Activarea Portii a 8-a 11:11

Trezind Inima Lotusului – Intrand in Lumea Lotusului

 

First Activation
February 11, 2007Master Cylinder
Mallorca, Spain

 

Mult asteptata Activare a Portii a 8-a va avea in sfarsit loc pe 11 Februarie 2007.

Datorita scopului vast pe care il are Poarta a 8-a, vor avea loc DOUA Activari ale Portii a 8-a – una in 2007 si una in 2008.

Poarta a 8-a este cea mai importanta Activare de Poarta 11:11 de la deschiderea originala a Portii 11:11 din 1992.

 

Cuvintele cheie ale primei Activari a Portii a 8-a sunt
TREZIND INIMA LOTUSULUI – INTRAND IN LUMEA LOTUSULUI.

Inima Lotusului este noul nostru corp emotional, nivelul de dincolo de Inima Unica.

Pe masura ce trezim Inima Lotusului,
multe elemente indelung percepute ca fiind separate se vor uni intr-Unul.

Poarta a 8-a semnifica uniunea dintre implinirea celor mai intime dorinte ale noastre
cu alinierea la destinul si scopul nostru adevarat in timp ce servim Unicul.

Inima Lotusului este fundatia noastra noua.
Toate eforturile noastre viitoare trebuie cladite pe acesta fundatie.

Am ajuns la stadiul de a fi la Timpul Potrivit – Locul Potrivit.

Odata ce este creata noua noastra fundatie,
putem intra in Lumea extrem de subtila a Lotusului,
regatul Iubirii Adevarate celei mai pure. Iubirea Lotusului se trezeste in noi.
Aceasta este o IUBIRE mai puternica, mai reala decat orice am cunoscut pana acum.

Acum a sosit Timpul Reconectarii.

Reconectarea cu scopul nostru adevarat.
Reconectarea cu oamenii-cheie din viitorul nostru.
Reconectarea cu locurile potrivite noua.
Reconectarea cu Iubirile noastre Unice Adevarate.

 


Activarea Portii a 8-a este monumentala. Deschide taramuri neexplorate ale celui mai profund Invizibil si ne da posibilitatea sa intram in Lumea desavarsita a Lotusului, regatul celei mai pure Iubiri Adevarate. Noi ne mutam acum de pe harta cunoscutului, determinand totul la schimbare la un nivel de esenta celular. Nimic nu va mai fi ca inainte!

Fundatia noastra Noua este creata prin Trezirea Inimii Lotusului. Inima Lotusului este atat noul nostru corp emotional cat si esenta dinamica a Fundatiei noastre Noi. Noua noastra Fundatie poate fi creata doar printr-o integritate de neclintit si prin cele mai profunde nivele de devotament, deschidere si Iubire, cerandu-ne sa fim Reali si Adevarati cum nu am mai fost niciodata inainte. Aceasta ne transmuta in Lumea Lotusului, taramul Timpului Potrivit si Locului Potrivit si al implinirii celor mai indraznete visuri ale noastre. Si acesta este doar inceputul ...

Pe masura ce Inima noastra a Lotusului este trezita, trecem de punctul de cotitura de unde nu mai putem cadea, nu ne mai putem intoarce si pasim intr-o matrice complet noua. Pe masura ce ne mutam la un nivel cu totul nou, nu va mai fi cale de intoarcere la modul cum lucrurile obisnuiau sa fie.

Cand ne aliniem intru totul fiintele cu Inima Lotusului, noi trecem de o membrana care tinea separate toate elementele inauntrul nostru, si in acest fel ele sunt predestinate sa se uneasca in Sacra Uniune. Odata ce aceasta membrana s-a dizolvat, intram in Lumea Lotusului. Lumea Lotusului este un taram sublim infuzat cu cea mai desavarsita Iubire a Lotusului. Aici salasluim intr-o stare a Timpului Potrivit la Locul Potrivit care ne limpezeste in sfrasit calea pentru mult asteptata uniune fizica cu Iubirile noastre Unice si Adevarate.

Iubirea Lotusului este cea mai puternica IUBIRE pe care am experimentat-o vreodata. Este cruda, pura, intensa si Pana la Esenta. Extazul absolut. Este mai adevarata decat orice ne putem imagina in prezent. Este IUBIREA care te face sa te simti atat modest / umil cat si respectat. Cand o traiesti, stii ca din acest moment inainte trebuie sa faci totul diferit si infinit de sacru.

Odata ce simtim Iubirea Lotusului curgand prin noi, digurile (barajele) se rup si suntem atrasi in Riul de Iubire. Curentii puternici ai Riului de Iubire sunt experimentati la un nivel la care nu credeam vreodata ca este posibil dacat in cele mai indraznete si profunde vise ale noastre, a celor mai intime dorinte. Riul de Iubire se largeste si se adanceste continuu pana cand orice altceva devine ceata. Si ne conduce in Marea de Iubire nemarginit de profunda / adanca.

