A 11:11-ES ÁTJÁRÓ 8. KAPUJÁNAK MEGNYITÁSA

A LEHORGONYZÓ CSOPORTOK FELKÉSZÜLÉSE

Fordította: Elisabeth Mag

A LEHORGONYZÓ CSOPORTOK FELKÉSZÜLÉSE

A 8. Kapu Megnyitása a legfontosabb Kapunyitás a 11:11-es Átjáró 1992-ben történt Első Kapunyitása óta. A 8. Kapu jelmondata: A LÓTUSZ SZÍV FELÉBRESZTÉSE és BELÉPÉS A LÓTUSZVILÁGBA. Célja az Igaz Szerelem és az azon Alapuló Párkapcsolatok új mátrixának létrehozása. A 8. Kapu olyan óriási erejű, hogy gyorsan át fog vinni bennünket egy teljesen új világba, ahol végül megtapasztalhatjuk Legmerészebb Álmaink Valóra Válását. Erre az időpontra vártunk már nagyon rég óta, és a 8. Kapu Megnyitása után semmi sem lesz olyan, mint azelőtt volt.

Akárhogyan is veszünk részt az erőteljes 8. Kapunyitásban, akár a Főtengelyben, a spanyolországi Majorkán, akár egy Lehorgonyzó Csoportban, nagyon lényeges, hogy egész lényünkkel teljesen jelen legyünk, és mélyen belemerítkezzünk abba a Szeretetfolyamba, amit megindít.

Ez a 8. Kapu Lehorgonyzó Csoportoknak szóló felkészítés a csoportjaitok előkészítő összejöveteleit és a 8. Kapu Megnyitó Szertartást hivatottak segíteni. Ezek az útmutatók segíteni fognak abban, hogy a Lehorgonyzó Csoport erősebb legyen, amikor a LEGESLEGIGAZABB SZERETET rezgéseit lehorgonyozza, amikor a 8. Kapu energiái beömlenek.

Nyugodtan tegyétek hozzá a saját kreativitásotokat, ha az odaillő, tiszta és teljesen összhangban van a 8. Kapu energiáival.

MÁSODIK RÉSZ: Útmutató a 8. Kapu Megnyitásához a Lehorgonyzó Csoportoknak
Útmutató a 8. Kapu ŐreinekA LEHORGONYZÓ CSOPORTOK ELŐLÉSZÍTŐ ÖSSZEJÖVETELEI

ADJ BELE SZERETETET!

Mielőtt elkezditek, kérünk benneteket, hogy adjátok meg e-mailben a Lehorgonyzó Csoportotok adatait, elérhetőségeit Annunak s, hogy rajta lehessetek a 8. Kapu Lehorgonyzó Névsorán a Solara weboldalán. Ez ELENGEDHETETLENÜL SZÜKSÉGES azért, hogy a Főtengely és az összes többi Lehorgonyzó Csoport világszerte egybe tudjon hangolódni a csoportotokkal febr. 11-én.

Nagyon jót tesz, ha előkészítő összejöveteleket tartotok, hogy a csoport összehangolódjon Egy Létezőként a Lótusz Szívben, és egy szupererős, tiszta, szeretetteljes működést hozzon létre. A továbbiakban felsorolunk kitűnő segítséget nyújtó gyakorlatokat, amiket a csoport megtanulhat felkészülésként a 8. Kapunyitásra. Ezek között van néhány a mélységes átalakító hatású 11:11-es Szakrális Táncok közül.

Az alaprezgés, amely elengedhetetlen a csoport számára az abszolút LEGESLEGTISZTÁBB SZERETET rezgése. A 8. Kapu Megnyitása teljes egészében a minden eddig ismertnél igazabb, valódibb, fenséges és magasztos SZERETET köré összpontosul. A legnagyobb felkészülés a Lehorgonyzó Csoportok összejövetelein ennek a betöltése és a Sejtszintű SZERETET megtestesítése lesz a csodálatos 8. Kapunyitásra. Vállaljátok fel mindezt a Lehorgonyzó Csoportotokban a SZERETET HULLÁMAIVAL. A 8. Kapunyitásra való felkészülés megköveteli tőlünk, hogy abszolút komolyan vegyük az odaadásunkat, de a SZERETET KVANTUMHULLÁMAI fogják ezt vidámmá és könnyűvé tenni. Fröcsköljétek hát szerteszét, és ne csak az összejöveteleken belül! Éljétek! Szeressétek! Váljatok vele eggyé!

A Szeretetfolyamba beleugrani azt jelenti, hogy átmegyünk az új mátrixba és könnyebb lesz a saját valódi énünkkel, igazi lényegünkkel egybehangolódni. A LEGIGAZABB SZERETET segít bennünket, hogy a mentális, és lelki kötöttségek alól felszabaduljunk, hogy teljesen jelen lehessünk egész lényünkkel. SZERESS ÉS HAGYD MAGAD SZERETNI!


