A 8-as kapu megnyitása a 11:11-ben

A Lótusz Szív ébredése- Belépés a Lótuszvilágba

Fordította: Elisabeth Mag

 

First Activation
February 11, 2007Master Cylinder

Mallorca, Spain

 

A 8-as kapu rég várt megnyitása végre megtörténik 2007. febr. 11-én.

A 8-as kapu óriási méretének köszönhetően két megnyitás lesz – az egyik 2007-ben, a másik 2008-ban.

A 11:11-es 8-as kapuja a legfontosabb kapunyitás a 11:11 1992-es első Átjárójának megnyitása óta.

 
The Keynote of the first 8th Gate Activation is
A 8-as kapu első megnyitásának jelmondata:
A LÓTUSZ SZÍV ÉBREDÉSE -- BELÉPÉS A LÓTUSZVILÁGBA.

A Lótusz Szív az új érzelemtestünk, az Egy Szív után következő szint.

Amint Lótusz Szívünket felébresztjük, sok olyan részünk egybeolvad, amit eddig különállóként érzékeltünk.


A 8-as kapu az, amikor a legtitkosabb személyes vágyaink beteljesülése találkozik a valódi életutunkra és valódi szándékunkba való belépéssel, mellyel az Egy – et szolgáljuk.

A Lótusz Szív az új alapjaink. Ezután minden törekvésünket erre fogjuk alapozni..

Elérkeztünk a Megfelelő Helyen -- Megfelelő Időben állapotába.

Ha már leraktuk új alapjainkat, beléphetünk a tökéletesen kifinomult Lótuszvilágba, a legtisztább Igaz Szeretet birodalmába. Életre kel bennünk a Lótusz Szeretet.
Ez erősebb és valódibb SZERETET annál, amit eddig egyáltalán megismerhettünk.

Itt az ideje újból összekapcsolódni.

Összekapcsolódni a legigazabb szándékunkkal.
Összekapcsolódni a jövőnk kulcsembereivel.
Összekapcsolódni a valódi helyünkkel.
Összekapcsolódni az Egy Igaz Szerelmünkkel.

 


A 8-as kapu megnyitása óriási jelentőségű. A láthatatlan világ mélyebb rétegeinek eddig ismeretlen birodalmait tárja fel, és lehetővé teszi számunkra, hogy beléphessünk az elragadóan mesés Lótusz Világba, a legtisztább Igaz Szeretet birodalmába.
Most térünk le az ismert világunk térképéről, és ezzel előidézzük, hogy minden megváltozik sejtszinten, magszinten. Soha semmi nem lesz mostmár az, ami eddig volt!

Új alapjainkat a Lótusz Szív felébresztésével teremtjük meg. A Lótusz Szív a mi érzelemtestünk és egyúttal az új alapjaink magszintű mozgatóereje. Új Alapjainkat csak megingathatatlan integritásunkkal, és legmélyebb odaadásunkkal, nyíltságunkkal és szeretetünkkel teremthetjük meg, megkövetelve magunktól, hogy olyan igazak és valódiak legyünk, amilyenek eddig még soha. Ez visz át bennünket a Lótusz-világba, a Megfelelő Helyen – a Megfelelő Időben világába, és a Legmerészebb Álmaink beteljesítéséhez. És ez még csak a kezdet....

Amint a Lótusz Szív bennünk felébredt, túlhaladunk azon a fordulóponton, ahonnan nem lehet visszaesni, sem visszafordulni, és belépünk egy teljesen új mátrixba. Nem mehetünk vissza a régi módjainkhoz, mert tudni fogjuk, hogy már egy teljesen új szinten vagyunk.

Amikor teljes lényünket a Lótusz Szívhez igazítjuk, átszakítjuk azt a hártyát, ami szétválasztotta mindazokat a részecskéket bennünk és körülöttünk, amelyek arra rendeltettek, hogy Szent Eggyéválásban kapcsolódjanak össze egymással. Amint ez a hártya eltűnik, belépünk a Lótusz Világába. A Lótusz Világ egy fennséges birodalom, átitatva a legmagasztosabb Lótusz Szeretettel. Elfoglalhatjuk benne a Megfelelő Időben – a Megfelelő Helyen állapotot, és ezzel végre szabaddá válik előttünk az út az Egy Igaz Szerelmünkkel való régvárt fizikai eggyéváláshoz.

A Lótusz Szeretet a legerősebb SZERETET, amit eddig még meg nem tapasztalhattunk. Mag-Lényegünkig hatol, meztelen, nyers és átható. A végső örömmámor. Valóságosabb, mint bármi, amit ebben a pillanatban el tudunk képzelni. SZERETET, ami egyszerre alázattal és áhitattal tölt el. Amikor ezt megtapasztalod, tudni fogod, hogy ettől a perctől kezdve mindent másként, és végtelen nagy áldással kell tenned.

Amint megérezzük, hogy átáramlik rajtunk a Lótusz Szeretet, átszakad a gát, és elmerülünk a Szeretetfolyamban. A Szeretetfolyam erőteljes áramlatait olyan szinten tapasztalhatjuk meg, amelyről addig el sem tudtuk képzelni, hogy lehetséges, csak legmerészebb álmainkban és legtitkosabb vágyainkban. A Szeretetfolyam állandóan szélesedik, és mélyül, egész addig, míg minden mást elhomályosít. És elvisz bennünket a mérhetetlen mélységű Szerelemtengerbe.