Activarea Portii a 8-a semnifica implinirea calatoriei noastre catre Zona de Suprapunere din mijlocul Trasformarii Antarion, activand pe deplin Diamantul Nevazutului si reveland o cosmologie cu totul noua pe masura ce Invizibilul cel mai adanc devine vizibil. Diamantul Nevazutului este taramul unde Iubitii de Dincolo de Stele se unesc in sfarsit la nivel fizic intr-o Iubire Unica Adevarata. Poarta a 8-a da nastere Noii Matrice a Parteneriatului Iubirii Adevarate dincolo de cele mai indraznete vise ale noastre.

Activarea Portii a 8-a este urmatorul nivel a tot ceea ce s-a ancorat in timpul celei de-a 2-a Activari din 1993, care a fost punctul de patrundere a Iubitilor de Dincolo de Stele. De atunci noi am insufletit spatiile-dintre cu puritatea Iubirii noastre si intentia noastra concentrata, chemandu-ne Iubitii Adevarati catre noi pentru a ajunge in sfarsit in acest moment.

In timpul Portii a 2-a, am inceput mai intai prin a ne alinia si a uni cele mai adanci dorinte ale inimilor noastre cu aspiratiile noastre spirituale. Acum ne aflam in pozitia de a manifesta tot ce ne-am dorit cu adevarat pentru noi insine, in timp ce simultan servim si implinim nevoile Fiintei noastre Unice. Nu mai exista alta cale de a fi. Aceasta este implinirea finala de a aduce orice opozitii si polaritati ramase in Uniunea Sacra totala.

Ancorarea energiilor acestei sublime si puternice Iubiri a Lotusului pe aceasta planeta in aceste timpuri tulburi va avea un efect profund si de durata.

ÝActualizarile personale ale Solarei din Noiembrie 2006 Riul de Iubire

ÝIndexul Portii a 8-a: O lista completa a tuturor paginilor Portii a 8-a.

 

CILINDRUL MAESTRU al Portii a 8-a

Frumoasa Insula Mallorca din Spania va fi locul Cilindrului Maestru al Portii a 8-a. Cilindrul Maestru este punctul cheie al unei Activari 11:11. Aici este locul unde noile energii 11:11 patrund pentru prima data pe planeta. A avea un grup de Cilindru Maestru al Portii a 8-a puternic si devotat este de o importanta vitala deoarece aducem pe planeta cele mai noi nivele de IUBIRE si ancoram ferm Noile noastre Fundatii ale Inimii Lotusului.

Poarta a 8-a este atat de imensa incat doar cei care simt cu adevarat chemarea sa participe la Cilindrul Maestru ar trebui sa o faca, caci nu putem ancora si construi Noile Fundatii decat cu Totalitatea Fiintelor noastre. Totul va fi complet nou, foarte real, puternic si intens cu mai multa IUBIRE decat am crezut vreodata ca este posibil.

Participarea la un Cilindru Maestru 11:11 este o experienta unica in viata. Nimic nu este similar cu aceasta si nu trebuie sa lipsesti daca simti cu adevarat chemarea sa participi.

ÝCilindrul Maestru al Portii a 8-a

ÝDetalii de Inregistrare la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a

Intrebari despre Cilindrul Maestru al Portii a 8-a

Formularul de inregistrare la Cilindrul Maestru al Portii a 8-a ÝDescarca documentul in format Word

 

GRUPURILE de ANCORARE ale Portii a 8-a

Daca nu puteti participa la Cilindrul Maestru, puteti juca totusi un rol important pentru Activarea Portii a 8-a servind drept Grup de Ancorare al Portii a 8-a. Impreuna cu Cilindrul Maestru, Grupurile de Ancorare formeaza o Fiinta Unica. Pe masura ce energiile Portii a 8-a intra in Cilindrul Maestru, ele sunt ancorate in pamant si sunt trimise catre Grupurile de Ancorare care le ancoreaza in locatile lor si le emana / radiaza pe tot cuprinsul planetei.

Datorita importantei si noutatii totale a energiilor Portii a 8-a, vom face noi liste ale Grupurilor de Ancorare a Portii a 8-a. Daca doriti sa creati un Grup de Ancorare sau sa transformati Grupul de Ancorare al Fiintei Unice deja existent intr-un Grup de Ancorare a Portii a 8-a, va rog luati legatura prin email cu Annu la adresa onebeing1122@yahoo.ie pentru a fi inscrisi pe Lista Grupurilor de Ancorare a Portii a 8-a.

Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Argentina to Canada
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Canada to Malaysia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Morocco - Africa de Sud
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din lume : Sweden - Venezuela
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Brazilia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Germania
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Mexic
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Rusia
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din Spain
Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a din USA

IN CURAND:

ÝCum sa organizati Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a

ÝCum sa organizati Grupuri de Ancorare a Portii a 8-a