Activarea Portii a 8-a 11:11

Instructiuni pentru Grupurile de Ancorare

Gasirea LOCULUI vostru de ACTIVARE a Portii a 8-a

Este foarte important ca Grupul vostru de Ancorare sa aleaga la modul constient locatia potrivita pentru Ceremonia de Activare a Portii a 8-a, mai degaraba decat sa opteze pentru ceva care este convenabil. Incercati sa gasiti un loc frumos in zona voastra, care are energie clara, pura si care este aliniat cu Inima Lotusului. Este totdeauna mai puternic sa tineti Ceremonia voastra de Activare afara, intr-un mediu deschis si natural cum ar fi un parc, langa un lac sau intr-un loc sacru. Amintiti-va doar sa va pregatiti pentru orice tip de vreme. La Cilindrii Maestrii, care se tin mereu afara, avem panze impermeabile pregatite pentru a acoperi echipamentul de sunet, chiar si atunci cand se asteapta vreme insorita. Si ne angajam mereu sa implinim (desavarsim) Ceremonia noastra de Activare, indiferent de vremea pe care o experimentam.

Daca grupul vostru decide sa tina Ceremonia de Activare intr-o cladire sau o casa privata, si aceasta este bine, dar depuneti efort in plus pentru recalibrarea si curatarea spatiului.

Adesea, locatia perfecta va cheama, si este disponibila. Daca faceti in prealabil efortul de a gasi acest loc special, Grupul vostru de Ancorare va fi mult mai eficient.

Crearea unui SPATIU SACRU la locul Activarii

Oriunde va tine Grupul vostru de Ancorare Ceremonia de Activare a Portii a 8-a, este nevoie sa creati un spatiu sacru. Puteti face aceasta prin curatare, purificare si recalibrare.

Daca planuiti sa fiti afara, puteti incepe sa curatati la modul constient si iubitor suprafata de pietre ascutite si moloz.

Poate doriti sa va definiti spatiul prin asezarea pe pamant a florilor, lumanarilor sau tortelor de bambus, si va puteti tine ceremonia in aceast spatiu. Unele Grupuri de Ancorare au facut un cerc pe zapada cu paie. Faceti orice simtiti ca este potrivit pentru a va Ýcrea Spatiul vostru Sacru. Pamantul va fi deja constient de ceea ce va avea loc, dar va rugam sa va amintiti sa/l Iubiti cu adevarat si sa-i multumiti spatiului pentru ca munceste impreuna cu voi in cadrul acestui important eveniment.

Daca va tineti ceremonia inauntrul unei cladiri, veti dori mai intai sa curatati spatiul de orice dezordine inutila. Faceti-l pe cat de curat, simplu si neutru posibil. Aduceti cateva flori proaspete si aprindeti cateva lumanari, dar evitati sa folositi arome puternice caci energia lor este prea grea si atrage energiile astrale. Simplitatea, frumusetea si prospetimea sunt cheile pentru a crea un spatiu sacru si clar.

Trebuie sa subliniem ca a crea un spatiu magic, elaborat, preschimbat cu ajutorul multor cristale si simboluri sacre, etc., NU ESTE POTRIVIT. Activarile de Poarta 11:11 inseamna lucrul cu energii noi pure, extinse, ale Realitatii mai Inalte, si aceste lucruri doar vor interveni si vor dilua energiile.

Adevarata rezonanta si sacralitate a spatiului vostru va fi creata prin alinierea grupului vostru ca o Fiinta Unica si prin infuzarea lui cu Valuri imense din cea mai ADEVARATA IUBIRE!

Ce sa PURTATI in timpul Ceremoniei de Activare

Toata lumea va trebui sa gaseasca haine albe, speciale, pentru a purta in timpul Activarii. La Cilindrii Maestrii purtam intotdeauna haine albe simple si frumoase, caci albul simbolizeaza puritatea si alinierea Fiintei noastre Unice. Ne ridica rezonanta catre un sens sporit al Unicitatii si face sa ne fie mult mai usor sa ramanem aliniati si clari.

Grupul vostru va avea nevoie si de o serie de pareo, esarfe si saluri in culori de rosu, portocaliu, galben, albastru, verde, rosu inchis, maro si alb pentru Dansul Elementelor.

