http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NVisbleBanner2005.jpg

A 11:11 Tizedik Kapujának Aktiválása

IGAZ EGYKÉNT IGAZ ÉLETET ÉLNI

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10/Chiapas/huipil-111.jpg
2011. szeptember 11.
Főtengely Chiapasban, Mexikóban

Útmutató a Tizedik Kapu Aktiválási Szertartás
Lehorgonyzó Csoportjai számára

Fordította: Elisabeth Mag

A TIZEDIK KAPU AKTIVÁLÁS HELYSZÍNÉNEK KIVÁLASZTÁSA

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Nagyon fontos, hogy a Lehorgonyzó Csoport tudatosan válassza ki a megfelelő helyszínt a Tizedik Kapu Aktiválási Szertartáshoz, és ne csak a kényelmi szempontok vezéreljék. Próbáljatok meg egy szép helyet találni a környéken, aminek világos, tiszta az energiája. Mindig nagyobb ereje van az Aktiválási Szertartásnak, ha kint a szabadban, természeti környezetben tartjátok, például egy parkban, egy tó mellett, vagy egy szakrális helyen. De készüljetek fel arra, hogy bármilyen idő lehet! A Főtengelyeinknél, amelyeket mindig kint a szabadban tartunk, még ha napos időre számítunk, akkor is vannak készenlétben ponyvák, amikkel gyorsan letakarhatjuk a hangosító berendezést. És mindig kitartunk az Aktiválási Szertartás végéig, az időjárási körülményektől függetlenül.

Ha a csoportotok úgy dönt, hogy az Aktiválási Szertartást épületben tartjátok, vagy valakinek az otthonában, az is rendben van. De akkor fordítsatok külön figyelmet arra, hogy megtisztítsátok a helyet és beállítsátok az energiáját!

Sokszor a legmegfelelőbb hely nemcsak megszólít benneteket, hanem szabaddá is teszi magát számotokra. Ha előre tudatosan választjátok ki a helyet, akkor a Lehorgonyzó Csoportotok sokkal jobban lehorgonyzódik a Megfelelő Idő – Megfelelő Hely állapotában.

 

SZAKRÁLIS TÉR KIALAKÍTÁSA AZ AKTIVÁLÁS HELYSZÍNÉN

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Bárhol tartjátok is a Tizedik Kapu Lehorgonyzó Csoportotok Aktiválási Szertartását, ki kell alakítanotok egy szakrális teret. Ezt takarítással, tisztítással és az energiák beállításával teszitek.

Ha azt tervezitek, hogy a szabadban lesztek, akkor kezdhetitek azzal, hogy tudatosan és szeretettel megtisztítjátok a helyet a törmeléktől és az éles kövektől.

A területetek határát virágokkal jelölhetitek körbe, gyertyákkal vagy bambuszfáklyákkal, a földre helyezve, és ezen belül tartjátok a szertartást. Voltak olyan lehorgonyzó csoportok, akik a hóban szalmából alakítottak ki egy kört. Minden jó, amit jónak éreztek ahhoz, hogy kialakítsátok a Szakrális Tereteket. A föld már tudni fogja, mi van készülőben, de tartsátok szem előtt, hogy valóban Szeressétek és köszönjétek meg a helynek, hogy együttműködik velünk ebben a nagyszabású eseményben.

Ha épületben tartjátok a szertartást, akkor először megtisztítjátok a teret minden felesleges, zavaró tárgytól. Tegyétek annyira tisztává, egyszerűvé és semlegessé, amennyire csak lehet! Vigyetek be friss virágokat, gyújtsatok gyertyákat, de semmiképpen ne használjatok erős füstölőket, mert ezeknek túl nehéz az energiájuk, és bevonzzák az asztrális energiákat. Egyszerűség, szépség, frissesség a kulcsa a tiszta, szakrális tér megteremtésének.

Ki kell emelnünk, hogy NEM HELYÉNVALÓ mágikus oltárok kiépítése sok-sok kristállyal, szakrális szimbólumokkal és egyebekkel. A 11:11 Kapuaktiválások az Ultra Felsőbb Valóság tiszta, kifelé áradó, új energiáihoz igazodnak, és az ilyen dolgok csak megzavarnák, eltorzítanák ezeket az energiákat.

