Activarea Portii a 8-a 11:11
11 Februarie 2007

Trezind Inima Lotusului – Intrand in Lumea Lotusului

 


Master Cylinder Mallorca, Spain

 


Frumoasa insula Mallorca din Spania va fi primul loc pentru Cilindrul Maestru al Portii a 8-a. Cilindrul Maestru este punctul-cheie al unei Activari 11:11. Aici este locul unde noile energii 11:11 patrund pentru prima data pe planeta. A avea un grup de Cilindru Maestru al Portii a 8-a puternic si devotat este de o importanta vitala deoarece aducem pe planeta cele mai noi nivele de IUBIRE si ancoram ferm Noile noastre Fundatii ale Inimii Lotusului.

Activarea Portii a 8-a este monumentala, este cea mai importanta Activare de Poarta 11:11 de la prima Activare din 1992. Semnifica implinirea calatoriei noastre prin Diamantul Nevazutului, reveland o cosmologie cu totul noua a calatoriei noastre in Unicitate. Caile Noului se deschid catre regatul vast neexplorat al celui mai profund Invizibil, incluzand Lumea desavarsita a Lotusului. Noi modificam acum harta cunoscutului si totul se schimba la un nivel celular de esenta. Nimic nu va mai fi ca inainte!

Poarta a 8-a este imensa si de o importanta vitala, si doar cei care simt cu adevarat chemarea sa participe la Cilindrul Maestru ar trebui sa o faca, caci nu putem ancora si construi pe Noile Fundatii decat cu Totalitatea Fiintelor noastre. Totul va fi foarte real si puternic, cu mai multa IUBIRE decat am crezut vreodata ca este posibil. Cateodata va fi foarte intens, cu energii puternice necunoscute. Va fi deasemenea foarte amuzant sa ne incorporam in totalitate esenta adevarata si sa ne jucam cu alte fiinte inrudite (asemenea noua) la nivele accelerate de vastitate. Cilindrul Maestru al Portii a 8-a va va implini profund intr/un fel ce depaseste mult din ce ne putem imagina acum.

Participarea la un Cilindru Maestru 11:11 este o experienta unica in viata. Nimic nu se compara cu asta. Inseamna a lucra la un nivel de esenta cu cele mai profunde energii accesibile noua acum pentru a limpezi calea catre Necunoscut. Vor veni oameni de pe tot cuprinsul planetei si vom intalni multi prieteni de o viata la Cilindrul Maestru. Cu toate acestea, acum totul se va intampla la un nivel cu totul nou, caci vom intalni oameni-cheie pentru vietile noastre noi si unii dintre noi ar putea fi chiar binecuvantati cu reconectarea cu Iubirile noastre Unice Adevarate.

Aceasta va fi un grup puternic de oameni devotati. Vom pasi pe pozitiile destinate noua pentru a crea noua fundatie a Viitorului ACUM.  Vom intari si vom extinde esenta Fiintei noastre Unice. Roata Destinului se invarte, chemandu-ne catre directiile noi potrivite noua, cu oameni noi potriviti care vor intra in vietile noastre. A sosit in sfarsit timpul.

Participarea la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a este o oportunitate rara de a lucra direct cu Solara la cele mai profunde nivele de nastere a Noului. Sceptrele responsabilitatii si cunoasterii pe care Solara le-a tinut timp indelungat vor fi acum predate direct catre Fiinta noastra Unica pe masura ce ea le da drumul pentru a pasi la nivelul ei urmator. Facilitatorii nostri de acum  Sebastian, Ankasha si Ama, precum si Annu si Alix vor fi deasemenea direct implicati in ceea ce promite a fi o imersiune puternica in Lumea Lotusului. Si inca o data Omashar va impartasi muzica din inima lui si prezenta cu noi.

Vom avea 7 zile intregi de pragatiri inainte de Activarea Portii a 8-a, cu o zi mai mult decat de obicei, deoarece aceasta este o Poarta atat de importanta. Saptamana noastra de pregatiri va incepe in dimineata zilei de 4 Februarie. In acest timp, ne vom concentra pe unirea noastra intr-o Fiiinta Unica invincibila si pe trezirea Inimilor noastre de Lotus asa incat sa putem intra in totalitate in Lumea Lotusului. Nu exista nici un program, nici macar pentru Activarea Portii a 8-a, caci totul se bazeaza pe navigarea energiilor prezente.

In tot acest timp vom invata Dansurile Sacre 11:11 astfel incat sa le putem dansa la Ceremonia de Activare in contextul inalt pentru care au fost create. Aceasta este infinit de diferit de realizarea lor la un workshop. Dansurile Sacre sunt profund transformationale la nivele celulare profunde si sunt pur si simplu dincolo de cuvinte. Unele din Dansurile Sacre vor fi mutate la nivelele urmatoare si noi dansuri se pot naste.

