A 11:11-ES ÁTJÁRÓ 8. KAPUJÁNAK MEGNYITÁSA

ÚTMUTATÓ A LEHORGONYZÓ CSOPORTOKNAK

Fordította: Elisabeth Mag

MEGTALÁLNI A HELYSZÍNT A 8. KAPU MEGNYITÁSÁHOZ

Nagyon fontos, hogy a Lehorgonyzó Csoport tudatosan válassza ki a megfelelő helyet a 8. Kapu Megnyitó Szertartásához, és ne csak valami kényelmes megoldás mellett döntsön. Próbáljatok meg valami szép helyet találni a környéken, aminek tiszta, finom energiája van, és illik a Lótusz Szívhez. Mindig nagyobb erő van abban a Megnyitó Szertartásban, amit a szabadban tartasz, természetes környezetben, pl. egy parkban, egy tónál vagy egy szakrális helyen. De ne felejts el felkészülni rá, hogy bármilyen idő lehet. A Főtengelyben, amit mindig a szabadban tartunk, mindig készenlétben vannak a ponyvák, hogy betakarjuk a zene-eszközeinket, még akkor is, ha napsütésre lehet számítani. És mindig kitartunk a végsőkig a Megnyitó Szertartásban, függetlenül az időjárástól.

Ha a csoport úgy dönt, hogy a Megnyitó Szertartást épületen belül tartja vagy valakinek az otthonában, az is rendben van; csak akkor külön figyeljetek oda arra, hogy tiszta legyen a hely, és megfelelően állítsátok be az energiáját.

A legmegfelelőbb hely többnyire nemcsak megszólít, hanem könnyen meg is szerezhető. Ha figyelmet fordítasz arra, hogy ezt a nem mindennapi helyet megtaláld, akkor a Lehorgonyzó Csoport sokkal hatékonyabb lesz.

KIALAKÍTANI EGY SZENT HELYET A MEGNYITÁS HELYSZÍNÉN

Bárhol tartod meg a Lehorgonyzó Csoport 8. Kapu Megnyitó Szertartását, szükség lesz arra, hogy szakrális hellyé alakítsd. Ezt úgy teheted meg, hogy kitakarítod, megtisztítod, és beállítod az energiáját.

Ha kint akartok lenni, akkor kezdhetitek azzal, hogy tudatosan és szeretetteljesen eltávolítjátok a területről az éles köveket, és a törmeléket.

Kijelölheted a terület körvonalait a földön virággal, gyertyákkal vagy bambuszfáklyákkal, és ezen belül tarthatjátok meg a szertartást. Voltak Lehorgonyzó Csoportok, akik szalmából raktak ki kört a hóban. Tedd azt, amit jónak érzel ahhoz, hogy a hely Szakrális Hellyé alakuljon. A földterület már tudni fogja, hogy mi készülődik, de ne felejtsd el igazán Szeretni a helyet, és megköszönni neki, hoyg velünk együttműködik ebben a monumentális eseményben.

Ha épületen belül akarjátok megtartani a szertartást, először minden oda nem illő dolgot el fogtok távolítani onnan. Tegyétek olyan tisztává, csupasszá és semlegessé, amennyire csak lehet. Vigyetek be friss virágot, gyújtsatok gyertyákat, de ne használjatok erős füstölőket, mert azok energiája túl nehéz, és bevonza az asztrális energiákat. Egyszerűség, szépség és eleven üdeség a titka egy tiszta és szent hely kialakításának.

Kihangsúlyozzuk, hogy alapos gonddal felépített mágikus oltárok készítése sok kristállyal, szakrális szimbólumokkal és egyebekkel NEM HELYES. A 11:11 Kapuinak Megnyitása a Felsőbb Valóság tiszta, kiterjesztett új energiáival való munkát jelenti, és ezek a dolgok csak megzavarhatják és gyengíthetik az energiákat.

