De Derde Poort

van de 11:11

 

Vertaald door Brigitta Bos

De Derde Poort

Uitbreiden tot Eén Wezen

Door de enorme omvang van de Derde Poort, waren er in 1997
drie Activeringen in drie verschillende delen van de wereld.

Activering #1 van de Derde Poort: 17 mei 1997
De Geboorte van ons Eénwezen
Hoofdcylinder bij Bled, Slovenië

Solara’s Rapportage over de Activering van de Derde Poort in Slovenië: (English)

Activering #2 van de Derde Poort: 17 augustus 1997
Insertiepunt van de Grotere Realiteit in het huidige moment
Hoofdcylinder bij Eureka, Montana, USA

Activering #3: 12 october 1997
De Grotere Liefde verankeren
Hoofdcylinder in de Glasshouse Mountains, Queensland, Australië

 

Solara’s Rapportage over de Australische Activering
De Scheurtjes in de Tussenruimten

DE HOOFDGEDACHTE VAN DE DERDE POORT
IS ONZE UITBREIDING TOT ééN WEZEN

Het Eénwezen is een organisch, verenigd, levend organisme. In werkelijkheid zijn we allemaal deel van het Eénwezen. Dit is heel anders dan onze oude ideëen van verenigdheid als geindividualiseerde eenheden van bewustzijn. Als we dit realiseren, als we al onze acties en emotionele reacties baseren op het besef van onze eigen ineenvlechting in Eenheid, dan wordt ons Eénwezen versneld en komt het tot leven. Het is ons nieuwgeboren Eénwezen wat de Grotere Liefde belichaamt, wat gereed is naar voren te komen in onze Nieuwe Levens die verankerd zijn in de Grotere Realiteit.

Voor meer informatie over ons Eénwezen
Bezoek de Derde Poort Index


DE NIEUWE RELATIEPATRONEN

De Derde Poort geeft ook geboorte aan de Nieuwe Relatiepatronen. Dit zullen de zeer uitgebreide vormen van partnerschappen zijn, heel anders dan wat we tot nu toe ervaren hebben. De Nieuwe Partnerschappen zijn tussen Kernwezens, niet tussen persoonlijkheden zoals in het oude patroon.  We zullen persoonlijke liefde en spirituele liefde samenbrengen tot de Grotere Liefde.

De eerste stap naar de Nieuwe Relatiepatronen zal het afbreken zijn van de oude relatiepatronen. Dit kan vele jaren van verwijdering van oude patronen en herafstemming van onze wezens inhouden. Het houdt ook in de voltooiing van sommige van onze vroeger bestaande relaties.

Deze nieuwe karma-vrije relaties zullen spoedig mogelijk zijn. Dit zijn de relaties die de energiewervelingen zullen creëeren die nodig zijn voor de diepere insertie van de Grotere Realiteit in het fysieke. Terwijl we voorbij dualiteit gaan naar steeds meer verhoogde staten van Eenheid, zullen deze relaties steeds belangrijker worden en dienen als resonantiegenerators van de Grotere Liefde, bewaarders van het Nieuwe Matrix.

Nadat deze Heilige Unie tussen Kernwezens grondig is vastgesteld, wanneer de “twee werkelijk Eén worden”, dan zal onze hartgrondige, open Liefdesuiting niet langer tot een geselecteerd aantal gelimiteerd zijn.

Reis door de Vierde Poort van de 11:11

Alle materialen copyrighted 1989 - 2004 door Solara. Alle rechten voorbehouden.

11:11 Links

 11:11 Doorgang 11:11 Intro 11:11 De Brug tussen dualiteit en Eenheid
Activering van de 11:11 Doorgang 11:11 Hoofdcylinders De Elf Poorten
De Tweede Poort De Derde Poort De Derde Poort Index De Vierde Poort
De Vierde Poort Ndex: De Vijfde Poort De Zesde Poort Ndex: Solara’s Surfrapporten Hoe de 11:11 energieën ons beïnvloeden. Vragen over de 11:11 De Tempel NVisible: Gecodeerde informatie van de 11:11. De 11:11 Heilige Dansen 11:11 -Inside the Doorway: a sample chapter How to Live Large on a Small Planet: a sample chapter