De Vierde Poort
van de 11:11

 

 

 

Vertaald door Brigitta Bos

Ons Evolutionaire Labyrint Herconfigureren

door Solara

De Vierde Poort van de 11:11 was geactiveerd op 11 augustus 1999. De Hoofdcylinder was gelegen op het atol van Tetiaroa in Tahiti, Frans-Polynesië. De Vierde Poort ceremonie duurde van zonsopgang tot zonsondergang. Sommige van onze 11:11 Heilige Dansen werden in de wateren van de lagune uitgevoerd.
 

En wederom kwamen grote en kleine 11:11 Ankergroepen samen als Eén om de energieën van de 4e Poort over de hele planeet te verankeren.

Vierde Poort symboliseerd een verschuiving van stukjes, een oplossing van sluiers, een herconfigurering van de basische structuur van ons evolutionaire Doolhof wat geheel nieuwe patronen zal creëeren. Wanneer de stukjes in het evolutionaire Doolhof verschuiven, zal het Doolhof geherconfigureerd worden. Dit heeft tot resultaat dat Nieuwe Richtingen voor de eerste keer geopend en onthuld zullen worden. Deze Nieuwe Richtingen bestonden eerst niet, en konden ook niet bestaan, in deze werelden.

Ons oude evolutionaire Doolhof zat op een lijn met een specifieke harmonische resonantie die de grenzen stelde van de potentiële richtingen die we gedurende ons leven in konden gaan. Dit betekent dat we alleen over vooraf bepaalde wegen konden reizen. Hoewel er enige paden waren die we of nooit vonden of nooit kozen te nemen, waren ze beschikbaar voor ons binnen het patroon van ons evolutionaire Doolhof.

Vaak herhalen we eindeloos bepaalde vaak betreedde paden binnen ons Doolhof. Deze paden waren bepaald door ons karma, onze ingewortelde houdingen en gedragingen en onze angst voor het Onbekende.

Over de afgelopen paar jaar hebben we een periode van intense transformatie ondergaan, waar we gedwongen waren onze onopgeloste kernzaken die gedurende vele levens opeengehoopt waren te behandelen en om meer helder, reëel en waar te worden.

Het evolutionaire doolhof is ook van belang voor ons DNA en z’n oude configuratie. Terwijl ons doolhof gedurende de Activering van de Vierde Poort geherconfigureerd was, zal ons DNA zich weer op één lijn brengen op een nieuwe harmonische frequentie.

Lengten van DNA-snoer zullen langer worden terwijl ze hun vibratiefrequentie veranderen naar een die afgestemdd is op onze volgende evolutionaire stap. We hebben deze verlengingen van onze DNA-snoeren nodig om ons naar onze Nieuwe Richtingen te bewegen.

Deze onzichtbare verlenging van onze DNA-snoeren zullen door veel mensen gevoeld worden, of kort of voor langere tijd na de Activering van de Vierde Poort. Het zal zich in ons leven manifesteren als verstoringen, ongemak en soms depressie. We zullen ons onthaakt voelen van het verleden en onze oude manieren van doen, terwijl we nog niet verbonden zijn met de toekomst.

We zitten in het proces van de geboorte van onze Nieuwe Wezens en bewegen ons naar onze Nieuwe Levens, die een meer perfecte weerspiegeling zijn van wie we nu worden. We waren vaak gefrustreerd dat onze Nieuwe Richtingen zo lang duurden om zich te manifesteren.

De Activering van de Vierde Poort van de 11:11 was vitaal voor dit proces.

Gedurende de Acitvering van de Vierde Poort, deden we ons evolutionaire doolhof van gedaante veranderen, wat ons hielp op één lijn te komen met nieuwe harmonische resonanties. Hoewel dit proces van het op één lijn brengen meerdere jaren in beslag zal nemen, zal het uiteindelijk openen in voorheen onbegrijpelijke Nieuwe Richtingen.

Dit diepgaand herpatronen van ons evolutionair Doolhof wordt gecreeerd door een menging.... een spiraalsgewijs samensmelten van de basische Vier Elementen: Aarde – Lucht – Vuur – Water.

Aarde en Lucht, Water en Lucht, Vuur en Aarde, Water/Aarde/Vuur/Lucht dansen samen in spiralen, altijd van partner veranderend, dansend in en uit de elementen, de grenzen vervagend tussen de werelden, elke laatste spoortje van scheiding tussen de Vier Elementen uitwissend totdat elke Eén, Alle Vier bevat.

Bekijk foto’s van de Dans van de Vier Elementen bij de Hoofdcylinder van de 4e PoortDe Doorgangen tot onze Nieuwe Levens creëeren

Terwijl de Vier Elementen samensmelten, begint het kompas rond te draaien, wat de Vier Richtingen doet loskomen van hun ligplaatsen. Er komen van elke richting enkele stukjes. Terwijl de Vier Richtingen zachtjes op het ronddraaiende kompas spiralen, worden de losse stukjes magnetisch aangetrokken terug naar het kompas. Maar dit keer keren ze niet terug naar de richting waar ze vandaan kwamen. Zij hechten zich aan een Nieuwe Richting.

Een klein stukje van het Zuiden zou zichzelf nu met het Oosten samengesmolten kunnen vinden, of een stukje van Noord zou in het Zuiden kunnen zitten. Een beetje Westen kan in het Noorden gevonden worden. Niets drastisch; niet genoeg om de planetaire Polen te verschuiven. Een subtiele verandering eigenlijk. Maar krachtig genoeg om de Doorgangen tot onze Nieuwe Levens te creëeren.

Deze Doorgangen naar onze Nieuwe Levens waren eerder niet mogelijk omdat het evolutionaire Doolhof geherconfigureerd moest worden, de Vier Elementen samengekomen en de Vier Richtingen getransformeerd, op zo’n subtiele maar grondige manier, dat onze Nieuwe Richtingen tevoorschijn konden komen. Van deze Nieuwe Richtingen kunnen we de Doorgangen naar onze Nieuwe Levens vinden.

De volgende stap is om de Doorgangen naar ons verleden te sluiten. Daarom hebben we zoveel oproer en intensiteit over de afgelopen paar jaar ervaren. We behandelen kernzaken, genezen de pijnen van onze oude ervaringen, laten onevenwichtige relaties en ingewortelde gedragingen los en worden reëel.

Het is door het belichamen van onze Kernwezens en door het als nooit tevoren Waar, Reëel en Eerlijk zijn, door het volgen van onze Harten en het Leven van onze Liefde, dat we deze Doorgangen naar onze Nieuwe Levens zullen openen.

Reis door de Vierde Poort Index

Alle materialen copyrighted 1989 - 2004 door Solara. Alle rechten voorbehouden.

11:11 Links

 11:11 Doorgang 11:11 Intro 11:11 De Brug tussen dualiteit en Eenheid
Activering van de 11:11 Doorgang 11:11 Hoofdcylinders De Elf Poorten
De Tweede Poort De Derde Poort De Derde Poort Index De Vierde Poort
De Vierde Poort Ndex: De Vijfde Poort De Zesde Poort Ndex: Solara’s Surfrapporten Hoe de 11:11 energieën ons beïnvloeden. Vragen over de 11:11 De Tempel NVisible: Gecodeerde informatie van de 11:11. De 11:11 Heilige Dansen 11:11 -Inside the Doorway: a sample chapter How to Live Large on a Small Planet: a sample chapter