A helyszínetek igaz rezgését és szentségét azzal alakítjátok ki, hogy Egy Lénnyé igazodtok, és megtöltitek ezt a TISZTA SZÍV SZERETET hatalmas Hullámaival!

 

MILYEN RUHÁBAN LEGYÜNK AZ AKTIVÁLÁSI SZERTARTÁSON

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Mindenkinek erre az alkalomra való, fehér ruhát kell beszereznie az Aktiváláshoz. A Főtengelyben mindig szép, egyszerű fehér ruhát viselünk, mivel a fehér a tisztaságot szimbolizálja, és az Egy Lényükkel való egybehangolódást. Megemeli a rezgésünket az Egység magasabb szintű érzékeléséhez, és sokkal könnyebbé teszi a figyelem megtartását. Kiegészíthetitek ezt élénk színű ruhadarabokkal, mint pl. szép sálak, magenta vagy türkiz színekben.

 

A TIZEDIK KAPU AKTIVÁLÁSI SZERTARTÁSÁNAK IDEJE

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Összehasonlíthatatlanul nagyobb ereje van a szertartásnak, ha ugyanabban az időben tartjátok, mint amikor a Főtengely végzi a Szertartást a mexikói Chiapasban. A Tizedik Kapu Aktiválási Szertartás 2011. szeptember 11-én lesz. Kb. 9.30-kor kezdünk, a Mexikó várossal megegyező időzónában. Délután háromig fog tartani a szertartásunk. Számítsátok ki a Világóra weboldal segítségével, hogy ez a ti helyszíneteken milyen időpontokra esik.

Bár ez szokatlan időpont lesz a világ egyes részein, ott, ahol pont az éjszaka közepére esik, tartsátok szem előtt, hogy ez egy olyan esemény, ami egyszer adatik meg az életben, és mindannyiunk számára áldás ebben részt venni. Ettől könnyebben kiléphetünk a megszokott napirendünkből. Sok lehorgonyzó csoportunk ugyanabban az időben tartotta a szertartását a 8. Kapu 2007-es és 2009-es Aktiválásaikor, és leírhatatlan volt a különbség. A Tizedik Kapu meg fogja indítani azt a monumentális elmozdulást, ami az Igaz Egyek Igaz Életéhez vezet, és ez leírhatatlanul erősebb lesz, ha Egy Lényként egybehangolódunk hozzá minden szinten, beleértve az időpontokat is.

 

MIT VIGYETEK MAGATOKKAL AZ AKTIVÁLÁSI SZERTARTÁSRA

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFÉtelt és vizet, amit közösen fogyasztotok el.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFFehér ruhákat, élénk színű kiegészítő ruhadarabokkal.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFMeleg, védelmet biztosító ruhát, réteges öltözködéshez.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFOlyan tárgyakat, amikkel beállítjátok és díszítitek az aktiválási helyszíneteket, például friss virágokat.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFA TIZEDIK KAPU végleges ÖSSZESÍTETT LISTÁJÁT A VILÁG ÖSSZES LEHORGONYZÓ CSOPORTJAIRÓL, kinyomtatva.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFSzakrális Táncok zenéit és világzenét.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFCD-lejátszót, iPod-ot (kihangosítóval) vagy laptopot, amivel zenét tudtok lejátszani.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFVilágtérképet, amelyen matricákkal bejelölitek a Főtengely és az összes Lehorgonyzó Csoport helyszínét.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFTakarót, matracot, párnát, amire ültök.
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFPonyvát a hangosító berendezéshez (eső vagy erős napsütés esetére).
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFMinden Tizedik Kapu anyagot kinyomtatva, főleg a Tizedik Kapu Jelmondatát, a 11:11 Szakrális Táncainak és a Rajt Gyakorlatnak a leírását és az Útmutatót az Őrök számára.

