A 11:11 AKTIVÁLÁSA, 8. KAPU MÁSODIK RÉSZ
A LEGMÉLYEBB SZERETET


2009. JÚNIUS 5.
FŐTENGELY
TITICACA –TÓ

Fordította Andrea

 

A 8. Kapu Első Részének Aktiválása, 2007. február 11-én történt meg.

A 8. Kapu óriási jelentősége miatt, KÉT 8. Kapu Aktiválás van – egy 2007-ben, és egy 2009-ben.

A 8. Kapu a legfontosabb 11:11 Kapu Aktiválás, mióta megtörtént a legelső 11:11 Kapu Aktiválás 1992-ben.

 

A 8. Kapu 2. Aktiválásának jelmondata
A LEGMÉLYEBB SZERETET

Több mint két év telt el, a 2007. február 11-én történt Első Aktiválás óta. Az első Aktiválás kitárta az ajtókat a Lótusz Világ felé, mely a tiszta, Igaz Szeretet birodalma. A Lótusz Világ fejezi ki új érzelmi testünket, mely az Ultra Nagyobb Valóságban rejlik. Az Egy Szív szintje felett helyezkedik el. Az Egy Szív és a Lótusz Szív közti különbségek egyike, egy hozzáadott komponens, mely Legvadabb Vágyaink beteljesülését hozza el. Így tudjuk szolgálni az Egyet, mialatt beváltjuk legmélyebb, legbensőbb, személyes vágyainkat.

Új Alapunkat a Lótusz Szív Felébresztésén át hozzuk létre. A Lótusz Szív, Új Alapunk legbensőbb dinamizmusa. Új Alapunk csak rendíthetetlen becsületességgel és a legmélyebb elkötelezettséggel, nyíltsággal és Szeretettel hozható létre, megkövetelve tőlünk azt, hogy olyannyira Igazak és Valósak legyünk, mint soha azelőtt. Ez mozdít minket a Lótusz Világba, a Megfelelő Időben – Megfelelő Helyen, és Legvadabb Vágyaink beteljesülésének birodalmába. És ez csak a kezdet….

Azonban mielőtt teljesen be tudnánk lépni a Lótusz Világba, keresztül kell jutnunk a Torzulás Övén, mely a Lótusz Világ csodálatos szűrőrendszere. A Torzulás Öve a felszínre hozza nagyon felnagyított és gyakran eltorzult formában mindazt, ami tisztátalan és hamis. A hosszadalmas idő alatt, mely a 8. Kapu Aktiválások között zajlik, szorgalmasan átfésüljük lényünket, kitisztítva múltunk minden elévült maradványát. Gyógyítjuk érzelmeinket, és eltávolítjuk minden egyes dualitás alapú hiedelmünket. A Torzulás Övén való keresztül jutás a végső kezdete volt annak, hogy beleugorjunk Tökéletes Viharunk Közepébe. Ez a legvégső, és leginkább személyes kihívásunk, mely meggyógyítja, és újra egységbe rendezi bennünk az elkülönülés utolsó megmaradt részeit. Ez az, ami olyan sokáig tartott a két Aktiválás között. Nem tudnánk teljesen belépni a Lótusz Világba, amíg ezt nem végeztük el.

Minél inkább megtisztítjuk magunkat mindentől, ami lejárt és hamis, annál szabadabbakká válunk. Sokan közülünk a Lótusz Világ Ultra Nagyobb Valóságában tartózkodnak. Itt megtapasztaljuk a szeretet teljesen új szintjének ízét, melyet TISZTA SZÍV SZERETETNEK hívnak. Ez levisz minket az ismert világ térképéről, aminek következtében legbelső sejtszintünkön minden megváltozik. Semmi nem lesz többé ugyanaz! IGAZ EGYKÉNT emelkedünk ki.

A 8. Kapu Második Aktiválása horderejét tekintve monumentális esemény, és messzemenő következményei lesznek. Célja az Egyetlen Igaz Szeretet teljesen Új Mátrixának létrehozása. És most végül készen állunk a létrehozására, de csak azok tudják véghezvinni, akik Igaz Eggyé válnak.

A 8. Kapu 2. Aktiválása, a következő szintje mindannak, ami lehorgonyzódott a 2. Kapu Aktiválása alatt 1993-ban, mely a belépési pontja volt a Csillagokon Túlról Érkezett Szeretőknek. A mostani aktiválás ezért történik ugyanabban az időpontban. Amióta csak gyorsulunk a térben Szeretetünk tisztasága és a célunkra való összpontosítás között mely kiváltja Igaz Szeretetünket és elhozza számunkra azt az időt, ami most elérkezett.

