Activarea Portii a 8-a 11:11

Instructiuni pentru GARDIENI 


Gardienii de la Activarea Portii a 5-a din Hawaii mentin energia in timp ce noi ne dizolvam in Pamant.

Partea 1: Pregatirile pentru Grupurile de Ancorare a Portii a 8-a
Partea a 2-a: Instructiuni pentru Activarea tinuta de Grupurile de Ancorare a Portii a 8-a

GARDIENII


Un Gardian stand cu integritate si atentia concentrata la Activarea Portii a 4-a din Tetiaroa, Tahiti.

Gardienii sunt parte integranta a fiecarei Activari de Poarta 11:11. Nu conteaza ce se intampla in timpul Activarii, Gardienii raman mereu mai Extinsi decat orice activitate din centru.

La fiecare Activare de Poarta 11:11 veti vedea niste fiinte puternice stand in jurul perimetrului spatiului nostru sacru. Acesti Gardieni sunt aici pentru a servi drept piloni de stabilizare pentru Templul Unicitatii. Ei sunt aici pentru a ancora Realitatea mai Inalta si pentru a proteja sacralitatea adunarii noastre. Importanta Gardienilor nu poate fi supra-estimata. Gardienii ne ofera un camp stabil de energie foarte intensificata.

Numarul Gardienilor depinde de marimea grupului. Au fost timpuri cand toti din Cilindrul Maestru au devenit Gardieni sau cand am avut doar cativa Gardieni. La Cilindrii Maestrii incercam intotdeauna sa avem un minim de 11 Gardieni in pozitii de la inceputul Ceremoniei pana la sfarsit. (bineinteles ca nu sunt aceeasi oameni tot timpul, ei se inlocuiesc in timpul ceremoniei) Chiar daca avem mici pauze de odihna, Gardienii raman intotdeauna pe pozitii.

Daca aveti un Grup de ancorare foarte mic, ati putea sa decideti sa nu aveti Gardieni fizici, sau ati putea sa fiti pe rand unicul Gardian. De asemenea, daca aveti pe cineva care nu poate participa fizic la dansuri sau nu poate sta in picioare lungi perioade de timp, atunci el / ea ar putea sa stea pe un scaun si sa serveasca drept Gardian. Dar este intotdeauna mai puternic sa aveti Gardieni care stau in picioare, daca este posibil. Sau ati putea plasa o stanca sau un Buddha in pozitie, si i-ati putea ruga sa va fie Gardian, sau, daca sunteti afara, puteti ruga un copac din apropiere.

Daca simtiti chemarea sa serviti drept Gardian, veti descoperi ca aveti nevoie de multa dedicare si concentrare. Gardienii sunt intruchipari ale energiei pure mai degraba decat persoane individuale. Cand devii Gardian este timpul sa-ti pui personalitatea de-o parte si sa fii pur, cu energie neutra. Multa energie va trece prin corpul tau fizic, asa incat te rugam sa te asiguri ca ai facut exercitiul „GO” inainte de a-ti lua pozitia.

Folositi-va de brate pentru a directiona energia prin plasarea lor in orice pozitie / mudra sacra simtiti ca este potrivit. Puteti schimba pozitia bratelor voastre oricand simtiti ca este potrivit, dar va rugam sa o faceti FOARTE incet si in armonie cu energiile. Mai ales in timpul Dansurilor Sacre – orice miscari bruste ale Gardienilor vor fi simtite puternic si pot deranja.

NOTA IMPORTANTA: Gardienii nu vorbesc niciodata! Atunci cand au nevoie sa comunice, ei comunica cu ochii sau cu inimile lor sau prin miscari foarte subtile.

GARDIENII TIN INTOTDEAUNA OCHII DESCHISI.

Odata ce serviti drept Gardian, trebuie sa ramaneti pe pozitie pana cand sunteti inlocuit de o alta persoana. Cand simtiti nevoia sa fiti inlocuiti, faceti semnul pentru schimbul Gardienilor – Diamantul Nevazutului.

