De tweede “8ste Poort” activering van 11:11
Echte liefde tot in de kern


5 Juni, 2009
“De Hoofd Cilinder”
Titicacameer, Peru – Bolivia

vertaald door Trisha

De eerste activering van de 8ste Poort, was op 11 Februari 2007.

Passend bij het kolossale bereik van de 8ste Poort zijn er TWEE activeringen, -- één in 2007 en één in 2009.

De 8ste Poort is de meest belangrijkste poortactivering van 11:11 sinds de originele opening van de 11:11 ingang in 1992.

 

De hoofdgedachte van de tweede “8ste Poort” activering is;
Echte liefde tot in de kern

De tweede activering van de 8ste Poort op 11 Februari 2007, is alweer twee jaar geleden. De eerste activering gooide de deuren open naar de Lotuswereld, een gebied van pure, echte liefde. Het “Lotus hart” representeert ons nieuwe emotionele lichaam dat zetelt in de Uiterst Grote Realiteit. Het is het niveau voorbij het “Ene hart”. Een van de verschillen tussen het Ene hart en het Lotus hart, is de toegevoegde component van het ten uitvoer brengen van onze stoutste dromen. We kunnen nu de Ene dienen, terwijl we onze diepste, meest intieme en persoonlijke verlangens vervullen.

Onze Nieuwe Basis, is gecreëerd door het ontwaken van het Lotus hart. Het Lotus hart is de dynamische kern van onze nieuwe basis. Onze nieuwe basis kan alleen gecreëerd worden met standvastige integriteit, toewijding op het diepste niveau, openheid en liefde, en eist van ons dat we echt en eerlijk zijn als nooit tevoren. Dit beweegt ons binnenin de Lotuswereld, in het gebied van ‘juiste tijd, juiste plaats’ en de vervulling van onze stoutste dromen. En dit is slechts het begin....

Hoe dan ook…. voordat we volledig de Lotuswereld betreden moeten we door de ‘band van vervorming’, het briljante filter systeem van de Lotuswereld. De band van vervorming brengt alles aan de oppervlakte, wat overdreven en vaak verdraaid is..alles wat niet puur of eerlijk is. Gedurende deze lange tijd tussen de activeringen van de 8ste Poort, zijn we ijverig ziftend door ons wezen gegaan en hebben we de afgedane resten van het verleden opgeruimd. We hebben onze emoties genezen, en al onze - op dualiteit gebaseerde - overtuigingen verwijderd. Ons definitieve begin om door de band van vervorming te gaan, was om in het oog van onze perfecte storm te springen. Dit is onze ultieme en meest persoonlijke uitdaging, en zal de laatste overgebleven en gescheiden elementen in onszelf re-integreren en genezen. De tijd tussen deze twee activeringen duurde daarom dus lang, we konden de Lotuswereld immers niet eerder binnengaan voordat dit alles achter de rug was.

Hoe meer we onszelf zuiveren van alles wat niet bij ons past en oneerlijk is, hoe vrijer we worden. Velen van ons wonen nu in de Uiterst Grote Realiteit van de Lotuswereld. Hier ervaren en proeven we voor het eerst, van een totaal nieuw niveau van liefde dat we PURE HART LIEFDE noemen. Dit brengt ons van de bekende weg, waartoe we alles en iedereen aanzetten tot verandering op een cellulair niveau. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn! We zullen verschijnen als de ‘Eerlijken’.

De tweede activering van de 8ste Poort is monumentaal in zijn draagwijdte en zal verreikende consequenties hebben. Het markeert de geboorte, van een totaal Nieuwe Matrix van Enige Echte Liefde. Nu zijn we eindelijk klaar om dit geboren te laten worden, en dit kan alleen gedaan worden door diegenen die Eerlijk geworden zijn.

De tweede activering van de 8ste Poort is het volgende niveau van alles dat geankerd lag tijdens de tweede Poort activering in 1993, welk de doorgang was voor de “Geliefden van voorbij de Sterren”. Daarom vindt het plaats op dezelfde datum. Vanaf toen hebben we de periodes tussenin versneld, met de puurheid van onze liefde en onze geconcentreerde intenties, en we hebben onze ware liefde vooruitgestuurd om ons naar deze tijd te brengen.