A hely tiszta rezgése és szentsége azáltal alakul ki, hogy a csoport összehangolódik Egy Létezőként, és megtölti a teret a LÉGIGAZABB SZERETET óriási Hullámaival.

A MEGNYITÓ SZERTARTÁS RUHÁI

Mindenki erre az alkalomra való fehér ruhát hozzon a Megnyitásra. A Főtengelyben mi mindig szép és egyszerű fehér ruhákat viselünk, mert a fehér az Egy Létezőnk tisztaságát és az egymásra hangoltságot fejezi ki. Megemeli a rezgésünket az Egység egy magasabb szintjére, és sokkal könnyebb lesz így élesnek és tisztának maradni.

A csoportnak szüksége lesz többféle szarongra, pareora és sálakra vörös, narancsszínű, sárga, kék, zöld, bordó, barna és fehér színben az Elemek Táncához.

A 8. KAPU MEGNYITÓ SZERTARTÁSÁNAK IDEJE

Elképzelhetetlenül nagyobb ereje van a szertartásnak, ha ugyanabban az időben tartjátok, amikor a Főtengely Nyitja a Kaput Spanyolországban, Majorkán. A 8. Kapu Megnyitása febr. 11-én, reggel kb 9 órakor kezdődik, és délután 4 óra körül ér véget, európai idő szerint. A the World Clock (Világóra)  weboldalon megtaláljátok az ennek megfelelő helyi időt.

Lehet, hogy meglehetősen szokatlan időpont ez a világ egyes országaiban, ahol az éjszaka közepére esik, de ne feledjétek, hogy ez az esemény ebben az életben egyszer fordul elő, és mindannyiunknak áldás ebben részt venni. Ettől talán könnyebb lesz majd kilépni a „megszokott” napirendetekből. A 8. Kapu megismételhetetlen alkalom az Igaz Szeretet teljesen új mátrixának megszülésére, és összehasonlíthatatlanul nagyobb erő van Egy Létezőként ráhangolódni erre minden szinten, beleértve a fizikai időszámítást is.

MIT HOZZ MAGADDAL A MEGNYITÓ SZERTARTÁSRA?

Ételt és vizet, amiből másoknak is jut.
Fehér ruhákat, és színes pareokat, szarongokat és sálakat.
Meleg védőöltözetet, réteges öltözéshez.
Amivel feldíszíthetitek a Megnyitás helyszínét és amivel beállíthatjátok az energiáját, pl: friss virág.
A VILÁG ÖSSZES 8. KAPU LEHORGONYZÓ CSOPORTJAI FŐNÉVSORÁNAK legfrisebb változatát kinyomtatva.
A Szakrális Táncok zenéjét és világzenét.
CD lejátszót, iPod-ot vagy laptopot a zene lejátszásához.
Világtérképet, amin be vannak jelölve a Főtengely és az összes többi Lehorgonyzó Csopor helyszínei.
Takarót, matracot vagy párnát, amire ülsz.
Ponyvát, ami védi a hangberendezést (eső vagy erős napsütés esetére)

A 8. Kapuról szóló minden információt kinyomtatva, de legfőképpen a 8. Kapu Jelmondatát, a 11:11 Szakrális Táncait, a „GO”-t és az Őrökre vonatkozó információkat.

A 8. KAPU JELMONDATA 

Az egész szertartás ideje alatt létfontosságú, hogy figyelmeteket összpontosítsátok arra, amiről a 8. Kapu szól: A LÓTUSZ SZÍV FELÉBREDÉSE – BELÉPÉS A LÓTUSZVILÁGBA.

A Lótusz Szív az Egy Szív után következő szint, és ez lesz majd az Új Alapjaink, amire az egész jövőbeli törekvéseinket építjük. A Lótusz Szív egyúttal az új érzelemtestünk hajtómotorja is, és jelenti az egybeolvadást is a legtitkosabb személyes vágyaink és az Egy-et szolgáló valódi szándékunk teljesítése között.