 

A TIZEDIK KAPU JELMONDATA

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A Tizedik Kapu jelmondata: IGAZ EGYEKKÉNT IGAZ ÉLETET ÉLNI. Már teljesen kiemelkedtünk Igaz Egyekként, felégettük magunk mögött a hidakat a múlt felé, és magunk mögött hagytuk a régi cselekvési mintáinkat. Már régóta várunk, és dolgozunk sokat, és most itt az ideje, hogy megteremtsük az Új, Igaz Életünket, mint Igaz Egyek. Az Új Kezdethez vezető ajtók hirtelen szélesre tárultak, eddig nem tapasztalt erővel. Tiszta lappal indulunk, és most már megteremthetjük az életünket olyanná, amilyenné igazán akarjuk. Őszinték és valódiak lehetünk mindenben, amit teszünk, gondolunk és érzünk -- és minden módon, ahogyan az életünket éljük.

Most van az, hogy együtt lehetünk CSELEKVŐ EGY LÉNYKÉNT, és életre hívjuk az együttműködés egy új szintjét, ami olyan, mint ha egy testben egymással teljes összhangban működő testrészek lennénk, és ezzel nagy célokat valósíthatunk meg könnyedén és nagy hatékonysággal, az ULTRA Felsőbb Valóság mércéivel mérve, ami messze túlszárnyalja az idő és a tér korlátait.

 

AZ ŐRÖK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Történjék bármi egy 11:11-es Kapuaktiváláson, az őrök mindig Nagyobbak maradnak, mint a középen zajló események.

Minden 11:11-es Aktiváláson láthattok néhány erőteljes lényt, akik a szakrális helyünk szélén állnak. Ezek az Őrök azért vannak itt, hogy az Egység Alapmintázatának rögzítő pontjaiként szolgáljanak. Azért vannak itt, hogy lehorgonyozzák az Ultra Felsőbb Valóságot, és fenntartsák az összejövetelünk szentségét. Nem lehet eléggé kihangsúlyozni az Őrök szerepének fontosságát. Az Őrök egy stabil, erősen megemelt energiamezőt biztosítanak.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gifÚtmutató a Tizedik Kapu Őreinek

 

ÖSSZEHANGOLÓDÁS A FŐTENGELLYEL ÉS A VILÁG ÖSSZES TÖBBI LEHORGONYZÓ CSOPORTJÁVAL

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A Lehorgonyzó Csoportban, a Tizedik Kapu Aktiválása során fontos szünet nélkül szem előtt tartani, hogy Egy Lénnyé igazodjunk a Főtengellyel és a világ összes többi Lehorgonyzó Csoportjával, hogy megnyithassuk az ajtót az Igaz Egyek Igaz Életéhez.

A Tizedik Kapu Aktiválásának teljes időtartama alatt elengedhetetlenül fontos, hogy egybehangolódva maradjatok a mexikói Chiapasban lévő Főtengellyel, és tudatosan érzékeljétek a jelenlétünket veletek Egy Lényként egész idő alatt. A Főtengelyünk folyamatosan küldeni fogja hozzátok a 10. Kapu TISZTA SZÍV SZERETET, az Igazlét és a kiemelkedő Igaz Életet Élők koncentrált energiáit, egymás utáni hullámokban. Minél jobban hozzáigazodtok a Főtengelyhez, annál erősebben érzékelni fogjátok ezt. Ezután már a ti dolgotok a Tizedik Kapu új energiáinak lehorgonyzása a Földbe, és szétküldése kifelé, a világ legtávolabbi pontjaiig.

A Tizedik Kapu Aktiválása az Igazlét és a "bármi történjék is, MINDEN A HELYÉN VAN" Belső Tudásának egy teljesen új szintjére fog eljuttatni bennünket. A Főtengely erősen érzékelni fogja minden Lehorgonyzó Csoport hatalmas erejű energiáit, és az összpontosított szándékotok és Szeretetetek abszolút mértékben támogatni fog bennünket, és segít megtartani a földeltségünket. Mérhetetlenül hálásak vagyunk ezért, mert ez lehetővé teszi számunkra, hogy meglegyen a szükséges erőnk ennek a monumentális Tízes Kapunak az aktiválásához.

