De 11:11-Heilige Dansenvertaald door Monique
         

Beschrijvingen van de 11:11-Heilige Dansen

         

DE STERRENPROCESSIE

(1991 door Solara)

De Sterrenprocessie is de eerste van de 11:11-Heilige Dansen. Het brengt ons Eén Zijn samen door ons op te stellen in Een Ster, dan komen wij als een spiraal in de Grotere Realiteit. Deze dans is wereldwijd door meer dan 144.000 mensen uitgevoerd tijdens de 11:11-Activering op 11 januari 1992. En het is de enige Heilige Dans die tijdens alle Hoofdcilinders van de 11:11-Poortactiveringen is uitgevoerd.

Hoe dans je de STERRENPROCESSIE:
Muziek voor de STERRENPROCESSIE:
Nu beschikbaar op Download.
Bekijk een animatie van de Sterrenprocessie

Stunning aerial views of the Sacred Dances from the Opening of the 11:11 Doorway in Egypt
Photos of the Starry Processional at the 7th Gate Master Cylinder

         

DE GROTERE CENTRALE ZONNEDANS

(1992 door Solani)

Bereid de Grote Centrale Zon uit naar een nog Grotere Centrale Zon in lijn met de Grote Realiteit. Deze energieke dans creëert voortbeweging en wordt alleen maar uitgevoerd als de grote energie nodig is voor een specifiek doel. Tijdens speciale gelegenheden, worden de unieke dansen uitgevoerd in het centrum van de Grotere Centrale Zonnedans. Bijvoorbeeld, een dans om het weefsel van plaats en tijd uit te rekken. De Insertiepuntdans is geboren in het centrum van deze dans gedurende de 3 e Poort Activering.

Muziek voor de GROTERE CENTRALE ZONNEDANS: Nu beschikbaar op Download.

         

DE HEILIGE SPIRAALDANS

(1992 door Solara)


Deze dans van de Geliefden van Voorbij de Sterren is de routekaart van onze reis naar het Eén Hart. De voortreffelijke Heilige Spiraaldans was het brandpunt van de 11:11 Tweede Poortactivering in juni 1993. Twee spiralen van dansers de Geliefden van Voorbij de Sterren vertegenwoordigd, dansen naar het centrum en worden Eén Zijn, waarna de twee als Eén naar buiten spiralen naar de Grotere Liefde.

How to dance the Sacred Spiral Dance
Muziek voor de HEILIGE SPIRAALDANS: Nu beschikbaar op Download.
Bekijk een animatie van de Heilige Spiraaldans
Photos of the Sacred Spiral Dance at the 7th Gate Master Cylinder

         

DE LOTUS DANS

(1992 door Omashar & Solara)


Eén van onze meest subtiele dansen, vertegenwoordigt het Lotus Hart. We dansen langzaam in twee cirkels, als de bladeren van de Lotus van Ware Liefde, langzaam deze liefde naar buiten brengend naar de planeet en de ware Kernessentie van Liefde naar binnen halend. Deze dans wordt in stilte uitgevoerd met bijna gesloten ogen en verankerd krachtig het Lotus Hart, waar hij ook wordt gedanst. Het is indrukwekkend, buiten, bij nacht onder de sterren.

Hoe dans je de LOTUSDANS:
View an animation of the Lotus Dance
Photos of the Lotus Dance at the 7th Gate Master Cylinder
Photos of the Lotus Dance at the 8th Gate-1 Master Cylinder

         


DE AARDE-STERDANS

(1995 door Solara)

Een krachtige, transformatieve dans die Aarde & Ster integreert in onze fysieke lichamen. Eerst dansen we levendig als oer-Aardewezens, daarna dansen we als etherische Sterrenwezens. We wisselen continu tussen het belichamen van deze twee heel verschillende energieën. Daarna komen we samen met een partner, die het tegenovergestelde belichaamt van wat wij zijn. Uiteindelijk versmelten de Aarde- en Sterrenwezens en worden Eén. Deze dans zag het licht in Finland.

Hoe dans je de AARDE-STERDANS:
Muziek voor de AARDE-STERDANS: Nu beschikbaar op Download.

         

DE TAANUA DANS VAN DE GROTERE LIEFDE

(1995 - 1996 door Ramariel & Solara)


Een wilde dans die de Grotere Liefde activeert. Onze bewegingen en geluiden zijn geïnspireerd op de Kalahari Bosjesmannen, als we de sterren belichamen die jagen op hun Ware Liefde. Het is een vreemde, vreugdevolle dans die ons vaak in een hachelijke staat van fysieke balans brengt, totdat we ons realiseren hoe we gesteund worden door ons Eén Zijn. Tegen het eind ontdekken we dat we iets hebben gevonden dat veel verder gaat dan Ware Liefde, extatisch gevuld met de Grotere Liefde.


