8e POORTACTIVERING 11:11

ANKERGROEP INSTRUCTIES

HET VINDEN VAN JE 8e POORT ACTIVERINGSLOCATIE

Het is heel belangrijk dat je Ankergroep bewust de juiste locatie kiest voor je 8e Poort Activeringsceremonie in plaats van gewoon te kiezen voor wat handig is. Probeer een mooie plaats in je omgeving te vinden, die een heldere, zuivere energie heeft en afgestemd is op het Lotus Hart. Het is altijd krachtiger je Activeringsceremonie buiten te houden in een open en natuurlijke omgeving, zoals een park, bij een meer of op een heilige locatie. Denk er alleen wel aan op elke weersoort voorbereid te zijn. Bij de Hoofdcilinders, die altijd buiten plaatsvinden, hebben we zeildoek beschikbaar om de geluidsinstallatie af te dekken, zelfs als er zonnig weer verwacht wordt. En we zijn altijd toegewijd aan het afronden van onze Activeringsceremonie, ongeacht wat voor weer we ervaren.

Als je groep besluit de Activeringsceremonie in een gebouw of bij iemand thuis te houden, is dat ook prima; besteed gewoon wat extra aandacht aan het herijken en zuiveren van de ruimte.

Vaak, wordt je niet alleen geroepen naar de perfecte locatie, maar maakt hij zichzelf ook beschikbaar. Als je vooraf de moeite neemt die speciale plaats te vinden, zal het je Ankergroep veel effectiever maken.

HET CREËREN VAN EEN HEILIGE PLAATS OP JE ACTIVERINGSLOCATIE

Waar je ook maar je Ankergroep’s 8e Poort Activeringsceremonie houdt, je zult een heilige plaats moeten creëren. Je kunt dit doen door schoon te maken, te zuiveren en te herijken.

Als je van plan bent buiten te zijn, kun je beginnen met het bewust en liefdevol verwijderen van scherpe stenen en puin uit het gebied.

Je zou je locatie kunnen afbakenen met bloemen, kaarsen of bamboetoortsen op de grond en je ceremonie er binnen houden. Sommige Ankergroepen hebben met stro een cirkel in de sneeuw gemaakt. Doe wat goed voelt om je Heilige Plaats te creëren. De grond zal zich al bewust zijn van wat er gaat plaatsvinden, maar denk er alsjeblieft aan de plaats echt te bedanken voor de samenwerking met ons in dit gedenkwaardige evenement.

Als je je ceremonie in een gebouw houdt, zul je de plaats eerst willen ontdoen van onnodige rommel. Maak het zo schoon, ontmanteld en neutraal als mogelijk. Zet wat verse bloemen neer en steek enkele kaarsen aan, maar vermijd het gebruik van sterke wierook, omdat de energie ervan te zwaar is en astrale energie aantrekt. Eenvoud, schoonheid en frisheid zijn de sleutels tot het creëren van een heldere heilige plaats.

We moeten benadrukken dat het creëren van uitgebreide magische altaren met veel kristallen, heilige symbolen en dergelijke NIET GEPAST IS. 11:11-Poortactivering gaan om het werken met de zuivere, ontvouwende nieuwe energieën van de Grotere Realiteit en zulke dingen zullen uitsluitend belemmerend werken en de energieën afzwakken.

De werkelijke resonantie en heiligheid van je plaats zal gecreëerd worden door de afstemming van je groep als Eén Zijn en door het te vullen met gigantische Golven van ZUIVERSTE LIEFDE!

WAT TE DRAGEN TIJDENS DE ACTIVERINGSCEREMONIE

Iedereen zal speciale, witte kleding, dienen te vinden om te dragen voor de Activering. Bij de Hoofdcilinder dragen we altijd mooie, eenvoudige witte kleding, omdat wit de zuiverheid en afstemming van ons Eén Zijn symboliseert. Het verhoogt de resonantie tot een verhoogd gevoel van Eenheid en maakt het veel makkelijk om gefocust en helder te blijven.

Je groep zal ook een selectie sarons, pareos en lange sjaals in roodtinten, oranjetinten, geeltinten, blauwtinten, groentinten, paarstinten, bruintinten en wit nodig hebben, voor de Dans van de Elementen.