Tijdens tweede Poort begonnen we ons eerst voor te bereiden, en lieten daarna onze diepste verlangens samensmelten met onze spirituele ambities. Nu zijn we eindelijk klaar om alles wat we echt wilden voor onszelf, zichtbaar te laten worden. Terwijl we tegelijkertijd de noden van ons ‘Ene zijn’ dienen en vervullen. Er is niet langer een andere manier van ZIJN. Dit is dan uiteindelijk het complete samenbrengen, van achtergebleven tegenstellingen en tegenstand tot een totaal heilige vereniging.

Door deze sublieme en krachtige energieën van Pure Hart Liefde te verankeren op onze planeet in deze tijd van problemen, zal dit een verreikend en krachtig effect hebben. PURE HART LIEFDE is de sterkste LIEFDE die we ooit hebben ervaren. Het is gestript, ruw, intens en tot de kern. Een absolute extase. Echter dan alles wat we ons kunnen voorstellen. LIEFDE die je tegelijkertijd nederig maakt, en ontzag inboezemt. Als we het ervaren, weten we vanaf dat moment dat we alles anders moeten doen, op een meer onbegrensd gewijde manier.

De activering van het laatste gedeelte van de 8ste Poort, geeft de voltooiing aan van onze reis door de “Overlappende Zone” in het midden van de Antarion Conversie. Het activeert de “ Ongeziene Diamant ” en legt een compleet nieuwe kosmologie bloot als het diepe onzichtbare, zichtbaar word. De “Ongeziene Diamant” is het gebied waar de “Geliefden van voorbij de Sterren” zich uiteindelijk lichamelijk verenigen als de Ene Echte Liefde. De 8ste Poort baart de Nieuwe Matrix, van de Partnerschap van Echte Liefde voorbij onze stoutste dromen.

We hebben deze tweede activering van de 8ste Poort lang verwacht. Nu zijn we er klaar voor....

Solara´s 2009 Surf Report: De verschijning van de Eerlijken
8ste Poort index: Een complete lijst van alle 8ste Poort 2 pagina’s

 

MUA

MUA (spreek uit als Moe – ah) is een Tahitisch woord uit de oudheid wat “In het allereerste begin, en Voor al het andere” betekent. De herinneringen van pre-historische Lemuria ofwel Lamu zitten in dit woord gecodeerd.

Er zit ook een diepere betekenis achter MUA die zeer passend is voor deze huidige tijden. MUA geeft het belang aan, van het begin van een Grootse nieuwe periode. Dit zal plaatsvinden in 2009, met de geboorte van de Nieuwe Matrix van PURE HART LIEFDE.

In eerdere MUAS zaten de geboorte van de zon en de maan inbegrepen, het Begin der Tijden en de creatie van iedere nieuwe wereld, zoals de ene die geboren werd na de Zondvloed. Er zal ook een aanzienlijke MUA plaatsvinden aan het einde van 2011-2012 wanneer de Maya en Inca kalenders zullen kantelen naar hun beginpositie.

Hoewel een MUA effect heeft op de gehele wereld, zijn er speciale natuurlijke locaties waarin de MUA is gezaaid. Zo’n plaats is het Titicacameer in Peru – Bolivia. Bekende MUAS op die locatie, begonnen te verschijnen tijdens de creatie van de wereld vóór de Zondvloed, aan het heilige meer van de vier broeders en vier zusters. Zij stichtten de grote prehistorische beschaving van Tiwanaku. Na de vloed, werd God de schepper Viracocha geboren in het meer, tijdens de volgende MUA. Hij baarde dan de zon en maan, en van hen kwamen de stichters van het Inca keizerrijk, Manco Capac en Mama Ocllo. Daar is het waar de Nieuwe Matrix van de Enige Echte Liefde vandaan zal komen, en waar de Witte Draak geboren zal worden.

