8e POORT ACTIVERING 11:11

ANKERGROEPVOORBEREIDINGEN: Deel Eén

VOORBEREIDINGEN VOOR ANKERGROEPEN

De 8e Poortactivering is de belangrijkste 11:11-Activering sinds de originele Opening van de 11:11-Toegangspoort in 1992. Het thema van de 8e Poort is HET ONTWAKEN VAN HET LOTUS HART en HET BINNENTREDEN VAN DE LOTUSWERELD. Het doel is het leven te geven aan de nieuwe matrix van Ware Liefde en Relaties. De 8 e Poort is zo monumentaal dat het ons snel zal verplaatsen naar een totaal nieuwe wereld waar we eindelijk de Vervulling van onze Stoutste Dromen kunnen ervaren. Dit is de tijd waar we lang op gewacht hebben en nadat de 8e Poort is geactiveerd, zal niets ooit nog hetzelfde zijn.

Hoe we ook deelnemen aan de krachtige 8e Poortactivering, in de Hoofdcilinder op Mallorca, Spanje of in een Ankergroep, het is essentieel dat we geheel aanwezig zijn met onze volledige wezens en onszelf compleet onderdompelen in de Rivier van Liefde die het zal oproepen.

Deze 8e Poort Ankergroep Voorbereidingen zijn samengesteld om de voorbereidende bijeenkomsten van je groep en de 8e Poort Activeringsceremonie te ondersteunen. Deze richtlijnen zullen helpen om de resonantie van ZUIVERSTE LIEFDE te versterken als de nieuwe 8e Poortenergieën binnenstromen.

Voel je alsjeblieft vrij je eigen creativiteit te gebruiken, zolang het echt, helder en volledig afgestemd is op de energieën van de 8e Poort.

DEEL TWEE: 8e Poort Ankergroep Activeringsinstructies
8e Poort Wachter InstructiesANKERGROEP VOORBEREIDENDE BIJEENKOMSTEN

BRENG DE LIEFDE BINNEN!

Voordat je begint, e-mail alsjeblieft je Ankergroep contactinformatie aan Annu, zodat je kunt worden toegevoegd aan de 8e Poort Ankergroepoverzichten op deze website. Dit is van VITAAL BELANG, zodat de Hoofdcilinder en alle andere Ankergroepen wereldwijd in staat zullen zijn zich af te stemmen op jouw groep op 11 februari.

Het is echt behulpzaam om voorbereidende bijeenkomsten te houden, zodat je groep zich als Eén Zijn kan verbinden in het Lotus Hart en een supersterke, heldere en liefdevolle dynamiek kan creëren. Er zijn bijzonder bruikbare oefeningen opgenomen in het onderstaande overzicht, die je groep kan leren ter voorbereiding op de 8e Poortactivering. Dit omvat enkele van de diep transformatieve 11:11-Heilige Dansen.

De kernresonantie die van belang is voor je groep om te bereiken is die van absolute ZUIVERSTE LIEFDE. De 8e Poortactivering gaat helemaal over de zuiverste, echtste, sublieme en prachtige LIEFDE die we ooit gekend hebben. Het binnenbrengen en belichamen van Kernniveau LIEFDE gedurende je Ankergroepbijeenkomsten zal je grootste voorbereiding zijn voor de prachtige 8e Poortactivering. Omarm allen in je Ankergroep met GOLVEN van LIEFDE. De voorbereidingen voor de 8e Poortactivering vragen van ons dat we 100% toegewijd zijn. De KwantumGOLVEN van LIEFDE zullen dit moeiteloos en leuk maken. Strooi het overal rond, niet alleen tijdens de bijeenkomsten met je groep. Leef het! Heb het lief! Wees het!

In de Rivier van Liefde springen, zal ons naar de nieuwe matrix verplaatsen en ons helpen af te stemmen op onze authentieke, oprechte, kern zelf. De resonantie van ZUIVERSTE LIEFDE helpt ons ook ons los te koppelen van de mentale en psychische werkelijkheden, zodat we geheel aanwezig kunnen zijn in onze volledige wezens. HEB LIEF EN STA JE ZELF TOE GELIEFD TE WORDEN!