DE TIJDEN VAN DE 8e POORT ACTIVERINGSCEREMONIE

Het zal oneindig krachtiger zijn om je ceremonie te houden tijdens de zelfde tijden als de Hoofdcilinder op Mallorca, Spanje, hun Activering doet. Voor de 8e Poort beginnen we rond 09.00 uur in de ochtend van 11 februari en ronden af omstreeks 16.00 uur in de middag, Europeese tijdzone. Je kunt deze uren omrekenen naar je locale tijdzone op de wereldklok website.

Hoewel dit vreemde uren, in het midden van de nacht, zullen zijn voor sommige delen van de wereld, herinner je alsjeblieft dat dit een eens-in-je-leven evenement is en dat we allemaal gezegend zijn er deel van te kunnen zijn. Dit zou het makkelijker moeten maken om uit je ‘dagelijkse’ routine te stappen. De 8e Poort is de zeldzaamste kans de totaal nieuwe matrix van Ware Liefde leven te geven en het zal onbeschrijflijk sterker zijn om afgestemd te zijn als Eén Zijn, inclusief fysieke tijd.

WAT MEE TE NEMEN NAAR JE ACTIVERINGSCEREMONIE

Eten en water om te delen
Witte kleren en kleurrijke pareo’s, sarongs and sjaals
Warme, beschermende lagen kleding
Zaken om je Activeringslocatie te herijken en decoreren zoals verse bloemen
Een geprinte versie van het nieuwste 8e POORT HOOFDOVERZICHT VAN ANKERGROEPEN WERELDWIJD
Muziek voor de Heilige Dansen en wereldmuziek
CD-speler, iPod of laptop om muziek te draaien
Wereldkaart met stickers op de locaties van de Hoofdcilinder en alle Ankergroepen
Dekens, matjes of kussens om op te zitten
Zeil voor het afdekken van de geluidsinstallatie (in geval van regen of veel zon)

Prints van alle 8 e Poortinformatie, in het bijzonder het Thema voor de 8e Poort, 11:11-Heilige Dansen, de ‘GO’ en Wachterinformatie

HET THEMA VAN DE 8e POORT

Tijdens heel je ceremonie is het van vitaal belang om gefocust te blijven op waar de 8e Poort over gaat: HET ONTWAKEN VAN HET LOTUS HART - HET BINNENTREDEN VAN DE LOTUS WERELD.

Het Lotus Hart gaat verder dan het niveau van ons Eén Hart en zal onze Nieuwe Fundering zijn, waarop al onze toekomstige inspanningen op gebouwd zullen worden. Het Lotus Hart is ook de kernkracht van ons nieuwe emotionele lichaam en vertegenwoordigt de samensmelting van onze meest intieme persoonlijke wensen en het vervullen van ons ware doel door het dienen van de Eén.

Als we de sublieme, subtiele Lotus Wereld binnentreden, zullen we worden ondergedompeld door de krachtigste infusie van zuiverste Ware Liefe, die we ooit hebben ervaren. Alles zal veranderen op een kernniveau en we zullen de werkelijkheid van JUISTE TIJD - JUISTE PLAATS binnentreden, waar we onze Stoutste Dromen kunnen vervullen.

WACHTERS

Wat er tijdens een 11:11-Activering ook gebeurt, de Wachters blijven altijd Groter dan de activiteiten in het centrum.

Bij elke 11:11-Activering zul je enkele krachtige wezens zien staan rondom de omtrek van onze heilige plaats. Deze Wachters zijn er om te dienen als stabilisatiepinnen voor de Template van Eenheid. Ze zijn hier om de Grotere Realiteit te verankeren en de heiligheid van onze bijeenkomst te beschermen. Het belang van het hebben van Wachters kan niet overdreven worden. Wachters voorzien ons van een stabiel, enorm verhoogd energieveld.

8e Poort Wachter Instructies

AFSTEMMEN OP DE HOOFDCILINDER & ANKERGROEPEN WERELDWIJD

De focus van je Ankergroep tijdens de 8e Poortactivering is af te stemmen als Eén Zijn met de Hoofdcilinder en andere Ankergroepen over de wereld om de nieuwe matrix van WARE LIEFDE en PARTNERSCHAP te verankeren.