Cilindrul Maestru al Portii a 8-a este de o importanta vitala in nasterea Noii Matrice a celei mai Adevarate Iubiri si a Parteneriatului. Efectele lui vor fi indelungate si profunde. Oameni cu adevarat magnifici (mareti) vor fi acolo. Daca simti chemarea de a veni, te rog nu lasa nimic sa te opreasca.

Detaliile de Inregistrare pentru Cilindrul Maestru al Portii a 8-a
Formularul de inregistrare la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a Descarca documentul in format Word
Intrebari despre Cilindrul Maestru al Portii a 8-a

 

CINE AR TREBUI SA VINA

Experienta Cilindrului Maestru nu este pentru toata lumea. Totul va fi la un nivel foarte ridicat, cu izbucniri ocazionale de intensitate extrema. Trebuie sa te afli la un nivel de esenta de a fi foarte REAl si ADEVARAT care este rar experimentat. Orice mai putin de atat poate fi amplificat pana cand este inlaturat. Deasemenea va fi o imersiune foarte adanca in nivele profunde de IUBIRE pe care nu le-am mai accesat anterior. Datorita tuturor acestor lucruri, experienta nu este potrivita pentru toti. Va rog fiti onesti (sinceri) cu voi insiva, si daca simtiti ca aceasta este prea mult pentru voi, puteti participa la Grupurile de Ancorare si puteti juca un rol important in Activarea Portii a 8-a.

NU VENI daca ...

Daca nu poti face fata abundentei de iubire.
Daca ai probleme mentale, fizice sau emotionale si nu poti face fata intensitatii.
Daca crezi ca mergi la o petrecere.
Daca ai ganduri ascunse.
Daca folosesti droguri.

VINO daca ...

Daca ai o inima larg deschisa.
Daca esti total devotat.
Daca esti pregatit pentru o experienta care-ti va schimba profund viata.
Daca toata fiinta ta plange (tanjeste) dupa o schimbare cuantica.
Daca esti pregatit sa pasesti in maretia ta.
Daca doresti sa servesti Unicul cu toata fiinta ta.
Daca simti chemarea de a naste Noul.
Daca esti pregatit sa treci la un nivel total nou.
Daca doresti sa fii infuzat cu Iubire dincolo de cele mai Indraznete Vise ale tale.
Daca simti chemarea de a fi in linia intai la patrunderea pe planeta a celor mai noi, mai pure si mai adevarate energii.

 

FACILITATORII de WORKSHOP 11:11 trecuti si prezenti

Daca doresti sa devii un Facilitator de Workhop 11:11 Trezirea Fiintei Unice si un invatator al Dansurilor Sacre trebuie sa participi la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a. Aceasta se aplica si pentru Facilitatorii de Workshop anteriori pentru a-si mentine pozitia de Facilitator. Aceasta deoarece Cilindrii Maestrii 11:11 se afla in linia intai de patrundere a energiilor noi pe planeta. Pe masura ce intram in Lumea Lotusului, totul se recalibreaza la un nivel complet nou.

Te rog ia aminte ca participarea la cursurile de pregatire a Facilitatorilor de workshop 11:11 se face doar pe baza de invitatie. Urmatorul Curs al Maestrilor Facilitatori va fi tinut undeva in prima jumatate a anului 2007. Participarea la un Cilindru Maestru nu garanteaza ca vei fi invitat la Cursurile de pregatire a Facilitatorilor, dar este o conditie esentiala pentru cei care simt chemarea de a face aceasta.

Posibilii participanti la urmatorul Curs de Pregatire a Maestrilor Facilitatori 11:11 vor fi selectati la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a din Mallorca. Daca simti chemarea de a fi Facilitator, te rog informeaza-ne prin formularul de inregistrare si in timpul Pregatirilor Cilindrului Maestru.

Intalnirile suplimentare pentru potentialii si actualii Facilitatori de Workshop se vor tine in acest scop pe timpul sederii noastre in Mallorca.

Datele pentru CILINDRUL MAESTRU al Portii a 8-a

SOSIREA la Cilindrul Maestru: Sambata, 3 Februarie 2007

INCEPEREA PREGATIRILOR Cilindrului Maestru: Duminica, 4 Februarie 2007.

ACTIVAREA PORTII a 8-a: Duminica, 11 Februarie 2007.

SESIUNILE si SARBATORILE POST-ACTIVARE: Luni, 12 Februarie 2007.

DATA de PLECARE a Cilindrului Maestru: Marti, 13 Februarie 2007.

 

FONDUL de SCOLARIZARE a Cilindrului Maestru al Portii a 8-a

Totdeauna exista unele fiinte merituoase care simt o chemare puternica de a participa la un Cilindru Maestru, dar care nu au fondurile necesare pentru a participa. Asa incat infiintam un Fond de Scolarizare a Portii a 8-a pentru a-i ajuta sa ajunga acolo. Momentan acest fond este gol. Orice donatie si toate donatiile sunt acceptate multa recunostinta.

 

Welcoming you to Mallorca with a wide open heart....