Dansurile Sacre 11:11

 

 

 

 

 

Descrierea Dansurilor Sacre  11:11

 

 

 

 

 

PROCESIUNEA STELARA

(1991 de Solara)

Procesiunea Stelara este primul Dans Sacru 11:11. El aduce impreuna Fiinta Unica aliniindu/ne intr/o singura Stea, apoi intram spiralat in Realitatea mai Inalta. Acest dans a fost executat pe tot globul de aproximativ 144.000 de oameni la activarea 11:11 din 11 ianuarie 1992. Si este singurul Dans Sacru care a fost dansat la fiecare Cilindru Maestru ale activarilor 11:11.

 Cum sa dansezi procesiunea stelara PROCESIUNEA STELARA:
Muzica pentru procesiunea stelara PROCESIUNEA STELARAT:
Acum este disponibil pe Cd sau se poate downloda.
Vizioneaza animatia pentru PROCESIUNEA STELARA

 

 

 

 

 

DANSUL  MARELUI  SOARE CENTRAL

(1992 de Solani)

Expandeaza Marele Soare Central intr/un si mai mare Soare Central aliniat la realitatea Inalta. Acest dans energetic creaza o propulsie si este folosit doar in cazurile in care este nevoie de o enrgie speciala mai puternica pentru un anume scop. In ocazii speciale, dansuri unice sunt executate chiar in mijlocul Dansului Marelui Soare Central.De exemplu un dans care sa deschida tesatura dintre spatiu si timp.Dansul Punctul de insertie s/a nascut in centrul acestui dans in timpul Activarii portii a treia.

Muzica pentru  DANSUL MARELUI SOARE CENTRAL: Acum si pe CD sau se poate downloda

 

 

 

 

 


DANSUL SPIRALEI SACRE

(1992 de Solara)


Acest dans al Iubitilor de Dincolo de Stele este ca o harta a calatoriei noastre in Inima Unica. Minunatul Dans al Spiralei sacre a fost punctul central  al activarii Portii a doua a lui 11:11 din iunie 1993. Doua spirale de dansatori reprezentand Iubitii de Dincolo de Stele danseaza inspre centru si devin O singura Fiinta, apoi cele doua spirale ca si Una patrund impreuna in Iubirea Inalta.

 Cum sa dansezi  DANSUL SPIRALEI SACREACRE: In lucru!
Muzica pentru DANSUL SPIRALEI SACRE:
Acum si pe CD sau se poate downloda.
Vizionati animatia Dansului Spiralei Sacre

 

 

 

 

 

DANSUL LOTUSULUI

(1992 de Omashar & Solara)


Unul dintre dansurile noastre cele mai subtile care reprezinta Inima Lotusului. Dansam incet in doua cercuri ca si petalele Lotusului Iubirii Adevarate, transmitand usor iubirea noastra inafara pe toata planeta si inhalam inapoi cea mai pura Esenta a Iubirii. Acest dans este executat in liniste aproape cu ochii inchisi si se ancoreaza foarte puternic Inima Lotusului ori de cate ori este dansat. Este magnific noaptea afara sub lumina stelelor.

 Cum sa dansezi DANSUL LOTUSULUI:

 

 

 

 

 


DANSUL STELEI - PAMANT

(1995 de Solara)

Acesta este un dans transformativ foare puternic care integreaza Pamantul si Steaua in interiorul corpurilor noastre fizice. In primul rand, dansam foarte viguros ca niste Fiinte Pamantesti  Primordiale , apoi dansam eteric ca si Fiintele Stelare. Continuand sa schimbam inainte si inapoi aceste doua energii diferite. Apoi ne bucuram impreuna cu partenerul nostru care incorporeaza oposul a ceea ce suntem noi. La final Fiintele Pamant si Fiintele Stelare vor deveni Una. Acest dans a fost creat in Finlanda.

 Cum sa dansezi DANSUL PAMANT-STEA:
Muzica pentru DANSUL PAMANT-STEA: Acum si pe CD sau se poate downloda.