Amint belépünk a fennségesen kifinomult Lótuszvilágba, bemerítkezünk a legeslegtisztáb Valódi Szeretet mérhetetlenül erős beáradásába, amit eddig még soha nem tapasztaltunk. Minden a legbelső mag- és sejtszinten meg fog változni, és belépünk a MEGFELELŐ IDŐBEN – A MEGFELELŐ HELYEN állapotba, ahol a Legmerészebb Álmainkat is megvalósíthatjuk

AZ ŐRÖK

Bármi történjék is egy 11:11-es Kapunyitáson, az őrök mindig Nagyobbak, mint a középpontban zajló események.

Minden 11:11-es Kapunyitáson fogtok látni erőteljes lényeket a Szakrális Hely peremén állni. Ezek az Őrök azért állnak ott, hogy az Egység Alapmintázatát szinten tartsák. Azért vannak itt, hogy lehorgonyozzák a Felsőbb Valóságot és védjék az összejövetelünk szentségét. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos az Őrök jelenléte. Az Őrök végtelenül magas, stabil enrgiateret biztosítanak nekünk.

Instrukciók a 8.Kapu Őreinek (8th Gate Guardian Instructions)

EGYBEHANGOLÓDÁS A FŐTENGELLYEL ÉS A VILÁG MINDEN RÉSZÉN LÉVŐ LEHORGONYZÓ CSOPORTOKKAL

A Lehorgonyzó Csoport figyeljen arra, hogy a 8. Kapunyitás alatt az Egy Létezővel, a Főtengellyel és a világ minden részén lévő összes Lehorgonyzó Csoporttal legyen összehangolódva, és, hogy az IGAZ SZERETET és az ezen alapuló PÁRKAPCSOLATOK új mátrixát lehorgonyozzuk.

A 8. Kapu Megnyitásának teljes ideje alatt elengedhetetlenül fontos, hogy teljesen legyél egybehangolódva a spanyolorzsági Majorkán lévő Főtengellyel. Állandóan és folyamatosan érezzétek, hogy jelen vagyunk veletek együtt a Lótusz Szívében. A Főtengelyünk Folyamatosan küldeni fogja egyre másra a LEGESLEGTISZTÁBB SZERETET 8. Kapun át bejövő energiáinak erőteljes koncentrált hullámait. Minél inkább egybehangolódtok a Főtengellyel, annál erősebben fogjátok ezt érezni. És aztán a ti feladatotok lehorgonyozni a 8. Kapu enrgiáit a Földbe, és kiterjeszteni őket a világ legtávolabbi részeire is

A 8. Kapu Megnyitása teljesen le fog vinni bennünket az ismert világ térképéről, ahogy még eddig soha, messze be a Láthatatlan mélyebb rétegeiben található felderítetlen birodalmomba, a Lótusz Világába. A Főtengelyben erősen érezni fogjuk az összes Lehorgonyzó Csoport mérhetetlen erős energiáit, és a figyelmetek és Szeretetetek nagyon támogatni fog bennünket és segíteni fog bennünket lehorgonyozva maradni. Mérhetetlenül hálásak vagyunk ezért, mert ez lehetővé teszi számunkra, hogy meglegyen a szükséges erőnk ennek a monumentális 8. Kapunak a megnyitásához.

Az is fontos, hogy folyamatosan tudatában legyünk a világ minden részén lévő többi Lehorgonyzó Csoportnak is. Együtt, mindannyian Egy nagy-nagy, óriási Létezőt alkotunk, és minél inkább tudatában van ennek a Lehorgonyzó Csoport, annál erősebb lesz az Egy Létezőnk.

A Főtengelyben mindig hangosan felolvassuk minden egyes Lehorgonyzó Csoport helyét a Föld minden részén, a Nyitó Szertartás elején. Eközben érezzük mindannyiótokat, ahogy csatlakoztok hozzánk, az Egy-hez. Ez, a Megnyitás elején nagy erőt jelent, mivel mindenki a kiijelölt helyére lép. És akkor készen állunk a kezdésre....