Az is fontos, hogy folyamatosan tudatában legyetek a világ összes többi Lehorgonyzó Csoportjának. Mindannyian együtt egy Óriási Egy Lényt alkotunk, és minél jobban tudatában van ennek a Lehorgonyzó Csoportotok, annál hatékonyabb lesz az Egy Lényünk.

A 11:11-es Főtengelyekben mindig hangosan felolvassuk bolygónk minden egyes Lehorgonyzó Csoportjának helyszínét az Aktiválási Szertartásunk legelején. Amikor ezt tesszük, közben érezzük, ahogy mindannyian csatlakoztok hozzánk EGY-ként. Ez egy erőteljes kezdést ad az Aktiválásunknak, ahogy mindenki belép a maga helyére. És ezzel készen állunk a kezdésre...

Az is nagyon fontos, hogy ti is olvassátok fel hangosan a Tizedik Kapu Lehorgonyzó Csoportjainak legújabb összesített listáját a szertartásotok elején, hogy mindannyian tudatosan egybehangolódhassunk.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif10. Kapu Lehorgonyzó Csoportjainak Összesített Listája az egész világra
(Ezt a listát naponta frissítjük az aktiválás reggeléig.)

 

A TIZEDIK KAPU FŐTENGELYÉNEK AKTIVÁLÁSI SZERTARTÁSA

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A 11:11 Főtengelyeiben soha nincs előre eltervezett menetrendünk, hogy mikor mit csináljunk. Előtte egy hétig mélyreható felkészülést tartunk, ahol megtanuljuk a Szakrális Táncokat és sokféle egyéb mozgássort, mint például a Csendes Megfigyelőkét, és ez egy erős, tiszta Egy Lénnyé formál bennünket. Az Aktiválási Szertartás napján teljesen nyitottak vagyunk, hogy együtt mozogjunk az áramlattal és az energiákkal.

Legtöbbször azzal kezdjük, hogy kialakítunk kapukat két, egymással szemben álló emberből, és az emberek egyenként belépnek, miközben elvégzik az összes eddigi Kapu mudráit. Amikor áthaladnak a kapun, akkor ők is egy kaput formálnak. És ez így folytatódik, míg az egész Főtengelyünk egy átjáróvá válik.

Egy óriási kört alakítva megnyitjuk magunkat a TISZTA SZÍV SZERETETRE, és meghallgatunk egy dalt Omashartól. Aztán hangosan felolvassuk a világ összes Lehorgonyzó Csoportjának névsorát, hogy érezhessük a jelenléteteket, és egybehangolódhassunk veletek, Egy Lénnyé.

Általában az első táncunk a Csillagkörtánc, mert ezt minden egyes 11:11-es Aktiváláskor eltáncoltuk. Ez után bármi jöhet...

Van, amikor az egész szertartás simán áramlik és egyszer csak vége. Máskor felbukkannak nehézségek, vagy hirtelen ellaposodnak az energiák. Ezért van elengedhetetlenül szükség az előtte tartott egy hetes munkánkra. Ilyenkor gyorsan egybe kell hoznunk az Egy Lényünket, és egy újabb szintre helyezni.

Szinte minden egyes 11:11-es Kapuaktiváláskor előfordul legalább egyszer (és általában sokkal többször), hogy az energiák hirtelen kilépnek az Ismert Világunk Területéről, és ez belök bennünket az Ultra Felsőbb Valóságba való nagy, erőteljes bemerülésbe. Ez legtöbbször olyankor történik, amikor nincs arra lehetőség, hogy bejelentsük, mi történik és mi a következő teendőnk. Ekkor kell az Egy Lényünknek átvenni az irányítást. És ha az Egy Lényünk nem működik nagyon jól, az katasztrófa lehet. De ha erős és tiszta, akkor olyan varázslatos, szavakkal ki nem fejezhető az, ahogyan megteremtjük az új ösvényt, ami egyre beljebb visz a Láthatatlan Világ eddig még fel nem fedezett birodalmaiba. Ezek a pillanatok, amikor teljesen benne tartózkodunk a Láthatatlan Világban, miközben fizikai testben vagyunk, igazán csodálatosak.

