Activarea Portii a 8-a 11:11

Pregatirile GRUPURILOR de ANCORARE: Partea 1

Pregatirile pentru Grupurile de Ancorare

Activarea Portii a 8-a este cea mai importanta Activare 11:11 de la Deschiderea initiala a Portalului 11:11 in 1992. Cuvintele-cheie ale Portii a 8-a sunt TREZIND INIMA LOTUSULUI si INTRAND IN LUMEA LOTUSULUI. Scopul ei este de a naste noua matrice a Iubirii si Parteneriatului Adevarat. Poarta a 8-a este atat de monumentala incat ne va misca rapid intr-o lume complet noua unde putem experimenta in sfarsit Implinirea celor mai Indraznete Visuri. Acesta este timpul pe care l-am asteptat indelung, si dupa Activarea Portii a 8-a nimic nu va mai fi niciodata la fel.

Oricum participam la Activarea puternicii Porti a 8-a, fie in cadrul Cilindrului Maestru din Mallorca, Spania, sau intr-un Grup de Ancorare, este esential sa fim pe deplin prezenti, cu toata fiinta noastra si absorbiti complet in Riul de Iubire pe care il chemam pentru mai departe.

Aceste Pregatiri pentru Grupurile de Ancorare au fost create pentru a sustine intalnirile de pregatire ale grupurilor voastre si Ceremonia de Activare a Portii a 8-a- Aceste linii de ghidare va vor ajuta sa va intariti Grupul de Ancorare pentru a ancora rezonanta IUBIRII celei mai ADEVARATE pe masura ce energiile Portii a 8-a se vor Ýrevarsa.

Va rugam simtiti-va liberi sa adaugati creativitatea proprie, atata timp cat este reala, clara si pe deplin aliniata cu energiile Portii a 8-a.

Partea a 2-a: Instructiuni de Activare pentru Grupurile de Ancorare
Instructiuni pentru Gardienii Portii a 8-aIntalnirile de pregatire ale Grupului de Ancorare

ADUCETI in mijlocul vostru / in voi IUBIREA!

Inainte de a incepe, va rugam trimiteti prin email detaliile de contact ale Grupului vostru de Ancorare lui Annu astfel incat sa fiti inclusi pe Lista Grupurilor de Ancorare a Portii a 8-a de pe acest site. Aceasta este de o IMPORTANTA VITALA pentru ca Cilindrul Maestru si toate celelalte Grupuri de Ancorare de pe intreg cuprinsul globului sa se poata alinia cu grupul vostru pe 11 Februarie.

Este foarte de ajutor sa tineti intalniri pregatitoare astfel incat grupul vostru sa sa alinieze ca o Fiinta Unica in Lumea Lotusului si sa creeze o dinamica de iubire super-puternica si clara. Mai jos sunt listate cateva practici extrem de utile pe care grupul vostru le poate invata la pregatirile pentru Activarea Portii a 8-a. Aceasta include si cateva Dansuri Sacre 11:11 profund transformationale.

Rezonanta de esenta, care este vital sa o stabiliti in cadrul grupului vostru, este CEA MAI REALA si ABSOLUTA IUBIRE. Activarea Portii a 8-a vorbeste despre cea mai reala, adevarata, sublima si magnifica IUBIRE pe care am cunoscut-o vreodata. Aducerea acesteia in voi si incorporarea IUBIRII la nivel de Esenta in timpul intalnirilor Grupului vostru de Ancorare va fi cea mai importanta pregatire a voastra pentru Activarea Portii a 8-a. Imbratisati-i pe toti cei din Grupul vostru de Ancorare cu VALURI de IUBIRE. Pregatirile pentru Activarea Portii a 8-a ne cer sa fim absolut seriosi si dedicati, iar VALURILE cuantice de IUBIRE vor face ca aceasta sa se intample fara nici un efort si cu amuzament. Stropiti cu iubire pretutindeni, si nu doar in cadrul intalnirilor grupului vostru. Traiti aceasta! Iubiti aceasta! Fiti aceasta!