TISZTÍTÁS ÉS VALÓDIVÁ VÁLÁS

Ha a be akarunk lépni a Lótusz Világába, a tisztítás elengedhetetlen. Ez az amit mindannyiunknak egyedül kell végrehajtanunk, de esetleg az első felkészítő összejövetelek valamelyikét arra is szánhatjátok, hogy elmondjátok, hogyan kell ezt tenni. A tisztítás mindannak az elengedése, aminek már lejárt az ideje belsőnkben és környezetünkben. A régi érzelmi minták és maradványok, korlátozó felfogások, idejétmúlt spirituális hiedelmek elengedése, és mindannak, ami már nem igaz és nem valódi. Az is fontos, hogy a fizikai világunkat átrendezzük, szépítgessük külső megjelenésünket a világ felé, és jobban odafigyeljünk a testünkre. Mindent le kell vetnünk csontig, egybehangolódni az új valódi énünkkel, és a tiszta Igaz Szeretet megtestesüléseivé válni. Ez az, ahol leginkább lenni szeretnénk, és igazán ez az, ahol lennünk kell, ha az Újvilágot létre akarjuk hívni.

Olvassátok el  Solara 2007 – es előrejelzését , ahol bővebb leírást találtok arról, hogy hogyan lehet ezt megtenni, és arról, hogy mit hoz majd ez az elképesztően csodálatos év.

A LEHORGONYZÓ CSOPORTOK ÖSSZEJÖVETELEIRE AJÁNLOTT TEVÉKENYSÉGEK

 INFORMÁCIÓK A 8. KAPURÓL ÉS A 11:11 - RŐL

Nyomtassatok ki MINDEN információt a 8. Kapuról a 8. Kapu Tárgymutatóból (8th Gate Ndex) a Solara weboldaláról, és adjátok közre a csoportban! Kinyomtathatjátok és közreadhatjátok  Solara 2007 – es előrejelzését. is. Ez nagyon fontos, mert nagymértékben elmélyíti a csoport megértését, hogy miről is szól a 8. Kapu Megnyitása. Különös fontossággal bíró részek megbeszélése a csoporttalálkozókon, mint pl. a 8. Kapunyitás Jelmondata, és Solara 2007 –es előrejelzése nagy-nagy segítséget jelent a 8. Kapu energiáira való ráhangolódáshoz.

És figyelmetekbe ajánljuk, hogy  Solara havi rendszeres előrejelzéseit is jó megrendelni, mert azokból világossá válik, hogyan lehet „behajózni” az egyre növekvő Kvantumhullámot, amely a LÓTUSZVILÁG 8. Kapun át bejövő új energiáival tölt meg minket.

Solara „Belépési pont” c. könyve szintén tartalmaz végtelenül nagy segítséget jelentő gyakorlatokat, mint pl. az Egy Szív, amit belevehettek a Lehorgonyzó Csoport összejöveteleibe és a Megnyitó Szertartásba is.

VILÁGTÉRKÉP

Nagyon hatékony, ha vizuálisan is ráhangoldtok aspanyolországi Majorkán lévő Főtengelyre, és az összes többi Lehorgonyzó Csoportra is egy világtérkép segítségével. Ehhez használjátok a  8. Kapu Lehorgonyzó Csoportjainak központilag kiadott névsorát (8th Gate Master List of Anchor Groups Worldwide)  a Solara weboldaláról (ez január közepétől megtalálható, és naponta frissítjük a Kapunyitás reggeléig) , és helyezzetek el rajta élénk színű jelzéseket minden egyes Lehorgonyzó Csoport helyszínéhez. A csoport minden összejövetelén frissíthetitek a Lehorgonyzó Csoportok Világtérképét, és vigyétek magatokkal majd a Kapunyitásra is!

 A 11:11 SZAKRÁLIS TÁNCAI ÉS ZENÉI

Azoknak a Lehorgonyzó Csoportoknak, akik a 11:11 Szakrális Táncait táncolják a 11:11 Kapunyitáskor mindig sokkal könnyebb leföldelniük a 11:11 nagy erejű és koncentrált energiáit. A hatalmas átalakító erővel bíró Szakrális Táncokat pontosan erre teremtettük, és nagyon jól működnek.