Nagyon fontos, hogy ti is felolvassátok a legfrisseb Főnévsort, amin minden 8. Kapu Lehorgonyzó Csoport rajta van, szintén a szertartás kezdetekor, hogy mindannyian tudatosan egybehangolódhassunk.

A 8. Kapu Lehorgonyzó Csoportjainak Főnévsora Világszerte
(Ezt a névsort naponta frissítjük a Megnyitás reggeléig.)

A 8. KAPU MEGNYITÓ SZERTARTÁSA A FŐTENGELYBEN

A 11:11-es Főtengelyében mi soha nem tervezzük el előre, hogy mit fogunk csinálni. Egy hét intenzív felkészülés van, ahol megtanuljuk a Szakrális Táncokat és sok egyéb dolgot, hogy erős és tiszta Egy Létezővé váljunk. A Megnyitó Szertartás napján teljesen nyitottak vagyunk arra, hogy együtt follyunk az áradattal, és az energiával együtt haladjunk.

Rendszerint azzal kezdjük, hogy két emberből kaput formálunk, akik egymással szemben állnak, és a többiek egyenkét belépnek rajta, miközben megcsinálják az összes előző Kapu mudráit. Amikor átmentek a kapun, ők lesznek a következő kapu. És ez addig folytatódik, amíg a teljes Főtengely egy kapuvá válik.

Egy óriási kört formálunk, megnyitjuk az Egy Szívet, és meghallgatunk egy dalt Omashar vagy más előadásában. Ezután felolvassuk a világ összes Lehorgonyzó Csoportjának névsorát úgy, hogy közben érezzük a jelenlétüket, és összehangolódunk velük Egy Létezővé.

Általában az első, amit eltáncolunk, a Csillagkörmenet tánc (Starry Processional), mert ez az a tánc, amit minden 11:11-es Kapunyitásnál eltáncoltunk. Ezután bármi megtörténhet...

Van, amikor ez egész szertartás simán megy, és egyszer csak hirtelen vége. 8 órája vagy még több, hogy együtt vagyunk, és mintha csak most kezdődött volna.

Máskor van, hogy nehéz helyzetek jönnek, vagy az energiák hirtelen ellaposodnak. Ilyen esetekre nélkülözhetetlen az eltelt egy hetes fellkészülés, amikor gyorsan össze kell hoznuk Ergy Létezőnket és egy új szintre emelni. És ez az, ami igazán segít, hogy egész lényünk teljesen jelen és tágra nyitott legyen.

Szinte minden 11:11 Kapunyitáskor van legalább egy eset (és többnyire sokkal több is), amikor az energiák lemennek a rendes kerékvágásról, és hirtelen bekerülünk egy nagyon erőteljes és tiszta bemerítkezésbe a Felsőbb Valóságba. Ez legtöbb esetben olyankor van, amikor valakit nem tudunk kimozdítani abból, amit csinálunk, és bejelenteni, hogy most mi történik, és hogy mi lenne a következő dolog. Ez az, amikor az Egy Létezőnek át kell vennie a szerepet. És ha az Egy Létezőnk nem teljesen jól működik, akkor ez katasztrófális lehet. De ha erős és tiszta, akkor ez annyira nagyszerű lesz; egyszerűen leírhatalan, ahogy megteremtjük az új utakat az Ismeretlen mélyebb rétegeinek addig fel nem tárt birodalmaiba. A Láthatatlan teljes birtokba vételének ezek a pillanatai több, mint csodálatosak.

A Kapu tényleges Megnyitása bármikor bekövetkezhet, szinte mindig akkor, amikor a legkevésbé számítunk rá. (Ld. A 2. Kapu egyik Őrének történetét!) Amikor az új Kapu energiái belépnek Földünkre a Főtengelyen keresztül, minden jelenlévő kétséget kizáróan megérzi.

