De Activering van de 8e Poort van de 11:11
11 februari 2007

Het ontwaken van het Lotus Hart - Het binnentreden van de Lotus Wereld

vertaald door Monique


Hoofdcilinder
Mallorca, Spanje

 

Het mooie eiland Mallorca in Spanje zal de locatie zijn van onze 8e Poort Hoofdcilinder. De Hoofdcilinder is altijd het kernpunt van een 11:11-Activering. Dit is waar de nieuwe energieën voor het eerst de planeet binnenkomen. Het hebben van een sterke en toegewijde 8e Poort Hoofdcilindergroep is van vitaal belang, omdat we de nieuwste niveaus van LIEFDE binnen brengen en de nieuwe fundering van het Lotus Hart stevig verankeren.

De Activering van de 8e Poort is monumentaal, de belangrijkste 11:11-Activering sinds de eerste in 1992. Het staat voor de completering van onze reis door de Ruit van het Onzichtbare, een totaal nieuwe kosmologie onthullend van onze reis naar Eenheid. De paden van het Nieuwe openen zich naar de enorme tot op heden onverkende werkelijkheden van het diepere Onzichtbare, inclusief de verfijnde Lotus Wereld. We gaan nu volledig af van de kaart van het bekende en alles verandert op een kerncelniveau. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn!

De 8e Poort is zo omvangrijk en van vitaal belang dat alleen zij, die zich echt geroepen voelen deel te nemen aan de Hoofdcilinder dat moeten doen. Want, we kunnen niet verankeren en bouwen op de Nieuwe Funderingen met minder dan onze volledige wezens. Het zal ultra echt en krachtig worden, met meer LIEFDE dan we ooit voor mogelijk hebben gehouden. Bij tijden zal het behoorlijk intens zijn, met energieën die ongekend zijn. Het zal ook heel leuk zijn om onze ware eigen kernen te bewonen en te spelen met andere verwante wezens op versnelde niveaus van grootsheid. De 8e Poort Hoofdcilinder zal diep vervullend zijn op manieren die ons huidige voorstellingsvermogen te boven gaan.

Deelnemen aan een 11:11-Hoofdcilinder is de ervaring van je leven. Er is absoluut niets vergelijkbaars. Het is werken op het kern essentieniveau met de diepste energieën die momenteel toegankelijk zijn om het pad te banen naar het Onbekende. Mensen van over de hele wereld zullen komen en we zullen vele levenslange vrienden ontmoeten bij de Hoofdcilinder. Echter, dit keer wordt het naar een totaal nieuw niveau gebracht, want we zullen enkele van de kernpersonen voor onze nieuwe levens ontmoeten en sommigen van ons zouden zelfs gezegend kunnen zijn met de hereniging met hun Ene Ware Liefde.

Dit gaat een sterke groep van toegewijde mensen zijn. We zullen in onze vastgestelde posities stappen om de nieuwe fundering van onze Toekomst NU te creëren. Het Rad van Bestemming draait, ons roepend naar onze rechtmatige nieuwe richtingen met de juiste nieuwe mensen die ons leven binnen stappen. De tijd is eindelijk gekomen.

Deelnemen aan de 8e Poort Hoofdcilinder is een zeldzame kans om direct met Solara te werken, op de diepste niveaus van het tot leven brengen van het Nieuwe. Scepters van verantwoordelijkheid en kennis, die Solara lang heeft gedragen, zullen nu rechtstreeks worden doorgegeven aan ons EénZijn, omdat zij ze loslaat om door te kunnen gaan naar haar volgende niveau. Onze huidige Workshopleiders Sebastian en Ankasha, zowel als Annu en Alix, zullen direct betrokken zijn bij wat een krachtige onderdompeling in de Lotus Wereld belooft te gaan worden. En opnieuw zal Omashar zijn oprechte muziek en liefdevolle aanwezigheid delen.

We zullen zeven volle voorbereidingsdagen hebben voor de 8e Poortactivering, één meer dan gewoonlijk, omdat dit zo’n belangrijke Poort is. Onze week van voorbereidingen begint op de ochtend van 4 februari. Gedurende deze tijd zal onze focus liggen op het samen versmelten tot een onoverwinnelijk EénZijn. Er is geen vastomlijnd schema, zelfs niet voor de 8e Poortactivering zelf, omdat alles is gebaseerd op het omgaan met de aanwezige energieën.

Gedurende deze tijd zullen we de 11:11 Heilige Dansen leren, zodat we ze kunnen uitvoeren tijdens de Activeringsceremonie, in de geïntensiveerde context waarvoor ze werden gecreëerd. Dit is oneindig anders dan ze te doen tijdens een workshop. De Heilige Dansen zijn diep transformerend op een diep celniveau en simpelweg niet te beschrijven. Sommige van de Heilige Dansen zullen zich ontwikkelen naar nieuwe niveaus en nieuwe zouden het licht kunnen zien.