A lehorgonyzó Csoportban gyakoroljátok a Szakrális Táncokat az előkészítő összejöveteleken, és alakítsátok ki a ti saját verziójú Elemek Táncát! A Csillagkörmenet az egyetlen olyan 11:11-es Szakrális Tánc, amit minden Kapunyitásnál eltáncoltunk, ezért ezt is erősen javasoljuk. A nagyon nagy mélységű és fenséges Lótusz Tánc segít összekapcsolódni a Lótuszvilággal. És az életerővel és őserővel teli Föld-Csillag Tánc elősegíti a belső Föld- és Csillaglényünk egybeolvadását.

AZ ELEMEK TÁNCA

Az Elemek Tánca minden egyes 11:11-es Kapunyitás lényegi részét képezi a 4. Kapu óta. A táncosok minden Kapunyitáskor új táncot kreálnak, így az Újvilág elemei is beleszövődnek. Nézzétek meg az Elemek Tánca oldalunkat, ahol bővebb leírást találtok, hogy hogyan lehet ennek a pompás táncnak az új szintjeit megteremteni.

A SZAKRÁLIS TÁNCOK ÉS A RÁJUK VONATKOZÓ ÚTMUTATÓK

A 11:11 Szakrális Táncai
Minden Szakrális Tánc leírása

A Csillagkörmenet
A Föld-Csillag Tánc
A Lótusz Tánc
Az Elemek Tánca

A Csillagkörmenet mozgássora
A Szakrális Csigavonal mozgássora
Az Egy Szem Tánc mozgássora
A Lüktető Csillag Tánc mozgássora

Erősen javasoljuk, hogy töltsétek le vagy rendeljétek meg a zenéket 4 Szakrális Tánchoz, mert a táncok belső rezgése bennük van, és segíthetnek megtartani a 11:11 energiáira hangolt állapotot a foglalkozások alatt és a szünetekben.

A Csillagkörmenet, A Nagy Központi Nap, a Szakrális Csigavonal és a Föld-Csillag Tánc zenéi kaphatóak a weboldalon. Igazán a Csillagkörmenet és a Föld-Csillag Tánc zenéire lesz szükségetek, ha ezeket el akarjátok táncolni a Lehorgonyzó Csoporttal.

Ha CD-t vagy kazettát akartok rendelni, minél előbb tegyétek, mert január 24. után nem fogunk tudni megrendeléseket teljesíteni!.

Vihettek a 8. Kapunyitás Szertartására szép világzenei mixeket is, szerelmes dalokkal, vagy hívhattok zenészeket is.

 FÖLDELÉS A „GO” -VAL

A „GO” egy egyszerű ám elengedhetetlen gyakorlat, ami segíti a csoport földelését, és az Egy Létezőként való összehangolódást. Használjátok ezt a Szertartás elején, és bármilyen gyakorlat elején, mint pl. a Szakrális Táncok. Az is nagyon lényeges, hogy az Őrök, mielőtt elfoglalják a helyüket, szintén megcsinálják a „GO”-t. A 8. Kapu Megnyitása alatt az energiák roppant erősek lesznek, és, ha a „GO”-t megcsináljátok, akkor a csoport teljesen jelen tud lenni, és teljesen lehorgonyozva tud maradni, és a 8. Kapu erős energiái nem vágnak taccsra benneteket.

IA „GO” leírása

 AZ ŐRÖK FELKÉSZÍTÉSE

Az Őrök minden 11:11-es Kapunyitás fontos szereplői. Ha a csaoport minden tagját felkészítitek az Őr szerepre még a Szertartás előtt, akkor sokkal könnyebb lesz. Olvassátok el, és nyomtassátok ki az Őrökről szóló oldalt! 

Útmutatók a 8. Kapu Őreinek


 

MKÖZPONTI NÉVSOR a világ összes Lehorgonyzó Csoportjáról naponta frissítjük
(
Nyomassátok ki közvetlenül a 8. Kapu Nyitószertartása előtt!)

8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok:Argentinától Kanadáig
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Csílétől to Malajziáig
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Marokkótól Délafrikáig
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Svédországtól to Venezueláig
8. KapuLehorgonyzó Csoportok: Barzilia
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Németország
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Mexikó
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Oroszország
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: Spanyolország
8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok: USA

Saját 8. Kapu Lehorgonyzó Csoport szervezése
ELSŐ RÉSZ: 8. Kapu Lehorgonyzó Csoportok Felkészítése
MÁSODIK RÉSZ: Útmutatók a 8. Kapu Lehorgonyzó Csoportoknak a Kapunyitáshoz

Útmutatók a 8. Kapu Őreinek

Ha 8. Kapu Lehorgonyzó Csoportot szervezel, kérünk, írj egy e-mailt Annunak a onebeing1122@yahoo.ie scímre, hogy rajta lehess a listán.
Feltétlenül írd bele a neveteket, a várost, az államot vagy a megyét, az országot, az e-mail címet és a telefonszámot
.