De Activering van de 8e Poort van de 11:11

Het Ontwaken van het Lotus Hart - Het Binnentreden van de Lotus Wereld

vertaald door Monique

Eerste Activering
11 februari 2007Hoofdcilinder

Mallorca, Spanje

 

De lang afgewachte Activering van de Achtste Poort zal eindelijk gaan plaatsvinden op 11 februari 2007.

Vanwege de enorme omvang van de 8e Poort zullen er TWEE 8e Poortactiveringen zijn - één in 2007 en één in 2008.

De Achtste Poort is de belangrijkste 11:11-Poortactivering sinds de originele opening van de 11:11-Toegangspoort in 1992.

 
Het Thema van de eerste 8e Poortactiving is
HET ONTWAKEN VAN HET LOTUS HART - HET BINNENTREDEN IN DE LOTUS WERELD
.

Het Lotus Hart is ons nieuwe emotionele lichaam, het niveau verder dan het Eén Hart.

Als we ons Lotus Hart ontwaken,
vermengen veel elementen, die we lang als gescheiden hebben waargenomen, zich tot Eén.

De Achtste Poort staat voor het samensmelten van de vervulling van onze meest intieme persoonlijke verlangens
met het in onze ware bestemming en doel stappen, terwijl we de Eén dienen.

Het Lotus Hart is onze nieuwe fundering.
Al onze toekomstige inspanningen zullen op deze fundering gebouwd worden.

We zijn de staat van Juiste Tijd - Juiste Plaats binnengetreden.

Zodra onze nieuwe fundering is gecreëerd,
kunnen we de sublieme subtiele Lotus Wereld binnentreden,
de werkelijkheid van de zuiverste Ware Liefde. De Lotus Liefde versnelt in ons.
Dit is een sterkere, echtere LIEFDE dan enige, die we gekend hebben.

Het is nu de Tijd van Herverbinden.

Herverbinden met ons echtste doel.
Herverbinden met de sleutelpersonen van onze toekomst.
Herverbinden met onze echte plekken.
Herverbinden met onze Ene Ware Liefde
.

 


De Activering van de 8e Poort is kolossaal. Het opent de voorheen onverkende werkelijkheden van het diepere Onzichtbare en stelt ons in staat de verfijnde Lotus Wereld binnen te treden, de werkelijkheid van de zuiverste Ware Liefde.
We bewegen nu af van de kaart van het bekende, veroorzakend dat alles verandert op een kerncelniveau. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn!

Onze Nieuwe Fundering is gecreëerd door het Ontwaken van het Lotus Hart. Het Lotus Hart is zowel ons nieuwe emotionele lichaam als de kernkracht van onze Nieuwe Fundering. Onze Nieuwe Fundering kan alleen gecreëerd worden met rotsvaste integriteit en de diepste niveaus van toewijding, openheid en Liefde, van ons vragend - als nooit tevoren - Echt en Waar te zijn. Dit beweegt ons in de Lotus Wereld, de werkelijkheid van Juiste Tijd - Juiste Plaats en de vervulling van onze Stoutste Dromen.
En dit is pas het begin...

Als ons Lotus Hart ontwaakt is, passeren we het keerpunt van Geen Weg Meer Terug en stappen binnen in een geheel nieuwe matrix. Er is geen weg meer terug naar hoe dingen voorheen waren, omdat we onszelf op een totaal nieuw niveau vinden.

Als we onze hele wezens richten op het Lotus Hart, breken we door een vlies dat alle elementen gescheiden heeft gehouden binnenin en buiten ons, die zijn voorbestemd om samen te komen in Heilige Verbinding. Zodra dit vlies is opgelost, treden we de Lotus Wereld binnen. De Lotus Wereld is een sublieme werkelijkheid doordrenkt met de meest verfijnde Lotus Liefde. Hier wonen we in de staat van Juiste Tijd - Juiste Plaats, dat eindelijk het pad gebaand is voor onze lang afgewachte fysieke hereniging met Onze Ware Liefdes.

Lotus Liefde is de krachtigste LIEFDE die we ooit ervaren hebben. Het is ontmanteld, rauw, intens en Tot Op de Kern. Pure extase. Echter dan om het even wat we ons nu kunnen voorstellen. LIEFDE die je zowel nederig als eerbiedig laat voelen. Als we het ervaren, weet je dat je vanaf dit moment, alles wat je doet anders en oneindig meer heilig moet gaan doen.

Zodra we de Lotus Liefde door ons heen voelen snellen, breekt de dam en worden we ondergedompeld in de Rivier van Liefde. De krachtige stromen van de Rivier van Liefde worden ervaren op een niveau waarvan we nooit gedacht hadden dat het mogelijk was, behalve in onze stoutste dromen en diepste intiemste verlangens. De Rivier van Liefde wordt steeds breder en verdiept zich totdat al het andere een waas wordt.
En het leidt ons naar de onmeetbaar diepe Zee van Liefde.

