Vertaald door Brigitta Bos
11:11
is een voorgecodeerde trekker,
geplaatst in onze cellulaire
geheugenbanken vóór onze
afdaling naar materie.


De 11:11 wordt
hierdoor geactiveerd.

Wat is de 11:11?

EEN herinneringstrekker:


Al vele jaren verschijnen de getallen 11:11 mysterieus voor miljoenen mensen over de gehele wereld. Vaak verschijnende op digitale klokken, hebben de waarnemingen van 11:11 de neiging plaats te vinden gedurende een tijd van verhoogd bewustzijn en hebben ze een zeer krachtig effect op zij die ze zien.


Elke keer dat we de getallen 11:11 zien, worden onze cellulaire geheugenbanken verder geactiveerd. Er is diep binnenin een opporring, een hint iets te herinneren wat we lang vergeten zijn. De verschijning van 11:11 is een krachtige bevestiging dat we op de juiste weg zijn, in één lijn met de Grotere Realiteit.

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben herhaaldelijke verschijningen van de 11:11 gehad. Velen willen weten waarom dit gebeurt. Wat betekent de 11:11?

Wanneer de 11:11 voor jou verschijnt, is dit je Wake-Up Call. Een rechtstreeks kanaal opent tussen jou en de Grotere Realiteit.

De 11:11 is een INSERTIEPUNT
voor de Grotere Realiteit
om het huidige moment binnen te komen.

Wanneer dit gebeurt, is het tijd te stoppen met wat je doet en wat BREDER TE KIJKEN.

Er staat een overplaatsing in positie.

Je kunt de Grotere Realiteit binnengaan en dieper in het Onzichtbare reizen. Je kunt een lang gehouden wens zaaien, een visioen krijgen, om hulp vragen met een bepaald deel van je leven of simpelweg het Onzichtbare zich in het huidige moment voelen inbrengen. De openbaringen die je krijgt, zullen niet komen in de vorm van mentale ideëen. Liever, het zal een verhoogde staat van zijn zijn waarin je alles zult zien alsof je nieuwe ogen hebt. Een dieper begrip voor wat er werkelijk echt is zal je omgeven.


De verschijning van de 11:11 is altijd een nuttige daad
van Hemelse Interventie.

Het vertelt je dat het tijd is om eens goed om je heen te kijken en te zien wat echt is en wat een illusie is. Het is tijd om de sluiers van illusie, die ons aan een onreëele wereld gebonden houden, te doorprikken. Je bent gekozen omdat je klaar bent in een Grotere Realiteit te stappen. Om voor anderen de weg te wijzen naar een nieuwe manier van leven, naar een Grotere Liefde. Om van dualiteit in Eenheid te rijzen.

De 11:11 is de brug
tussen dualiteit en Eenheid.
Het is onze weg naar het Onbekende.Wat is de Activering van de 11:11?

Alle materialen copyrighted 1989-2004 door Solara. Alle rechten voorbehouden.

11:11 Links

 11:11 Doorgang 11:11 Intro 11:11 De Brug tussen dualiteit en Eenheid
Activering van de 11:11 Doorgang 11:11 Hoofdcylinders De Elf Poorten
De Tweede Poort De Derde Poort De Derde Poort Index De Vierde Poort
De Vierde Poort Ndex: De Vijfde Poort De Zesde Poort Ndex: Solara’s Surfrapporten Hoe de 11:11 energieën ons beïnvloeden. Vragen over de 11:11 De Tempel NVisible: Gecodeerde informatie van de 11:11. De 11:11 Heilige Dansen 11:11 -Inside the Doorway: a sample chapter How to Live Large on a Small Planet: a sample chapter