A Kapu tényleges megnyílása bármikor bekövetkezhet, szinte mindig olyankor, amikor a legkevésbé számítunk rá. (Olvassátok el a Második Kapu őreiről szóló történetet.) Amikor az új Kapu energiái belépnek a bolygóra a Főtengelyben, azt mindenki képes egyértelműen érzékelni.

Ugyanez érvényes a Lehorgonyzó Csoportokra is -- ha nyitottak maradtok, és együtt vagytok a Főtengellyel, és az összes többi lehorgonyzó csoporttal, akik az Egy Lényünket képezik, akkor határozottan érezni fogjátok, amint a Tizedik Kapu energiái földet érnek. Ez az egyik, amiért annyira felbecsülhetetlen értéke van annak, hogy a csoportotok a Főtengellyel pontosan egy időben legyen. És amikor a Tizedik Kapu energiái megérkeznek hozzátok, akkor a ti dolgotok az, hogy lehorgonyozzátok azokat a földbe, és továbbküldjétek az egész bolygón.

Nem tervezzük el előre, hogy mikor ér véget az Aktiválási Szertartásunk, hanem egyszer csak hirtelen világossá válik, hogy most van vége. Ezt mindannyian érzékeljük. És sokszor még tovább szeretnénk táncolni vagy valami mást tenni, de a Szertartás befejeződött.

 

TIZEDIK KAPU LEHORGONYZÓ CSOPORTOK AKTIVÁLÁSI SZERTARTÁSÁNAK IDŐBEOSZTÁSA

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

Jobb, ha nem terveztek el előre semmit a Lehorgonyzó Csoport számára, hanem inkább készítsetek egy listát a lehetséges mozzanatokról. Ebben benne lehet néhány 11:11-es Szakrális Tánc, a Csendes Megfigyelők, a Pá'á, a 11:11-es mudrák és bármi egyéb tevékenység, amit megfelelőnek éreztek, és ezzel készen is vagytok, hogy elhelyezzétek magatokat az Aktiváláson végigfutó hullámokon.

AZ IGAZ EGYEK IGAZ ÉLETÉT ÉLNI TISZTA SZÍV SZERETETTEL -- EZ AZ ALAPJA A TIZEDIK KAPUNAK. Tehát, ne felejtsétek el megalapozni a TISZTA SZÍV SZERETET erős rezgését mielőtt elkezditek a szertartást. Honosítsátok meg a SZERETETET, minden lehetséges módon.

Sok Lehorgonyzó csoport nem ezek szerint az útmutatások szerint végzi az aktiválást, hanem inkább a "saját módszereiket" részesítik előnyben. Ez teljesen rendben van, mivel az Egy Lényünk nagyon szerteágazó. Azonban szem előtt kell tartanunk azt is, hogy az összpontosított szándékunknak hatalmas ereje van. Ha mindannyian tudatosan EGY-ként egymáshoz igazodunk, és ha mindannyian eljárjuk a Csillagkörtáncot, és elvégezzük a 11:11 mudráit, például, ez még erősebbé tesz mindent, amit csinálunk. Ti döntitek el, mit választotok!

Íme egy néhány alkotóelem, amit jó ha beletesztek a 10. Kapu Szertartásotokba, hacsak lehet:

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFLegyen mindenki fehérben! (színes kiegészítőkkel, ha tetszik).