 

DE ACHTSTE POORT HOOFDCILINDER

Het mystieke Titicacameer in Peru- Bolivia zal het terrein zijn van de hoofdcilinder van onze 8ste Poort. De hoofdcilinder is altijd het sleutelpunt van een 11:11 activering. Dit is waar de nieuwe 11:11 energieën het eerst de planeet binnenkomen. Een sterke en vertrouwde 8ste Poort Hoofdcilinder groep van Eerlijken, is van vitaal belang sinds we de Nieuwe Matrix van Enige Echte Liefde baren.

Alleen zij die echt geroepen zijn om deel te nemen in de Hoofdcilinder moeten zich zo gedragen, want we kunnen niets bouwen en verankeren op Nieuwe funderingen met minder dan ons volle ZIJN, dat sterk verankerd is in de Uiterst Grote Realiteit. Het zal totaal afwijken, uiterst echt en intens krachtig zijn, met meer LIEFDE dan we ooit voor mogelijk hielden.

Deelnemen in een 11:11 Hoofdcilinder is DE levenservaring. Het is met absoluut niets te vergelijken. Het is een diepe transformerende ervaring die het leven absoluut veranderd.

8ste Poort Hoofd Cilinder
8ste Poort Hoofd Cilinder Registratie Details

8ste Poort Hoofd Cilinder Registratie Formulier

8ste Poort Hoofd Cilinder Vragen

 
ACHTSTE POORT ANKER GROEPEN

Als je er niet toe in staat bent om deel te nemen in de Hoofd Cilinder, kun je nog steeds voor een vitale en belangrijke rol spelen in de 8ste Poort activering door een 8ste Poort anker groep te dienen. Samen met de Hoofd Cilinder vormen de ankergroepen een uitgebreid EENZIJN. Als de 8ste Poort energieën de Hoofd Cilinder binnengaan, zijn ze verankerd in de aarde en zenden uit naar de ankergroepen die deze energieën op hun beurt weer verankeren in hun locaties en ze dan weer uitgeven over de hele wereld.

Door het belang en het totaal nieuwe van de 8ste Poort: Deel 2 energieën, starten we zuiver met een gloednieuwe 8ste Poort Anker lijst. Als je een nieuwe 8ste Poort Anker groep wilt oprichten, of je wilt je al bestaande “EEN ZIJN” stijgende Anker groep transformeren naar een 8ste Poort 2 groep, Email dan Alstublieft naar onze internationale 11:11 Anker Coördinator (Annu); onebeing1122@yahoo.ie zodat je op de nieuwe 8ste Poort Anker lijst wordt geplaatst.

HOOFDLIJST van alle Anker Groepen Wereldwijd

8ste Poort Anker Groepen Wereldwijd: Australië tot Canada
8ste Poort Anker Groepen Wereldwijd: Colombia tot Maleisië
8ste Poort Anker Groepen Wereldwijd: Mexico tot Slovenië
8ste Poort Anker Groepen Wereldwijd: Spanje tot Zimbabwe
8ste Poort Anker Groepen in Argentinie
8ste Poort Anker Groepen in Brazilië
8ste Poort Anker Groepen in Chile
8ste Poort Anker Groepen in Germany
8ste Poort Anker Groepen in Russia
8ste Poort Anker Groepen in U.S.A

Over de 8ste Poort Anker Groepen Wereldwijd
Creëer een 8ste Poort Anker Groep WORD VERWACHT!
8ste Poort Anker Groep Voorbereidingen WORD VERWACHT!
8ste Poort Anker Groep Activering Instructies WORD VERWACHT!
8th Gate 2 Anchor Group Preparations In English
8th Gate Anchor 2 Group Activation Instructions In English
Video on How to Open the Lotus Heart High Resolution (better quality)
Video on How to Open the Lotus Heart Low Resolution (faster to load)
Video of the 11:11 Mudras High Resolution (better quality)
Video of the 11:11 Mudras Low Resolution (faster to load)
Video of the Xuá ! High Resolution (better quality)
Video of the Xuá ! Low Resolution (faster to load)

8th Gate 2 Guardian Instructions
8ste Poort Leiding Instructies
Dans der Elementen

 

Auteursrechtelijk beschermt 1989 – 2009 by Solara. Alle rechten voorbehouden.