Saltul in Riul de Iubire ne va muta intr-o noua matrice si ne va ajuta sa ne aliniem cu sinele noastru adevarat, cu esenta noastra. Rezonanta CELEI MAI REALE IUBIRI ne ajuta de asemenea sa ne desprindem de taramurile mental si fizic astfel incat sa putem fi prezenti pe deplin, cu toata fiinta noastra. IUBITI si PERMITETI-VA SA FITI IUBITI!


PURIFICAREA si a deveni REALI

Purificarea este o cerinta necesara pentru a intra in Lumea Lotusului. Aceasta este ceva ce trebuie sa facem fiecare in mod individual, dar poate va puteti dedica una din intalnirile initiale ale Grupului vostru de Ancorare pentru a explora cum sa faceti aceasta. Purificarea inseamna eliberarea a tot ceea ce a expirat inauntrul fiintelor voastre si in lumea exterioara. Inseamna a lasa in urma tiparele si reziduurile emotionale vechi, conceptele limitate, credinte spirituale depasite, si tot ceea ce nu mai este real si adevarat. Este de asemenea important sa recalibram la nivel fizic spatiul nostru de locuit, sa ne rafinam exprimarea exterioara in lume si sa avem mai multa grija de corpurile noastre fizice. Este nevoie sa ne dezbracam pana la esenta, sa ne aliniem cu sinele noastre noi, reale si sa devenim intruchiparea Iubirii pure Adevarate. Aici ne dorim cel mai mult sa ajungem, si este intr-adevar nevoie sa ajungem, pentru a naste Noul.

Va rugam cititi Raportul de navigare al Solarei pentru anul 2007 pentru a afla mai multe informatii despre cum sa faceti aceasta si despre cum va fi acest an minunat.

Activitati pentru Intalnirile Grupului de Ancorare

Informatii despre Poarta a 8-a si 11:11

Printati TOATE informatile despre Poarta a 8-a pe care le gasiti la Indexul Portii a 8-a in acest site si impartiti-le in grupul vostru. Puteti de asemenea printa si imparti Raportul de navigare al Solarei pentru anul 2007. Aceasta este cu adevarat important, caci va adanci intelegerea grupului vostru despre Activarea Portii a 8-a, iar Raportul de navigare al Solarei pentru anul 2007 va fi extrem de folositor in cadrul intalnirilor voastre pentru a va ajuta sa va aliniati cu energiile Portii a 8-a.

Subscrierea la Rapoartele Lunare de navigare ale Solarei este de asemenea foarte recomandata caci ele vor clarifica cum puteti naviga Valurile Cuantice care ne infuzeaza cu energiile Portii a 8-a ale LUMII LOTUSULUI.

Cartea Solarei „Cum sa traim maret pe o planeta mica” contine de asemenea practici foarte folositoare, precum Inima Unica, care poate fi incorporata in intalnirile Grupului vostru de Activare si in cadrul Ceremoniei de Activare.

HARTA LUMII

Este foarte eficient sa va aliniati vizual cu Cilindrul Maestru din Mallorca, Spania si toate Grupurile de Ancorare prin folosirea unei harti a lumii. Folositi Lista Grupurilor de Ancorare a Portii a 8-a din toata lumea (care va fi disponibila la jumatatea lunii Ianuarie si care va fi actualizata zilnic pana in dimineata Activarii) si infigeti stegulete stralucitoare in locatia fiecarui Grup de Ancorare a Portii a 8-a. Puteti actualiza Harta voastra de Ancorare de fiecare data cand Grupul vostru de Ancorare se intalneste, si va rugam luati-o cu voi la Activare.

Dansurile Sacre si Muzica 11:11

Grupurile de Ancorare care danseaza Dansurile Sacre 11:11 in timpul Activarilor 11:11 impamanteaza intotdeauna mult mai usor influxul energiilor noi 11:11 atat de concentrate si intense. Dansurile Sacre profund transformationale sunt create chiar pentru acest scop si intr-adevar functioneaza.

Grupul vostru de Ancorare ar trebui sa exerseze Dansurile Sacre in timpul intalnirilor voastre pregatitoare si ar trebui de asemenea sa va creati Dansul Elementelor unic, personal. Procesiunea Stelara este singurul Dans Sacru 11:11 care a fost dansat la toate Activarile de Poarta, astfel incat este foarte recomandat sa-l practicati. Dansul Lotusului, extrem de subtil si profund, ne ajuta sa ne conectam cu Lumea Lotusului. Si vigurosul si salbaticul Dans Pamant–Stea ne ajuta sa ne unim fiintele interioare Pamant-Stea.