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFÁllítsátok be az őröket a helyükre.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFMindenki, az Őrök is, egyszerre végezzétek el a Rajt Gyakorlatot, és igazodjatok össze Egy Lénnyé.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFFolyamatosan legyetek egybehangolódva a Főtengellyel.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFOlvassátok fel hangosan a Tizedik Kapu Lehorgonyzó Csoportjai Összesített Listájának a végleges változatát, és hangolódjatok egybe a többi 10. Kapu Lehorgonyzó Csoporttal.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFVégezzétek el a Rajt Gyakorlatot, ahányszor csak földelésre és a figyelem helyreállítására van szükség.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFVégezzétek el a 11:11-es mudrákat. Itt találjátok a videókat a Lótusz Szív Megnyitásáról, a Csendes Megfigyelőkről, a Pá'á-ról, a XUÁ'-ról és a 11:11-es mudrákról.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFTáncoljátok el a Csillagkörtáncot, mert ez be fogja hozni az összes eddigi 11:11-es Kapuaktiválások energiáit, és beleszövi ezeket a jelen pillanatba. Ez a tánc sokkal erőteljesebb, ha a hozzávaló zenére táncoljátok.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PURPLEBA.GIFTáncoljátok el a Lótusz Táncot, mert ez egybehangol benneteket a Lótusz Világának nagyon finom energiáival.

Ha már elkezdtétek a Tizedik Kapu Aktiválási Szertartásotokat, maradjatok a SZERETETBEN, és folyamatosan tartsátok meg ezt az energiát, még a szünetek ideje alatt is.

 

KÉSZÜLJETEK FEL A VÁRATLAN DOLGOKRA!

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

A Tizedik Kapu Aktiválása NAGYON VALÓDI lesz. Ha valamennyire is befogadók vagytok, akkor ezt határozottan érezni fogjátok. Meg fogjuk tapasztalni a legmélyebben átható erejű SZERETETET, amit valaha is éreztünk, a Tizedik kapu Aktiválása közben, és legjobb, ha erre felkészülünk.

Legtöbben, akik eddig részt vettek egy 11:11-es Főtengelyben, és sokan a 11:11-es Lehorgonyzó Csoportokból, úgy jellemezték ezt, mint életük legerőteljesebb és legáthatóbb élményét.

Bármi megtörténhet! Tényleg bármi. És ez azt jelenti, hogy a legeslegfontosabb, hogy figyelmünket megtartsuk azon, amit csinálunk (Aktiváljuk a Tízes Kaput, és megnyitjuk az ajtót az Igaz Egyek Igaz Életéhez), az Aktiválási Szertartás teljes ideje alatt. Mindannyiunknak ébereknek kell lennünk, hogy a figyelmünket ne vonja el semmi. Még ha a Föld megmozdul alattunk, ha elered az eső, ha elalszanak a lámpák, akkor is tovább kell folytatnunk a 10. Kapu Aktiválási Szertartásunkat, amíg az teljessé nem válik.

A Tizedik Kapu Aktiválása során minden bizonnyal le fogunk menni az Ismert Térképről az Ismeretlenbe. Ez gyakran megesik a Főtengelyben. Ha ez megtörténik a Lehorgonyzó Csoportban, akkor fontos, hogy maradjatok erősen lehorgonyozva az Egységben és tartsátok meg a TISZTA SZÍV SZERETET rezgését, történjék bármi!

Egy 11:11-es Aktiválás során teljesen "megszokott", hogy váratlan dolog történik. Kvantumméretű Új Energiákat hozunk be. Az "Új" azt jelenti, hogy eddig még nem tapasztaltuk meg.

Lehetnek meglepő események. Jöhetnek a finom rétegeket átható, erőteljes SZERETET-energiahullámok. Érezhetjük úgy, hogy a szívünk repesve megnyílik, hogy TISZTA IGAZ SZERETET árad be, amit ezen a bolygón még soha nem éreztünk. Bármi történik is, fontos, hogy földeltek maradjunk, megtartsuk a figyelmünket és ERŐSEK legyünk az EGY LÉNYÜNKBEN. Nyitottnak kell maradnunk a váratlan dolgokra, és teret kell hagynunk magunknak arra, hogy spontán cselekedjünk, miközben megtartjuk a figyelem összpontosítást is.

 

 

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFA Világ Összes Lehorgonyzó Csoportjának ÖSSZESÍTETT LISTÁJA
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFTizedik Kapu Lehorgonyzó Csoportok Tartalomjegyzéke

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFTizedik Kapu Lehorgonyzó Csoportok Előkészületei
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIFTizedik Kapu -- Útmutató Őröknek

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif