11:11
Egy előre kódolt indító jel, amely a  
sejtszintű  memória bankunkba lett
elhelyezve az anyagba való
alászállásunkat megelőzően.

A 11:11 ezennel aktiválva van.

Mi a 11:11?

AZ EMLÉKEZÉS KIOLDÓJA:

fordította Piroska Kalmar


Sok éve már, hogy a 11:11 szám rejtélyesen emberek millióinak tűnik fel mindenütt a világon. Gyakran digitális órákon tűnik fel. A 11:11 észlelése a megemelkedett tudatosság ideje alatt szokott megtörténni, és a legerősebb hatással van azokra, akik látják.

Minden egyes alkalommal, amikor a 11:11 számokat meglátjuk a sejtszintű memória bankunk tovább aktiválódik. Mélyen belül ez egy lelkesítő, valami hosszú ideje elfeledett emlékének a nyoma. A 11:11 megjelenése egy erőteljes megerősítése annak, hogy a helyes úton haladunk, összehangolódva a Felsőbb Valósággal.

A 11:11 ismételt észlelése milliókkal történik világszerte. Sokan meg akarják tudni, hogy ez miért történik? Mit jelez a 11:11?

Amikor a 11:11 feltűnik neked, akkor ez a te felébredési hívásod. Egy közvetlen csatorna nyílik meg közötted és a Felsőbb Valóság közöt.

A 11:11 egy belépési pont,
ahol a Felsőbb Valóság
belép a jelen pillanatba.

Amikor ez megtörténik, itt az idő, hogy abbahagyd, amit éppen csinálsz és NAGYBAN LÁSS.

Egy transzfer történik.

Be tudsz lépni a Felsőbb Valóságba, és mélyebbre tudsz utazni a Láthatatlanban. El tudsz vetni egy régóta meglévő vágyat, látomást kaphatsz, segítséget kérhetsz az életed néhány speciális területén, vagy egyszerűen csak megérezheted, ahogyan a Láthatatlan beleszövi magát a jelen pillanatba. A felismerések, amelyeket kapsz nem mentális koncepciók formájában jönnek. Inkább, ez a létezés egy felfokozott állapota lesz, amelyben mindent mintha új szemekkel látnál. Egy mélyebb megértése annak, ami igazán valóságos körülötted.


A 11:11 megjelenése mindig egy jótékony cselekedete
az Isteni Beavatkozásnak.

Azt közli veled, hogy itt az ideje annak, hogy jól körbenézz, és észre vedd azt, ami valódi, és azt, ami csak illúzió. Itt az idő, hogy átláss az illúzió fátylán, ami egy valótlan világhoz köt minket. Kiválasztott vagy, mert kész vagy arra, hogy belépj egy Felsőbb Valóságba. Vezetve az utat másoknak egy új életmód felé, egy Felsőbb Szeretet felé. Felemelkedve a dualitásból az Egységbe.

A 11:11 a híd
a dualitás és az Egység között.
Ez a mi ösvényünk az Ismeretlenbe.Mit jelent a 11:11 Aktiválása?

Minden anyag szerzői joggal védett 1989 - 2009 Solara által. Minden jog fenntartvas.

11:11 Links