DANSUL ELEMENTELOR

Dansul Elementelor a constituit o parte vitala la fiecare Activare 11:11 de la Poarta a 4-a incoace. Este proaspat creat pentru fiecare Activare de catre dansatori, astfel incat sa poata aduce elementele Noului. Va rugam sa vizitati pagina cu Dansul Elementelor pentru a afla mai multe informatii despre crearea noilor nivele ale acestui minunat dans.

INSTRUCTIUNI despre DANSURILE SACRE

Dansurile Sacre 11:11 Ý
Descrierea tuturor Dansurilor Sacre


Procesiunea Stelara
Dansul Pamant-Stea
Dansul Lotusului
Dansul Elementelor Ý


Vizualizati o animatie a dansului Procesiunea Stelara Ý
Vizualizati o animatie a Dansului Spiralei Sacre
Vizualizati o animatie a Dansului Ochiului Unic
Vizualizati o animatie a Dansului Stelei Pulsatorii

Va recomandam cu putere sa descarcati sau sa comandati muzica pentru patru din Dansurile noastre Sacre, caci ea pastreaza rezonanta profunda a dansurilor si poate fi de asemenea folosita pentru a ramane aliniati cu energiile 11:11 pe durata activitatilor si a pauzelor de odihna.

Muzica este disponibila pentru Procesiunea Stelara, pentru Dansul Soarelui Central, pentru Dansul Spiralei Sacre si pentru Dansul Pamant-Stea. Veti avea cu adevarat nevoie de muzica pentru Procesiunea Stelara si pentru Dansul Pamant-Stea daca veti dansa aceste dansuri in cadrul Grupului vostru de Ancorare.

Daca doriti sa comandati CD-urile sau casetele, va rugam sa faceti aceasta cat de curand posibil, pentru ca nu vom mai putea satisface comenzile dupa 24 Ianuarie.

Pentru Ceremonia de Activare a Portii a 8-a puteti sa aduceti de asemenea un mixaj stralucitor de cantece din intreaga lume combinate cu cantece de dragoste sau puteti avea chiar si muzicienti care sa cante in direct.

IMPAMANTAREA prin Exercitiul „GO”

Exercitiul „GO” este o practica simpla dar esentiala care va ajuta grupul vostru si il va realinia ca o Fiinta Unica. Folositi acest exercitiu la inceputul ceremoniei si inainte de inceperea oricaror activitati, precum Dansurile Sacre. De asemenea este de o importanta vitala pentru Gardieni sa faca exercitiul „GO” inainte de a-si lua pozitiile. Energiile in timpul Activarii Portii a 8-a vor fi deosebit de puternice, si realizarea Exercitiului „GO” va va mentine grupul pe deplin prezent si ancorat, si de asemenea nu va veti simti zdruncinati de energiile puternice ale Portii a 8-a.

Instructiuni pentru Exercitiul „GO” Ý

Pregatirea GARDIENILOR

Gardienii sunt o parte importanta a Activarii de Poarta 11:11. Daca fiecare persoana din grupul vostru a fost pregatita sa serveasca drept Gardian inainte de Ceremonia de Activare, va va fi mult mai usor. Va rugam sa cititi si sa printati pagina despre Gardieni.

Instructiuni pentru Gardienii Portii a 8-a

Crearea unui Grup de Ancorare a Portii a 8-a
Partea a 2-a: Informatii despre Activarea in cadrul Grupurilor de Ancorare a Portii a 8-a

 

Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Argentina to Canada
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Canada to Malaysia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Morocco - Africa de Sud
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Sweden - Venezuela
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Brazilia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Germania
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Mexic
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Rusia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Spain
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din USA


daca organizati un Grup de Ancorare a Portii a 8-a, va rugam sa trmiteti mesaj prin email catre Annu la adresa onebeing1122@yahoo.ie astfel incat sa va putem include pe lista. Amintiti-va sa includeti numele vostru, orasul, sectorul, judetul, tara, adresa de email si numarul de telefon.