A 8-as kapu megnyitása azt jelenti, hogy kijutottunk az elhomályosult övezetből egyenesen az Antarion Átváltozásának közepébe, és ezzel a Lathatatlan Gyémántja teljesen aktiválódott, és felfedtünk egy teljesen új kozmológiát, mert a mélyebb láthatatlan láthatóvá válik. A Lathatatlan Gyémánt az a hely, ahol a Csillagokon túlról jött szeretők végre eggyé válhatnak fizikai szinten, Egy Igaz Szerelemként. A 8-as kapu világra hozza az Igaz Szerelmen alapuló Párkapcsolatok Uj Matrixat, ami legmerészebb álmainkat is felülmúlja.

A 8-as kapu megnyitása annak a következő szintje, amit a 2-es kapu megnyitásakor lehorgonyoztunk 1993-ban, ami a Csillagokon túli Szeretők belépési pontja volt. Azóta is folyamatosan töltögetjük ki a dualitás két spiráljának szála közötti helyeket Szeretetünk tisztaságával és szándékunk összpontosításával, előhívva ezzel Igaz Szerelmünket, hogy eljuttasson bennünket abba a korszakba, ami végre itt van.

A Második Kapu idején először elkezdtük összehangolni és egybeolvasztani szívünk legmélyebb vágyait spirituális törekvéseinkkel. Most már abban a helyzetben vagyunk, hogy mindent megvalósíthatunk a magunk számára, amit igazán akartunk, és ugyanakkor kiszolgálhatjuk és teljesíthetjük az Egy Létező szükségleteit is. Most már nincs más mód a létezésre. Ezzel most elvégezzük az utolsó simításokat a még meglévő ellentétek és polaritások teljes, szent Eggyé válásának létrehozásán.

A Lótusz Szeretet magasztos és kifinomult energiáinak lehorgonyzása ezekben a nehéz időkben nagyon mélyre és messzire kiterjedő hatással lesz.

Solara's Surf Report for the Year 2007 Beyond Your Wildest Dreams
Solara's Personal Update November 2006 In the River of Love

The 8th Gate Ndex: A complete listing of all 8th Gate pages.

 

A 8-AS KAPU FŐTENGELYE

A gyönyörű spanyolországi sziget, Mallorka ad otthont a 8-as Kapu Főtengelyének. A Főtengely minden 11:11-es kapunyitás fő pontja. Ezen a helyen lépnek be a Földre először a 11:11-es új energiái. Elengedhetetlenül fontos, hogy erős és odaadó Főtengely-csoportunk legyen, mivel a SZERETET legújabb szintjeit hozzuk be, és jó erősen lehorgonyozzuk a Lótusz Szívünk Új Alapjait.

A 8-as kapu olyan óriási, hogy csak azok jöjjenek részt venni a Főtengelyben, akik valódi hívást éreznek, mert nem horgonyozhatjuk le Új Alapjainkat, és nem építhetünk rájuk kevesebbel, mint Teljes Lényünk részvételével. Ez minden elképzelhetőt felülmúl, az eddigi valóságon túlmegy, erőteljes és intenzív lesz, több SZERETETTEL telt, mint amit valaha is lehetségesnek hittünk.

A 11:11-es Főtengelyben részt venni egy életre szóló élmény. A világon semmihez sem hasonlítható, és nem szabad kihagyni, ha hívást érzel, hogy ott legyél

8th Gate Master Cylinder
8th Gate Master Cylinder Update: December 21, 2006
8th Gate Master Cylinder Registration Details
8th Gate Master Cylinder Questions
The 8th Gate Registration Form Download a Word document

 
A 8-AS KAPU LEHORGONYZÓ CSOPORTJAI

Aki nem tud részt venni a Főtengelyben, még mindig fontos feladatot teljesíthet a 8-as Kapu Megnyitásában egy 8-as Kapu Lehorgonyzó Csoportban. A Lehorgonyzó Csoportok a Főtengellyel együtt Egy Létezőt alkotnak. Amint a 8-as kapu energiái belépnek a Főtengelybe, lehorgonyzódnak a földbe, és továbbküldjük őket a Lehorgonyzó Csoportokhoz, akik a saját helyszínükön lehorgonyozzák őket, és szétküldik az egész világba.

Mivel a 8-as kapu energiái teljesen újak, és nagyon fontosak, ezért új névsort adunk ki a Lehorgonyzó Csoportokról. Ha Lehorgonyzó Csoportot akarsz szervezni vagy a meglévő Egy Létező Létrejöttét szolgált Lehorgonyzó Csoportot át akarod alakítani 8-as Kapu Lehorgonyzó Csoporttá, küldj egy e-mailt Annu-nak a onebeing1122@yahoo.ie címre, hogy rajta lehess az új 8-as Kapu Lehorgonyzó listán.

MASTER LIST of all Anchor Groups Worldwide updated daily
(to be printed out right before the 8th Gate Activation)

8th Gate Anchor Groups Worldwide: Australia to Canada
8th Gate Anchor Groups Worldwide: Chile to Malaysia
8th Gate Anchor Groups Worldwide: Morocco to South Africa
8th Gate Anchor Groups Worldwide: Sweden to Vietnam
8th Gate Anchor Groups in Argentina
8th Gate Anchor Groups in Brazil
8th Gate Anchor Groups in Germany
8th Gate Anchor Groups in Mexico
8th Gate Anchor Groups in Russia
8th Gate Anchor Groups in Spain
8th Gate Anchor Groups in USA

About 8th Gate Anchor Groups Worldwide
Creating an 8th Gate Anchor Group
8th Gate Anchor Group Preparations
8th Gate Anchor Group Activation Instructions
8th Gate Guardian Instructions
Dance of the Elements

 

Minden szerzõi, alkotói jogcím védve 1989 -2007 Solara által. Minden jog fenntartva.