http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/NVisbleBanner2005.jpg

A 11:11 Tizedik Kapujának Aktiválása
IGAZ EGYEKKÉNT IGAZ ÉLETET ÉLNI

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ph/10/Chiapas/huipil-111.jpg

A TIZEDIK KAPU LEHORGONYZÓ
CSOPORTOK ELŐKÉSZÜLETEI

Fordította: Elisabeth Mag

LEHORGONYZÓ CSOPORTOK ELŐKÉSZÜLETEI

Az izgalmas Tizedik Kapu jelmondata: IGAZ EGYEKKÉNT IGAZ ÉLETET ÉLNI. Kiemelkedtünk Igaz Egyekként, és most már teljesen felvállalhatjuk az Igaz Egyek életét. Elsőhullámosok, Második Hullámosok, Harmadik Hullámosok és Hidak összegyűlnek, hogy együtt létrehozzanak egy Új Mintázatot, ami ugrásszerű változásokat hoz életünk minden területén. Eljött az ideje, hogy teljesen felvállaljuk az Új Igaz Életünket.

Amikor részt veszünk az erőteljes Tizedik Kapu Aktiváláson, akár a Főtengelyben, a mexikói Chiapasban, akár egy 11:11-es Lehorgonyzó Csoportban, elengedhetetlen, hogy Igaz Egyekként megtestesítsük a TISZTA SZÍV SZERETETET.

A Tízes Kapu Előkészületekről azért készítettünk egy leírást, hogy segítsük a csoportotok előkészületi találkozásait és a Tizedik Kapu Aktiválási Szertartást. Ezek az útmutatók segíteni fognak, hogy a Lehorgonyzó Csoportotok megerősödjön, hogy az IGAZ EGYEK IGAZ ÉLETÉNEK beáramló új dinamikáját lehorgonyozhassátok.

Szabadon használhatjátok a saját kreativitásotokat, amennyiben az igaz, tiszta és teljes egészében igazodik a Tizedik Kapu energiáihoz és a TISZTA SZÍV SZERETETHEZ.

Mielőtt elkezditek, regisztráljátok a Lehorgonyzó Csoportotokat, hogy felkerülhessetek a Tizedik Kapu Lehorgonyzó Listára ezen a weboldalon! Ez ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚ azért, hogy a Főtengely és az összes többi csoport szerte a világon kapcsolódni tudjanak a csoportotokkal szeptember 11-én.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF MÁSODIK RÉSZ: Útmutatók a Tizedik Kapu Aktiválási Szertartásához HAMAROSAN ELÉRHETŐ!
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF Tizedik Kapu, Útmutató az Őröknek
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/newjp.gif

Ha a Lehorgonyzó Csoportokkal kapcsolatos bármilyen kérdésetek van, írjatok emailt Layának, a Nemzetközi 11:11-es Lehorgonyzó Csoport Koordinátorunknak az anchors@nvisible.com címre.

 

 

 


LEHORGONYZÓ CSOPORTOK ELŐKÉSZÜLETI TALÁLKOZÁSAI

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

HONOSÍTSD MEG A SZERETETET A CSOPORTODBAN!

Nagyon hasznosak az előkészületi találkozások, hogy a Lehorgonyzó Csoportotok Egy Lényként egybehangolódhasson, és létrehozza a TISZTA SZÍV SZERETET szupererős, tiszta, szeretetteljes rezgését. Rendkívül hasznos gyakorlatokat találtok ebben a leírásban, amiket a csoportotok megtanulhat a Tizedik Kapu Aktiválásra való felkészüléshez. Ebben benne van néhány nagyon erős átalakító hatású 11:11-es Szakrális Tánc és a 11:11 Mudrái is.