( Een deel van deze dans werd gecreëerd door Ramariel in Machu Picchu, Peru in 1995 en de rest in Montana door Solara in 1996.)

         

DE ÉÉN OOG DANS

(1996 door Solara)


Een andere subtiele dans van ons Eén Zijn, die constant herweeft en zichzelf weer in lijn brengt. Als we dansen wordt ons Eén Oog geactiveerd, ons dieper brengend naar nieuwe niveaus van perceptie en voelend.

Bekijk een animatie van de Eén Oog Dans

         DE INSERTIEPUNTDANS

(1997 door Solara, Nova & Uriel)


Een krachtige, nieuwe dans uitgevoerd door groepen van drie in welke we insertiepunten creëren om de Grotere Realiteit te verankeren in het fysieke. Deze dans zag het leven tijdens een van 11:11 Derde Poortactiveringen Hoofdcilinders.

Muziek voor de GROTERE CENTRALE ZONNEDANS wordt ook gebruikt voor de Insertiepuntdans.
Bekijk foto's van de INSERTIEPUNTDANS at the 4th Gate Master Cylinder

         

DE DANS VAN DE ELEMENTEN

Deze Dans is uitgevoerd bij elke Hoofdcilinder vanaf de Vierde Poort en is nooit hetzelfde. Sinds de 5e Poort hebben ook veel Ankergroepen over de hele wereld de Dans van de Elementen gedanst. Individuele dansen worden gecreëerd door de Aarde-, Lucht-, Water- en Vuurelementen.

De Dans van de Elementen is een buitengewoon geaarde dans, die ons op celniveau herverbindt met alles van het leven. Deze dans is een manier van communiceren met de hele planeet, wat plaatsvindt in termen van de kwantum nieuwe energieën die de planeet binnenkomen gedurende de 11:11-Poortactivering. Het brengt ons, alles van de natuur en al het andere dat bestaat, in Eén Enorm Verenigd Zijn op het niveau van zuivere kern energie. Deze Dans van de Elementen herijkt en versnelt de moleculaire structuur van alle levensvormen.

De Dans van de Elementen
Photos of the Dance of the Four Elements at the 4th Gate Activation
Photos of the Dance of the Five Elements at the 5th Gate Activation
Photos of the Elements Dance at the 6th Gate Master Cylinder
Photos of the Elements Dance at the 7th Gate Master Cylinder
Photos of the Elements Dance at the 8th Gate 1 Master Cylinder Preparations
Photos of the Elements Dance at the 8th Gate 1 Master Cylinder Ceremony: Part 1
Photos of the Elements Dance at the 8th Gate 1 Master Cylinder Ceremony: Part 2

         

DE PULSERENDE STER DANS

(2004 door de 6e Poort Hoofdcilinder in Ierland.)

De Pulserende Sterdans zag het licht door het centrum van de Eén Aarde - Eén Zijn Dans, uitgevoerd tijdens de 6 e Poort Hoofdcilinder. Het was een kleine, maar krachtige dans, die wordt uitgevormd in groepen van zes dansers die elkaars handen vasthouden, waarbij drie dansers een binnenste driehoek en drie dansers een buitenste driehoek vormen. De twee driehoeken pulseren naar binnen en buiten en roteren, van plaats wisselend als binnenste en buitenste driehoek. Het vertegenwoordigt de geboorte van het kernzaad van het Nieuwe.

Bekijk een animatie van de Pulserende Ster Dans
Photos of the Pulsating Star Dance at the 8th Gate 1 Master Cylinder

         

DE ASLAN (GOUDEN LEEUW) DANS

(1998 door Solara met Ataana Loa)


Onze meest krachtige dans was de kern van de ceremonie voor de Vierde Poortactivering Hoofdcilinder. Deze dans is een indrukwekkende sprong van al onze voorgaande dansen. Het luidt de terugkeer in naar Aarde van de gouden, gevleugelde leeuwen en opent de deur naar een tijd van vervulling. Door een complexe serie van bewegingen, weven vele paren van bekrachtigde leeuwen zichzelf in een verhoogd gevoel van Eenheid met alles.

Photos of the Aslan Dance at the 6th Gate Master Cylinder
Photos of the Aslan Dance at the 7th Gate Master Cylinder: Part 1
Photos of the Aslan Dance at the 7th Gate Master Cylinder Part 2
Photos of the Aslan Dance at the 8th Gate 1 Master Cylinder

         
         

Voorzien van copyright 1991 -2010 doo Solara. Alle Rechten Voorbehouden.