Átjárón. Néhányan már nagyon hosszú ideje úton vannak; míg mások éppen csak most lépnek ki a dualitásból. A 11:11 Kapukon való átkelés nem egy abszolút egyenes vonalú áthaladást jelent. Ha egyszer belépünk a 11:11 Átjáróba és nekilátunk leválasztani magunkat a dualitásról, akkor elkezdjük megtapasztalni minden egyes már aktivált 11:11 Kapu leckéit és beavatásait. És néhányunk már a 8. Kapu beérkező energiáit élik meg.

Ahogy haladunk át a 11:11 Átjárón, egyidejűleg tapasztaljuk meg minden eddig már aktivált Kapu energiáját. Például: már szerezhetek tapasztalatokat a 8. Kapu energiáiból, de ugyanakkor még részem lehet a 4. Kapu Evolúciós Labirintusom Újraszerkesztésének energiájában és tapasztalhatom a 7. Kapu energiáját, a Látni a Láthatatlan is.

         


KÉRDÉS: Mi a 12:12, és mi a kapcsolata a 11:11-gyel?

SOLARA: Már sokszor válaszoltam erre a kérdésre, többek között a „How to Live Large on a Small Planet” (magyarul megjelent: Belépési Pont) című könyvemben. A 12:12-nek NINCS kapcsolata a 11:11-gyel. Ezzel csak a 11:11 energiák eltorzítása és elterelése a cél. És néhány embernek egy csomó pénzt szerzett! A 11:11 egy Mesterszám. A Mesterszámok dupla számjegyűek, mint a 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99. Ez a számsora az Egységbe és az egészbe vezető felgyorsult pályának. Az csak visszalépés lenne egy dualitás-alapú mintába, ha azt mondjuk, hogy a 11:11-ből haladunk a 12:12-be.

         


KÉRDÉS: Az emberekben hogyan váltak először tudatossá a 11:11 Kapuk, illetve azok létezése és szükségessége?

SOLARA: A 11:11 Átjáró Tizenegy Kapujával kapcsolatos tudatosság röviddel az 1992. január 11-ei első 11:11 Aktiválást követően jelentkezett. Számunkra ekkor villantak fel először a 11:11 mérhetetlen határai. Ugyanakkor azt is láttuk, hogy az Átjárón keresztüli utazásunk olyan szinteken tesz szükségessé átalakulásokat, amiket elképzelni is alig tudtunk.

A Tizenegy Kapu az energia frekvencia-kötegei, egész hasonlóak a zsilipekhez egy csatornában. Közvetlenül azelőtt, hogy belépünk egy Kapun, elérjük annak az útnak a végét, amin addig haladtunk. Ilyenkor arra van szükség, hogy egy teljesen új szintre állítsuk át energiánkat és tudatosságunkat. Ekkor lépünk a csatorna zsilipjébe, ahol meg kell várnunk, míg a víz az új szintre emelkedik (azaz az új Kapu aktiválódik). Amikor ez megtörténik, a zsilip kinyílik és az új szinten folytatjuk utunkat.

         

KÉRDÉS: Egy hozzám közelálló személy november 11-én, vagy délelőtt/este 11 óra 11 perckor halt meg. Mit jelent ez?

SOLARA: Azt jelenti, hogy jó időpontot választottak a bolygó elhagyására. A legtávolabbi messzeségbe tekintve haladnak tovább, végig az Egy Szívbe vezető úton. Ez egy határozott megerősítés a szellemükről, arról, hogy tudták mit csinálnak, és most egy magasabb szintről fogják szolgálni az Egyet.

         
         
         
Kérdések Első Oldal
Kérdések Második Oldal
         
         

Minden anyag Solara által szerzői joggal védett 1989 - 2009. Minden jog fenntartva.