A Második Kapu alatt először felsorakoztattuk és összeolvasztottuk szívünk legmélyebb vágyait spirituális törekvéseinkkel. Most készen állunk arra, hogy megvalósítsunk mindent, amit igazán magunknak akartunk, mialatt egyidejűleg szolgáljuk és megvalósítjuk Egy Lényünk szükségleteit. Többé már nem létezik semmilyen más irány. Ez a végső beteljesedése annak, hogy bármilyen fennmaradó ellentéteket és polaritásokat Szakrális/Szent Szövetségbe hozzuk.

Ezekben a zaklatott időkben alapos és messzemenő hatású lesz lehorgonyozni a TISZTA SZÍV SZERETET magasztos és hatalmas energiáit a bolygóra. A TISZTA SZÍV SZERETET a legerősebb SZERETET, amit valaha tapasztaltunk. Lemeztelenít, nyers, intenzív és Legbensőnkig Hatoló. Igazi eksztázis. Sokkal valóságosabb, mint bármi, amit jelenleg el tudunk képzelni. SZERETET, melyet egyszerre érzünk egyszerűnek és tiszteletet parancsolónak is. Amikor megtapasztaljuk, tudni fogjuk azt hogy, attól a pillanattól kezdve mindent más módon kell csinálnunk, végtelenebbül sokkal szentebb/szakrálisabb módon.

A Nyolcadik Kapu utolsó részének aktiválása jelzi az Átfedési Zónán való áthaladásunknak a befejezését, az Antarion Átalakítás közepén. Teljes egészében aktiválja a Láthatatlan Gyémántját, feltárva egy teljes egészében új világegyetemet, ahogyan a mélyebb Láthatatlan láthatóvá válik. A Láthatatlan Gyémántja az a birodalom, ahol a Csillagokon Túlról Érkezett Szeretők végül egybeolvadnak a fizikai Egyetlen Tiszta Szerelmükkel. A Nyolcadik Kapu hozza létre az Igaz Szerelem Partnerkapcsolatának Új Mátrixát.

Az új szeretet már érezhető. Ez TISZTA SZÍV SZERETET, mely végtelenül erősebb, tisztább és igazabb, mint bármilyen szeretet, amit valaha tapasztaltunk. A TISZTA SZÍV SZERETET fog segíteni a dualitás utolsó maradványainak feloldásában. Ahogy mindinkább erősebbé válik, mindent át fog alakítani, ami hamis.

A Nyolcadik Kapu második részének Aktiválása, melyre hosszú ideig vártunk. És most készen állunk....

Solara 2009-es Szörf Riportja: Az Igaz Egyek Kimelkedése
8. Kapu Tartalomjegyzék: A 8. Kapu 2. részének teljes listája

 

MUA

MUA (kiejtve Moo-ah) egy ősi Tahiti szó, jelentése a Kezdet Kezdetén, és Bármi Más Előtt. Az ősi Lemúria vagy Lamu emlékeit kódolták ebben a szóban.

Van egy mélyebb jelentése is a MUA szónak, mely nagyon illik ezekre a mostani időkre. MUA egy jelentős új korszak kezdetét jelzi. Ez 2009-ben fog megtörténni, A TISZTA SZÍV SZERETET Új Mátrixának létrehozásakor.

Az előző MUA-k tartalmazzák a Nap és a Hold megszületését az Idők Kezdetén, minden egyes új világ megteremtését, úgymint az egyetlent, mely a Nagy Árvizek után született meg. Egy szintén egyedülálló MUA tűnik majd fel 2011 – 2012 végén, mikor a Maya és Inca Naptár a kezdeti pozíciójába vált át.

Habár a MUA az egész bolygóra hatással van, vannak különleges fizikai helyek, melyekben a MUA kiemelt fontosságú. Egy ilyen hely a Titicaca-tó Bolíviában és Peruban. Az ismert MUA-k azon a helyszínen a világ teremtése alatt kezdődtek az ezt megelőző árvízből melynek szent tavából négy fivér és négy nővér emelkedett ki. Megalapozták Tiwanaku hatalmas, ősi civilizációját. Az árvíz után, Virakocha a Teremtő Isten megszületett a tóban, a következő MUA ideje alatt. Majd létrehozta a Napot és a Holdat, belőlük jöttek létre az Inka Birodalom megalapítói, Manco Capac, és Mama Ocllo. És ez az a hely, ahol az Egyetlen Tiszta Szeretet Új Mátrixa létre fog jönni, és ahol a Fehér Sárkány megszületik.