 

 

 

 

 

DANSUL TAANUA DANS AL IUBIRII INALTE

(1995 - 1996 de Ramariel & Solara)


Un dans salbatic care activeaza Iubirea Inalta. Miscarile si sunetele sunt inspirate de Busmanii din Desertul Kalahari, pe masura ce incorporam stelele care vaneaza Iubirea Adevarata. Este un dans ciudat, deosebit, placut si deseori ne pune in situatia unui balans fizic precar pana ce realizam cat de sustinuti suntem de Fiinta Noastra Unica. La sfarsit, descoperim ca am gasit ceva dincolo de Iubirea Adevarata in momentul in care suntem umpluti cu Iubirea Adevarata.

 (Parte din acest dans a fost creat de Ramariel in Machu Picchu, Peru in 1995 si restul in Montana de Solara in 1996.)

 

 

 

 

 

DANSUL OCHIULUI UNIC

(1996 de Solara)


Un alt dans subtil al Fiintei Noastre Unice in care in mod constant  ne retesem si ne realiniem. Pe masura ce/l dansam, Ochiul Nostru Unic este activat, ducandu/ne mai adanc la nivele noi de perceptie si simtire.

 Vizionati animatia pentru Dansul Ochiul Unic

 

 

 

 

 DANSUL PUNCTUL DE INSERTIE

(1997 de Solara, Nova & Uriel)


Un dans  nou, puternic care se danseaza in grupuri de cate trei in care cream puncte de insertie pentru a ancora Realiatea Inalta in fizic. Acest dans a fost creat la Cilindrul Maestru al Deschiderii Portii a 3 a 11:11.

Muzica pentru DANSUL MARELUI SOARE CENTRAL este folosit la Dansul Punctului de insertie.
Vedeti imagini ale DANSULUI PUNCTULUI DE INSERTIE:

 

 

 

 

 

DANSUL  ELEMENTELOR

Acest dans a fost executat la fiecare Cilindru Maestru incepand cu Poarta a 4 a si niciodata nu este identic. De la a 5 a poarta, numeroase Grupari de Ancorare de pe tot Globul au dansat Dansul Elementelor. S/au creat dansuri individuale ale celor patru elemente, Pamant, Aer, Apa si Foc.

Dansul Elementelor este un dans extrem de impamantat care ne reconecteaza la nivel celular cu tot ce exista in viata. Acest dans este un mod de a comunica cu intreaga planeta pentru a spune ce anume se intampla cu prilejul patrunderii acestor energii cuantum pe planeta in timpul Activarilor 11:11. El ne aliniaza cu intreaga Natura si tot ce exista in Fiinta noastra Unica Vasta Unificata la nivelul celei mai profunde energii din esenta. Dansul elementelor reconfigureaza si grabeste structura moleculara a tuturor formelor de viata.

Dansul Elementelor

 

 

 

 

 

DANSUL STELEI CARE PUSLEAZA

(2004 de Cilindrul Maestru de le deschiderea portii a 6 a din Irlanda .)

Dansul Stelei care Pulseaza a fost creat in afara centrului Dansului Un Pamant / O Singura Fiinta cu ocazia celui de/al saselea  Cilindru Maestru. Este micut, dar puternic, se executa in grupuri de cate sase dansatori, care se tin de maini, astfel incat trei dintre ei vor forma un triunghi interior si ceilalti trei un triunghi exterior. Cele doua triunghiuri pulseaza inauntru si inafara si isi schimba pozitiile cand inauntru cand inafara. Aceasta reprezinta nasterea samburelui esentei Noului.

Vizionati animatia Dansului Stelei care Pulseaza

 

 

 

 

 

DANSUL  ASLAN AL LEULUI DE AUR

(1998 de Solara cu Ataana Loa)


Unul dintre cele mai puternice dansuri a fost esenta ceremoniei Activarii celei de/a patra porti, la Cilindrul Maestru. Acest dans este o saritura uriasa fata de toate celelalte dansuri ale noastre. El semnifica reintoarcerea pe Pamant a leilor de aur inaripati si deschide o poarta pentru vremurile desavarsirii. Printr/o serie de miscari complicate, numeroase perechi de lei puternici se intretes intr/un mod maret cu Unicul si cu tot ce exista.
 

 

 

 

 

 

DANSUL IUBIRII UNICE ADEVARATE  


Un dans nou care va fi creat la Cilindrul Maestru din Mallorca cu prilejul deschiderii Portii  a 8 a, in Spania 2007.

 

 

 

 

 

Copyright 1991 -2007 al Solarei. Toate drepturile rezervate.