De tweede “8ste Poort” activering van 11:11
Echte liefde tot in de kern


5 Juni 2009
Hoofdcilinder
Titicacameer, Peru - Bolivia

Vertaald door Trisha

Het mystieke Titicacameer in Peru en Bolivia zal het aanzicht zijn van onze “8ste Poort” 2 Hoofd Cilinder. Door de tijden heen is het een plaats geweest van geboorte en nieuw begin, en zo zal het weer zijn....

Het mystieke Titicacameer in Peru- Bolivia zal het terrein zijn van de hoofdcilinder van onze 8ste Poort. De hoofdcilinder is altijd het sleutelpunt van een 11:11 activering. Dit is waar de nieuwe 11:11 energieën het eerst de planeet binnenkomen. Een sterke en vertrouwde 8ste Poort Hoofdcilinder groep van Eerlijken, is van vitaal belang sinds we de Nieuwe Matrix van Enige Echte Pure Liefde baren.

De activering van de 8ste Poort is monumentaal, de allerbelangrijkste 11:11 activering sinds de eerste in 1992. Het markeert het completeren van onze reis door de “ Ongeziene Diamant”, waar een heel nieuwe kosmologie wordt bloot gelegd van onze reis naar Eenheid.
De paden van het nieuwe gaan open in de onmetelijke gebieden van het diepere onzichtbare, inclusief de gevoelige Lotus wereld. We dwalen nu totaal af van het bekende pad, en alles is aan het veranderen op een cellulair niveau. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn!

De 8ste Poort is zo groot en van vitaal belang, dat alleen diegenen die geroepen zijn om deel te nemen in de Hoofd cilinder goudeerlijk zijn. Want we kunnen geen leven geven aan de nieuwe matrix van Enige echte liefde, met minder dan ons gehele ZIJN. Het zal zo echt zijn als maar zijn kan, en extreem sterk, met meer liefde dan we ooit voor mogelijk hielden. Soms zal het nogal intens en uitdagend zijn..als de energieën van het bekende pad geraken. Het zal ons ook plezieren om volledig in de kern van onszelf te zijn, al spelend met anderen in deze onmetelijke niveaus. De 8ste Poort Hoofd cilinder zal op zijn manier het diepste vervullen, wat zelfs nu nog steeds onvoorstelbaar voor ons is.

Deelnemen in een 11:11 Hoofdcilinder is DE levenservaring.
Het is met absoluut niets te vergelijken. Het werkt op een essentieel niveau in de kern met de diepste en nieuwste energieën, die momenteel toegankelijk zijn om de weg naar het onbekende te zuiveren. Mensen van over de hele wereld zullen samenkomen om vele levensvrienden te ontmoeten bij de Hoofd Cilinder. Maar deze keer zal het tot een heel nieuw niveau komen, want we zullen sommige mensen ontmoeten als sleutelfiguur voor ons nieuwe leven, en sommigen van ons zullen zelfs gezegend zijn om met onze Ene echte liefde herenigd te worden.

Dit zal een sterke groep worden van Eerlijken. We zullen in onze aangewezen positie stappen om leven te geven aan de nieuwe matrix van Enige echte liefde. We zullen gesterkt zijn en onze centrale kern van ons Lotus hart laten groeien. Het wiel van onze bestemming is in beweging en het roept ons, om de nieuwe posities te vervullen waar we recht op hebben. En waar we het recht hebben om nieuwe mensen in ons leven binnen te laten. Die tijd is nu eindelijk gekomen.

Deel nemen in de 8ste Poort Hoofd Cilinder is een zeldzame kans om direct met Solara te werken, de eerste met de visie van 11:11, op de diepste niveaus om leven te geven aan het nieuwe. Het gezag, de verantwoordelijkheid en kennis die Solara lang met zich meedroeg zal nu direct doorgegeven worden aan ons ‘Ene zijn’, als ze verder gaat naar haar volgende niveau. Al onze 11:11 Workshop medewerkers zullen direct betrokken zijn in – wat beloofd – een krachtige onderdompeling zal zijn in PURE HART LIEFDE.

We zullen ons zeven volle dagen voorbereiden voordat de 8ste Poort activering plaatsvindt, want dit is een zeer belangrijke poort. De week met activiteiten zal beginnen in de ochtend van 29 Mei. We focussen ons tijdens deze week op een onzichtbaar ‘Een-zijn’ en activeren ons Lotus hart zodat we de Lotus wereld ten volle kunnen betreden. Er is geen vastgesteld programma, zelfs niet voor de 8ste Poort zelf, alles is gebaseerd op het spontaan voelen van de energieën die er op dat moment zijn.

Intussen, zullen we de geheime 11:11 dansen leren zodat we hen kunnen vermaken tijdens de activerings- ceremonie in zijn hoogste context, waarvoor zij werden geschapen. Dit is zo eindeloos anders dan in een workshop. De geheime dansen zijn serieus transformerend op diep cellulair niveau en gewoon niet te beschrijven. Sommige van deze geheime dansen zullen zich naar nieuwe niveaus bewegen, waar ook weer nieuwe ontstaan.

