Activarea Portii a 8-a 11:11
11 Februarie 2007

Trezind Inima Lotusului – Intrand in Lumea Lotusului
Cilindrul Maestru din Mallorca, Spania

 


Actualizarea informatiilor despre Cilindrul Maestru :

13 December 2006

S-a manifestat asa un interes pentru Activarea Portii a 8-a, incat am muncit zi si noapte si am dormit putin pentru a raspunde tuturor cererilor de informatie.

Cilindrul Maestru din Mallorca – Spania aproape ca s-a desavarsit. Pana acum, avem mai mult de 90 de oameni care vor veni din 26 de tari. Unele tari si-au depasit deja cotele-parte, si pentru a mentine echilibrul si pentru a avea reprezentate pe cat posibil cat mai multe tari, pastram deschise locurile care au mai ramas pentru tari care nu sunt inca reprezentate si pentru oameni speciali care trebuie cu adevarat sa fie acolo. Acestia sunt oameni care s-au nascut pentru scopul specific al Activarii Portii a 8-a, si care servesc drept nivel de esenta pentru nasterea noii matrice a Iubirii si Parteneriatului Adevarat.

Daca simti ca esti unul dintre acesti oameni, te rugam sa pasesti inainte si sa ne contactezi numaidecat. Trimite-ne formularul de inregistrare pentru Poarta a 8-a, dar te rugam nu trimite bani pana cand inregistrarea ta nu este confirmata.

Ori de cate ori are loc o Activare de Poarta 11:11, pentru unii dintre noi se deschide o cutie a Pandorei plina cu probleme vechi bazate pe frica, limitari si confuzie (distragere). Chiar daca s-ar putea sa ne simtim profund chemati la un nivel de esenta sa participam la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a, ne putem convinge singuri ca nu suntem demni, nu suntem pregatiti, avem prea multe angajamente pe care ni le-am asumat anterior, nu ne putem lua liber de la serviciu, sau nu avem suficienti bani pentru a ajunge acolo.

Metodele subtile si nevazute (ascunse) prin care ne retinem pe noi insine sunt puternic amplificate cand este vorba sa participam la un Cilindru Maestru 11:11. Aceasta este in mod particular adevarat pentru Activarea care va urma a Portii a 8-a, caci ea ne cere sa ne echilibram si sa unim toate elementele din interiorul fiintelor noastre cu cele din vietile exterioare, care au fost percepute pentru multa vreme ca fiind separate.

Ne aflam la marginea prapastiei Schimbarii Schimbarilor care ne va plasa in sfarsit pe o Fundatie total noua, si nimic nu va mai fi niciodata la fel.

Ultimele momente de schimbare a vechilor paradigme pot fi cele mai provocatoare, si de aceea trebuie sa pasim pe deplin in maiestria noastra pentru a dizolva membranele a tot ceea ce ne tine departe de iesirea noastra deplina catre Nou. Aceasta este parte din initierea de a patrunde in energiile profunde si puternice de transformare ale Portii a 8 a.

Pentru a ne pregati pe noi insine pentru Poarta a 8-a, trebuie sa ardem toate puntile care ne tin legati de trecut. Trebuie sa lasam in urma tiparele noastre vechi, istoriile noastre, fricile si dezamagirile noastre. Aceasta include orice teama de Necunoscut, teama de esec sau sentimentul de inutilitate (lipsa de valoare). Trebuie sa lasam in urma credinta ca nu putem sa avem sau nu meritam sa avem ceea ce dorim CU ADEVARAT. Vietile noastre noi si destinele noastre adevarate ne asteapta, dar pentru a pasi in interiorul lor, trebuie sa fim eliberati de toate responsabilitatile, rolurile, juramintele, contractele si credintele care au expirat.

In procesul de lasare in urma, trebuie sa fim atenti sa nu lasam in urma lucrurile potrivite. Nu lasa in urma visele tale si viziunea pe care ai purtat-o in inima inimilor inca de la inceputul timpului. Daca te simti cu adevarat chemat sa participi la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a, lasa in urma mai degraba pasivitatea decat controlul creativ. Extinde-ti fiinta pentru a deveni mai larg, sari in Riul de Iubire si ofera-ti permisiunea de a experimenta implinirea celor mai indraznete vise ale tale. Nu trebuie sa fim perfecti – trebuie doar sa dorim sa ne dezbracam fiintele pana la esenta si sa incorporam ceea ce este absolut Real si Adevarat.

Pentru cei carora le este greu sa faca rost de bani pentru a veni, primul pas in acest proces este sa isi ia angajamentul lipsit de sovaiala, solid precum o piatra, ca VOR FI ACOLO indiferent ce. Aceasta putere de dedicare si concentrare deschide nivele complet noi de creativitate si de actiune dincolo de parametrii a ceea ce consideram in mod normal ca fiind „posibil”. Instantaneu ne simtim mai liberi. Prioritatile noastre se reorganizeaza astfel incat tot ceea ce consideram ca ne tine in spate se dizolva.

Daca stii ca ar trebui sa fii acolo, sparge toate barierele pentru a face aceasta posibil.

 

Detalii de Inregistrare la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a
Formularul de Inregistrare pentru Poarta a 8-a Descarca documentul in format Word
Intrebari despre Cilindrul Maestru al Portii a 8-a