ZUIVERING EN ECHT WORDEN

Zuivering is een vereiste voor het binnentreden van de Lotus Wereld. Dit is iets, wat we elk individueel moeten doen, maar je kunt misschien een van je eerste Ankergroepbijeenkomsten eraan wijden om te onderzoeken hoe je dit kunt doen. Zuivering gaat over het loslaten van alles in ons wezen en de buitenwereld dat zijn vervaldatum heeft bereikt. Het gaat om het loslaten van oude emotionele patronen en overblijfselen, beperkende concepten, verouderde spirituele overtuigingen en alles wat niet langer echt en oprecht is. Het is ook belangrijk onze leefomgeving te herijken, onze expressie naar buiten in de wereld te verfijnen en beter te zorgen voor onze fysieke lichamen. We moeten ons afpellen tot op de kern, afstemmen op onze nieuwe, ware zelf en belichamingen van zuivere Ware Liefde worden. Dit is waar we het liefst willen zijn en inderdaad moeten zijn om leven te geven aan het Nieuwe.

Lees alsjeblieft Solara’s 2007 Surfrapport voor meer informatie over hoe dit te doen en over wat dit verrassende jaar zal brengen.

ACTIVITEITEN VOOR ANKERGROEPBIJEENKOMSTEN

 8e POORT & 11:11 INFORMATIE

Print ALLE 8e Poortinformatie gevonden op de 8e Poort Ndex op deze website en deel het met je groep. Je kunt ook Solara’s 2007 Surfrapport printen en delen. Dit is werkelijk essentieel omdat het het begrip van je groep over waar de 8e Poortactivering om gaat, zal verdiepen. Praten over onderwerpen van specifiek belang, zoals het Thema van de 8e Poortactivering en Solara’s 2007 Surfrapport tijdens de groepsbijeenkomsten zal enorm behulpzaam zijn om af te stemmen op de 8 e Poortenergieën.

Abonneren op Solara’s Maandelijkse Surfrapporten wordt ook sterk aangeraden, omdat ze verduidelijken hoe je weg te vinden in de toenemende KwantumSurf, die ons vult met de nieuwe 8e Poortenergieën van de LOTUS WERELD.

Solara’s boek ‘How to Live Large on a Small Planet’ bevat ook oneindig behulpzame oefeningen, zoals het Eén Hart, dat kan worden opgenomen in de bijeenkomsten en Activeringsceremonie van je groep.

WERELDKAART

Het is heel effectief om visueel af te stemmen op de Hoofdcilinder op Mallorca, Spanje en alle Ankergroepen door een wereldkaart te gebruiken. Gebruik het 8e Poort Hoofd Overzicht van Ankergroepen Wereldwijd (dat vanaf half januari beschikbaar zal zijn en dagelijks bijgewerkt zal worden tot de ochtend van de Activering) en plak heldere stickers op de locatie van elke 8e Poort Ankergroep. Je kunt je Wereld Anker Kaart bijwerken bij elke bijeenkomst van je Ankergroep en neem hem alsjeblieft mee naar de Activering.

 DE 11:11 HEILIGE DANSEN & MUZIEK

Ankergroepen die de 11:11-Heilige Dansen uitvoeren gedurende de 11:11-Activeringen, vinden het altijd veel eenvoudiger de instroom van geconcentreerde en intense nieuwe 11:11-energieën te aarden. De diep transformerende Heilige Dansen zijn gecreëerd voor dit specifieke doel en werken echt.

Je Ankergroep zou de Heilige Dansen kunnen oefenen tijdens de voorbereidende bijeenkomsten en je eigen unieke Elementendans kunnen creëren. De Sterrenprocessie is de enige 11:11-Heilige Dans die is opgevoerd tijdens alle Poortactiveringen en wordt daarom bijzonder aangeraden. De extreem diepe en subtiele Lotusdans helpt ons in contact te treden met de Lotus Wereld. En de energieke en wilde Aarde-Sterdans helpt ons onze innerlijke Aarde-Sterwezens te verenigen.

