DE TWEEDE POORT
VAN DE 11:11

 

 

Vertaald door Brigitta Bos

Met de grootste dankbaarheid voor al diegenen die in 1993 hebben geholpen
met het activeren van de Tweede Poort van de 11:11.

De Tweede Poort:
En de twee zullen Eén worden

De Activering van de Tweede Poort vond plaats op 5 juni 1993. Er werden over de hele planeet ceremonieën gehouden, met de Hoofdcylinder gelegen direct op de evenaar in de vulkanische krater van de Pululahua in Ecuador. Terwijl dit de datum was dat de Tweede Poort geactiveerd was, is het belangrijk te onthouden dat we allemaal onze eigen individuele roosters voor transformatie hebben.

Hoewel de Poort niet binnengegaan kan worden tot z’n activering, gaat niet iedereen het noodzakelijk om dezelfde tijd binnen. Velen gaan nog steeds door de Eerste Poort, terwijl anderen de 11:11 nog niet eens binnengegaan zijn. Vaak ervaren we de energieën en lessen van verscheidene Poorten tegelijk.

Onze uitstrekking door de beschikbare open Poorten is een natuurlijke gebeurtenis, wat ons de nodige tijd geeft om te transformeren en onze wezens heraftestemmen. Deze doorgang door de 11:11 kan niet gehaast, geforceerd of vervalst worden.

De Tweede Poort symboliseert de fusie van onze diepste hartewensen met onze hoogste spirituele ambities. De volbrenging van onze hartewensen wordt de volgende stap op ons spirituele pad.

 

De vorige afscheiding tussen het “persoonlijke” en het “spirituele” is hiermee overtroffen.

De hoofdgedachte van de Tweede Poort is dat twee Eén worden. Dit houdt een intensief proces in van het herenigen van al onze eigen polariteiten: innerlijke man en vrouw, Zon en Maan, geest en materie, Aarde en Ster.

Onze nieuwe emotionele lichamen worden versterkt, hetgeen het Eénhart verder verankert. We belichamen nu de Geliefden van Voorbij de Sterren; een diepere, grootsere Liefde dan we ooit als Ware Liefdes hebben ervaren. De hereniging van de Geliefden van Voorbij de Sterren terug in het Eénwezen creëert de doorgang tot een verhoogd niveau van Liefde, wat Grotere Liefde heet.

Onze reis door de Tweede Poort duurt ongeveer drie jaar tot de activering van de Derde Poort. Dan zullen we ontdekken dat we enorm getransformeerd zijn, veel verder dan wat wij ons op dit moment kunnen inbeelden. We zullen geïntegreerde Aarde-Sterrewezens worden. We zullen totaal nieuwe niveau’s van Liefde belichamen.

De veranderingen die berusten bij de Tweede Poort zijn grootser dan wat we dan ook al meegemaakt hebben. Maar het is belangrijk te onthouden dat dit slechts het beginpunt is. De rest van de reis wordt nog steeds in kaart gebracht.

  Reis naar de Derde Poort van de 11:11

Alle materialen copyrighted 1989 - 2004 door Solara. Alle rechten voorbehouden.

11:11 Links

 11:11 Doorgang 11:11 Intro 11:11 De Brug tussen dualiteit en Eenheid
Activering van de 11:11 Doorgang 11:11 Hoofdcylinders De Elf Poorten
De Tweede Poort De Derde Poort De Derde Poort Index De Vierde Poort
De Vierde Poort Ndex: De Vijfde Poort De Zesde Poort Ndex: Solara’s Surfrapporten Hoe de 11:11 energieën ons beïnvloeden. Vragen over de 11:11 De Tempel NVisible: Gecodeerde informatie van de 11:11. De 11:11 Heilige Dansen 11:11 -Inside the Doorway: a sample chapter How to Live Large on a Small Planet: a sample chapter