ORELE de desfasurare a Cemeroniei de Activare a Portii a 8-a

Va fi mult mai puternic daca veti tine ceremonia in timpul acelorasi ore in care Cilindrul Maestru face Activarea in Mallorca, Spania. Pentru Poarta a 8-a vom incepe in jurul orei 9.00 dimineata pe 11 Februarie si vom termina in jurul orei 4.00 dupa-amiaza, dupa ora Europei. Puteti transforma aceste ore in ore locale cu ajutorul site-ului Orelor pe Glob.

Desi acestea vor fi ore nepotrivite, in mijlocul noptii, pentru unele zone ale lumii, va rugam sa va amintiti ca acesta este un eveniment care se intampla o data in viata, la care suntem cu totii binecuvantati sa participam. Aceasta va trebui sa va faca sa pasiti mult mai usor in afara rutinei voastre „obisnuite”. Poarta a 8-a este una dintre cele mai rare oportunitati de a naste matricea complet noua a Iubirii Adevarate, si va fi mult mai puternica daca vom fi aliniati ca o Fiinta Unica la toate nivele, inclusiv timpul fizic.

CE SA ADUCETI la Ceremonia voastra de Activare

ÝMancare si apa pentru a imparti.
ÝHaine albe si esarfe, saluri si pareo colorate.
ÝStraturi de haine protectoare, calde / groase.
ÝObiecte pentru a decora si a recalibra locul Activarii precum flori proaspete.
ÝCopii printate ale celei mai noi Liste cu Grupurile de Ancorare a Portii a 8-a de pe Glob.
ÝMuzica pentru Dansurile Sacre si muzica de pe glob.
ÝCD player, iPod sau laptop pentru a asculta muzica.
ÝHarta lumii cu stegulete infipte in locatiile Cilindrului Maestru si ale tuturor Grupurilor de Ancorare.
ÝPaturi, stergare sau plapumi pentru a sta pe ele.
ÝPanza impermeabila pentru echipamentul de sunet (in caz ca ploua sau pentru soare excesiv).
ÝPrintati toate informatiile despre Poarta a 8-a, mai ales Notele-Cheie ale Portii a 8-a, Dansurile Sacre 11:11, Exercitiul „GO” si informatiile despre Gardieni.

CUVINTELE-CHEIE ale Portii a 8-a

Tot timpul ceremoniei voastre este absolut important sa ramaneti concentrati asupra a ceea ce presupune Activarea Portii a 8-a: TREZIND INIMA LOTUSULUI – INTRAND IN LUMEA LOTUSULUI.

Inima Lotusului este dincolo de nivelul Inimii Unice si va fi Noua noastra Fundatie pe care ar trebui cladite toate eforturile noastre viitoare. Inima Lotusului este de asemenea esenta dinamica a noului nostru corp emotional si reprezinta uniunea dintre dorintele noastre personale cele mai intime si implinirea scopului nostru adevarat prin servirea Unicului.

Pe masura ce intram in Lumea Lotusului sublim de subtila, vom fi absorbiti de cea mai puternica infuzie cu cea mai pura si mai Adevarata Iubire pe care am simtit-o vreodata. Totul se va schimba la un nivel de esenta si vom patrunde in taramul TIMPULUI POTRIVIT - LOCULUI POTRIVIT, unde ne putem implini cele mai Indraznete Vise.

GARDIENII

Nu conteaza ce se intampla in timpul unei Activari 11:11, Gardienii raman intotdeauna mai Extinsi decat activitatile din centru.

La fiecare Activare 11:11 veti vedea niste fiinte puternice care stau in jurul perimetrului spatiului nostru sacru. Acesti Gardieni sunt aici pentru a servi drept piloni de stabilizare pentru Templul Unicitatii. Ei sunt aici pentru a ancora Realitatea mai Inalta si pentru a proteja sacralitatea intalnirii noastre. Importanta Gardienilor nu poate fi subliniata suficient. Gardienii ne creaza un camp energetic stabil si foarte intensificat.