Tijdens heel de 8e Poort Activeringsceremonie is het van vitaal belang dat je volledig afgestemd bent met de Hoofdcilinder op Mallorca, Spanje. Voel bewust onze aanwezigheid met jullie in het Hart van de Lotus op elk moment. Onze Hoofdcilinder zal je constant golven en golven van krachtige, geconcentreerde 8e Poort energieën van ZUIVERE WARE LIEFDE sturen. Hoe meer je bent afgestemd met de Hoofdcilinder, hoe krachtiger je het zult voelen. Het is dan jullie taak de 8e Poort energieën in de Aarde te verankeren en ze te expanderen, naar buiten, naar de verste hoeken van de wereld.

De8e Poortactivering gaat ons totaal buiten de kaart van het bekende brengen, zoals nooit tevoren, ver in de onverkende werkelijkheden van het dieper Onzichtbare, bekend als de Lotus Wereld. De Hoofdcilinder zal de immense energie van alle Ankergroepen sterk voelen en jullie gefocuste aandacht en Liefde zal ons geheel ondersteunen en ons verankerd houden. We zijn hier immens dankbaar voor, omdat het ons in staat stelt de nodige kracht te vinden om deze monumentale 8e Poort te activeren.

Het is ook belangrijk om je constant bewust te zijn van de andere Ankergroepen over de hele wereld. Samen, vormen we Eén heel Enorm Zijn en hoe bewuster je Ankergroep hiervan gewaar is, hoe effectiever ons Eén Zijn zal zijn .

Bij de 11:11-Hoofdcilinders lezen we altijd de locatie van elke afzonderlijke Ankergroep over de hele wereld hardop voor bij de aanvang van onze Activeringsceremonie. Als we dat doen, kunnen we jullie allemaal met ons voelen samenkomen als Eén. Het is een krachtig begin van onze Activering als iedereen in zijn afgesproken positie stapt. En we zijn klaar om te beginnen...

Het is heel belangrijk dat je ook het nieuwste Hoofdoverzicht van alle 8e Poort Ankergroepen hardop voorleest bij het begin van je ceremonie, zodat we allemaal bewust samen kunnen afstemmen.

8e Poort Hoofdoverzicht van Ankergroepen Wereldwijd
( Dit overzicht zal dagelijks worden bijgewerkt tot op de ochtend van de Activering.)

8e POORT HOOFDCILINDER ACTIVERINGSCEREMONIE

Bij onze 11:11-Hoofdcilinders hebben we nooit een vastgesteld schema van activiteiten. We besteden een week aan intensieve voorbereidingen, het leren van de Heilige dansen en verscheidene andere processen om ons in een sterk, helder Eén Zijn te brengen. Op de dag van de Activeringsceremonie staan we wijd open om met de flow mee te gaan en de energie te volgen.

We beginnen gewoonlijk met het creëren van poorten van twee mensen die naar elkaar kijken en de mensen treden één voor één binnen door het doen van de mudra’s van alle voorgaande Poorten. Als ze door de poort gaan, worden ze een tweede poort. En het gaat door totdat onze hele Hoofdcilindergroep een poort wordt.

Een enorme cirkel vormend, openen we in het Eén Hart en luisteren naar een lied van Omashar of een andere musicus. Daarna wordt de lijst van Ankergroepen over de hele wereld hardop voorgelezen, zodat we hun aanwezigheid kunnen voelen en met hen kunnen afstemmen als Eén Zijn.

Gewoonlijk is de eerste dans die we doen de Sterrenprocessie, omdat het de enige dans is die gedanst is tijdens alle 11:11-Activeringen. Daarna, kan alles gebeuren...

Soms vloeit de gehele ceremonie soepel en is het ineens over. We zijn er acht uur of meer geweest en het voelt alsof het net begonnen is.