Va rugam nu uitati sa va informati grupul dinnainte ce inseamna acest semn si ca unul dintre ei trebuie sa inlocuiasca Gardianul de fiecare daca cand face acest semn, in caz contrar Gardianul vostru ar putea ajunge la epuizare!

Gardienii trebuie sa fie intotdeauna constienti pe deplin de toti ceilalti Gardieni, deoarece impreuna ei formeaza o Fiinta Unica. Intotdeauna ar trebui sa existe spatii egale intre ei. Aceste spatii pot fi reajustate in tacere ori de cate ori este nevoie.

Gardienii se vor concentra pe deplin pe mentinerea spatiului sacru pentru Ceremonia de Activare. Gardienii nu-si distrag niciodata atentia la nimic din afara cercului. Astfel incat daca apar orice probleme, precum sosirea unor oameni neasteptati, probleme cu sistemul de sunet sau inceperea brusca a ploii, Gardienii isi vor mentine atentia concentrata, indiferent de ce se intampla.

Un bun exemplu pentru aceasta a avut loc la Reuniunea din Tahiti din 1994, cand faceam unul dintre cele mai sacre dansuri, dand nastere Fiintei Soarelui Central pentru prima data. Un tahitian beat a aparut si a inceput sa hartuiasca Gardienii prin fluturarea unor crengi de copac in fata lor. Toti Gardienii nostrii si-au mentinut atentia si au ramas puternic in Fiinta lor Unica. In momente precum acesta, este foarte folositor sa pastram o persoana in afara cercului pentru a rezolva eventualele probleme, cineva care poate face fata neasteptatului.

A fi Gardian este o experienta uimitoare. Veti descoperi ca sunteti complet extinsi si ca priviti imagini minunate ale activitatilor desfasurate. Aceasta este o pozitie foarte solicitanta, si daca serviti drept Gardian va puteti astepta la salturi cuantice de constienta. Toata lumea din grupul vostru ar trebui sa fie Gardian cel putin o data.

POZITIONAREA Gardienilor

Inainte de inceperea Ceremoniei de Activare a Portii a 8-a, asezati-va Gardienii pe pozitii. Imediat ce se aseaza intr-un cerc extins, ei fac exercitiul „GO” pentru a se impamanta complet in pozitiile lor. Apoi, ei se aliniaza ca o Fiinta Unica si deschid Inima Unica impreuna, ca Unul. Acum pot lua mudra / pozitia potrivita, tinand bratele cum simt ca este potrivit si confortabil, si vor mentine energia curata. Gardienii nu trebuie sa aiba bratele in aceeasi pozitie, desi aceasta se poate intampla in mod natural.

Este important ca Gardienii sa mentina energiile pure si curate. NU este potrivita folosirea simbolurilor magice, a elementelor de geometrie sacra, miscarea degetelor sau fluturarea bratelor, nici chiar folosirea simbolurilor Reiki in timp ce servesc drept Gardieni.

Pe masura ce energiile se schimba in timpul Activarii, Gardienii ar putea simti nevoia sa-si schimbe subtil pozitia catre locul unde energiile sunt mai puternice. Aceasta trebuie sa se intample cu miscari lente, astfel incat sa nu deranjeze ceremonia. Pozitia bratelor se poate de asemenea schimba in timpul ceremoniei atata timp cat este facuta lent si potrivit.

INLOCUIREA Gardienilor

Inainte de inceperea Ceremoniei voastre de Activare, este nevoie sa aratati tuturor cum se inlocuieste un Gardian. Ori de cate ori un Gardian are nevoie sa fie inlocuit, ei isi misca bratele in pozitia Diamantului Ne-vazutului in dreptul inimii lor, cu degetele mari indreptate in jos si cu palmele in afara. (Degetele mari si cele aratatoare se ating)

Pentru a inlocui un Gardian, persoana care il va inlocui sa aseaza in fata lui si face exercitiul „GO”. Apoi intra si ea in pozitia Diamantului Ne-vazutului si se aliniaza cu Diamantul Gardianului. Apoi, ca Unul, se rotesc incet in sensul acelor de ceasornic pana cand Gardianul nou este cu fata la cerc. Gardianul vechi face o plecaciune lenta inaintea celui nou si pleca incet.