Az alaprezgés, amit a csoportnak meg kell teremtenie, a TISZTA SZÍV SZERETET rezgése. A Tizedik Kapu Aktiválásának lényege az IGAZ EGYEKKÉNT IGAZ ÉLETET ÉLNI. IGAZ EGYEKKÉNT megtestesíteni a TISZTA SZÍV SZERETETET segít, hogy tovább léphessünk, és Igaz Életet Éljünk. Amint lehet, alakítsátok ki az Egy Lényeteket a Lehorgonyzó Csoport minden tagját belevonva. A Tizedik Kapu Aktiválásához való előkészületekhez odaadásra és figyelemösszpontosításra van szükség, de ezt erőfeszítés nélkülivé és élvezetté teszik a SZERETET KVANTUMHULLÁMAI. Áraszd a szeretetet mindenhol, ne csak a csoporttalálkozóitokon! Élj benne! Szeress benne! Létezz benne! A TISZTA SZÍV SZERETET rezgése segít abban, hogy az Ultra Felsőbb Valóságban éljünk, hogy teljesen felvállalhassuk az Igaz Egyek Igaz Életét.

Teljesen kiemelkedtünk Igaz Egyekként. Az Igaz Egyeknek van egy mély belső tudása, és ez azt jelenti, hogy a Lehorgonyzó Csoportotoknak együtt kell kialakítania a feladatokat, nem pedig úgy, hogy egy felelős személy adja ki az instrukciókat. Eljött az ideje, hogy teljesen új módon tegyük a dolgokat. Az energiák újak, és bármi lehetséges. Legyetek nyitottak! Legyetek kreatívak! Élvezzétek, amit tesztek!

 

 

 

GYAKORLATOK A LEHORGONYZÓ CSOPORTOK ÖSSZEJÖVETELEIRE

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/li/Horizontal7.GIF

TIZEDIK KAPU és 11:11 INFORMÁCIÓK

Nyomtassatok ki minden tájékoztatót a Tizedik Kapuról, amit a Tizedik Kapu Tartalomjegyzékben találtok ezen a weboldalon, és osszátok szét a csoportban! Ez nagyban elősegíti, hogy a csoport megértse, miről szól a Tizedik Kapu Aktiválása. Nagyon hasznos, ha megbeszélitek a Tizedik Kapu Aktiválás Jelmondatát, Solara 2011-es szörfriportját, és hogy mit jelent Igaz Egyként Igaz Életet élni, hogy egybehangolódjatok a Tizedik Kapu energiáival.

Szintén erősen ajánlott, hogy fizessetek elő Solara Havi Szörfriportjaira, mert ezek érthetővé teszik, hogy milyen energiákat tapasztalunk meg éppen, és sok hasznos információ van bennük arról is, hogy hogyan emelkedjünk ki teljesen Igaz Egyként. Kinyomtathatjátok és szétoszthatjátok a csoportban is Solara 2011-es Szörfriportját: KILÉPÉS EGY ÚJ VILÁGBA, hogy többet tudhassanak meg arról, mit hoz ez a kiemelkedően fontos év.

VILÁGTÉRKÉP

Nagyon célravezető, ha egy világtérkép segítségével vizuálisan egybehangolódtok a mexikói Chiapasban lévő Főtengellyel, és minden Tízes Kapu Lehorgonyzó Csoporttal. Használjátok a Tizedik Kapu Lehorgonyzó Csoportok Összesítő Listáját (amit naponta frissítünk az Aktiválás reggeléig), és tegyetek élénk színű matricákat minden Tízes Kapu Lehorgonyzó Csoport helyszínéhez! Minden egyes Lehorgonyzó Csoport találkozókor frissíthetitek a Lehorgonyzó Világtérképeteket, és vigyétek magatokkal az Aktiválási Szertartásra.

Van egy nagyon klassz Tizedik Kapu Lehorgonyzó Térképünk is a Goggle-ben. Ezen rajta van az összes Tízes Kapu Lehorgonyzó Csoport helyszín, és minden eddigi Főtengely helyszíne is.