Andere keren kunnen er uitdagingen opduiken of de energieën kunnen ineens vervlakken. Dat is wanneer onze training van de afgelopen week essentieel is, wanneer we snel ons Eén Zijn bijeen dienen te brengen en het naar een ander niveau moeten brengen. En op deze momenten helpt het echt om met je hele wezens volledig aanwezig en wijd open te zijn.

Tijdens bijna elke 11:11-Poortactivering zal er tenminste één (en vaak veel meer dan één) moment zijn, waarop de energieën opeens de bekende paden verlaten en we in een zeer krachtige en zuivere onderdompeling van de Grotere Realiteit geduwd worden. Meestal gebeurt dit wanneer het niet mogelijk is iemand te verwijderen van wat we ook maar aan het doen zijn en aan te kondigen wat er gebeurt en wat we vervolgens zouden moeten doen. Dit is wanneer ons Eén Zijn het over moet nemen. En als ons Eén Zijn niet goed functioneert, kan het een ramp zijn. Maar, wanneer het sterk en helder is, is er zo’n pracht; het is totaal onbeschrijfelijk wanneer we de paden creëren in de voorheen onverkende werkelijkheden van het dieper Onzichtbare. Deze momenten van het volledig bewonen van het Onzichtbare, terwijl we in fysieke vorm zijn, zijn meer dan verbazingwekkend.

De feitelijke Activering van de Poort kan op elk moment gebeuren, bijna altijd wanneer we het het minst verwachten. (Lees het Tweede Poort Wachterverhaal.) Als de nieuwe Poort energieën de planeet binnenkomen door de Hoofdcilinder, kan elke aanwezige het onbetwistbaar voelen.

Het zelfde geldt voor de Ankergroepen - als je open blijft en afgestemd met de Hoofdcilinder en met alle andere Ankgergroepen ons Eén Zijn vormend, zul je het beslist voelen als de 8 e Poort energieën je bereiken. Dit is één van de redenen waarom het zo waardevol is om je groep af te stemmen met de exacte tijden van de Hoofdcilinder. En wanneer de 8e Poort energieën naar je toe komen, is het je taak ze in de aarde te verankeren en uit te zanden naar de hele planeet.

We hebben geen vastgestelde tijd waarop onze Activeringsceremonie afgelopen is. Het is gewoon opeens duidelijk dat het afgerond is. We kunnen het allemaal voelen. En vaak zijn er nog steeds dansen of activiteiten die we zouden willen doen, maar de Ceremonie is klaar.

8e POORT ANKERGROEP ACTIVERINGSCEREMONIE SCHEMA

Het is beter geen vast schema te hebben voor je Ankergroep, maar een voorbereide lijst van mogelijke activiteiten. Deze zou sommige van de 11:11-Heilige Dansen bevatten, je eigen unieke Dans van de Elementen en andere activiteiten, waarvan je voelt dat ze gepast zijn; je bent er dan klaar voor om je weg door de Activering te ‘surfen’.

LIEFDE IS DE SLEUTEL VOOR DE 8E POORT. Dus denk eraan een sterke resonantie van ZUIVERSTE LIEFDE te scheppen, voordat je je ceremonie begint. Breng de LIEFDE in op elke mogelijke manier. Laat je hele groep in de Rivier van Liefde springen en spetter het in de rondte.

Veel Ankergroepen volgen niet deze richtlijnen, er de voorkeur aan gevend ‘hun eigen ding te doen’. Dat is ook goed, omdat er veel diversiteit is binnen ons Eén Zijn. Echter, het is ook belangrijk te herinneren dat er een enorme kracht zit in onze gefocuste bedoeling. Als we ons allemaal bewust afstemmen als Eén en als we bijvoorbeeld allemaal de Sterrenprocessie dansen, maakt het alles wat we doen nog sterker. De keus is aan jou!

Hier zijn enkele elementen die je in je 8e Poort Ceremonie zou moeten invoegen als het mogelijk is.

Laat iedereen wit dragen (met kleurrijke accenten als je dat wenst).

Plaats je Wachters in positie.

Iedereen, inclusief de Wachters, zou gelijktijdig de GO moeten doen en afstemmen als Eén Zijn.

Blijf constant afgestemd op de Hoofdcilinder.