De 8ste Poort Hoofd Cilinder is van vitaal belang om leven te geven aan de nieuwe matrix van Enige echte liefde. De effecten zullen tot ver in de omtrek te voelen zijn. Er zullen prachtige en imponerende personen zijn, en net als met de eerste 8ste Poort activering in 1997 zal deze Hoofd Cilinder zich zeer snel vullen. Voor deze samenkomst probeert men eerst een goede balans te vinden tussen de landen, en de mannelijke/vrouwelijke energie. Je inschrijving zal dus niet meteen worden bevestigd.8ste Poort 2 Hoofd Cilinder Registratie details
Het 8ste Poort registratie formulier Download een word document
8ste Poort Hoofd Cilinder vragen
8ste Poort deel 2:

Peru Visa informatie
Bolivia Visa informatie
8ste Poort index: Een complete lijst van alle 8ste Poort 2 pagina’s

 

WIE ER ZOUDEN MOETEN KOMEN

De Hoofd Cilinder ervaring is niet voor iedereen. Alles is op een zeer hoog niveau met soms extreem intensieve uitbarstingen. Soms kan het immens uitdagend zijn. Het vraagt ons om constant zeer echt en puur te zijn. Alles wat op dat moment niet zo is kan zeer overdreven ervaren worden totdat het totaal is verdwenen. Er is ook een geweldige onderdompeling in diepgaande niveaus van PURE HART LIEFDE die niet eerder beschikbaar waren. Daarom is de Hoofd Cilinder ervaring niet voor iedereen aan te raden. Wees alsjeblieft eerlijk tegen jezelf, en als het voelt alsof het teveel is dan kun je altijd nog deelnemen in een Anker groep om een belangrijke rol te spelen in het activeren van de 8ste Poort.

KOM....

Met een wijd geopend hart.
Met je volledige toewijding.
Als je toe bent aan een krachtige, levensveranderende ervaring.

Als je gehele wezen roept om een doorbraak.
Als je klaar bent om in je enthousiasme/ grootheid te stappen.
Als je bereid bent om de ENE volledig te dienen.
Als je geroepen bent om leven te geven aan de Nieuwe matrix van Enige Echte Liefde.
Als je klaar bent om jezelf voorbij de dualiteit naar een totaal nieuw niveau te bewegen.
Als je gevoed wilt worden met liefde voorbij je stoutste dromen.
Als je geroepen bent om een vooraanstaande plaats in te nemen bij de nieuwste, puurste en eerlijkste energieën die onze planeet zullen binnengaan.
Als je met integriteit, en in eenheid kunt dienen.

KOM NIET....

Als je geen overvloed van liefde aankunt.
Als je een geestelijke of emotioneel slechte conditie hebt, en je de intensiteit niet aankunt.
Als je een fysiek slechte conditie hebt die de hoogte niet kan verdragen.
Als je denkt/weet dat je op vakantie gaat, of naar een feest moet.
Als je liever alleen maar wilt kijken wat hier gebeurt, in plaats van mee te doen.
Als je komt om de energieën van de 8ste Poort Hoofd Cilinder en de activerings Ceremonie, te temperen of te manipuleren.
Als je drugs gebruikt.
Als je problemen hebt om gezamenlijk als een Eenheid te werken.
Als je nog steeds gelooft, dat dualiteit de predominante realiteit is.

 

11:11 WORKSHOP MEDEWERKERS UIT HET VERLEDEN & NU

Als je een 11:11 “opkomend Een-zijn” medewerker en leraar van de geheime dansen wilt worden, moet je zeker komen naar de 8ste Poort Hoofd Cilinder. Dit geldt ook voor Workshop medewerkers uit het verleden, om hun status als Workshopmedewerker blijvend te handhaven. Dit is omdat de 11:11 Hoofd Cilinders op de voorgrond staan van de nieuwe energieën. Als we de Nieuwe Matrix van PURE HART LIEFDE leven geven, zal alles opnieuw aangepast worden aan een geheel nieuw niveau.

Wees er alsjeblieft van bewust dat alle Master Class trainingen voor Medewerkers uitsluitend op uitnodiging zijn. De volgende Master Class word gehouden in de herfst van 2009. Deel uitmaken van de Hoofd Cilinder is geen garantie voor een uitnodiging tot de Training klas voor Medewerkers, maar is een eerste vereiste voor diegenen die zich geroepen voelen om dit te doen.

Mogelijke deelnemers voor de volgende 11:11 workshop voor Master Class medewerkers zullen worden geselecteerd op de 8ste Poort Hoofd Cilinder. Als je een medewerker wilt worden informeer ons dan via het registratie formulier en ook tijdens de Hoofd Cilinder voorbereidingen.

Extra bijeenkomsten voor potentiële en huidige Workshop medewerkers zullen voor deze gelegenheid gehouden worden tijdens onze tijd bij het Titicaca meer.

8ste POORT HOOFD CILINDER DATUMS

AANKOMST HOOFD CILINDER IN PUNO, PERU: Donderdag 28 Mei, 2009

AANVANG HOOFD CILINDER VOORBEREIDINGEN: Vrijdagochtend 29 Mei.

8ste POORT 2 ACTIVERING: Vrijdag 5 Juni.

NA- ACTIVERING SESSIES EN VIERING: Zaterdag 6 Juni.

VERTREKDATUM VAN DE HOOFD CILINDER IN PUNO, PERU: Zondag 7 Juni.

 

8ste POORT HOOFD CILINDER STUDIEBEURS FONDS

Er zijn altijd mensen die zich geroepen voelen, en die het waard zijn om deel te nemen in een Hoofd Cilinder maar niet genoeg financiele middelen hebben om het te doen. Dus hebben we een fonds opgericht om hen te helpen hier te komen. Alle donaties, hoe klein ook worden van harte geaccepteerd en zullen goed worden gebruikt.

 

Solara en Annu staan klaar om het Titicacameer te bezeilen