DANS VAN DE ELEMENTEN

De Dans van de Elementen is een belangrijk deel van elke 11:11-Poortactivering geweest, sinds de 4e Poort. Hij wordt voor elke Activering opnieuw fris gecreëerd door de dansers en kan zo elementen van het Nieuwe binnenbrengen. Bezoek alsjeblieft de Dans van de Elementen pagina voor meer informatie over het creëren van nieuwe niveaus van deze magnifieke dans.

HEILIGE DANSEN & INSTRUCTIES

De 11:11-Heilige Dansen
Beschrijvingen van alle Heilige Dansen


De Sterrenprocessie
De Aarde-Sterdans
De Lotusdans
Dans van de Elementen

Bekijk een animatie van de Sterrenprocessie
Bekijk een animatie van de Heilige Spiraaldans
Bekijk een animatie van de Eén Oog Dans
Bekijk een animatie van de Pulserende Sterdans

We raden het downloaden of bestellen van de muziek voor vier van onze Heilige Dansen zeer aan, omdat ze de diepe resonantie van de dansen zelf houden en tevens gebruikt kunnen worden om afgestemd te blijven op de 11:11-energieën gedurende de activiteiten en pauzes.

Muziek is beschikbaar voor de Sterrenprocessie, de Grotere Centrale Zonnedans, de Heilige Spiraaldans en de Aarde-Sterdans. Je zult de muziek echt nodig hebben voor de Sterrenprocessie en de Aarde-Sterdans, als je deze dansen gaat doen met je Ankergroep.

Als je CD’s of cassettes bestelt, denk er dan aan dit zo snel mogelijk te doen, omdat we na 24 januari geen orders meer kunnen versturen.

Je kunt ook een ruime mix van mooie wereldmuziek, gecombineerd met liefdesliedjes meebrengen naar je 8e Poort Activeringsceremonie of live muzikanten hebben.

 GRONDEN MET DE 'GO'

De ‘GO’ is een eenvoudige, maar essentiële oefening om je groep te helpen aarden en afstemmen als Eén Zijn. Gebruik dit aan het begin van je ceremonie en voordat je begint aan activiteiten zoals de Heilige Dansen. Het is ook van vitaal belang dat je Wachters de ‘GO’ doen, voordat ze in positie stappen. De energieën gedurende de 8e Poortactivering zullen immens krachtig zijn en het doen van de ‘GO’ zal je groep volledig aanwezig en verankerd houden. Daarnaast zul je niet gevloerd worden door de intensiteit van de krachtige 8e Poortenergieën.

Instructies voor de GO

 JE WACHTERS VOORBEREIDEN

Wachters zijn een belangrijk onderdeel van elke 11:11-Poortactivering. Als iedereen in je groep er vooraf op is voorbereid te dienen als een Wachter bij de feitelijke Activeringsceremonie, zal het veel eenvoudiger zijn. Alsjeblieft, lees en print de Wachter pagina.

8e Poort Wachter Instructies

Een 8e Poort Ankergroep organiseren
DEEL TWEE: 8e Poort Ankergroep Activeringsinformatie

 

HOOFDOVERZICHT van alle Ankergroepen Wereldwijd dagelijks bijgewerkt
(uit te printen kort voor de 8e Poortactivering)

8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Australia - Canada
8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Chile - Malaysie
8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Morocco - South Africa
8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Sweden- Vietnam
8e Poort Ankergroepen in Argentinie
8e Poort Ankergroepen in Brazilië
8e Poort Ankergroepen in Duitsland
8e Poort Ankergroepen in Rusland
8e Poort Ankergroepen in Spanje
8e Poort Ankergroepen in Amerika


Als je een 8e Poort Ankergroep organiseert, stuur dan alsjeblieft een e-mail aan Annu onebeing1122@yahoo.ie, zodat we je kunnen toevoegen aan het overzicht.
Denk eraan je naam, woonplaats, staat of provincie, land, emailadres en telefoonnummer te vermelden.