A 11:11 MUDRÁI

Minden kapunak megvan a saját, egyedi mudrája a 11:11-es Átjáróban. A 11:11-es Mudrák erőteljesek, és segítenek, hogy erősen lehorgonyozzuk fizikai testünkbe a 11:11 energiáit. Gyakoroljátok a 11:11-es Mudrákat a Lehorgonyzó csoportotokkal, és magyarázzatok el, mit jelentenek, hogy mindenki tisztában legyen vele! Itt található egy videófelvétel, amin Solara és a 11:11 Workshop-Vezetők bemutatják a 11:11 Mudráit.

A CSENDES MEGFIGYELŐK

A Csendes Megfigyelők hatalmas lények, akik hosszú ideje egyensúlyban tartják a Világokat a Világokban, és biztosítják a rácsok egymásba szövődését a multiverzumokban. Még az Idő megteremtése előtt elfoglalták a helyüket, hogy rögzítő pontokként szolgáljanak az univerzumnak ebben a dimenziójában. Ebben az évben a Csendes Megfigyelők szerepe ismét megváltozott. Nem akarják most már részvétel nélkül megfigyelni a világokat a világokban egy elsajátított semlegesség állapotából. Inkább be akarnak lépni, és mindent érzékelni. SZERETNI akarnak, és SZERETVE LENNI teljes lényükkel. Aktívabb szerepet akarnak játszani az evolúciós spiráloknak ebben a nagy jelentőségű váltásában. A Csendes Megfigyelők nem különülnek el tőlünk. Egyszerre vagyunk fizikai lények és Csendes Megfigyelők. Egyszerűen a végtelen lényünk hatalmasságának részét képezik. A Csendes Megfigyelő szerepünkkel való egybehangolódás segít, hogy egyensúlyban maradjunk és egy nagyobb látószöget tartsunk fenn. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy az állandó felbolydulások közepette ne ijedjünk meg, és ne essünk ki az egyensúlyunkból. Megadja a teljes elfogadást és belső tudást arról, ami jelenleg folyamatban van. Megadja nekünk az erőt, a felhatalmazottságot és a fennhatóságot, amire szükség van a mindennapi életünkhöz és ahhoz, hogy a világot szolgáljuk. Itt található egy videófelvétel, amelyen Solara és a 11:11 Workshop-Vezetők bemutatják a Csendes Megfigyelőket.

PA'A

A PA'A egy hawaii szó, ami azt jelenti: "Úgy legyen! Megtörtént!" A Pa'a-t arra használjuk, hogy valamit beteljesítsünk, valamit kitegyünk a személyes mátrixunkból, hogy megszabaduljunk egy régi viselkedéstől, szokástól, vagy hogy kitisztítsuk múlt-, jelen- és jövőbeli élményeink lerakódásait. Itt található egy videófelvétel, ahol Solara és a 11:11 workshop-vezetők bemutatják a Pa'a-t.

XUÁ!!

A XUÁ!! a tenger hullámzásának hangja. Nagyon hatékony eszköz az energiák tisztítására. Háromféle XUÁ!! van. Az elsőt a saját egyéni mátrixunk tisztítására használjuk. A második féle XUÁ!!-t akkor használjuk, amikor a bolygó mátrixából tisztítunk ki valamit. A harmadikat az Új és Igaz Világunkba vezető utunk megtisztítására használjuk. Minden alkalommal, amikor a Lehorgonyzó Csoport együtt van, végezzétek együtt a XUÁ!!-t! Itt található egy videófelvétel, amelyen Solara bemutatja a XUÁ!!-t.

A 11:11 SZAKRÁLIS TÁNCAI

Azoknak a Lehorgonyzó Csoportoknak, akik a 11:11-es Aktiválásokon a Szakrális Táncokat táncolják, mindig sokkal könnyebb leföldelni a beömlő, erősen koncentrált és nagyon intenzív új 11:11 energiákat. Az erőteljes átalakító hatású Szakrális Táncok pont ezzel a céllal jöttek létre, és valóban hatékonyak.