ÝInstructiuni pentru Gardienii Portii a 8-a

ALINIEREA cu CILINDRUL MAESTRU si cu GRUPURILE de ANCORARE de pe glob

In timpul Activarii Portii a 8-a, Grupul vostru de Ancorare se va concentra pe alinierea ca o Fiinta Unica cu Cilindrul Maestru si cu celelalte Grupuri de Ancorare din lume, pentru a ancora impreuna noua matrice a IUBIRIIÝ si PARTENERIATULUI ADEVARAT.

In timpul Ceremoniei de Activare a Portii a 8-a, este extrem de important sa ramaneti total aliniati cu Cilindrul Maestru din Mallorca, Spania. Simtiti tot timpul, la modul constient, prezenta noastra impreuna cu voi in Inima Lotusului. Cilindrul Maestru va trimite tot timpul catre voi valuri dupa valuri din energia puternica, concentrata a Portii a 8-a a IUBIRII PURE ADEVARATE. Cu cat sunteti mai aliniati cu Cilindrul Maestru, cu atat o veti simti mai puternic. Atunci incepe munca voastra de ancorare in Pamant a energiilor Portii a 8-a si de extindere a lor pana in cele mai indepartate colturi ale lumii.

Activarea Portii a 8-a ne va scoate complet de pe harta cunoscutului, cum nu s-a mai intamplat niciodata, adanc in taramurile neexplorate ale Invizibilului mai profund, cunoscut ca Lumea Lotusului. Cilindrul Maestru va simti puternic energia imensa a tuturor Grupurilor de Ancorare, si atentia voastra concentrata si Iubirea voastra ne va sustine cu adevarat si ne va mentine ancorati. Va suntem foarte recunoscatori pentru aceasta, caci ne ofera puterea necesara de a Activa aceasta monumentala Poarta a 8-a.

Este de asemenea important sa ramaneti constant constienti de celelalte Grupuri de Ancorare din lume. Impreuna, noi toti formam o Fiinta Unica Vasta, si cu cat Grupul vostru de Ancorare este mai constient de aceasta, cu atat Fiinta noastra Unica va fi mai eficienta.

La Cilindrii Maestrii 11:11 citim intotdeauna cu voce tare locatia fiecarui Grup de Ancorare de pe planeta la inceputul Ceremoniei noastre de Activare. Pe masura ce facem aceasta, va simtim pe voi toti alaturandu-va noua ca Unul. Este un inceput puternic pentru Activarea noastra, pe masura ce fiecare paseste in pozitiile stabilite. Si suntem pregatiti pentru a incepe ...

Este foarte importanta ca si voi sa cititi cu voce tare cea mai noua Lista a tuturor Grupurilor de Ancorare a Portii a 8-a din lume in timpul inceperii ceremoniei voastre, astfel incat sa ne putem alinia cu totii impreuna la modul constient.

ÝLista Grupurilor de Ancorare a Portii a 8-a din lume
(aceasta va fi actualizata in fiecare zi pana in dimineata Activarii)

CEREMONIA Cilindrului Maestru DE ACTIVARE a Portii a 8-a

La Cilindrii Maestrii 11:11 nu avem niciodata un program de activitati. Petrecem o saptamana de pregatiri intense invatand Dansurile Sacre si alte procedee variate de aducere a noastra intr-o Fiinta Unica puternica si clara. In ziua Ceremoniei de Activare suntem larg deschisi sa curgem o data cu valul si sa urmam energia.

De obicei incepem prin crearea de porti a cate doua persoane stand fata in fata, si oamenii intra unul cate unul si fac mudrele tuturor Portilor anterioare. Pe masura ce trec prin porti, ei devin o a doua poarta. Si tot asa pana cand intregul grup al Cilindrului Maestru devine o poarta.

Formam un cerc imens si ne deschidem in Inima Unica si ascultam un cantec al lui Omashar sau al altui muzician. Apoi este citita cu voce tare lista tuturor Grupurilor de Ancorare din lume, astfel incat sa le putem simti prezenta si sa ne aliniem cu ei intr-o Fiinta Unica.

De obicei primul dans pe care il facem este Procesiunea Stelara, deoarece etse dansul care a fost dansat la toate Activarile 11:11. Dupa aceea totul este posibil ...

Cateodata toata ceremonia decurge usor si dintr-o data se sfarseste. Au trecut 8 ore sau mai mult si simtim ca si cand abia a inceput.