 

NYOLCADIK KAPU FŐTENGELY

A misztikus Titicaca-tó mely Peruban és Bolíviában található lesz a helyszíne a 8. Kapu Főtengelyének. A Főtengely mindig kulcsfontosságú pontja egy 11:11 Aktiválásnak. Ez az, ahol az új 11:11 energiák először lépnek be a bolygóra. Az Igaz Egyek 8. Kapu Főtengely csoportjának erős és elkötelezett léte alapvető fontosságú, mivel az Egyetlen Tiszta Szeretet Új mátrixát hozzuk létre.

Csak azoknak kellene részt venniük, akik valóban hívást éreznek a Főtengelynél való részvételben, mivel nem tudunk horgonyozni, és az Új Alapokra építkezni, bármi kevesebbel, mint Teljes Lényünkkel való erős horgonyzottságal az Ultra Nagyobb Valóságban. Ez egy teljesen ismeretlen terep, ultra valós, és intenzíven erőteljes lesz, több SZERETETTEL, mint amit valaha lehetségesnek gondoltunk.

Egy 11:11 Főtengelynél való részvétel életre szóló megtapasztalást jelent. Abszolút semmi sem hasonlítható hozzá. Mélyen átalakító élmény, mely teljesen megváltoztatja az életet.

8. Kapu Főtengely
8. Kapu Főtengely Regisztrációs Adatok

8. Kapu Jelentkezési Nyomtatvány

8. Kapu Főtengely Kérdések

 
NYOLCADIK KAPU HORGONYZÓCSOPORTOK

Ha nem tudsz ott lenni a Főtengelynél, még mindig alapvető fontosságú részét képezheted a 8. Kapu Aktiválásnak, egy 8. Kapu Horgonyzó Csoport szolgálatában. A Főtengellyel együtt, a Horgonyzó Csoportok egy kiterjedt Egy Lényt alkotnak. Ahogy a 8. Kapu energiái belépnek a Főtengelynél, lehorgonyzódnak a földbe, és továbbítódnak a Horgonyzó Csoportokhoz, akik lehorgonyozzák az ő térségükben, és átadják az egész világnak.

A 8. Kapu 2. része energiáinak fontossága, és az abszolút újdonsága miatt, egy vadonatúj 8. Kapu Horgonyzó Listával fogunk kezdeni. Ha szeretnél létrehozni egy 8. Kapu 2. Horgonyzó Csoportot, vagy átalakítod a már létező Egy Lényként Felemelkedő Horgonyzó Csoportodat egy 8. Kapu 2. Csoporttá, kérlek küldj e-mailt a nemzetközi 11:11 Horgonyzó Koordinátorunknak, Annunak, a onebeing1122@yahoo.ie címre, így fel tudunk tenni az új 8. Kapu Horgonyzó Listára.

Az összes Horgonyzó Csoport Fő Listája világszerte
(Kinyomtatjuk közvetlenül a 8. Kapu 2. részének Aktiválása előtt)

8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Ausztráliától Kanadáig
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Kolumbiától Malajziáig
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Mexikótól Szlovéniáig
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok világszerte: Spanyolországtól Zimbabwe
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Argentinában
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Brazíliában
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Chilében
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Németországban
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok Oroszországban
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok az Egyesült Államokban

8. Kapu 2. Horgonyzó csoportjairól világszerte
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok szervezése
8. Kapu-2. Horgonyzó csoportok előkészületei
8. Kapu 2. Horgonyzó csoportok aktiválási instrukciói

Videó Hogyan nyissuk meg a lótusz szívet How to Open the Lotus Heart High Resolution (better quality)
Videó Hogyan nyissuk meg a lótusz szívet How to Open the Lotus Heart Low Resolution (faster to load)
Videó a 11:11 mudrákról 11:11 Mudras High Resolution (better quality)
Videó a 11:11 mudrákról 11:11 Mudras Low Resolution (faster to load)
Videó a Xuá-ról ! Xuá ! High Resolution (better quality)
Videó a Xuá-ról ! Xuá ! Low Resolution (faster to load)

Az elemek tánca

 

Minden anyag szerzői joggal védett 1989 - 2009 Solara által. Minden jog fenntartvas.