Lees hardop het nieuwste Ankergroep Hoofdoverzicht voor en stem af op de andere 8e Poort Ankergroepen als Eén Zijn.

Doe de GO wanneer aarding en opnieuw focussen nodig is.

Dans de Sterrenprocessie omdat het de energieën van alle voorgaande Poortactiveringen in zal brengen en ze in het huidige moment zal verweven. Deze dans is veel krachtiger als je hem danst met de juiste muziek.

Dans je unieke Dans van de Elementen.

Dans de Lotusdans omdat het afstemt met de sublieme, subtiele energieën van de Lotus Wereld.

Zodra je 8e Poort Activeringsceremonie begint, blijf in de LIEFDE en bewaar constant de energie en focus, zelfs tijdens eventuele pauzes.

BEREID JE VOOR OP HET ONVERWACHTE!

De 8e Poortactivering zal HEEL ECHT zijn. Als je ontvankelijk bent, zul je het beslist voelen. We gaan wat van de meest intense krachtige LIEFDE ervaren, die we ooit gevoeld hebben gedurende de Activering van de 8 e Poort en het is het beste als we erop voorbereid zijn.

De meeste mensen die hebben deelgenomen aan een 11:11-Hoofdcilinder en veel van de mensen in 11:11-Ankergroepen, hebben ze beschreven als de meest krachtige en diepe ervaring van hun levens.

De 8e Poortactivering zal de sterkste 11:11-Activering zijn sinds de originele Opening van de 11:11-Toegangspoort in 1992 en zal ons voortbewegen naar onbeschrijflijke nieuwe niveaus.

Alles kan gebeuren! Absoluut alles. En dat maakt het onze totale prioriteit om gefocust te blijven op wat we aan het doen zijn (het Activeren van de 8e Poort en het verankeren van de nieuwe matrix van Ware Liefde en Partnerschap!) gedurende onze hele Activeringsceremonie. We moeten allemaal waakzaam zijn, dat we niet afgeleid worden van onze focus. Zelfs als de aarde schudt, de regen stroomt, het licht uitgaat, we moeten doorgaan met onze 8 e Poort Activeringsceremonie tot het absoluut klaar is.

Gedurende de 8e Poortactivering zullen we beslist de bekende paden verlaten naar het Onbekende. Dit gebeurt frequent bij de Hoofdcilinder. Als het je Ankergroep gebeurt, denk er dan aan om krachtig verankerd te blijven in Eenheid en bewaar de resonantie van het Lotus Hart, ongeacht wat.

Gedurende een 11:11-Activering is het heel ‘normaal’ dat het onverwachte plaatsvindt. We brengen Kwantum Nieuwe Energieën binnen. Nieuw betekent iets dat we nog niet eerder ervaren hebben.

Er kunnen verrassingen zijn. Er kunnen golven zijn van sublieme, krachtige LIEFDE. We kunnen het openbreken van onze harten ervaren en de toevloed van ZUIVERE, WARE LIEFDE, zoals we nog nooit eerder op deze planeet hebben ervaren. Wat er ook gebeurt, het is belangrijk dat we geard, gefocust en STERK IN ONS ÉÉN ZIJN blijven. We moeten open blijven voor het onverwachte en onszelf ruimte toestaan om spontaan te zijn te midden van onze geconcentreerde focus.

 

HOOFDOVERZICHT van alle Ankergroepen Wereldwijd dagelijks bijgewerkt
(uit te printen kort voor de 8e Poortactivering)

8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Australia - Canada
8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Chile - Malaysie
8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Morocco - South Africa
8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Sweden- Vietnam
8e Poort Ankergroepen in Argentinie
8e Poort Ankergroepen in Brazilië
8e Poort Ankergroepen in Duitsland
8e Poort Ankergroepen in Rusland
8e Poort Ankergroepen in Spanje
8e Poort Ankergroepen in Amerika


Als je een 8e Poort Ankergroep organiseert, stuur dan alsjeblieft een e-mail aan Annu onebeing1122@yahoo.ie, zodat we je kunnen toevoegen aan het overzicht.
Denk eraan je naam, woonplaats, staat of provincie, land, emailadres en telefoonnummer te vermelden.