Javasoljuk, hogy a Lehorgonyzó Csoportjaitokkal gyakoroljátok a Szakrális Táncokat az előkészületi találkozókon, és alkossátok meg a saját, egyedi Elemek Táncát! A Csillagkörtánc az egyetlen olyan 11:11-es Szakrális Tánc, amelyet minden 11:11-es kapunyitáson eltáncoltunk, tehát erősen javasoljuk. A rendkívül mély és kifinomult Lótusztánc segít, hogy összekapcsolódjunk a Lótuszvilággal és az Igaz Szeretet Lótuszvirágával. A Szakrális Spirál Tánc a Csillagon Túlról érkezett Szerelmesek tánca, amelyben a kettő EGY-é válik. És az erőteljes, vad Föld-Csillag Tánc segít, hogy eggyé váljon a belső Föld-Csillag Lényünk.

SZAKRÁLIS TÁNCOK ÉS INSTRUKCIÓK

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif A 11:11 Szakrális Táncai
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
Minden Szakrális Tánc leírása

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
A Csillagkörtánc
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
Animációs nézet a Csillagkörtáncról

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
A Föld-Csillag Tánc

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
A Lótusztánc
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
Animációs nézet a Lótusztáncról

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
A Szakrális Spirál Tánc
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif Animációs nézet a Szakrális Spirál Tánchoz

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
Animáció az Egy Szem Tánchoz
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif
Animáció a Pulzáló Csillag Tánchoz

A 11:11 SZAKRÁLIS TÁNCOK ZENÉJE

Erősen javasoljuk, hogy töltsétek le négy Szakrális Táncunk zenéjét, mert ezekben benne van a táncok erős rezgése, és használható arra is, hogy összehangoltak maradjunk a 11:11 energiákban az aktív időszakban és a pihenő idő alatt.

A Csillagkörtánc, a Nagy Központi Nap Tánca, a Szakrális Spirál és a Föld-Csillag Tánc zenéi letölthetők. Minden bizonnyal szükségetek lesz a Csillagkörtánc és a Föld-Csillag Tánc zenéire, ha el akarjátok táncolni ezeket a táncokat a Lehorgonyzó Csoporttal.

Hozhattok magatokkal a Tizedik Kapu Aktiválási Szertartásra csodálatos világzenei válogatásokat is, az igaz szeretetről szóló dalokkal kombinálva, vagy élő zenére is táncolhattok.

FÖLDELÉS A „RAJT!” GYAKORLATTAL

A „RAJT” gyakorlat egy egyszerű és nélkülözhetetlen gyakorlat, ami segít a földelésben és az Egy Lénnyé való összehangolódásban. Használjátok ezt a szertartás elején, és mielőtt bármilyen tevékenységet elkezdtek, pl. a Szakrális Táncok előtt. Elengedhetetlenül fontos az is, hogy az Őrök, mielőtt a helyükre beállnak, elvégezzék a „RAJT” gyakorlatot. A Tizedik Kapu Aktiválásakor az energiák átható erejűek lesznek és a „RAJT” gyakorlat elvégzése csoportotokat teljes egészében a jelenben fogja tartani, és így nem fognak benneteket kiütni az erőteljes intenzív energiák sem.

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif A RAJT! gyakorlat leírása

AZ ŐRÖK FELKÉSZÍTÉSE

Az Őrök fontos szerepet játszanak minden egyes 11:11 Kapu Aktiváláson. Még az Aktiválási Szertartás előtt mindenkit tanítsatok meg a csoportban arra, hogyan szolgáljon Őrként! Olvassátok el, és nyomtassátok ki az Őrökről szóló oldalt!

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/bullet49.gif Útmutató a Tizedik Kapu Őreinek

 

 

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF A világ minden Lehorgonyzó Csoportjának ÖSSZESÍTETT LISTÁJA
http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ba/PR_DIAM.GIF Tizedik Kapu Lehorgonyzó Csoport Tartalomjegyzék

 

http://www.nvisible.com/nvisiblegraphics/ti/Nvisible2.gif