Alta data, pot aparea provocari sau energiile se pot risipi dintr-o data. Atunci pregatirea noastra din saptamana anterioara este esentiala, si trebuie sa adunam rapid Fiinta noastra Unica si sa pasim la urmatorul nivel. Si atunci este cu adevarat de ajutor sa fim prezenti cu toata fiinta si larg deschisi.

Aproape in timpul tuturor Activarilor 11:11, este cel putin un moment (si adesea mult mai mult de unul) in care energiile ies brusc de pe harta cunoscutului si suntem trecuti printr-o imersiune puternica si pura in Realitatea mai Inalta. Aceasta se intampla de cele mai multe ori atunci cand nu este posibil sa inlaturam pe nimeni din ceea ce facem in acel moment pentru a anunta ceea ce se intampla si ce ar trebui sa facem in momentul urmator. Atunci Fiinta Unica trebuie sa se arate. Si daca Fiinta noastra Unica nu functioneaza foarte bine, poate fi un dezastru. Dar atunci cand este puternica si clara, este asa o minunatie; este total dincolo de cuvinte, deoarece cream calea prin taramurile neexplorate inainte ale Invizibilului mai profund. Aceste momente de incorporare completa a Invizibilului in timp ce suntem in forma fizica sunt mai mult decat uimitoare.

Activarea propriuzisa a Portii se poate petrece in orice moment, de cele mai multe ori atunci cand ne asteptam mai putin. (Vedeti povestea Gardianului de la Poarta a 2-a) Cand energiile noii Porti patrund pe planeta prin Cilindrul Maestru, toti cei prezenti le pot simti fara nici o indoiala.

Acelasi lucru este valabil si pentru Grupurile de Ancorare – daca ramaneti deschisi si aliniati cu Cilindrul Maestru si cu toate celelalte Grupuri de Ancorare formand o Fiinta Unica, veti simti cu siguranta cand energiile Portii a 8-a ajung la voi. Acesta este unul dintre motivele pentru care se merita atat de mult sa va aliniati grupul cu ora exacta a Cilindrului Maestru. Si cand energiile Portii a 8-a vin la voi, atunci munca voastra este sa le ancorati in pamant si sa le trimiteti pe tot cuprinsul planetei.

Nu am stabilit ora la care Ceremonia noastra de Activare se va termina. Pur si simplu devine brusc evident ca este desavarsita. Noi toti simtim aceasta. Adesea se mai desfasoara dansuri sau activitati pe care dorim sa le facem, dar Ceremonia este incheiata.

PROGRAMUL Grupurilor de Ancorare pentru ceremonia de Activare a Portii a 8-a

Este mai bine sa nu stabiliti nici un program pentru Grupul vostru de Ancorare, ci mai degraba sa pregatiti o lista de activitati posibile. Aceasta ar putea include cateva Dansuri Sacre 11:11, Dansul unic al Elementelor si orice alte activitati care simtiti ca sunt potrivite; apoi sa fiti pregatiti sa navigati in felul vostru in timpul Activarii.

IUBIREA este CHEIA pentru POARTA a 8-a. Asa incat amintiti-va sa stabiliti o rezonanta puternica de IUBIRE ADEVARATA inainte de inceperea ceremoniei. Aduceti in mijlocul vostru / in voi IUBIREA in toate felurile in care puteti. Faceti in asa fel incat tot grupul vostru sa sara in Riul de Iubire si sa stropeasca in jur cu ea.

Multe Grupuri de Ancorare nu urmeaza aceste linii-de-ghidare, si prefera sa faca totul „in felul lor”. Si aceasta este potrivit, caci in Fiinta noastra Unica este multa diversitate. Cu toate acestea, este de asemenea important sa ne amintim ca exista o putere extraordinara in atentia noastra concentrata. Daca ne aliniem cu totii la modul constient cu Dansul Procesiunea Stelara de exemplu, tot ceea ce facem devine si mai puternic. Alegerea va apartine!

Aici sunt cateva elemente pe care ar trebui sa le incorporati daca este posibil in Ceremonia voastra pentru Poarta a 8-a:

ÝToata lumea ar trebui sa poarte alb (cu accente colorate, daca se doreste).

ÝGardienii ar trebui sa-si asume pozitiile.