Ugyanez vonatkozik a Lehorgonyzó Csoportokra is. – Ha nyitott maradsz és összehalgolt maradsz a Főtengellyel és a többi Lehorgonyzó Csoporttal, Egy Létezőnket alkotva, határozottan érezni fogod, amikor a 8. Kapu energiái elérnek hozzád. Ez az egyik, amiért annyira megéri a csoportnak a Főtengellyel egyidőben tatania a szertartást. És amikor a 8. Kapu energiái eljutnak hozzád, a te dolgod, hogy lehorgyonozd őket a földbe és szétküldd őket a világ minden pontjára.

Nem tervezzük, hogy mikor érjen véget a Megnyitó Szertartásunk. Egyszercsak nyilvánvalóvá válik, hogy most van vége. Mindannyian érezni fogjuk. És sokszor szeretnénk még táncokat eljárni vagy valamit csinálni, de a Szertartás teljessé vált.

A 8. KAPU LEHORGONYZÓ CSOPORTOK MEGNYITÓ SZERTARTÁSÁNAK MENETRENDJE

Jobb, ha nem tervezitek el pontosan előre, hogy mi legyen a Lehorgonyzó Csoport menetrendje, hanem készítsetek inkább egy listát, hogy mit lehet majd csinálni. Ebben legyen néhány 11:11-es Szakrális Tánc, a saját egyedi módon táncolt Elemek Tánca, és bármi olyan, amit ideillőnek találtok; és akkor készen is álltok a Megnyitás hullámait végiglovagolni.

A 8. KAPU JELSZAVA A SZERETET. Tehát ne felejtsétek a LEGESLEGIGAZABB SZERETET rezgéseit megteremteni, mielőtt elkezditek a szertartást! Hozzátok be a SZERETETET, bármi módon, ahogy tudjátok! Ugorjon be az egész csoport a Szeretetfolyamba, és fröcsköljétek mindenfelé!

Sok Lehorgonyzó Csoportban nem tartják be ezeket az útmutatókat, hanem jobbnak látják a „saját dolgaikat csinálni”. Ez teljesen rendjén való, merthogy Egy Létezőnk igen szerteágazó. Azonban ne feledjük, hogy az összpontosított szándékunknak nagy ereje van. Ha mindannyian tudatosan összehangolódunk Egy-gyé, ha mindannyian eljárjuk a Csillagkörmenet Táncot, pl, még erősebb lesz a hatása mindennek, amit csinálunk! Rajtatok áll!

Íme néhány dolog, amit jó lenne, ha beletennétek a 8. Kapu Szertartásába, hacsak lehet.

Legyen mindenki fehérben! (Színes kiegészítő ruhadarabokkal, ha kell.)

Az őrök foglalják el a helyüket.

Mindenki, az Őrök is, egyszerre csinálja meg a GO -t, és igazodjatok, hangolódjatok össze Egy Létezővé!

Folyamatosan maradjatok egybehangolódva a Főtengellyel.

Olvassátok fel hangosan a Lehorgonyzó Csoportok legfrissebb Főnévsorát , és hangolódjatok össze a többi Lehorgonyzó Csoporttal Egy Létezővé.

Csináljátok meg a GO - mindig, amikor földelésre vagy a figyelem újbóli összpontosítására van szükség.

Táncoljátok el a Csillagkörmenetet , mert ez be fogja hozni az összes eddigi 11:11-es Kapunyitás energiáit, és szőjétek azokat bele a jelen pillanatba! Ez a tánc sokkal erőteljesebb, ha az eredeti zenéjére táncoljátok.

Táncoljátok el a saját egyéni Elemek Táncai - tokat.

Táncoljátok el a Lótusz Tánc – ot, mert ez felhangol benneteket a Lótuszvilág fennséges finom energiáira.

Ha már elkezdtétek a 8. Kapu Megnyitó Szertartását, maradjatok a SZERETET-ben, és folyamatosan tartsátok meg az energiát és a figyelmeteket, még a szünetekben is.

KÉSZÜLJ FEL, HOGY BÁRMI MEGTÖRTÉNHET!