De 8e Poort Hoofdcilinder is van vitaal belang voor het tot leven brengen van de Nieuwe Matrix van Zuiverste Liefde en Partnerschap. Het effect zal ver reikend zijn. Sommige echt fantastische mensen zullen aanwezig zijn. Als jij je geroepen voelt te komen, alsjeblieft laat niets je dan tegenhouden.

De 8e Poort Hoofdcilinder Update: 13 december 2006
8e Poort Hoofdcilinder Registratie-informatie
Het 8e Poort Inschrijfformulier Download a Word document
8e Poort Hoofdcilinder Vragen

 

WIE ZOUDEN MOETEN KOMEN

De Hoofdcilinderervaring is niet voor iedereen. Alles vindt plaats op een heel geïntensiveerd niveau met incidentele uitbarstingen van extreme intensiteit. Het is op een kernniveau van ultra ECHT en WAAR, dat zelden is ervaren. Alles minder dan dat zal uitgelicht worden totdat het geheel verdwenen is. Er is ook een onmeetbaar diepe immersie naar diepe niveaus van LIEFDE, die nog niet eerder toegankelijk waren. Daarom is de ervaring niet voor iedereen geschikt. Wees alsjeblieft eerlijk tegen jezelf en als dit als teveel voor je voelt, kun je nog steeds deel zijn van een Ankergroep en een belangrijk deel zijn van de activering van de 8e Poort.

KOM NIET....

Als je niet bestand bent tegen een overdaad aan liefde.
Als je door een mentale, fysieke of emotionele gesteldheid niet kunt omgaan met intensiteit.
Als je denkt dat je naar een feest gaat.
Als je een verborgen agenda hebt.
Als je momenteel drugs gebruikt.

KOM....

Met een wijd open hart.
Met je volledige toewijding.
Als je klaar bent voor een diepe levensveranderende ervaring.
Als je hele wezen roept om een kwantumdoorbraak.
Als je klaar bent om in je grootsheid te stappen.
Als je bereid bent de Eén te dienen met je hele wezen
Als je je geroepen voelt het Nieuwe leven te geven.
Als je klaar bent door te groeien naar een totaal nieuw niveau.
Als je doordrenkt wilt worden met Liefde die je Stoutste Dromen te boven gaat.
Als je je geroepen voelt in de voorste linies te zijn bij het naar de planeet brengen van de nieuwste, zuiverste en echtste energieën.


 

11:11 WORKSHOPLEIDERS VERLEDEN & HEDEN

Als je een 11:11 Opkomend EénZijn Workshopleider en een leraar van de Heilige Dansen wilt worden, is het noodzakelijk naar de 8e Poort Hoofdcilinder te komen. Dit geldt ook voor alle huidige Workshopleiders om hun status als Workshopleider te behouden. Dit is vanwege het feit dat de 11:11-Hoofdcilinders de voorste linie zijn van de nieuwe energieën. Als we de Lotus Wereld binnentreden, wordt alles herijkt naar een totaal nieuw niveau.

Wees je er bewust van dat de 11:11 Facilitator Training Master Class uitsluitend op uitnodiging is. De volgende Master Class zal ergens in de eerste helft van 2007 plaatsvinden. Deelnemen aan een Hoofdcilinder is geen garantie voor een uitnodiging voor de Facilitator Training Class, maar is een eerste vereiste voor wie zich geroepen voelt Workshopleider te worden.

Potentiële deelnemers aan de volgende 11:11 Workshop Facilitator Master Class zullen geselecteerd worden tijdens de 8e Poort Hoofdcilinder op Mallorca. Als je je geroepen voelt Workshopleider te worden, laat het ons dan weten op het inschrijfformulier en tijdens de Hoofdcilindervoorbereidingen.

Aanvullende bijeenkomsten voor potentiële en huidige Workshopleiders zullen voor dit doel worden gehouden tijdens onze tijd op Mallorca.

8E POORT HOOFDCILINDER DATAHOOFDCILINDER AANKOMSTDAG: zaterdag 3 februari 2007


HOOFDCILINDER VOORBEREIDINGEN STARTEN OP: zondag 4 februari

8E POORTACTIVERING: zondag 11 februari

POST-ACTIVERINGSSESSIES EN VIERING: maandag 12 februari

HOOFDCILINDER VERTREKDAG: dinsdag 13 februari

 

8th GATE MASTER CYLINDER SCHOLARSHIP FUND

Er zijn altijd enkele waardevolle wezens die zich diep geroepen voelen deel te nemen aan een Hoofdcilinder, maar die niet de middelen hebben om deel te nemen. Daarom creëren we een 8e Poort Fonds om hen te helpen erbij te zijn. Alle giften worden dankbaar geaccepteerd.

 

Je verwelkomend op Mallorca met een wijd open hart...