ÝToata lumea, inclusiv Gardienii, ar trebui sa faca simultan exercitiul „GO” si sa se alinieze ca o Fiinta Unica.

ÝRamaneti tot timpul aliniati cu Cilindrul Maestru.

ÝCititi cu voce tare cea mai noua Lista a Grupurilor de ancorare si aliniati-va cu celelalte Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a ca o Fiinta Unica.

ÝFaceti exercitiul GO ori de cate ori este necesara impamantarea si re-improspatarea atentiei concentrate.

ÝDansati Procesiunea Stelara pentru ca va aduce in mijlocul vostru energiile tuturor Activarilor de Poarta 11:11 anterioare si le tese in momentul prezent. Acest dans este mult mai puternic daca il dansati pe muzica potrivita.

ÝDansati Dansul vostru unic al Elementelor.

ÝDansati Dansul Lotusului pentru ca va aliniaza cu energiile sublime si subtile ale Lumii Lotusului.

Odata ce incepe Ceremonia voastra de Activare a Portii a 8-a, ramaneti in IUBIRE, mentineti tot timpul energia si atentia, chiar si in timpul pauzelor.

PREGATITI-VA pentru NEASTEPTAT !

Activarea Portii a 8-a va fi FOARTE REALA. Daca sunteti cat de cat receptivi, o veti simti cu siguranta. In timpul Activarii Portii a 8-a vom experimenta putin din cea mai intensa si puternica IUBIRE pe care am simtit-o vreodata, si este bine sa fim pregatiti pentru aceasta.

Cei mai multi dintre oamenii care au participat la un Cilindru Maestru, si multi dintre cei care au format Grupurile de Ancorare le-au descris drept cele mai puternice si profunde experiente din viata lor.

Activarea Portii a 8-a va fi cea mai puternica Activare 11:11 de la Deschiderea Portalului 11:11 in 1992 si ne va propulsa catre nivele noi de nedescris.

Orice se poate intampla! Absolut orice. Si aceasta face ca prioritatea noastra totala sa fie a ramane concentrati asupra a ceea ce facem (Activarea Portii a 8-a si ancorarea noii matrice a Iubirii si Parteneriatului Adevarat!) in decursul Ceremoniei noastre de Activare. Cu totii trebuie sa fim vigilenti si sa nu ne distragem atentia. Chiar daca pamantul de cutremura, ploua, se sting luminile, noi trebuie sa continuam cu Ceremonia de Activare a Portii a 8-a pana cand aceasta este absolut desavarsita / incheiata.

In timpul Activarii Portii a 8-a, vom pasi cu siguranta in afara hartii cunoscutului, in Necunoscut. Aceasta se intampla adesea la Cilindrul Maestru. Daca aceasta se va intampla si in Grupul vostru de Ancorare, amintiti-va sa ramanti puternic ancorati in Unicitate si sa mentineti rezonanta Inimii Lotusului, indiferent de Ýce se intampla.

In timpul unei Activari 11:11 este destul de „normal” ca neasteptatul sa se intample. Aducem pe planeta Energii Noi Cuantice. Nou inseamna ceva ce nu am experimentat pana acum.

Pot aparea surprize. Pot aparea energii sublime de IUBIRE puternica. Putem experimenta deschiderea prin crapare a inimilor noastre, si influxul IUBIRII PURE, ADEVARATE, cum nu am mai simtit niciodata pana acum pe aceasta planeta. Orice s-ar intampla, este important sa ramanem impamantati, concentrati si PUTERNICI IN FIINTA NOASTRA UNICA. Trebuie sa ramanem deschisi catre neasteptat si sa ne permitem noua insine sa fim spontani in mijlocul atentiei concentrate.

 

Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Argentina to Canada
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Canada to Malaysia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Morocco - Africa de Sud
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Sweden - Venezuela
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Brazilia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Germania
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Mexic
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Rusia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Spain
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din USA


daca organizati un Grup de Ancorare a Portii a 8-a, va rugam sa trimiteti email catre Annu la adresa onebeing1122@yahoo.ie astfel incat sa va putem adauga pe lista.
Amintiti-va sa includeti numele vostru, orasul, judetul si tara, adresa de email si numarul de telefon.