A 8. Kapu Megnyitása NAGYON VALÓSÁGOS lesz. Ha egy kicsit is befogadó vagy, határozottan érezni fogod. A 8. Kapu Megnyitása közben meg fogunk tapasztalni egy adagot a legerőteljesebb, nagyon mély SZERETETBŐL, amit még nem éreztünk eddig, és legjobb, ha erre felkészülünk!

Legtöbben, akik eddig részt vettek a 11:11 valamelyik Főtengelyében, és sokan, akik a 11:11 Lehorgonyzó Csoportjaiban voltak már, életük legerőteljesebb és legáthatóbb élményének tartják.

A 11:11-es Átjáró 1992-ben történt Első Kapujának Megnyitása óta a 8. Kapu Megnyitása lesz a legerősebb, és leírhatatlanul más szintekre fog bennünket repíteni.

Bármi megtörténhet! Abszolút értelemben. És ettől olyan fontos csak arra figyelni folyamatosan, amit csinálunk a Megnyitó Szertartás teljes ideje alatt. (Megnyitjuk a 8. Kaput, és lehorgonyozzuk az IGAZ SZERETETET és az azon alapuló PÁRKAPCSOLATOK új mátrixát!) Mindannyiunknak ébernek kell lennünk, hogy semmi se térítse el a figyelmünket. Még ha földrengés van is, vagy eső, vagy kialszanak a lámpák, folytatnunk kell a 8. Kapu Megnyitó Szertartását amíg az a végére nem ér.

A 8. Kapu Megnyitása közben egyértelműen le fogunk térni az ismert világ útjairól, bele az Ismeretlenbe. A Főtengelyben ez gyakran megtörténik. Ha ez történik a Lehorgonyzó Csoportodban, maradj erősen lehorgonyozva az Egységben, és tartsd meg a Lótusz Szív rezgését, bármi áro!n

A 11:11 –es Kapunyitásokkor nem szokatlan, hogy valami váratlan történik. Új Kvantumenergiákat hozunk be. Az Új azt jelenti, hogy eddig még nem tapasztaltuk meg.

Lehetnek meglepetések. Lehet, hogy jönnek a fennséges, óriási SZERETET erős hullámai. Lehet, hogy megtapasztaljuk, amint a szívünk feltörik és megnyílik, és megtapasztalhatjuk a TISZTA IGAZ SZERETET betöltődését úgy, ahogy eddig ezen a Földön soha. Történjen bármi, maradjunk földelve, figyelmünket összpontosítsuk, és maradjunk ERŐSEK EGY LÉTEZŐNKBEN. Nyitottnak kell lennünk arra, hogy valami váratlan történhet, és hagyjunk magunknak esélyt a spontaneitásra a legerőteljesebb figyelemösszpontosításunk közben is.

 

MKÖZPONTI NÉVSOR a világ összes Lehorgonyzó Csoportjáról naponta frissítjük
(
Nyomassátok ki közvetlenül a 8. Kapu Nyitószertartása előtt!)

8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok:Argentinától Kanadáig
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Csílétől to Malajziáig
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Marokkótól Délafrikáig
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Svédországtól to Venezueláig
8. KapuLehorgonyzó Csoportok: Barzilia
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Németország
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Mexikó
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Oroszország
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Spanyolország
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: USA

Saját 8. Kapu Lehorgonyzó Csoport szervezése
ELSŐ RÉSZ: 8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok Felkészítése
MÁSODIK RÉSZ: Útmutatók a 8. Kapu Lehorgonyzó Csoportoknak a Kapunyitáshoz

Útmutatók a 8. Kapu Őreinek

Ha 8. Kapu Lehorgonyzó Csoportot szervezel, kérünk, írj egy e-mailt Annunak a  onebeing1122@yahoo.ie címre, hogy rajta lehess a listán. 
Feltétlenül írd bele a neveteket, a várost, az államot vagy a megyét, az országot, az e-mail címet és a telefonszámot.