Cateodata un Gardian poate avea nevoie sa fie inlocuit si sa nu fie constient de aceasta. Aceasta se intampla deoarece ei s-au prajit in energii. Daca vedeti un Gardian care are o privire inghetata, care a ramas intepenit intr-o pozitie rigida, care se balanseaza inainte si inapoi, care nu mai este concentrat si priveste in jur sau care a inchis ochii, el trebuie sa fie inlocuit, fie ca doreste sau nu.

DACA UN GARDIAN SE PRABUSESTE nu intrati in panica. Aceasta se intampla uneori cand energiile sunt puternice. (noi suntem destul de obisnuiti cu aceasta la Cilindrii Maestrii) Pur si simplu trimiteti in liniste un inlocuitor si pe cineva care sa-l ajute pe Gardian sa iasa din cerc.

Daca energiile sunt super-intense sau daca conditiile climatice sunt provocatoare, atunci s-ar putea sa fie nevoie ca Gardienii sa fie inlocuiti frecvent. In timpul a doua nopti lungi la Prima Activare de Poarta din Egipt, a fost atat de frig si energiile erau atat de puternice, incat Gardienii a trebuit sa fie inlocuiti aproximativ la fiecare 15 minute.


Gardienii ancoreaza Invizibilul la Activarea Portii a 6-a din Irlanda.
(Observati Gardianul care este inlocuit in stanga imaginii)

A doua poveste a unui Gardian

Iata o poveste de la Activarea Portii a 2-a din Ecuador:

Ceremonia noastra a durat de la rasaritul soarelui pana la apus si a avut loc intr-un camp larg plin de iarba pe fundul craterului vulcanic Pululahua. Tocmai terminasem un Dans Sacru, si de vreme ce era aproape timpul unui picnic, nu am mai dorit sa incepem alte activitati decat dupa ce mancam.

Ne-am asezat cu totii pe iarba in grupuri mici, asteptand sa ajunga mancarea. Toti, cu exceptia Gardienilor, care stateau pe pozitii mentinand energia in jurul unui cerc extins, gol, in mijlocul campului. In timp ce asteptam pranzul, cativa dintre noi au simtit instantaneu nevoia sa mearga sa se alature Gardienilor, astfel incat am mers si ne-am asezat pe pozitii in spatiile cele mai mari dintre Gardienii deja existenti.

Imediat ce am intrat pe pozitii, am observat ca energia era imens de puternica. Era mult prea puternica pentru a ne parasi posturile de Gardieni si pentru a le spune ceva restului grupului. Desi nimic nu era anuntat, incet dar sigur, din ce in ce mai multi oameni din grupul nostru au simtit chemarea, si, unul cate unul, au intrat in cerc si au devenit Gardieni. In curand, jumatate din grup devenise Gardieni! Nimic nu fusese anuntat, oamenii au simtit pur si simplu energia si au venit. Cealalta jumatate a grupului a continuat sa stea pe iarba, vorbind intre ei si asteptand pranzul.

Apoi cea mai uimitoare energie s-a coborat si s-a ancorat in mijlocul cercului nostru si toti Gardienii am stiut ca energiile Portii 2-a au sosit! Dupa aceea, multi au spus ca aceasta a fost cea mai puternica parte a ceremoniei. Si jumatate din grup a pierdut-o deoarece nimic nu fusese „anuntat”.

Poate doriti sa impartasiti aceasta poveste cu Grupul vostru de Ancorare, caci este o lectie buna despre a ramane constienti pe toata durata Activarii Portii a 8-a. Fiti pregatiti pentru ne-asteptat tot timpul. Ramaneti tot timpul concentrati asupra scopului adunarii voastre impreuna. Fiti pregatiti sa iesiti in afara hartii experientelor cunoscute in orice moment. Cateodata cele mai bune momente apar atunci cand le asteptam mai putin!


Un Gardian la Activarea Primei Porti din Egipt.

Crearea unui Grup de ancorare a Portii a 8-a
Partea a 2-a: Informatii pentru Activarea tinuta de Grupurile de Ancorare a Portii a 8-a