AZ EGYSÉG A KULCS A DUALITÁS FELOLDÁSÁHOZ,
MELY AZ ULTRA FELSŐBB VALÓSÁG FELÉ MOZDÍT MINKET.

Ezek az igen Jelentős Idők a Cselekvés Fontosságát, és Lényünk Nagyságát követelik meg.
Itt az idő a kiemelkedéshez, az Igaz Egyek számára!


11:11


A 11:11 Tízedik Kapujának Aktiválása
Igaz Egyként, Igaz Életet Élve

2011. Szeptember 11
Chiapas,
Mexikó

A Tízedik Kapu Aktiválása
A Tízedik Kapu Főtengelye
Tízedik Kapu Főtengelyének Regisztrációs Információi
A Tízedik Kapu Főtengelyének Regisztrációs Űrlapja
A Tízedik Kapu Tartalomjegyzéke
A Tízedik Kapu Horgonyzó Csoportok Címjegyzéke
Regisztráld itt Tízedik Kapu Horgonyzó Csoportodat

Egy elképesztő Fényképes Utazás a Kilencedik Kapu Főtengelyéhez

VIDEÓ: Ismerd meg új 2011 Workshop Facilitátorainkat!

Új 2011. Workshop Facilitátoraink!

A 11:11 Átjáró Facebook Oldala

A 11:11 összes Kapu Aktiválásának Fotó Albuma a Facebook oldalán

Solara Szörf Riportjai

A 2013. Év Szörf Riportja: Kiterjedés egy Új Valóságba

A 2011. Júliusi Szörf Riport: Irányunk Kiválasztása
(A Havi Előfizetések csak előfizetéssel érhetőek el.)

Előfizetés Solara Havi Szörf Riportjaira, és a Frissítésekre:
Elérhető angol, német, magyar, portugál, orosz, és spanyol nyelven.
MEGLÁTÁSTELJES, ÉS ELKÉPESZTŐEN PRECÍZ
!

Új Oldalak melyek igazán megérnek egy látogatást


Solara a Facebook oldalán található Fénykép Albuma
Elképzelések a Nagyobb Valóságról, és Azon Túlról

"Altazar Legendája"
most ragyogó kiadásban elérhető11:11 INGYENESEN MEGTEKINTHETŐ VIDEÓK

A 11:11 Első Kapujának Főtengelye
A 11:11 Második Kapujának Főtengelye
A Lótusz Szív Megnyitása TISZTA SZÍV SZERETETTÉ
A 11:11 Mudrák - most a Kilencedik, és Tízedik Kapu Mudrájával együtt

Xuá!!!
Pa'a

A Csendes Őrzők

(tekintsd meg Solara 2011. Márciusi Szörf Riportját)


 

KIVONAT SOLARA 2011. JÚLIUSI SZÖRF RIPORTJÁBÓL

~ IRÁNYUNK KIVÁLASZTÁSA ~


A július hónap igen erőteljes átalakítási hónap. Ha azt választjuk, hogy vágányt váltunk, akkor teljesen új megtapasztalások felé nyitjuk meg magunkat, új emberek lépnek be az életünkbe, új területeken szerezhetünk alapos tudást. Választhatjuk azt is, hogy belevetjük magunkat az Ismeretlenbe egy látható biztonsági háló nélkül. Itt az idő, hogy eldönstük utazásunkat a régi irány felé folytatjuk, vagy másik vágányra állunk át, így új irányba haladhatunk.

Ha úgy döntünk, hogy a régi vágányon maradunk, akkor, lehet, hogy számunkra az a megfelelő. Ez attól fog függeni, hogy a Szívünk Tudására alapozzuk a döntésünket, vagy a félelmeinkre és bizonytalanságérzetünkre. Ha tudatosan azt választjuk, Igaz Egyekként, hogy a régi vágányon maradunk, akkor megmaradunk a MEGFELELŐ-IDŐ-MEGFELELŐ-HELY állapotában. De ha bizonytalanok vagyunk, és félünk, amikor döntünk, akkor meglehet, hogy a régi biztonságunk hamarosan elpártol tőlünk. Azt is meg kell választanunk, hogy mely kocsik jöjjenek tovább velünk az új úton. Meglehet, hogy rövidebb lesz a vonatunk, ami sokkal gyorsabban tud haladni.

Lehet, hogy többen szünetet tartanak, amikor szembekerülnek egy nagy jelentőségű döntéssel júliusban. Lehet, hogy lesznek, akik megrémülnek attól, hogy maguk mögött hagyják a régi életüket, mert az ismerős volt, abban otthon érezték magukat. Lehet, hogy lesznek, akik nosztalgiát fognak érezni az iránt, amit maguk mögött hagynak, még ha tudják is, hogy az nem okozott örömet, elégedettséget nekik. Mindenki tudja, hogy amikor egy másik vágányra váltva haladunk tovább, akkor nincs visszaút a megszokott módokhoz. NINCS SEM LEFELÉ, SEM VISSZAFELÉ.

Azt nem látják még sokan, hogy ez nem csupán annyi, hogy elhagyjuk a régi életünket, hanem a régi életünk is elhagy bennünket. Mindenütt változás van körülöttünk. A régi világok egyszerűen szétesnek, mert betöltötték a szerepüket.

Júliusban minden, amihez ragaszkodunk, ami gyengít bennünket vagy kicsinységünkben tart bennünket, és minden olyan helyzet, ami távol tart bennünket attól, hogy Igaz Egyekként éljünk -- elérkezik egy válsághelyzetbe. Ez egészen addig nagyon kellemetlen érzést fog okozni, amíg nem foglalkozunk velük. Sokan félnek felégetni a hidakat maguk mögött, de ha megteszitek, akkor az gyorsabban fog benneteket előre repíteni. Ha felégetitek a hidakat a régi életetek, régi felfogásotok, régi szerepeitek, régi definícióitok felé, a jól látható biztonsági hálótok felé, akkor a régi énetek korlátai nélkül haladhattok előre. Ezek a régi tartószerkezetek most elhagynak bennünket, és nagyon jól megleszünk nélkülük.