Het Activeren van de Achtste Poort staat voor de completering van onze reis door de Overlappende Zone in het midden van de Antarische Conversie, de Ruit van het Onzichtbare volledig activerend en een geheel nieuwe kosmologie onthullend als het diepere Onzichtbare zichtbaar wordt. De Ruit van het Onzichtbare is de werkelijkheid waar de Geliefden van voorbij de Sterren eindelijk herenigen in het fysieke als Ene Ware Liefdes. De Achtste Poort brengt de Nieuwe Matrix van Ware Liefde Partnerschap beter dan in onze stoutste dromen, tot leven.

De 8e Poortactivering is het volgende niveau van alles dat verankerd werd tijdens de Tweede Poortactivering in 1993, wat het   moment van intrede was van de Geliefden van voorbij de Sterren. Sinds dat moment zijn de tussenruimtes versneld met de zuiverheid van onze Liefde en onze gefocuste aandacht, onze Ware Liefdes aanroepend, ons brengend naar de tijd die nu eindelijk hier is.

Gedurende de Tweede Poort begonnen we ons voor het eerste te richten op en versmelten met onze diepste hartenwensen, met onze spirituele aspiraties. Nu zijn we in de positie om alles wat we echt voor onszelf hebben gewild te manifesteren, terwijl we tegelijkertijd dienen en de noden van ons EénZijn vervullen. Er is geen andere manier meer om te zijn. Dit is de finale voltooiing van het samenbrengen van resterende tegenstellingen en polariteiten in totale Heilige Verbintenis.

Solara's Surf Report for the Year 2007 Beyond Your Wildest Dreams
Solara's Persoonlijke Update, november 2006 In de Rivier van Liefde

De 8e Poort Ndex: Een compleet overzicht van alle 8e Poortpagina's.

 

DE ACHTSTE POORT HOOFDCILINDER

Het mooie eiland Mallorca, Spanje is de locatie voor onze 8e Poort Hoofdcilinder. De Hoofdcilinder is altijd het kernpunt van een 11:11-Activering. Dit is waar de nieuwe 11:11-energieën het eerst de planeet binnenkomen. Het hebben van een sterke en toegewijde 8e Poort Hoofdcilindergroep is van vitaal belang, omdat we de nieuwste niveaus van LIEFDE binnen brengen en onze Nieuwe Fundering van het Lotus Hart stevig verankeren.

De 8e Poort is zo enorm dat alleen zij die zich echt geroepen voelen deel te nemen aan de Hoofdcilinder dat moeten doen, omdat we niet kunnen verankeren en bouwen op de Nieuwe Funderingen met minder dan onze Volle Wezens. Het zal totaal van deze wereld zijn, ultra echt, krachtig en intens met meer LIEFDE dan we ooit voor mogelijk hebben gehouden.

Deel zijn van een 11:11-Hoofdcilinder is de ervaring van je leven. Er is absoluut niets vergelijkbaars en het is niet te missen als je je geroepen voelt erbij te zijn.

8e Poort Hoofdcilinder

De 8e Poort Hoofdcilinder Update: 13 december 2006


8e Poort Hoofdcilinder Registratiedetails

Het 8e Poort Inschrijfformulier Download een Worddocument

8e Poort Hoofdcilinder Vragen

 
ACHTSTE POORT ANKERGROEPEN

Als je niet in de gelegenheid bent, deel te nemen aan de Hoofdcilinder, kun je nog steeds een vitaal belangrijk deel zijn van de 8e Poortactivering door te dienen als een 8e Poort Ankergroep. De Ankergroepen en de Hoofdcilinder vormen samen EénZijn. Als de 8e Poortenergieen de Hoofdcilinder binnenkomen, worden ze verankerd in de aarde en doorgestuurd naar de Ankergroepen die ze op hun lokaties verankeren en ze doorgeven naar de hele wereld.

Vanwege het belang en het totaal nieuw zijn van de 8e Poortenergieen, starten we met een geheel nieuwe 8e Poortankerlijst. Als je een 8e Poort Ankergroep wilt creeren of je bestaande Opkomend EénZijn Ankergroep wilt omzetten naar een 8e Poortgroep, stuur dan alsjeblieft een email aan onebeing1122@yahoo.ie zodat je kunt worden toegevoegd aan het nieuwe 8e Poort Ankeroverzicht.

ANCHOR GROUPS WORLDWIDE

HOOFDOVERZICHT van alle Ankergroepen Wereldwijd dagelijks bijgewerkt
(uit te printen kort voor de 8e Poortactivering)

8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Australia - Canada
8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Chile - Malaysie
8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Morocco - South Africa
8e Poort Ankergroepen Wereldwijd: Sweden- Vietnam
8e Poort Ankergroepen in Argentinie
8e Poort Ankergroepen in Brazilië
8e Poort Ankergroepen in Duitsland
8e Poort Ankergroepen in Rusland
8e Poort Ankergroepen in Spanje
8e Poort Ankergroepen in Amerika

ANCHOR GROUP PREPARATIONS

8e Poort Ankergroepen Wereldwijd
Een 8e Poort Ankergroep organiseren
Creating an 8th Gate Anchor Group

8th Gate Anchor Group Preparations
8th Gate Anchor Group Activation Instructions
8th Gate Guardian Instructions