Az Új Életünkben egész más módon éljük az életünket. Nem csupán felcserélünk egy régi állást egy újra, és a régi karmikus kapcsolatokat újakra. Van valami ABSZOLÚT ÚJ, ami most érkezik be hozzánk. Ez valóban nem csupán egy Új Tájkép, hanem egy Új Mintázat.

Minél jobban el tudjuk engedni a múltat, annál jobban magunkhoz tudjuk ölelni az Újat.

Minél jobban el tudjuk engedni a régi cselekvési módokat, annál hamarabb megtalálnak bennünket az újak.

Minél jobban el tudjuk engedni a régi dualitás alapú viselkedésmintáinkat, és hitrendszerünket, annál hamarabb lehetünk teljes egészében Igaz Egyek.

Minél jobban megnyitjuk tudatunkat, annál többet fogunk megtanulni.

Minél jobban elengedjük régi koncepcióinkat, annál hamarabb fogjuk meglátni, mi az, ami VALÓJÁBAN történik.

Minél bátrabbak vagyunk, annál jobban magunkhoz tudjuk ölelni az Ismeretlent.

Minél inkább természetes önvalónk vagyunk, annál jobban ki tudjuk mutatni igaz mesteri tudásunkat.

Minél inkább megnyitjuk szívünket, annál több SZERETETET érezhetünk.

A régi világ befejezésében vannak visszavonhatatlan dolgok, amik eddig nem voltak jelen. Nem tarthatjuk nyitva minden választási lehetőségünket úgy, ahogy eddig tettük. Van néhány régi menekülő útvonal, amiket most már le kell pecsételnünk, hogy többé már ne választhassuk őket. Ez kimondhatatlan nagy szabadsághoz fog vezetni, és lehetővé teszi számunkra, hogy még teljesebben letelepedjünk a Kiterjesztett ITT és MOST-ban.

Júliusban le fogunk zárni a régi helyzeteket, vagy úgy, hogy egyszerűen otthagyjuk őket, vagy úgy, hogy új szintre emeljük őket. Régi bőrünk minden rétegét lehántjuk, amíg nem marad más, mint Valódiságunk.

Nem csupán új irányunkat választjuk most meg. Most választjuk az Igaz Énünket. Most választjuk azt, hogy hűek maradunk a Szívünk Tudásához. Most választjuk azt, hogy Igaz Egyekké válunk, és Igaz Életet élünk.

Júliusban olyan érzésünk lesz, mintha egy selyemhernyó gubójából bújnánk elő. Az eddigi nehéz érzésekben nagy megkönnyebbülések következnek be. Nem fogjuk annyira a konkrét feladataira irányítani a figyelmünket, hanem inkább arra, hogy a Kiterjedt ITT és MOST-ban legyünk. Amikor ezt tesszük, minden a maga MEGFELELŐ IDEJÉBEN, a MEGFELELŐ HELYEN fog bekövetkezni, mint a Zen-ben.

Azok a főbb alapok, amikre a jelenlegi éltünk épül, most elmozdulnak. Ez a hónap arra való, hogy vagy megváltoztatjuk őket, vagy megerősítjük, vagy lebontjuk őket, hogy megteremthessük az új alapjainkat az új valóságunkhoz.

Amint egyre inkább áthelyezzük a világainkat az Új Tájképünkre, kezdjük felfedezni a jelentőségét azoknak a dolgoknak, amiket elhagytunk. Teljesen új területeken teszünk szert alapos tudásra, miközben a régi mesteri tudásunk szintjeit elhagyjuk. Most alakítunk ki egy vadonatúj életszemléletet. Ahogy egyre beljebb jutunk az Új Tájképünkön, gyakran fogjuk szükségét érezni, hogy kis szüneteket tartsunk, lefeküdjünk, és abszolút nyugalomban legyünk, hogy hozzáigazítsuk magunkat az Új Mintázathoz. Amikor ezt tesszük, azonnal helyrekattan valami. Ilyenkor kódolódnak be az Új Életünk alaptervének részei.

Amint megválasztottuk az irányunkat, rengeteg előkészületet kell megtennünk, hogy az Új Célunkkal egybehangolódhassunk. Ezért annyira fontos megszabadulni azoktól az alkotórészektől, amiket nem akarunk magunkkal vinni, és összegyűjteni azokat a dolgokat, amiket magunkkal viszünk. Ez annyira felszabadít bennünket, hogy megláthatjuk azt, ami VALÓBAN van. Új vágányra fogunk átállni, olyanra, amin teljesen új emberek és megtapasztalások összességét találjuk.

Július jellemzője, hogy egy kopár sivatagon át vezető átjáróból egy viruló földre emelkedünk ki. Még nincs ott a gyümölcs a fákon, de itt már vannak olyan fák, amiken lesz gyümölcs, és a kertünk virágba borul, olyan helyen, ahol azelőtt, a sivatagban ez nem volt lehetséges.

Solara teljes 2011. JÚLIUSI Szörf Riportja, és a Heti Frissítések, angol, német, magyar, portugál, orosz, és spanyol nyelven érhetőek el.

Messze sokkal szabadabbak vagyunk, mint azt lehetségesnek tartjuk!
Minden anyag Solara által jogvédett 1989 -2012. Minden jog fenntartva.